Räls eller inte?

Jag skrev tillsammans med en tjej som inte kunde bestämma sig huruvida om hon skulle ha tandställning (räls) eller inte. Johanna, jag tycker att du ska ha det. Ta vara på tiden när du inte behöver betala det.. Här kommer resultatet av hur jag såg ut under den tiden innan tandställningen, tiden med tandställningen och tiden efter tandställningen..
Jag måste säga att bättre kort har funnits på mig. =P

Före (2002)
Under tiden (I slutet av räls perioden, 2006)
 Efter (2007)

Hoppas att du bestämmer dig för rälsen Johanna, speciellt efter mina skräckinjagande bilder. ;P

Jag och Marcela på People i Uppsala

Ville bara lägga in en snygg-bild på mig och Marcela från fredagen den 25 april 2008, då vi var på People. Snyggare tjejer fick man då leta efter den kvällen. Hehe. =D
image32

En helg i Uppsala

I helgen var jag hos Marcela i Uppsala. Jag åkte ner fredag morgon och vi gick hem till henne på en gång. Redan på vägen till lägeneten träffar vi på några små fjortisar, Haha.. man kände sig ganska vuxen när man gick förbi dem och man inte behövde splittra på sig för att låta de fem flickorna få gå på sin breda linje. =P

Väl i lägenheten bytte jag kläder. Det var 20 grader varmt utanför, men blåste lite kallt. Vi gick ut och handlade mat och efter det begav vi oss iväg ut på stan. Vi orkade inte titta runt något just den här dagen utan placerade oss nere vid ån med jordgubbar, chocolate cakes, bananer och vindruvor. Åhh så somrigt. =)

fredag kväll bestämde vi oss för att dra ut på krogen.. Bilder finns längre ner. ;P Vi gick på People först och shiieet så trevligt det var och därefter vidare till kareokibaren Etage. Vi sjöng aldrig något på det stället, men det var ganska ok iallafall.

Lördagen låg vi i sängen ganska länge och insåg väldigt snart att vi var tvungna att kliva upp. Efter att vi hade varit in i duschen och ätit mat så gjorde vi oss iordning för kvällens kravader.. Streetrace! Dock blev de titne som vi räknat med och det blev en hemmafest. Jag och Marcela hade festat loss hemma hos henne ett bra tag innan och var därför lagom lulliga på festen.

Jag var inte på så stort festhumör på plats hos Jonas, men lade mig in i sänge och det blev en tidig hemgång, dock inte lika tidigt i säng, då vi låg och pratade ett bra tag.

Söndagen låg vi i sängen till 12.00.. duschen väntade och sen blev det en dag på stan innan jag skulle hem med 17.09 tåget. Jag köpte, trots att jag inte hade råd. En kjol och sen ett par skor... ska få upp en bild på skorna lite senare.

Helgen var lyckad, trots en del delade meningar. =)
Jag är gärna tillsammans med dig en helg till vännen. <3

Ciao!


   Lite festbildeeer! =)
Marcela och jag 25 april 08

Strålande solsken men dålig...

Jaa, strålande solsken ute.. men jag mår inge bra. =(
Har gjort färdig filosofin och engelskan iaf... det ska bara rättas lite och läsas igenom innan det ska in imorgon... och så har vi ju självklart dansen... den där dansen... usch!

Helgen står på Uppsala och Marcela YIIHOOOO! =D Tror att vi kommer få en riktigt härlig helg. =) Apropå Uppsala, så ska jag leta efter en bussbiljett ner. Mamma och pappa ville INTE skjutsa mig. Detta resulterar i att jag antingen kommer ner tidigt eller sent. Hur gör djur? Ingen aning.. får som sagt titta på alternativen.

Nästa vecka bär det av till min älskling som jag saknar så mycket!
Längtar tills vi går i skogen och efter ån som rinner genom staden.. eller går ut till en sjö och går en promenad runt den. Sitta på en parkbänk och drömma oss bort vore inte heller så galet. ;)

Läre kila.. vi hörs!

 

Lite bättre kanske..

Idag var jag ut och sprang.. 6 km.. Det hjälper när man är skit förbannad....
Har hjälpt pappa med att kapa ved hela kvällen.. en aning jobbigt, men nu är högen färdig och det tog oss ca 3 timmar. Bilder får komma en annan dag (om jag kommer ihåg det).

Min älskling säger att det väntar några överraskningar i Danmark. Hihi. Längtar tills jag ska ner.. Bara 9 dagar kvar nu!

Solbrända, överblåsta babianapa!

Så arg jag blir!

Besöka Marcela

I helgen ska jag besöka min härliga barndomskompis. En HEL helg. =D Så härligt. Vi ska myyysa och titta på film. Kanske kanske, men förmodligen inte, men kanske att det blir utgång. Annars blir det bara en massa prat hemma i lägenheten med en film framför näsan. =)
Det bestämde vi för bara några timmar sen. Ska bli riktigt roligt. Så se upp Uppsala! -Här kommer jag! =D


Apropås bara trevligheter så är Kasper grym! Ni som inte tittade tidigare, titta på länken länge ner. =)

SVenska imorgon.. hoppas det går bra. Ska läsa igenom det än en gång och igen imorgonbitti innan jag åker till skolan.


Saknar min älskling. =/ Tur att det inte är länge kvar innan vi ska ses. <3 Savner dig babe.. men vi er heldigvis snart sammen og jeg glaeder mig like crazy! =)

Got to go!
C ya!


  
                    Festbilder från förra månaden som jag precis har fått..

Arild - Ny musikstjärna!

Jag surfade runt på internet och hittade helt plötsligt en gammal kompis från Efterskolen i Danmark, som jag gick på. Han var mycket intresserad av musik och var rappare redan då. Han sjöng på skolan och det var riktigt drag i det han gjorde. Han räknade med att han skulle bli något STORT en dag. Jag vill dock inte säga hans namn eftersom jag inte frågat honom om jag får skriva om honom på min sida. Tror dock inte han blir arg för att jag ger er hans hemsida. ;)

Nu har han sin egen studio och har redan släppt ut TVÅ (!!!) album.

Lyssna gärna, det är riktigt gung i låtarna. Visserligen, det är på danska, men det gör inte låtarna sämre.

www.arildmusic.dk/rap.htm

Kasper aka Arild

Åhh så trevligt

Igår var jag på dans till Zlips i Hudiksvall. På Café August var Mange Schmidt och spelade.. han var tydligen mycket populär, för det var otroligt mycket folk där.

Det har varit en jobbig dag och gårdagen var också ganska jobbig. Inte alls roligt om man bråkar med nära och kära. -Det tar på krafterna! Man blir så ledsen och kroppen känns hängig och hjärtat gör ont.

Det är lite drygt två veckor kvar tills jag ska ner till R.. längtar ganska mycket. Ser fram emot att inreda lägenheten också.. men det blir kanske först när jag flyttar ner i Juni.

Dansade med mycket trevligt folk igår. =) Det ser jag fram emot att göra igen också.

Nu ska jag kila, är prov imorgon.

En trevlig kväll

Igår var jag hem till min kära Malin som fyllde 19 år! -Grattis än en gång vännen. Det var mycket trevligt. Fick fika, tårta och muffins med dricka och saft. Mums!

Ikväll blir det dans i Hudiksvall till Zlips. Blir så otroligt skoj och Kalle! Du slipper mig inte! ;P

Nu ska jag göra filofofin och se till att bli färdig.

Ciao!
image22
Vackra, underbara Freya.. En av de hundar jag inte är/var rädd för.. saknar henne. =(

Inte lång tid kvar....

Jag blev påmind av en nära vän att det inte är lång tid kvar.... Herregud. Hon har SÅ rätt.. och här sitter jag med läxorna framför mig när jag så mycket hellre vill spendera min tid tillsammans med mina vänner och ägna dem all min tid. Och vad händer när jag är hemma med min familj? -Då sitter jag framför datorn.
Det är inte lång tid kvar...
- Rebecca ta dig i kragen!!

Carro och jag
Carro och jag, en kväll i februari..

Brudarna
Bruudarna! -Jag, Ann Louise och Lina

Solen skiner, men är vi glada?

Solen skiner och ger en aning värme. Men iskalla vindar sveper förbi och man känner hur kylan går in i kroppen. Här sitter jag i en mörk datasal och ska börja skriva ett arbete som ska lämnas in nästa torsdag. Känner jag någon glädje? Nej, inte alls. Men snart kommer den. Nerräkning till allt har börjat!

14 dagar kvar tills jag ska ner till min älskling.
49 dagar kvar till studenten!!! (alla helgdagar inräknade)
60 dagar kvar tills jag flyttar till Danmark!

See you folkens! //491797-16

Gör filosofi i skolan..

Sitter på skolan just nu och ska skriva filosofi.. problemet är bara att jag inte kan få tummen ut ur arslet och göra det jag ska. Jag får ju skylla mig själv och det är bara något jag måste acceptera för tillfället att jag suger.
Förhoppningsvis så kommer jag igång och då suger jag inte längre. Vi får hoppas..

Har tränat bodypump

Jag har varit duktig den här veckan, eller delvis förra veckan också får jag väl säga. I Lördags dansade jag i 5 timmar, i söndags var jag på bodypump och idag var jag på bodypump igen. Jag har verkligen tränat hårt och det känns skönt. På torsdag är det dans, visserligen inte så mycket träning, men det är liiite träning åtminstonne. Och till sist men inte minst så blir det dans (bugg till Zlips) på lördag igen.

Kan man bli träningsnarkoman? Ibland undrar jag..

solen skiner!

Äntligen kommer solen. solskeen. vackra solskeen!

Skolan slutade tidigt idag och därför så åkte jag tidigt hem. Nu ska jag gåigenom min danskoregrafi igen och även min dans, sen ska jag plugga italienska och göra en del svenska. Snacka om mycket som ligger framför mig.

Som tur är så kan jag glädja mig åt att jag tar studenten den 5 juni och inte som danskarna som slutar först den 30 juni (!!) mohahahah! Okej, sorry, men jag känner skadeglädje.

Hur som haver. Ha en bra dag mina kära!

Nu går det utför. =/

Det går bara mer och mer utför. Skolan innehåller en enorm mängd läxor, inlämningsuppgifter och prov hit och dit. Det hjälper inte mer att jag saknar min pojkvän, långdistansförhållanden suger verkligen apa!

Jag vet att det snart kommer kännas bättre igen. Jag behöver bara skriva av mig lite och få ur mig all ilska och irritation jag har just nu i kroppen. Jag vet även att distansförhållanden inte suger egentligen, men det kändes otroligt bra att skriva det. Haha!

Jag behöver sova.. och prata av mig.. eller åtminstonne skriva av mig. Det är egentligen lättare. Då slipper folk sitta i flera timmar för att höra mitt prat om allt och inget.. det är bäst såhär.

Dans till Zlips..

I helgen blir det med stor sannolikhet dans till Zlips.. Jag har inte bestämt mig, men som sagt, med stor sanolikhet. :)

Jag letar fortfarande efter en klänning till studenten- Var in på Kenzas blgg och såg en sida från USA.. men om frakten för kläderna blir 500 kr, så känner jag inte riktigt för att köpa en klänning därifrån, trots att det var otroligt snygga kläder.

På torsdag ska vi ha fixat dansen, den ska vara helt färdig. Inte nog med att jag skulle fixa en koregrafi, så skulle jag lära in den också. Det är det som är lite svårare. ;P

Men nu ska jag kila vidare, har många läxor framför mig.

Ciao!

Någon bloggare som är dansgalen som jag?

Igår var jag iväg till Sundsvall och dansade till Boogart/Shake, nonstop. Bugg är nog någor av det roligaste som finns. Inget går upp mot att träffa en massa folk ute på dansgolvet och umgås och där alla har samma intresse.

Jag hade inte någon biljett till en början. Men efter att ha fixat en profil inne på dansmaffian och skrivit att jag behövde en biljett till den här kvällen så började telefonen på att ringa. Den första som ringde var en kille från Sthlm som hade en biljett kvar, den tog jag på en gång och bestämde vart vi skulle mötas. Starx efter skrev en kvinna från Timrå och frågade om jag fortfarande behövde biljett.

Vilken toppenkväll! Och vilka människor! Om någon buggare läser det här så tack för en otrolig kväll! Alla bidrog med något.

Var det någon mer bloggare än jag som var till Sundsvall igår på dans? Hör gärna av er isåfall. =)

491797-23
Jag på Ö-viksmaran





Min klänning jag visade igår kan inte bli levererad förrän den 20 juni. =( Jag får helt enkelt leta efter en annan.. suck..

De blir dans iallafall!!

YES! En Håkan från Sthlm ringde och hade en biljett som han ville bli av med. Så det blir dans kväll iaf. Se upp Sundsvall för här kommer jag! =D

Ingen dans för mig ikväll. :(

I förrgår fick jag reda på att det var dans uppe i Sundsvall till Boogart och Shake. Jag hade ingen aning om att detta skulle ske og frågade min vän om det var förköp som gällde, han svarade ja och sa även att det redan var slutsålt. I natt var jag in på en internetsida och såg att det fortfarande fanns biljetter kvar, mitt problem var bara att jag inte hade någon skjuts och därför beställde jag inte någon biljett.

Nu sitter jag här, jag har egentligen skjuts, men ingen biljett eftersom det hann bli utsålt innan jag hann hem från gårdagens festande. =/

Väldigt tragiskt och väldigt tråkigt. Jag tror verkligen att det skulle ha blivit otroligt roligt om jag hade kunnat följa med. Men nu får jag sitta hemma vid TV:n eller gå ut på krogen med en väninna istället. Jag kan ju hoppas på att det är några stycken som gärna vill ut ikväll och att vi isåfall kan få en trevlig kväll tillsammans.

Ha en trevlig lördagkväll! //En ledsen och besviken Rebecca...


491797-17


Klänning till studenten..

Nu har jag hittat en jättesöt klänning som jag skulle kunna tänka mig att köpa istället för min 50-tals klänning. Har tyvärr inte hittat den jag verkligen vill ha, men den här är minst lika söt! Weee!

491797-20

Vinpimpling ikväll

Ikväll ska jag hem till en väninna och pimpla vin. Jag tror det kommer ett x antal människor och jag tror det blir riktigt trevligt. Inget går upp mot en kväll tillsammans med vännerna. -Vinet gör det bara lite extra roligt.

Det blir övernattning för min del och jag längtar redan som en tok, finns SÅ mycket att prata om, vi har trots allt inte träffats på enormt lång tid. (De tog studenten förra året och sen dess har jag knappt träffat mina goda vänner). Så om knappt 3 timmar sitter jag hemma hos min väninna tillsammans med alla andra och dricker lite gott vin. Dags att göra sig iordning för fest.. Vi Ses!

491797-18


Älskling, du vet att jag tänker på dig...

Stressar ihjäl mig själv.

Nu var det ett tag sen som jag skrev ett inlägg, men tyckte att det var på tiden nu. Imorgon ska projektarbetet in och få en liten check. Jag hoppas att jag och Sofia får bra omdömen. Vi har verkligen kämpat med detta arbete. Inte nog med att vi har en massa att göra med projektet, så har jag både filosofi, religion, italienska och BALKOMMITÉ-MÅSTEN! Jag ska tillsammans med Jyothi samla in alla intresseanmälningar från folk på skolan, ett ganska stort arbete enligt mig. Jag tampas med projektarbetet och på sidan av får jag veta att jag måste fixa anmälningarna snarast möjligt.
"Hur svårt kan det va?" -Jaa, Linda Bengtzing... det undrar jag också.

För er som är intresserade så åkte jag i helgen som var, ner till min pojkvän och överraskade honom. jag tror han blev ganska glad, men chocken skulle bara lägga sig först.
Vi hade en riktigt bra helg. Romantisk promenad i skogen med våren som nalkades i luften.
Jag var bara ner på en snabbvisit. Men jag tror aldig att tiden tillsammans med honom har gått så långsamt.. och jag njöt varje minut.
Det är alltid tråkigt att åka hem igen efter en underbar helg, men som tur är ses vi snart igen.

Nu är det dags att krypa till kojs. Imorgon väntar ännu en dag med skrivandet av projektarbetet och därefter följer en kväll med polarna och vinpimpling. - Det tackar jag inte nej till. ;)
491797-8

Studenten närmar sig..

Dagarna går och nu har våren kommit. Man känner det i luften och solen skiner som aldrig förr. Känslan av att våren närmar sig är obeskrivlig. Jag mår väldigt bra.

Studenten närmar sig med stormsteg den med. Balklänningen ska fixas och mycket annat också.

Jag vet btw hur min studentklänning ska se ut! WOHOO! Eller jag vet hur jag vill att den ska se ut. Den ska vara i 50-tal stuk. Halterneck klänning och med en V-ringning. Den ska sitta tight mot kroppen och nere vid höfterna ska den svänga ut som i en klocka. Wonderbart. Jag ska bara hitta den.. håll tummarna för mig!

RSS 2.0