Spanien blev Europa mästare

Spanien vann.. det lag som jag hejjade på.. konstigt nog så är jag inte glad.. tyckte matchen var lite tråkig.
Nu ska jag och Mr Was sova.. vi åker till sommarhuset kl 09.00 imorgon bitti.

Godnatt mina nära och kära.

NOOOOOO!!!!!!

Jag har gått upp TVÅ kilo på 1.5 vecka!!! Detta är en KATASTROF!!!!

NU ska Rebecca VERKLIGEN se till att börja träna!



Äntligen "Helg"

Äntligen helg! Eller, jaa... helg för min del iaf. :P
Nu har jag två dagars ledighet och då har jag och Mr Was bestämt oss för att åka till Fredrikshamn upp till sommarhuset. Hans föräldrar är där just nu, så tänkte åka dit och ta det lite lugnt vid havet. Kanske få sig ett litet dopp? :D

Jag är ganska trött nu för tiden, vet inte riktigt vad det är. Som tur så ska vi se fotbollsfinalen ikväll, så det blir bara en lugn kväll. :)

Fredrikshamn väntar.. Ciao!!


Härliga vänner

Dessa underbara vänner...

Obeskrivligt härliga vänner.

Bakis och sisådär väder

Ännu en dag har gått nere i Danmark och jag börjar undra vart det vackra vädret och sommaren har tagit vägen. Det är ganska varmt i luften men ändå lite kallt. Idag när jag skulle hem från jobbet så ösregnade det, jag var genomblöt när jag äntligen kom hem till lägenheten igen.

Gårdagen var mycket trevlig, vi blev lite halvfulla och var bakis i morse, väldigt bra när man ska jobba. :P

Mr Was ska baka kladdkaka nu... Han har blivit mycket duktig. :D Blir bara bättre och bättre.

Jumanji är på TV:n just nu... har inte sett den filmen på evigheter.. Kommer bara ihåg att det var en av mina favoriter.

Tack mina hjärtan för det ni skrev till mig. Det lättade mitt eget hjärta. <3

Riverboat

Jag är visst lite dålig på det här... Alltså, det här med att skriva på bloggen...

Idag har jag jobbat på sjukan igen. En MASSA stress har det varit idag. De skulle fira två som jobbat på M1 i 25 år så jag fick skära upp en massa frukt och lägga det upp snyggt på en massa fat. Tur att jag tycker sånt med dekoration är roligt. :P Jag måste säga att jag gjorde det väldigt snyggt, men så snart sjuksköterskorna började äta av det så var det inte lika snyggt längre. :P

Jag saknar mina vänner... Jag saknar er så otroligt mycket! Ni betyder så mycket för mig och jag önskade ni var här tillsammans med mig. Är jag orolig för att jag inte kommer få några vänner.....? HELL YEAH! Låt oss hoppas på det bästa.

I helgen är det Riverboat i Silkeborg, alltså jazzfestival med andra ord. Det började igår och det fick jag och Mr Was verkligen höra.. inte pga musiken, utan pga de idiotiska fullständigt rubbade tonåringar som sprang utanför lägenheten och skrek kl 05.00 på morgonen! Vi blev förbannade båda två så min man klev upp och öppnade dörren och sa till dem att hålla käften. Tur var väl det att de faktiskt slutade efter 5 min...

Jag och Mr Was ska som sagt ut på stan och kolla lite ikväll och även dricka lite smått, då menar jag smått också eftersom det är knapert på pengafronten.

Nu ska jag hoppa in i duschen.. det blev ett långt inlägg... sorry folkens!

-Love-

Silkeborg by day

Jag är hemma nu igen. Efter några timmar inne i stan så slutade det med att jag fick min medicin och sen var det inget mer än det. Jag gick runt och tittade i affärena som har rea i den här veckan och det suger ju. :P Men som TUR var, så hittade jag inget som föll mig i smaken. Jag hittade dock ett par skor som var SKITSNYGGA! Men de kostade 900 kr.. Bianco var det... lite synd att de snygga skorna skulle kosta så mycket och jag måste säga att var det inte så att pengarna krånglar och vi inte har råd att köpa något som helst just nu (inte ens när jag får min lön) så skulle jag köpa de där.. Utan tvekan!

Hittade tyvärr ingen bild...

Ledig idag

Jajjemen! Idag är jag ledig.. så har sovit till 09.00 och sen snooza jag i 9 minuter och sen klev jag upp för att göra mig klar för att sen lägga mig i sängen och titta på sommarlovsmorgon. (Jaa, på svensk TV!) :P
Jag hade tänkt att ta en tur till apoteket idag och sen bär det av in till stan för att strosa runt lite.
I helgen är det Jazz-helg här i SIlkeborg. STORA öltält ställs upp överallt runt om i stan och det är massor av folk som lyssnar på jazz-band som spelar i varje tält. Några band är t.o.m. lite kända.. åtminstonne här i Danmark. :P Det enda som är lite typiskt är att jag jobbar i helgen, men jobbar eftermiddag på lördagen, så på fredagen kan vi gå ut och lyssna på musik och kanske ta oss en öl. Dock inte på lördagen för att jag börjar kl 07.00 på söndag morgon and that, my friends sucks!

I nästa vecka är jag ledig måndag och tisdag för att sen arbeta igen onsdag, torsdag och fredag. Nu kommer vi till det stora problemet. Leona, min kära kusin som är som en syster för mig, konfirmeras på söndagen (den 6:e) och jag kan förmodligen inte komma hem som jag egentligen sa att jag skulle göra. :(
Pappa, om du mot förmodan skulle läsa min blogg, kan ni ta och ringa mig ganska snart? Jag behöver prata lite..

OM jag skulle stanna kvar i danmark och inte åka hem så är jag KANSKE ledig i vecka 28. Men OM jag skulle vara ledig den veckan, så funderar jag iaf på om jag skulle fråga om någon vill ha lite ledigt så jobbar jag istället för denne, för att tjäna lite extra pengar... funderar starkt på det.

Ska kila in till stan nu... jag skriver igen ikväll... ciao!


En.... Jaa, ni vet vad. ;)

Andra dagen på Medicinskt afsnit.

Min andra dag på arbetet gick bra. Jag kommer ihåg mer och mer av vad det är jag ska göra. Imorogn är jag ledig och tror att jag ska åka in till stan då och titta runt lite.. Har ändå inget att göra.
Förutom det ska jag till doktorn på "akut-tid" men vet inte när.

Jag har skaffat adress här nere i Danmark nu och är anmäld i folkregistret.. Spännande va? Nu är jag typ en halvdansk. ;P
Alltså kommer jag få ett danskt mobilnummer så småningom. JIPPIE! -Eftersom det kostar för mycket för mig att skriva till er från min svenska mob. (men det är den som ni skriver till om ni vill ha tag på mig ändå)

Jag och Mr Was har fixat hemtelefon!!! SÅ DÄR kan ni nå mig om inte annat. :) Det är dessutom billigt att ringa till danmark från hemtelefon till hemtelefon. :)

I övrigt var det Sankt Hans aften IGÅR och Sankt Hans Dag idag... Igår tände de kasan och brände häxan, men jag och Mr Was gick och lade oss kl 22.30 och de tände kasan kl 22.00... surt för oss... men det är inte hela världen.

Hör av er kära vänner. Jag Saknar er!

Nu blir det godnatt för mig

Jag är trött.. men ändå inte.. ska upp 05.30 imorgon och jag kommer inte klara det såvida jag inte kilar i säng nu... så godnatt alla kära. :)

Söndagen innan jobbet börjar.

Igår var jag och Mr Was på bio.. Sex and the City-the movie.. superbra! Inte alls tråkig även om den var 2.5 timme lång. Efter det åkte vi hem oich gick ner på puben som ligger utanför vår lägenhet. Mr Was bjöd på två öl och en shot. ;) I övrigt så var det boxning på TV:n.. Mikkel Kessler (danmarks berömdhet) boxades och vann. En snubbe på pubben ville gärna bjuda på två öl, men jag var trött och gick med på att han kunde få ge EN. 18 kr för en öl!! Billigt och bra.

I övrigt gick vi ner till en av stränderna här i Silkeborg idag.. det har varit mulet men mycket behagligt väder. Vi gick även en liten prommis i skogen utefter en av sjöarna. Nu har vi varit hemma ett tag och tagit det lugnt.

Imorgon blir första dagen på arbetet och jag ska vara där från kl 07.00.. det värsta är att jag är ensam den tiden och jag har typ glömt vad jag ska göra sen förra sommaren.. YAY! Hoppas bara det går bra... Önska mig lyckatill.

Midsommaraftonen..

Nu sitter jag i en fotölj och tittar på Will and Grace medan Mr Was sitter i den andra fotöljen och sover mycket djupt... det har han gjort de senaste 2 timmarna.

Guldkompassen var bra, men det suger att det är en uppföljare. Två:an brukar aldrig vara speciellt bra.

Vi var till kommunhuset här i Silkeborg idag.. 14.10 kom vi dit.. de stängde 14.00... kunde det vara mer typiskt?

I övrigt gör min höft extremt ont. Jag tror det är från springturen, men förstår inte hur det uppstått. Jag haltar mig fram och det bådar inte gott till på måndag då jag ska börja jobba.

Tror jag ska lägga mig ganska snart... finns inte så mycket annat att göra denna midsommarafton.

Film och myskväll

Ja, här i Danmark händer inget denna midsommarafton.. Med andra ord så är det inte en dansk dag.. Deras "midsommarafton" heter Sankt Hans och firas nu på tisdag kväll.. då tänder man ett bål eller en kasa som man säger hemma i hälsingland. ;)

Alltså, istället för ett hederligt midsommarfirande så ska jag och Mr Was titta på film ikväll. Det blir Guldkompassen. Tillsammans med Guldkompassen blir det ett eller två glas vin och sen får vi helt enkelt se vad som händer, om det blir utgång eller om vi stannar hemma.

Vi stannar nog hemma.. Vi har knappt råd att köpa mat just nu. =s Bara jag får mina "ferie pengar" så blir det nog bra. Mamma och pappa.... jag vet inte om jag kan komma hem till Leonas konfirmation såvida ni inte kan hjälpa mig med båda biljetterna. =/


Jag var ute och spran tidigare idag.. upp för en myyyycket lång och jobbig backe. Den var 1.4 km uppför... så sprang jag nerför också... 2.8 km.. inte så dåligt. Det är väl bättre än inget? På ca 30 min hade jag sprungit upp och kommit hem igen.


Ut och springa

Nu ska jag ta mig i kragen, ta på mig springskorna och gå ut och springa. Fuderar på att ta cykeln hem till Sabrina först och hämta SatS-dvd:erna, och lämna de andra säsongerna eller hur jag nu ska göra... Rasmus tyckte att jag skulle hämta dem iaf. Eller så drar jag ut på en springtur och ser till att komma bort till Sabrina i slutet av springturen och hämtar bara de säsonger hon har. Hmm...

I övrigt mina kära vänner kan jag inte skaffa mig ett nytt mobiltelefonnummer här nere innan jag har fixat fast adress här. Om jag inte gör det måste det här numret skrivas på t.ex. Rasmus och det problemet har jag ingen lust att få än en gång. Jag ska försöka lösa det här... Efter min springtur kan jag ta tag i det där också.. men inte nu..

Jag saknar er där hemma. Både familj och vänner.

Då var den här dagen över.

Jag tittade på fotboll ikväll, Sverige - Ryssland.. vi förlorade.. det märktes att vi inte kunde försvara oss ens i början av matchen.. eller rättare sagt, vi kunde inte annat än att försvara oss och sen kunde vi inte ens det.

I övrigt har jag packat upp alla väskor, gjort rent i badrummet, sett "What happens in Vegas", gjort mat och sett fotboll. Allt arbetande på jobbet gjorde Rasmus riktigt trött, för han ligger och sover nu. Tror att jag ska väcka honom så han kan borsta tänderna och sen gå och lägga sig igen.. Efter att ha ätit vitlök och INTE borsta tänderna så kan jag lova er att det INTE är roligt att vakna morgonen därpå! :P

Imorgon ska jag till sjukhuset och lämna in mitt "feriekort" som det så fint heter på danska och hoppas att jag kan få pengarna in på kontot inom en snar framtid. Jag tänkte att jag skulle cykla dit, så ska till cykelbutiken först så de kan hjälpa mig att pumpoa cykeln med deras fina superpump. ;P

Nu ska jag kila.. hoppas det är bra med alla därhemma!
Godnatt

Då har man flyttat.

Ja, nu har jag flyttat hemifrån. Det är ett ganska stort steg.
Jag kånkade med väskor upp och ner från tåg till tåg.. Men  nu är jag äntligen framme och jag fick en god natts sömn.
Jag vaknade 9.30 och trodde att klockan var 12.00, snacka om glad överraskning när jag insåg att den inte var mer än halv tio på morgonen. :D

Här på morgonen har jag packat ur den ena väskan och ska snart börja med den andra. Jag tyckte bara att jag behövde en liten pause innan jag skulle fortsätta. Jag har faktiskt inte ätit frukost än och känner att magen har börjat kurra.

Jag fick ett sött sms av Marie Curie här för bara en stund sen, vad gullig du är vännen! Kommer sakna dig med. <3

Jag har funderat starkt på att ta en springtur idag, men med tanke på min förkylning kanske det inte är så bra. =/

Nä, nu ska jag fortsätta så  jag snart kan äta lite frukost. :P
Vi hörs mina nära och kära.

Flytt på gång

Jaa, imorgon flyttar jag till Danmark och gissa om man har mycket att tänka på?
Jag ska packa en del.. har redan en väska som väger 20 kg och sen ska jag ha en stor ryggsäck (en sån där man använder när man ska tågluffa.. jaa, det är ju tågluffa jag ska göra dit ner till danmark) :P

I lördags på cruisingen träffade jag Marie. Härliga härliga Marie Curie. :D Så roligt det var att stå där i regnet med dig och vi tog ju en del bilder -Du MÅSTE skicka några exemplar till mig! ;)

Jag har gjort flera tack-kort idag så nu är de färdiga.. eller jaa.. nästan... har TVÅ kvar att göra...
Efter det ska jag packa lite mer saker som ska ner i väskan och senare bär det av till Ljusdal för fika tillsammans med Elli, Hanna, Anna och Emma. Tror det blir trevligt. :)

Innan jag ska till Ljusdal ska jag även tvätta en till tvätt och se till att det är snyggt här hemma... kanske kila in i duschen?? -Kunde ju vara en bra idé!

Mina kära.... Vi hörs snart! -Jag skriver på onsdag, när jag har tid.
Puss

skön dag.

Har varit lite bakis idag, men jag hade mycket roligt tillsammans med Ann igår. :) Som vi dansade och som vi drack. Hehe.

Brorsan och Fia kom på besök idag också, så vi har suttit och pratat en massa. De är bjudna hem till oss imorgon på middag, eftersom jag åker på tisdag morgon.

Ikväll blir det dans i hög och jag hoppas verkligen att det blir roligt och att det är mycket folk där. Ska packa väskan också och få ner en del, så jag inte ska packa allt imorgon.

Solen skiner idag och det gör mig mycket glad. Inget går upp mot en bra dag! :D

dagen

Nu sitter jag här hemma och väntar på maten. Potatis, brunsås och kött. det blir gott. :)

Jag och Ann ska till GK's och festa lite ikväll, ska bli riktigt roligt att träffa henne innan jag flyttar till Danmark. 20.30 ska jag dit. :)

I övrigt.. tjao... inte så mycket... ska kila nu och göra mig iordning.
ciao!

Fotbad var great!

Fotbadet var toppen! Nu är mina fötter mjuka och sköna. French Kiss var jättebra, mycket rolig film med kärleeek... Älskar när det är kärlek i luften.

I övrigt sitter jag och gör tack-kort.. men jag verkar inte riktigt komma någon vart. Jag måste dock säga att jag är mycket nöjd med det kortet jag har gjort nu och många fler ska det bli. ;)

Mamma och pappa har inte ringt, så jag sitter här vid min nya dator och funderar på om jag ska se någon av de nya filmer min kära bror har lagt in på datorn eller om jag ska återgå till mitt arbete att göra tack-kort..?
Något förslag?

Dags för ett fotbad

Nu är det dags för mitt fotbad.. tror jag ska ordna allt så jag både har tillgång till dator och mina grejer till korten.

Tack brorsan för hjälp med datorn.. nu kan jag t.o.m. titta på film. :D

Mr Was har köpt bil... nu slipper vi gå nere i Silkeborg. :D En Polo-99 =)

Ett gott skratt

Hade jag SÅ dåliga betyg, eller är han bara äcklad? :P



Jag säger bara klockren bild! :)

Dagen som gått.

Idag har vi tagit det ganska lugnt. Vi var till Ljusdal och köpte lite smått och gott inne på Rena Rama Verkstan och sen åkte vi till Dollar och införskaffade lite saker där med. :)

Jag och Leona har lekt lite fotomodeller och jag måste säga att vi fick in ganska många bra bilder. :D Så vackra vi är. :)

Ikväll åker mamma och pappa på fest och jag ska skjutsa. Det betyder, inte ens ett glas vin när jag sitter hemma i min ensamhet. Nope.. nyktert blir det. Istället hade jag tänkt att sätta mig ner med fötterna i ett fotbad. Jag ska verkligen kurera dem. :P Varmvatten, massage, fotfil, tvättning, fotcreme och till sist, men absolut inte minst, MÅLNING AV TÅNAGLARNA! :D -Jag vill att de ska matcha min naglar på händerna. ;)

Jag får ursäkta gårdagens inlägg och skriva till SARA! Tack Sara för presenten. :)

Hudik idag.

Jag och Leona åkte till Hudik idag. Där shoppade vi lite, bland annat korta shorts, två linnen - ett i rött och ett i brunsvart, till sist men inte minst ett par riktigt fräsiga solbrillor. ;P
Jag ser ut som en diva med mina stora brillor och röda naglar.... meeen.. jag måste säga att det är läckert att matcha bilen.. lilla pärlan. ;)

Ikväll är det filmkväll med familjen, lovely. :)

Flyttar om 5 dagar...


Studentkul

Middag med mina kära vänner.

Igår var jag på middag hemma hos Jyothi. På plats fanns Elin och Marie och självklart jag och Jyothi. Så underbara flickor och så trevligt jag hade. Det blev mys med god mat och lite TV-tittning. Jag ger mycket beröm till Elin som gjorde maten. Gott gott. :D De hade t.o.m. köpt en present till mig som var från Jyothi, Elin, Marie, Carro och Lussan.. nu blev jag osäker, men tror att även Johanna var med? Och om jag har missat någon, förlåt förlåt förlåt FÖRLÅÅT!.... 

När klockan var 21.00 så ringde min mobil... dax för P-piller.. det komiska var att även Elin och Marie skulle ta P-piller den tiden. :P




Kvällen fortsatte med SatS, eller som det egentligen heter, Sex and the City... och med popcorn och chips.. mumma!

Tack mina tjejer för en otrolig kväll. Jag lovar att jag kommer hem och hälsar på. <3


Jag och Marie.


Jyothi och Elin.


Malin och Elin läser intresserat skoltidningen, gjord av MP-orna.

Fotboll istället för dans

ikväll är det fotboll istället för dans... bara för att det inte är någon dans ikväöll pga fotbollen.. jaa.. jag säger då det.

Idag har jag istället köpt ett par gröna sommarshorts-strandshorts.. Och en rosa tränings - spring Tshirt... JIHOO. :)
Är då liiite glad iaf. :)

Ikväll kommer Leona och Kerstin

Ja, ikväll kommer min kära kusin och moster. Vi har nyligen varit hos dem men vad gör väl lite sällskap? :)

Mamma har städat snart hela huset och vi skulle åka till Ljusdal. Vet inte riktigt om vi kommer så långt. Det har även varit åska här hemma och blixtrat lite, men nu verkar det vara över...... hoppas jag iaf.

I en annan del av köping, jaaa, vi kommer snaaart... :P

Fotboll ikväll också.. Sverige spelar.. men mot vem vet jag inte och bryr mig inte så mycket heller.. jag vet bara att de ställde in dansen i Nor pga fotbollen.. det är det jag bryr mig om.. och det irriterar mig.

Jag ska gå och jobba vidare. Ciao!

Fint besök

Jag fick fint besök här ikväll. Härliga, döds-sköna, underbara Carro kom på besök för att säga hejdå innan jag flyttar till Danmark. Du är så himla go! <3
Jag fick två presenter av henne.. Tro det eller ej, men jag har inte riktigt öppnat dem än. Hehe
Jag sitter och drar på spänningen.. Men så snart jag har skrivit klart det här ska jag öppna dem.
Vi samtalade (ett så fint ord jag kan :P), skrattade och tittade på studentbilder.
Mysigt och trevligt är mina beskrivande ord. :)

Tack för besöket Carolin. Det är alltid lika välkommet. :)

/Tack för mig

Studentbilder 2008

Lite bilder från studenten när man ändå är igång. :)


Jag på trappen hemma hos mig innan champagnefrukosten


Elin, Lussan, Jyothi och jag på champagnefrukosten


Jag och Malin, Lussan och jag (champagnefrukosten)


När jag kommit ut från trappan och ÄNTLIGEN hittat min familj. Gullig bild på lilla mig va? ;)


Uppe på vagnen och champagneflaskan i handen. Jag är på gång! :D

En blåsig måndag

Natten som har varit har varit blåsig, nästan stormig. Så mycket att det inte gick att ha myggfönstren i. Detta resulterade i att jag och Mr Was fick sova i ett kokhett rum. Tillslut klarade jag inte av värmen och öppnade fönstret. Jag antog att myggen inte skulle kunna ta sig in eftersom jag hade rullgardinen nerdragen, men ack så fel jag hade.

Jag har varit på myggjakt. Då jag vaknade kl 04.00 imorse för att stänga fönstret upptäckte jag myggsvärmen. Eller, det är vad jag så sött kallar de ca 15 myggor som hade kommit in i mitt kära rum. Stackars älsklingen som fick dras med mig hela natten.

Vad har jag då gjort idag? Ja, inte är det sådär enormt mycket.
Skjutsade upp Mr Was till tåget och sen bar det hemåt. Väl hemma så började jag och mamma på att fundera vad vi skulle göra. Vi bestämde oss för att fixa vedhögen. Nu är den nästan färdig.

Simson kommer kanske ikväll! :D Det skulle vara mycket trevligt. :) Tror dock inte hon kunde stanna så himla länge, för hon skulle jobba imorgon. Men ska ta vara på den tiden med henne iaf. En sådan underbar vän.


Hemgång

Väldigt snart ska vi åka hem. Jag har haft det mycket bra och mysigt med Mr Was... verkligen älskling. ;)
När vi kommer hem ska väskan packas som min skatt ska ta med till Danmark. Jag ska även börja packa min egen väska som jag tar med när jag flyttar om ca 1 vecka.

Om en vecka... tänka sig.. kan ni tänka er??
Det är snart jag ska dit... det är snart jag flyttar...
Snart mina vänner..
Lova att ni fortsätter följa min blogg!!

Någon som vill till Nore imorgon om det är bra väder??? Hör av er isåfall. :D :D :D
(Mr Was åker hem kl 10.00 imorgon, så ni får ha mig för mig själv då. :P  )

Celine Dion!

Skulle bara säga att jag avr på Celine Dion konsert ikväll!!! WOHOOOO!
Fy faaaan vilket drag och vilken upplevelse!
Tackar min familj för en mycket trevlig kväll.
Tackar min pojkvän för att han är underbar. <3

Tack för ikväll.

STUDENTEN

I torsdags: jag har tagit STUDENTEN, Fy fan vad jag är bra!

Dagen var varm och jag trodde jag skulle flyta bort. Var dock orolig för Mr Was och min familj, trodde de skulle avlida då de stod utanför skolan och väntade på att vi skulle springa ut på trappen. -Stackare.

När jag äntligen kom ut från trappen så sjöng vi "HALLELUJAH, HAALLELUJAH, Hallelujah hallelujah, halleeeluuujaah..."
TOPPEN säger jag bara! Blev dock väldigt ledsen när jag inte kunde hitta min familj och sprang runt som en galning för att leta efter dem. :( Men då jag inte orkade leta längre begav jag mig bort mot trappen för att meddela i mikrofonen att min familj skulle hämta mig där. :P
Jag träffade Carro då som hade sett dem vid väggen och jag begav mig dit. KÄRA familjemedlemmar. <3

Hemma var det full fart med en massa mat och presenter.
Jag fick min DATOR - HALLELUJAH!
En vacker klocka av min kära pojkvän. -HALLELUJAH!
Pastatallrikar, serveringsfat, pengar pengar pengar!

Nu ska jag kila vidare.... dock kommer ett till inlägg ganska snart.

Beach Party

Ikväll är det Beach Party på Stadt. Skoj skoj med mycket sprit. :P Ja, tänk för att jag SKA faktiskt dricka ikväll. :P
Dock inte imorgon, men på torsdag blir det fest än en gång. Hehe.

I natt kommer Mr Was också.. Som jag har längtat! Åhh, blir så skönt att ha honom här igen. :)
Min storasyster kommer också ikväll, så det blir riktigt mysigt här hemma. hihi.

Gårdagen var helt ok. Vi grillade på Dollars engångsgrillar och tro det eller ej så fungerade det riktigt bra. Dock fick Tovan lite problem med att få till glöden på sin grill, men det fungerade till slut. :)
Hoppas inte polisen kom ner till stranden något? -De kom när jag cyklade hemåt och åkte mot Nore..

Nu ska jag se om jag kan hitta på något innan jag ska iväg på dansen kl 14.30 i Aulan.. det suger verkligen. Har ingen lust alls nu mer.

Vi ses!

Grillning i Nore.

Jaa, det var sagt att alla skulle grilla, men vi har några avhoppare. ;P

Ikväll bär det av till Nore. Klassen ska grila och förmodligen så ska en del människor dricka. Jag funderar starkt på att ta med lite drickbart jag med. Jag menar, man tar bara studenten EN gång! Då får man ligga i med drickandet. SÄRSKILT när jag inte dricker så himla mycket i vanliga fall.
                              
 -Ja, skratta ni bara! Men det gör jag faktiskt inte.
Hur ofta är jag på stadt eller en annan krog? En gång i månaden?
Eller mindre ändå?



Jag tycker det ska bli roligt att umgås på det här viset. Nu hoppas jag bara att budskapet har nått fram till alla.


Lite bilder från balen

Bara ett fåtal bilder, eftersom jag har så många måste jag välja dem med omsorg.

Jag, Carro och Sara


Jag och Mattias. :)


Sofia, Linnea, jag, Rickard och Pär.



En oförglömlig kväll.

Vad är väl en bal på slottet?
Den kanske är tråkig och dötrist och tråkig och alldeles... alldeles underbar.
Jaa, underbar var den iallafall och oförglömlig. <3


Igår var det bal och många bilder tog vi. Sammanlagt 107 bilder med min kamera och ytterligare 80 bilder med brorsans kamera. :)

Jag, Linnea, Sofia och Rickard dansade hela natten lång. Eller åtminstonne det mesta av kvällen. Jag umgicks med folk som jag inte riktigt har umgåtts med tidigare och synd är väl det! Otroligt härliga och glada människor. <3
Simsson och Bylund var så vackra och jag fick även spenderat massor av tid med dessa två underbara människor. Tack tjejer. Ni förgyllde min kväll. <3

Jag har inget att klaga på, förutom att man kanske inte blev riktigt mätt. Men NI som klagar. Kom till oss i balkommitén istället för att vi ska höra det på villovägar. Och om ni inte vågar säga något kan ni lika gärna bara vara tyst.

I övrigt har dagen varit mycket bra. Ja har solat, solat och återigen solat. :) Sköönt med solsken och värme. -Det går aldrig att klaga på.

Imorgon är det Nore som gäller, men det är först på kvällen.

På tisdag kommer Mr Was och som jag längtar!

Tack för mig.

RSS 2.0