Vintern är på väg till Sverige

Jag hör att vintern är på väg där hemma och på något sätt är jag lite glad för att den inte har kommit till Danmark än. Visserligen är det kallt här nere och vi har haft någon dag med minusgrader då jag har cyklat till jobbet, men nu är graderna uppe på 12-13 grader igen.

Hösten är här och jag saknar en snygg och charmerande mössa. Jag vill så otroligt gärna ha den där stickade mössan som jag provade när mina föräldrar var här. Jag har fått lön, det känns bra i fickan, men vill inte använda dem ändå bara pga en liten mössa.

Mr Was kom hem tidigt idag. Faktisk innan jag hann bli färdig med städningen. Jag har damsugit, skurat golvet, gjort rent på badrummet och tvättat den vita tvätten. Så duktig jag är. :)

ALexandra har inte ringt än, så jag funderar på om jag skulle ringa till henne igen efter klockan 18.00.. Ja, nu får vi se hur det blir.

Mr Was ska förresten göra maten idag.. längtar tills jag får se vad som vänta skall. :D
Vi hörs i luften!


Anna, Leona, Alexandra och Jag - Familjen Abrahamssons släktträff

Ännu en dag

Ännu en dag, ännu en solig dag.. Men det kan man inte säga att det var i morse. Det bokstavligen öste ner! Tur att jag inte skulle cykla till jobbet, eller skulle jobba överhuvudtaget. Nej, för idag är det min andra lediga dag och idag ska jag städa igen. Jaa, det gör jag på mina lediga dagarn eftersom jag inte har ork att göra det de dagar som jag jobbar. Det värsta med att man städar på sina lediga dagar är att man inte kan göra något annat de dagarna. För två timmar går åt till städningen, sen går det åt en timme åt att tvätta alla kläder (visserligen gör man det samtidigt som man städar, men iaf).

Jag ska vänta på att syrran ringer också, vi är båda två ledig idag.

Hejsvejs!

Syster och ledighet.

Träningen gick bra idag. Jag fick prata lite med syster i telefon idag också och vi bestämde att vi skulle pratas vid imorgon.
Jag är trött.. det var skönt att vara ledig idag och även imorgon.
På fredag ska jag träffa flickorna igen och vi ska kanske ut på krogen. Nu får vi se hur det blir.
Godnatt folket.




Grattis till syster!

Längesen jag skrev.. Så som livet rullar på. Idag fyller syster 28, GRATTIS! Ska ringa till henne snart, hoppas att hon är hemma.

Jag jobbade hela helgen och det var jobbigt, men nu får jag pengar och det känns bra i kassan om några dagar. Regnet är på väg och det känns i kroppen.. känns som om att den rinner också. Idag är det måndag och jag ska slappa, kanske äta lite frulle innan dagen är över.

Träning ikväll.. längtar tills jag kan göra av med lite energi..då blir jag säkert energilös, ahr inte alls så mycket energi just nu, för jag orkar inte, jag är less.

Nu ska jag kila vidare iaf.

Vilken tur!

Jag slapp att jobba ikväll. Vilken lättnad egentligen. Mitt huvud håller på att sprängas  och jag är rätt så sliten.
Vi ska äta spinat och feta paj idag.. märker doften av den ljuva pajen.
Jag ska mysa med älsklingen så mycket jag kan ikväll, sen blir det sova sova sova innan jag ska upp och jobba imorgon.. 07.00-19.00

Så njut av fredagen, det ska jag göra.


Min inflyttningsfest 070908. SÅ glad blev jag när jag inte behövde jobba.
PS. Så här ser delvis mitt kök ut. DS

De ringde från M4...

Yes, de ringde och väckte mig i min skönhetssömn och nu, bara för att de inte kan hitta någon (förstår att ingen vill jobba när de har ledigt) så har jag sagt ja till att komma och hjälpa dem med kvällsmaten. Kl 17.00 ska den serveras så jag borde vara där ca 16.30.. Jag vet inte om det ska betalas som extra arbete som timmelön eller om den ska skrivas på min fasta tjänst.. det får jag räkna ut ikväll. Det kanske var enormt dumt att säga ja till det när det är min enda lediga dag på hela veckan, men jag får ca 200 svenska kronor i timmen.. Och om pappa kan så kan jag med!
Det är ju bara 2.5 timme så det borde jag kunna klara. De ville att jag skulle komma kl 13.00 och arbeta en hel dag, men det sa jag nej till. Jag jälper dem gärna med några timmar på kvällen, men inte mer än så. Inte när det är min enda lediga dag på en hel vecka, det borde de väl förstå??

Jag har tittat på dietistutbildningen också. Man kan gå den på tre ställen i Danmark. Två på själland och ett på jylland. Den som är på jylland ligger i Århus, ganska nära mig.. MEN, jag kan inte vara säker på att komma in eftersom de bara tar in 20 elever på varje ställe. Den med bäst betyg kommer in. Hur dåligt är inte det på en skala 1-10!?
Åhh, det verkar hopplöst det här med att gå i skola i Danmark..

Nu ska jag äta lite frulle, se om huvudvärken går över.


Solen strålar på.

Solen skiner fortfarande och sprider glädje i mitt liv de här dagarna, :) Imorgon är jag ledig och då ska jag sooova! Finns inget att göra imorgon.. Jag har inga pengar så det är ingen anledning att dra in till stan. Vill visserligen fortfarande ha den där mössan som jag har pratat om. Har jag nämt den på bloggen? Mamma vet vilken mössa jag menar. Hehe.

Jag kan kanske ta bussen till Raders för att kunna köpa mössan, men i det fallet skulle min mössa troligtvis kosta 400 kr istället för 200.. med tanke på resan och kostnaden av den.

Imorgon ska jag njuta dagen igen. Kanske ta en springtur ute i den friska luften och njuta av det sista som är kvar av sommaren..? :)

Nu ska jag göra mig iordning för sängen.. jag motstod en underbar havrekaka med choklad bara för att vara duktig (eftersom jag har tränat idag). Duktiga jag. Förresten, jag suger på step up! Det var tydligen inte min grej.. jätteroligt, men jag sög verkligen..

Ciao!

Solen skiner och jag mår bra.

Jadu mamma, vad är mitt motto?

Idag har jag varit på toppenhumör. :) Solen strålar utanför, det har varit varmt och skönt och jobbet var faktiskt riktigt trevligt. :) -Tror att mycket berodde på att jag fick min sömn som jag skulle ha. Jag och Mr Was ska göra potatis, rö(d)spätta (??) och sås senare ikväll. Längtar himla mycket, längesen jag fick det.
Ska dock till doktorn imorgon, men mer än så skriver jag inte i bloggen.
Jag tror att mitt goda humör kan hjälpa mig igenom den här veckan. Den är ju snart slut. ;P Haha.

Pengarna kommer förhoppningsvis snart. Jag behöver dem verkligen. i 1.5 vecka mer ska jag leva på mina 580 kr. Varav 100 ska gå till mobilen så jag kan skicka ett sms till mamma. ;)

Imorgon ska jag träna igen. Jag och Sabrina bestämde oss för att ha en liten "myskväll" efter träningen. Vi ska duscha och basta efter träningen.. det blir toppen! :D Har saknat bastun och extra mycket eftersom jag inte har något badkar.

Nu ska jag kila vidare och sprida lite glädje till älsklingen och se om jag kan slita honom från sitt dataspelande.
Ciao bella!


Råkost sallad.

Jahaja.. ännu en dag. Ingen av oss orkar göra mat. Vi har dock bestämt oss för att göra "råkost sallad".. Det är morötter, äpplen och russin. Det ska vi väl göra snart så att vi kan gå och lägga oss tidigt.. jag orkar inte så mycket.. jag är bara trött.

Min franska manikyr går inte att ha på jobbet, nagellacket försvinner eftersom man arbetar med vatten och en massa rengöringsmedel hela tiden.

SOm sagt.. Mina blogginlägg blir bara kortare och tråkigare för varje dag.
Nu ska jag duscha och sen ska jag göra "mat".


Örnen från örnreservatet i Fredrikshamn.. -Bara för att ha en bild..

Ännu en dag

Kommit hem från jobbet och sitter och väntar på att klockan ska slå 17.30 så jag kan cykla till träningen. Jag kunde inte sova i natt så hoppas att träningen kan hjälpa mig inatt.
Hur är världen? Hur mår ni?
-Jag är trött och känner mig sjuk.

Hur länge orkar jag egentligen?

Jag funderar på att söka nytt jobb, något som är roligare, eller det kanske är svårt att hitta något jobb som verkligen är roligt, men jag kanske kan få något som jag trivs att vara på åtminstonne.
Eller?

Söndagar...

Söndag.. den värsta dagen på hela veckan.. mest för att man oftast sover bort halva dagen och sen återstår städning och slappa framför TV:n.. Idag har jag visserligen både hunnit med att sova halva dagen, göra fransk manikyr, städa, träffat Anita och Mia i 4 timmar och slappat framför TV:n..

Jag och flickorna tog en lååång fika på Tvergade (caféet heter så). Vi satt och pratade i flera timmar och jag fick en mycket trevlig eftermiddag.

Nu ska jag äta och sen ska jag se om det finns något på TV:n ikväll, annars går jag och lägger mig tidigt.. Veckan som följer kommer bli mycket jobbig och jag räknar inte med att jag kommer skriva något direkt intressant här inne.. Men ni får gärna läsa min blogg ändå. ;)

Ha en trevlig kväll!
Bye

Rysare om 30 min. ;)

Snart blir det rysare på TV:n... jag och älsklingen hade tänkt oss att se den... vi får se hur länge jag kan hålla mig vaken. Ingen nagelmodell-grejs imorgon.. det var tydligen först nästa helg och då kan jag inte eftersom jag kommer jobba från 7-19.. attans alltså!

Det betyder att jag ska ha min egen manikyr här hemma imorgon.
Tjolahopp och godnatt!

Höst och kyla.

Helgen bjuder på långa dagar. Jag sitter med min dator, min helt egna dator. Dock utan trådlöst nätverk.. Denna gång med en tråd till. Tråden kostade 40 kr. Billigt för en tråd som kan ge mig internet. Denna dator kan ge mig allt. Förutom tillgång till min danska internetbank. Blää! Hur irriterande kan det bli? Vista kan inte installera Activ x, det funkar helt enkelt inte. Min dator är allt för skyddad. =P

Hösten har kommit till Danmark. Eken utanför vårt fönster har fått röda och oranga/orange blad. Den är så vacker. Jag kan tyvärr inte ta några bilder eftersom min kamera är sönder.
Man märker att det är höst. Kylan som tränger in i lägenheten och som tränger in i kroppen när man går utanför. Det är friskt och kyligt på samma gång.
Varje morgon när jag cyklar till jobbet kl 06.30 på morgonen är det mörkt utanför. Det är kyligt, nästan alltid omkring 3-5 grader. Vinterjackan är på. Vantar, mössa och halsduk lika så. Ibland t.o.m. långkalsonger!

Jag fick träningsvärk av träningen i torsdags, jag kan fortfarande märka en del av den. På måndag och torsdag blir det träning igen och jag hoppas att kroppen kan klara det med tanke på vilken vecka jag har att vänta.

Sabrina frågade om jag ville sitta som nagelmodell imorgon. Det ville jag naturligtvis mycket gärna. Tyvärr frågade hon mig nog en aning sent och nu verkar det inte som om att jag kommer få vara med iaf. För att trösta mig själv så gick jag och köpte fransk manikyr-nagellack som jag tänkte jag skulle måla på mig själv imorgon. Dock inte lika roligt som om jag skulle ha suttit nagelmodell.. F**n!

Jaja, vad är väl en bal på slottet?

Nu kilar jag.. jag ska se en harry potter film, eller kanske hyra en tecknad film på statoil.
Ciao!


Som jag saknar balen och mina kära vänner. <3

Äntligen helg!

MIn näsa krånglar. Den värker. Känns som om att jag har fått en riktig smäll på snoken. =s
Nu är det äntligen helg.
Jag ska duscha och sen ska jag och Mr Was nog fixa lite take away. ;)

Månadsdag med älsklingen.

Idag var jag på träning. Det var skönt att träna lite muskler igen. Callanetics är tydligen en slags styrketräning, men man använder sig bara av kroppen. vi hoppade inte runt, så vi blev inte svettiga, men ändå en skön start på träningen igen. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, äta lite mer frukost och diska klart innan min älskling kommer hem.. Vi har ju månadsdag idag! ;) 19 månader idag. :) Jag hade tänkt att vi skulle mysa lite när han kommer hem. Äta god mat och ägna oss åt varandra. :)

Tjolahopp!


Puss puss...

Träning igen.

Jösses amalia! Jaa, imorgon är jag ledig. Jag ringde till träningscentret för att anmäla mig till Step, det var fullt så jag var tredje reserv.. Hur stor är sannolikheten för att jag får träna? Inte så stor. Därför anmälde jag mig till Callanetics istället.. fråga mig inte vad det är.. jag har ingen aning!  Hehe. Den börjar kl 09.00 imorgon bitti. Jag tror att jag skulle må bra av att träna på morgonen en enkel gång.

Vad händer i helgen? Tjaaoo, jag hare ingen aning. Igår beställde jag biljettt hem till Ljusdal. Det  kanske jag redan har sagt? Att blogga på kvällarna är ingen bra idé. Man är trött i huvudet och händer inte alls med själv vad man skriver. Jag har ju som sagt inte tränat på hela veckan, så det ska bli skönt att åka iväg imorgon.

Nästa vecka är den jobbiga veckan.. Måndag-torsdag, ledig fredag och sen 2x12 timmar i helgen.. bläää! SIst jag hade det blev jag sjuk.. hoppas verkligen det går bättre den här gången och som tur är har Jimmy semester!

Nu ska jag sussa, det behövs.


Jag i Randers Regnskov med älsklingen november 07,
med en apa bakom mig, snett mot vänster

Sjukan är här.

Bläää.. halsen gör fortfarande ont. :( Jag gåt mot sjukdomens undergång.
Jag bytte mitt skift imorgon.. jag ska först på jobbet kl 11.30-19.00 det känns ganska bra måste jag säga. Imorgon ska jag sova tills jag vaknar... eller, det betyder som längst 10.30.. måste dra mig kl 11.00.
Nu väntar en kopp the att lugna halsen med och sen blir det natten för mig..

Godnatt.

Hur ska det gå..?

Jag har ont i halsen. Inte bra alls. Tror att en riktig förkylning är på gång.
SKa köpa biljett hem till Ljusdal idag. Den är ganska dyr.. men den som är tillbaka hem till Danmark är billig.. 360 kr! De ni! =)

Ingen träning för mig idag och förmodligen inte resten av veckan heller, foten krånglar och halsen gör ont.. det bådar inte gott.

Grey's Anatomy börjar idag här nere i Danmark, så det ska jag kika på när klockan slår 21.00. Hehe.

Jag orkar inte skriva mer.. vet inte vad jag ska säga heller, har inget att berätta.

Sköt om er! Jag ska sova efter Grey's för att försöka klara av morgondagen med Jimmy.. Fy sjutton!


Tro det eller ej, men vi är vackrare i verkligheten. =)
-Riverboat juni 2008

Mår inge vidare.

För sjutton! Jag äter och äter, känns inte bra alls. foten gör mig irriterad. Kan inte börja träna igen förrän den är bra. Funderar även på simning.. då belastar jag inte foten.
Jag och Mr Was har varit barnvakt idag. Det gick bra, men det var en lång dag. Nu ska jag lägga mig och sova. imorgon ska jag börja kl 7.. känns inte lockande att kliva upp så tidigt imorgon. Just ja! Jag skulle titta på biljett hem, det har jag glömt.. den ska köpas mycket snart, så jag kan vara säker på att jag kommer hem.

Nu ska jag kila. jag mår inte så bra.. ont i magen..

Jaså..

Just när man var lite entusiastisk så vände allt igen.

Skolor, hallå!?

Jag har varit inne och tittat på lite skolor idag.
Jag har något som intresserar mig lite smått och det är dietist men även kosmetolog.
Som svensk medborgare, som vill studera i Danmark, kan jag inte få danskt SU. Som svensk medborgare, som vill studera i annat land på heltid, kan jag inte få mer än 2400 kr i månaden i studiebidrag. Det SUGER!
Men detta mina vänner.. Är bara om jag läser till dietist. Om jag vill läsa till kosmetolog så kan jag inte få något studiebidrag.

Kosmetologutbildningen är på mellan ett till två år. Ett år är på heltid och då kan jag inte jobba vid sidan av. Ett och ett halvt år är på deltid, måndagar och onsdagar från 16.00-19.00 och en lördag i månaden 07.00-15.00.. det låter lockande att läsa på deltid, för då kan jag både betala av på mitt lån (som jag är tvungen att ta om jag ska läsa till kosmetolog) och betala mina räkningar och leva ett riktigt liv.
Två år låter också lockande, det är också på deltid och även då kan jag jobba på sidan av skolan.

Dietist är på 3½ år och det kan jag läsa lite varstans. Det låter intressant. Jag kanske ska läsa till dietist först och när jag har lite pengar så kan jag läsa till kosmetolog, så tar jag två flugor i en smäll..?

Känns ändå ganska bra att jag har en liten känsla av vad jag kan tänka mig att plugga till... Även om det med studiebidraget suger.


Min lilla fishie

Aj aj min fot.

Åhh... jag är trött. Jag är så less på att jag inte kan gå på foten/hälen!
Ska jobba imorgon, sen är det helg.
Sabrina kommer hem till mig imorgon kväll, när Mr Was åker till killarna och spelar spel hela kvällen.
Vi ska äta mat och titta på Casanova.. Jag tror och hoppas att det blir bra.

Godnatt!

Det hjälpte inte att gå till doktorn.

Jag har varit hos läkaren idag, mina andningssvårigheter beror nog på virus i kroppen (tog inget blodprov, men det kunde han tydligen höra genom att lyssna på mina lungor). Han konstaterade att det INTE är astma.. ganska skönt, men gav mig ett recept på bricanyl så jag kan se om det hjälper mot mina andningssvårigheter. Några blodprov för att se om jag är allergisk mot något blir det inte heller, eftersom jag inte haft några symtomer mot något tidigare.

Vad angår min häl så har jag "stött" den. En vattenvätska har bildats under huden så den blir svullen och öm. -Mjuka skor är den enda medicinen.. Men räkna inte med att det har gått över förrän om fyra till sju dagar.
Jippie!

Jag lever iallafall. Det är ju huvudsaken.
Nu vet ni att jag är sjuk och dålig... japps.. min riktigt riktiga första förkylning den här sommaren..


Snart är det helg.

Åhh, dagen har bara försvunnit. Min lediga dag. Visserligen ska jag bara jobba två dagar till och sen är det helg. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen. Mr Was ska spela ett spel, som tar ett antal timmar, med sina kompisar på fredagen och lördag ska han se fotboll i Viborg. Jag vet inte om jag skulle höra med Anita och Mia vad de ska göra. Men jag kan förstå om de ska umgås med deras familjer och andra närmare vänner... Det skadar i och för sig inte att fråga...
Om de inte kan, så sätter jag mig ner och tittar på Casanova... den skulle visst gå på danska tv4.
Jag blir helæt enkelt ensam. Någon som har lust att sitta och prata i telefon i några timmar? hehe.

Jag ska kila vidare. Ska hjälpa med maten och sen är resten av kvällen bokad framför tv:n..


Jag på min inflyttningsfest 060908

Till mamma och pappa.

Självklart kommer jag att vara hemma en del också. Jag ska inte gå på dex, det är inte planerat iallafall.
Fredag och lördag är dans, sen får vi se vad som händer de andra dagarna. :)
Kram på er och jag saknar er!

En riktig höst dag.

Ännu en dag på jobbet och idag var det jobbigt. Jag kunde inte äta min lunch förrän 30 min innan jag skulle hem!  Nu är jag äntligen hemma och tänkte damsuga och skura golvet sen helgen, men allt beror på hur långt orken räcker. Imorgon är jag ledig och det är min älskling också. Jag tror att vi ska ta en sväng upp på stan och strosa runt lite, kanske ta det lite lugnt. Man kan ju hoppas på det höstväder vi har haft idag- strålande solsken, men kyligt.
 
Jag fick semester i oktober. Så nu mina kära vänner och familj... Jag kommer hem till Hudikmaran och dex. Jag ska försöka att träffa så många som möjligt.

Fotbollsmatch i söndags

Var ju på fotboll med Mr Was igår också. Det var Silkeborg mot Herfølge.. en BRA match. Silkeborg vann med 3-0! :) På trots att jag var bakis var det en trevlig match och en trevlig tid med Mr Was.

Jag tränade ikväll och man kunde verkligen känna av att man har druckit i helgen. All energi var som bortblåst. Hehe. Imorgon ska jag jobba igen, känner att det kommer bli en jobbig dag.

Vi ses och hörs i luften!


Förresten, vill visa bilden som togs av mig, Jolanta och Heidi på krogen..

Jolanta, Heidi och jag

Fest, vänner och jobb.

Oj, en hel helg har gått, plus en dag.

I helgen var Jolanta, Christina och Heidi här. I fredags var Christina och Jolanta här, vi var mycket trötta och orkade varken gå på krogen eller ens dricka något. Jag bjöd dem visserligen på en drink var, men det blev inte så mycket mer än det den kvällen. Vi åt guacamole, oliver, feta och mycket mycket annat smått och gott. Vi tittade på TV, såg film och pratade en massa om saker som vi missat under den tid vi inte setts (vilket är ett år sen).

På lördagen begav vi oss in till stan och shoppade lite. Jag fick en fest- tröja och ett par grå jeans som jag har funderat på att köpa sen 1.5 år tillbaka.. Nu har jag dem äntligen! Christina åkte hem på eftermiddagen och då åkte jag och Jolanta för att hämta Heidi. Vi åt Spinat och feta paj, HUUUR gott som helst! Vi gjorde oss iordning, eftersom vi skulle på krogen på kvällen/natten. Jag bjöd på en drink och sen började festen.
Mr Was mor var en ängel den kvällen och skjutsade oss både till krogen och hem igen. STORT TACK till dig Lone.

Tjejerna åkte hem ganska tidigt på söndagen. Mr Was och jag hade en bakisdag. Han hade träffat sina gymnasievänner den helgen och även han druckit en massa.

Idag har jag varit på jobbet. Förkylningen är nästan borta (förutom att jag har andningssvårigheter.. som när jag var liten och hade astma). Ikväll är det träning igen.


Jag, Jolanta och Heidi

Sjuklingen här..

Hej hej. Idag är jag sjuk. Toppen! Eller inte.
Jag kom till jobbet, var där i 30 min. Cyklade hem igen, gick och lade mig, somnade omkring kl 8 och vaknade igen 11.50. Tänk att jag kunde sova 4 timmar längre.. min kropp behövde det verkligen.
Nu regnar det. Mr Was kom hem tidigt idag.. Underbart!

Idol och Heroes ikväll, men House är på danska TV4 också.. hmm, hur ska jag göra? Vilken kanal ska jag välja kl 21.00? Sappa kanske..? Vilka problem man kan ha va?

Jolanta, Heidi och Christina kommer i helgen. Ska bli toppen att träffa dem igen och då har jag inte tid att vara sjuk!
Over and out.

Mardrömmar om snea tänder

Efter en lång helg och en mycket kort "helg" - mina lediga dagar så har jag börjat jobba igen. Det var lite jobbigt, men svärmor var på jobbet och stöttade på idag.. henne har jag inte sett sen Regattan, lika längesen som jag sett min egen mor och far.
Nu ligger jag i sängen. Jag skulle ha sovit för en timme sen, men efter en mardröm om att mina tänder inte passade i plastskenan längre så stod jag länge ute i badrummet och inspekterade mina tänder. De såg fortfarande likadan ut, men man kunde ana en liten glipa mellan de övre tänderna och de nedre. Dags för att använda skenan dag och natt!

Nu är det dags att sova. Ska upp kl 6 imorgon och cykla till jobbet 30 minuter senare. Ciao ciao belle amici!

Svartsjuka...

Svartsjuka.. Finns det något värre? Hur kan det finnas och varför finns det? Av vilken anledning är vi människor svartsjuka?
Jag hatar att vara svartsjuk, tyvärr händer det en gång emellan att jag blir det, som vilken människa som helst.
Alla människor känner sig svartsjuka iallafall en gång i livet, undrar egentligen hur många som blir det en gång varje dag? Det måste vara jobbigt.
Svartsjuka.. Finns det något värre....    ?

Frukost med flickorna.

Oj vad dålig jag är på att skriva på min blogg.
Imorse fick jag besök av Mia och Anita. Vi åt frukost tillsammans och pratade om arbete och semester. En mycket trevlig morgon och jag kände mig omtyckt. Det är två tjejer som jag gärna vill hålla fast vid.
Jag tänker även hålla fast vid er där hemma. Var så säker på det.

I helgen kommer Jolanta, Heidi och Christina, så då blir det fest och mys. Jag längtar och tror det kommer bli en bra helg.

Det har hänt en del.

Jag sitter i soffan med benen uppslängda på chaiselongen, huvudet känns som en stor uppblåst ballong som pressar hjärnan ut mot huvudgloben. Ljuset i lägenheten får mig att vilja skrika och jag vill bara lägga mig under täcket och känna att mörkret äter upp mig. Den brännande känslan i halsen går inte över, varken med en kopp the eller en macka med kaviar. Är jag sjuk? Är den en smula migrän och en smula ont i halsen jag kan märka? Är det så jag ska straffas för att jobba 2x12 timmar på ett sjukhus med sjuka människor?

Just nu sitter jag och tar det lugnt. Efter helgens slitande känner jag inte för att göra något. Jag vill inte damsuga. Jag vill inte köpa mjölk. Jag vill inte diska. Men allt detta MÅSTE göras innan träningen börjar kl 18.00. Idag ska jag göra min fettmätning också, den ska göras innan träningen. Jag har funderat på att inte träna idag, jag tror jag avanmäler mig om jag fortsätter ha det såhär.

I lördags när jag kom hem till min älskling var jag helt slut i kroppen. Jag kunde knappt röra mig. Som tur var har jag en underbar pojkvän. Han sa "sätt dig bara ner i soffan så ska jag göra allt för dig, förutom att gå på toaletten såklart". Hehe, du är så gullig. :) Jag blev "forkælet"... Jag gick och lade mig tidigt, min kropp orkade inte vara vaken och se en Harry Potter film som han tyckte att vi skulle ha gjort.

Ett långt inlägg.. men nu ska jag kila vidare och se om jag orkar med alla saker som jag ska göra innan kvällen kommer..
Vi hörs och ses i luften!

RSS 2.0