Svartsjuka...

Svartsjuka.. Finns det något värre? Hur kan det finnas och varför finns det? Av vilken anledning är vi människor svartsjuka?
Jag hatar att vara svartsjuk, tyvärr händer det en gång emellan att jag blir det, som vilken människa som helst.
Alla människor känner sig svartsjuka iallafall en gång i livet, undrar egentligen hur många som blir det en gång varje dag? Det måste vara jobbigt.
Svartsjuka.. Finns det något värre....    ?

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej hej. Japp det har jag gjort och jag har fått flera vänner, fick jag första dagen så det är verkligen kanon kul. LIte jobbigt ibland med det här fixar jag. Hur är det själv? och hur går det med vännerna? Joo anna, owets och Fanny har flyttat ner, men jag umgås mest med Anna och Fanny. Kram Saknar dig med.

2008-09-03 @ 20:09:03
URL: http://brallanmallan.blogg.se/
Postat av: Pappa

Djupa frågor det där...

Det viktigaste tycker jag är att man känner sig omtyckt och värdefull,att vara uppskattad för den man är. Svartsjuka kan vara så mycket. Den som inte är säker på den andres kärlek kan därför känna sig förbigången av något som egentligen är helt löjliga orsaker. Man behöver inte sitta i varandras knä hela tiden för att veta att man har den andres säkra kärlek men det är kanske nåt som kommer med åren det där. Lev livet gumman, du har bara ett.

Puss på dig. //Pappa

2008-09-03 @ 22:52:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0