Inför helgen.

Jag somnade aldrig om efter att älsklingen åkte hemifrån. Därför har jag varit vaken sen 07.15, ganska strongt tycker jag.
Ikväll ska vi hem till mina svärföräldrar, de är bara inte hemma. Vi ska passa Smilla, deras hund, under helgen. Jag ska packa med en massa filmer och även PS2, de har nämligen bara 2 tv-kanaler, så jag tror att vi behöver något som vi kan underhålla oss med.

Nu ska jag ringa och se om den där sommarkursen har sista ansökningsdag på måndag eller hur det är.
Ciao!

The Killers, ASBRA!Mr Was som fått mig att lyssna på just den HÄR låten. Spaceman

TV:n dog

Jag tror att vår TV har dött. Jag tror att den såg sin sista dag i ljuset. Om inte, är något väldigt fel. Den kanske har en allvarlig sjukdom?

Fotograf?

Klart jag har funderingar på att gå en fotokurs. Dock inte en foto-utbildning. Att bli fotogeraf är visserligen ett stort intresse från min sida, men ingen större framtid.
Förresten Alexandra, när jag kommer hem till er och får se ert fina hus så kan jag fotografera lite där. :)

De dagar så det bara är grått här nere så tycker jag att all natur ser lika ut. Jag brukar inte ta med kameran på mina promenader i de gråa dagarna, men då solen kommer fram igen ska jag ut än en gång. :)

Till våren, då kommer det lite mer bilder, solsken, blomknoppar osv, det blir vackert.

Från en sak, till en annan. Det var trevligt att ha Anita här idag, vi prata en massa och så åt hon mat här. Jag och Anita var kockarna för kvällen, skönt att ha en annan som gjorde köttbullarna. Tyvärr skulle hon hem redan vid kl 20.00 eftersom hon ska tidigt upp imorgon, det problemet har ju inte jag längre.

Dags för kvällen nu..?


Jag och Anita på krogen, lördagen den 24 januari 2009

Besök ikväll

Om 1½ timme kommer Anita hit. Jag har precis tagit upp köttet. Tänkte göra Italienska köttbullar med pestosås igen. Lägenheten är fin. Jag har städat. Jag har även fått friskluft, gick nämligen till Føtex.

Ringde till Tommie, min frisör. Frågade om tid. Då jag ville ha en tid var han i Spanien på semester, är det inte bara typiskt? Tisdagen den 21 april hade han en tid kl 10.30. Jag tog tiden, men vet inte om det var dumt. Jag måste se hur jag ska jobba osv, OM jag nu fått ett jobb.

Ser ALIAS på TV:n just nu. Var ett tag sen den serien gick, men himla bra är den iallafall.

Back to the TV..
Bye!


Kristihimmelfärds 2008

   
            
      
 

bilder från prommis

ute på en promenad för några dagar sedan.


Plugga vidare eller inte? Jag vet inte alls.

Jag blir bara tröttare och tröttare i huvudet. Det tär på krafterna att sitta framför datorn och läsa om alla olika utbildningar. Jag kan inte bestämma mig, det finns så mycket olika saker. Som det verkar nu kan jag inte plugga vidare till Hösten, för att jag inte har Matte C. Det behövs till det mesta som jag vill plugga vidare till.

Jag känner mig osäker på vad jag verkligen vill också. Vad känns mest intressant?
"Bankassisten"?
Multimediagrafiker?
Humanistisk Informatik? -Detta känns mycket vagt, så tror nästan jag stryker den.

Då har jag två saker kvar. Båda två behöver matte C, som jag inte har. Orkar jag verkligen det här just nu? Jag KANSKE kan gå i sommarskola och få läsa upp matten där. Det avtalas med respektive skola. Jag vet inte alls vad jag vill. Jag känner mig förvirrad.


Solen är här!

Idag har solen kommit. Jag ska ta pappas förslag och gå en promenad och känna att solen är en bonus. Efter att jag har ätit frukost.
Det här inlägget tog verkligen lång tid att skriva, så nu får jag ta och komma vidare.


När Jennifer var här och vi hade "spa" kväll.

Träningen var dejlig.

Jag var och tränade ikväll. Skönt att ha gjort något bra.

Den här veckan är det intervjuer på Konstmuseumet i Horsens som jag har sökt jobb på. Undrar om man är tillräckligt intressant. Hoppas att jag kommer få åka iväg och bli intervjuad jag med. Kommer dock bli nervös om jag blir intervjuad, längesen sen sist och kommer inte riktigt ihåg hur man gör. Vara sig själv och le.

Nu ska jag se om det inte är något bra på TV:n.

Natti natti

Solken, hallå!?

Vart tog solen vägen?
Vädret igår visade att vi skulle få strålande solsken och +6C, men vi har mulet och 0 gradigt. Mysko!

Jag hade räknat med att gå en promenad i solskenet och njuta av värmen idag, men det blev det tydligen inget med. Om allt går som det ska, så går jag en promenad iallafall.

Nu kilar jag vidare. Och jag önskar älsklingen all lycka till. Tænker på dig skat. 


Plugga till hösten?

Jag ska titta lite på skolornas hemsidor idag. Det kanske står lite mer om utbildningen där. Man kan alltid försöka.


Att ta hänsyn till andra människor

Ska man lägga sig och sova eller kommer man störas av festen som pågår i huset? Det kan ju inte bli värre än det var i morse. Klockan 06.30 kom de hem från krogen och tyckte att det var dags att festa vidare, på med högsta dunka dunka och vi tar ingen hänsyn till våra grannar som ligger och sover en lördag morgon.

Ursäkta mitt språk, men vilka jädrans idioter!

Förhoppningsvis blir det mindre fester när vi har flyttat till Horsens. Där är folket lite äldre och vet nog när man ska ta hänsyn till resten av folket!


När Jennifer var på besök. Ser visserligen glad ut, men jag "skriker". Så kände jag mig i morse.

Snö i februari och jag är besviken.

Det snöar en hel del just nu. Vi har nog fått 0.5 cm. Det ni! ;P
Det gör mig inget att vi inte har haft snö. Nu längtar jag till våren och sommaren. Värmen. Snön kan försvinna, vi har ju snart mars månad och jag blir blöt när jag cyklar i snön. 

Var jag hemma i Sverige så hade jag varit helt olycklig om vi inte hade snö i februari och mars, men nu är jag i Danmark och jag längtar till våren.

Hemmagjord pizza ikväll. Det har Mr Was lovat att han ska göra. Mumma!

Nu vänder jag tillbaka till telefonen. Mamma ska snart ringa.

Orolig kropp och tankar som skänks

Är det inte snart läggdags?
Mamma, jag hoppas att du har en bra helg trots att du är ensam hemma. Jag skänker en tanke, eller flera, härifrån. =)
OCH jag skickar slängpussar och kramar.

Min mage och jag är inte överens idag, den är ganska orolig. En annan sak som var lite otäckt idag var att mitt ansikte på högra sidan var helt bortdomnad (utan att jag hade gjort något). Jag satt och tittade på TV och märkte att det kändes konstigt i ansiktet. Spelar kroppen mig ett spratt?


Min student, juni 2008. Jag tillsammans med världens bästa syster och världens underbaraste mamma.

15 mars får vi lägenheten

Den 13 mars får vi nycklarna till lägenheten, men vi tror inte att vi kan flytta in förrän den 15 mars, eftersom det är det datumet som är fastsatt.
Vi har en del att göra innan vi flyttar in. Jag känner att jag vill städa igenom den lägenheten innan vi flyttar in, eftersom hantverkarna inte är speciellt duktiga på att hålla rent runt omkring sig. Den här lägenheten ska också fixas till. Vi ska måla om den och städa den också, detta kan inte göras förrän vi har fått ut alla saker, alltså mellan den 13-15 mars. I värsta fall, eller, så illa är det ju inte, men isåfall får vi bo några dagar hos mina svärföräldrar.


Utsikt från den nya lägenheten, tänk er när det blir sommar.


Såhär ser köket ut i nya lägenheten, lite fler skåp än vi har i vårt nuvarande lilla kök.


Dans i Horsens?

Har varit vaken i en timme nu. Har tittat på dans i Horsens. Det är ganska dyrt för endast EN träningsgång i veckan. Samtidigt verkar det ganska billigt, drygt 2000 kr för 35 gånger. Jag vet inte, nu får vi se vad jag bestämmer mig för. Det var inte direkt några kurser för mig, möjligtvis hip hop/funk.

Idag ska jag titta igenom boken igen, se om det är något som intresserar mig som jag kan söka.

Vädret är fortfarande ingen höjdare här nere, regn och rusk är vad det är.
Nu blir det frulle. :)

Slut efter träning

Är trött i kroppen efter träning idag. Det var skönt att träna så man känner att man har gjort något. Berättade för Sabrina idag att vi ska flytta, hon tog det inte speciellt bra. Mina vänner i Sverige reagerade inte alls som hon gjorde och då skulle jag flytta 130 mil bort, nu ska jag flytta en timme bort, jag bor ju fortfarande i området!?
Jaja, vissa personer reagerar starkare än andra och hon kommer väl över det nån gång.

Tror att jag ska lägga mig hyfsat tidigt ikväll, vet inte vad det är, men känner mig hela tiden så trött. Kliver dock upp kl 08.00 om morgonen.

House hade TV-premiär här nere i Danmark idag, det här avsnittet har jag och älsklingen redan sett, på Svenska TV4. Jag tror att Sverige är en säsong längre fram än de är här nere, vad typiskt! Det som är typiskt med det är att jag inte har sett alla avsnitten i den här säsongen, så jag kan ju inte börja med säsongen som visas i Sverige.

Nej, nu ska jag se vidare på House.
Godnatt


En ny dag

Idag är det en ny dag. Vädret är inget att hurra för. Disken är stort som ett berg och jag saknar dem där hemma.
Sverige ligger åtminstonne på 3:e plats i skidskytte-lagkapp.
Det kan snabbt ändra sig, men vi hoppas på medaljplats.

Ikväll ska jag träna med Sabrina och berätta för henne att vi ska flytta till Horsens. Har en känsla av att hon blir ledsen och förmodligen reagerar hon med surhet.

Jag var sen med frukosten idag. Sitter och väntar på brödet just nu.
Senare blir det en promenad.

Fia och Daniel är fortfarande tillsammans va? Jag tror jag drömde en mardröm om dem. Måste vara på den säkra sidan och fråga.


Min amaryllis


Min amaryllis med fokus på vårt lilla trä.

Klippning och färgning av håret.

jag börjar bli hungrig. Vi ska äta röspätta som vi köpte i somras. Lone sa att de kanske kommer smaka frys, för att vi har haft dem frysta sen vi köpte dem. Vi får väl se.

Jag vill veta om jag har ett jobb i april. Jag vill även gärna veta om jag kan få semester den 17-18 april. Om jag kommer hem då så vill jag ju gärna ha en klipptid + färgning hos Tommie. Måste göra något åt håret snart. Han kanske inte ens har tid? Jag har ingen lust att skaffa ny frisör här nere, tänk om de inte är nå bra?
Älsklingen blir inte alltid nöjd med sina frisyrer hos de frisörer han är hos.. Det låter inte speciellt bra, eller hur?

Nu ska jag se Shear Genius.
Ciao

25 månader

Idag har jag och min skatt varit tillsammans i 25 månader. Tiden bara går.


I sommarhuset (sommaren 2007)

Svar på frågorna

Hoppas att du hade roligt igår syster. :) Till pappa: tjaah, inte sådär jättekallt. Omkring -5 grader. Isen är inte speciellt tjock, en människa kan inte stå på den. Smilla gick t.o.m. igenom några gånger, dock bara till benen.

Nu ska jag springa ner och fixa tvätten, så ingen slänger kläderna på golvet. Snart kommer Mr Was hem och jag längtar. :)

Bilderna är här

Nu är jag äntligen färdig, så nu kommer det lite bilder från  allt möjligt, bl.a. vår promenad med Smilla.


Pappa, storebror och mamma. Fina bilder som jag såg när jag tittade på bilder på kameran. Tack <3
Storasyster är tyvärr inte med på bilden, annars var hela familjen där.


Farmor måste vara med också. :)


Solnedgången som jag precis hann med.


Smilla och älsklingen på flotten.


Väldigt fin bild på Smilla, se så ståtlig hon är.


Smilla som ser is för första gången i sitt liv. Halt är det och hon förstår inte riktigt vad det är.


Min vackra bukett som jag fick av älsklingen på alla hjärtans dag.


Buketten igen


Buketten med älsklingen i bakgrunden

Snart kommer bilderna

Jag ska fixa bilderna nu hade jag tänkt mig. Jag hoppas att jag kan få lite positiva kommentarer om bilderna, är ju ingen mästerfotograf än. ;P
Jag var aldrig iväg till biblioteket, men jag tänkte eftersom jag har det där mötet imorgon, som jag är tvungen att gå på, så blir jag tvungen att cykla till biblioteket också. Jag var dock ute en stund, men jag saknar skogen och lugnet. Det känns verkligen att man bor i stan.

Jag fick nej från vikariat-byråna, jag hade ingen erfarenhet inom omvårdnaden och därför ville de inte ha mig. Det var inte tillräckligt att jag hade arbetat som servigeassistent utan jag skulle ha torkat gamla människor i röven. (ursäkta mitt språk)

Nej.. tillbaka till kameran och bilderna, snart kommer ett inlägg med en massa bilder av mig själv. :)

Idag känns som en bra dag.

Solen skiner, klockan är inte mer än 09.30 och jag känner mig riktigt nöjd! Jag har redan hunnit med att diska och nu funderar jag på om jag ska slänga in tvätten i tvättmaskinen också. Idag är en bra dag att dra till biblioteket på, dock vet jag inte om jag har energin ännu. Känner mig hängig, som om att jag håller på att bli sjuk.

Idag ska jag fixa in bilderna på datorn också hade jag tänkt mig.

Nu ska jag äta frulle och sen får vi se vad dagen bjuder på.
Kanske lite kärlek i kväll?


Mr Was och Smilla (våren 2008)

Vilken dag jag har haft.

Puhaa, vilken dag. Mitt möte med kvinnan i kommunhuset blev skjutet tills på onsdag. Imorgon ska jag pallra mig till biblioteket, för det blev inte idag. Idag regnade det plus att det snöade och vägarna är helt slaskiga, så man blir jätte skitig när man cyklar.

Jag tror att jag ska söka jobb som vikar också, se om de säger ja.

Huvudkortet har varit här hela dagen, hjälpte dock med huvudvärkstablett.

Jag somnade kl 21.30 igår och vaknade när klockan ringde kl 08.00 imorse. Ja mamma, jag vet att jag skulle upp med Rasmus, men då hans klocka ringde kl 06.30 så var jag DÖD, rent ut sagt.

Jag trodde att jag hade dödat ännu en blomma här nere och frågade Lone idag vad jag hade gjort för fel. Hon berättade att jag inte hade gjort något fel utan att den inte håller sig längre än så att och vi sätter ut den till våren, liksom Amaryllisen. Vilken tur!


Det är inte riktigt såhär illa.. ännu..

Söka jobb 37 timmar/veckan

Jag blir frustrerad. Startpengar från kommunen var inte BARA. Enligt jobcentret ska jag vara på ett slags kontor 37 timmar/veckan och söka jobb. Utöver det ska jag på möten med dem från jobcentret och redovisa vad jag har gjort och vad jag har sökt. Det låter lite som Arbetsförmedlingen, men 37 (!!) timmar i veckan!?  Det är ju en HEL arbetsvecka!?

Han på jobcentret tyckte att jag istället skulle söka jobb på Vikar-byrået och hoppas på att få deltidsarbete där. Enligt honom skulle jag till och med tjäna mer pengar om jag fick 10 timmar/veca hos dem än om jag fick starthjälp.

Jag tror jag gör ett försök hos de där vikar-byråerna. Isåfall har jag fortfarande tid att fixa till flytten här hemma. Får jag inget jobb där hos dem heller, så överlever jag ju, jag har trots allt pengar till en hyra till.. Efter det blir det knapert.

Nu måste jag ringa till kvinnfolket som jag ska prata med imorgon och se om vi ska ställa in mötet eller inte.

Ciao!

En trevlig dag trots trötthet.

Jag var ute på en tur med Lone idag. Vi skulle titta på Örnar ute vid en sjö. Vi hade inte turen med oss, vädret var emot oss vilket gjorde att vi inte kunde se några stora fåglar.
Vi såg dock en kungsfiskare igen och även en annan halvstor fågel som liknar en stork.

Nu är jag trött och huvudvärken tar kål på mig. Jag behöver nog lägga mig tidigt ikväll.


Melodifestivalen!

Jag tittar på Marcoolio just nu. Många bra bidrag ikväll än så länge. Undrar vem som går vidare? Det blir spännande eftersom förra deltävlingen var så dålig med endast några få bra bidrag.

Vi får väl se..

Ansökningen är inte BARA.

Mamma och pappa, jag hoppas att ni får en trevlig kväll och ni får en hjärtekram skickad härifrån mig också.


I övrigt har jag fixat ansökningen till konstmuseumet idag, mötte dock lite motgång. Jag ska fixa så jag kan skicka med mitt examensbevis och sen skulle jag skicka med utlåtanden från Charlotte som va rmin chef på M1 också. Det är inte BARA. Hon har inte haft tid att skriva den så nu vet jag inte alls om jag kan få med det brevet från henne. Jobbigt värre!

På tisdag ska de ha ansökningen och jag måste nog skicka brev. Det gör det inte lättare.

Nog med bekymringar. Nu ska jag och älsklingen göra mat, sen hoppas jag på att vi kan se melodifestivalen.
Tack och bock för mig.

Och pappa! Jaa, jag såg förra veckan och Alcazars låt var en riktig discolåt. :) Emilias låt var också riktigt bra, dock vet jag inte vad jag tyckte om "snälla snälla"...

Valentines Day

Ja, idag är det alla hjärtans dag och gissa vad?

Det ringde på dörren i morse och jag vaknade på en gång. Jag ryckte lite i Mr Was och sa, "det ringer på dörren!". Han slängde på sig kläderna och öppnade dörren, sen sa han "du har fået en gave skat." Har jag fått en present? Tydligen så tyckte någon att jag skulle ha en present. Som nyvaken en lördag morgon så har man inte riktigt koll på vad det är för datum eller vad en present skulle göra utanför vår dörr.

Helt plötsligt hoppar han fram bakom dörren och säger "Happy valentines day!" och håller en stor röd bukett i handen och ett litet paket i den andra. Hur söt kan man vara?

Det var lite av en överraskning efter som de inte direkt firar alla hjärtans dag här nere. I paketet var det "färskt" bröd från bagaren. Färskt var det tyvärr inte, men det smakade bra iallafall.

Vädret är bra idag också, jag har varit ute på en liten promenad för att jag skulle ut och handla. +3 grader utanför och inte ett moln i närheten och jag är glad. Man blir bara så glad. Ska dock skriva mitt ansökningsbrev idag, jag MÅSTE skriva det idag.

Jag får hoppas att vädret är lika bra imorgon på örnturen. Vi hörs!


Myspys

Jag och älskligen ska mysa ikväll. Nu blir det lite guacamole med gurka och lite godis också.. det behövs! :)


Kungsfiskaren, en riktig kung.

Idag var min sista dag på jobbet så nu är jag arbetslös. Det känns inte lika tungt nu som det gjorde tidigare i veckan. Det är faktiskt ganska skönt. Jag har mycket att stå i innan vi ska flytta, så det blir nog några intensa veckor.
När Mr Was kom hem åkte vi till hans föräldrar och gick promenad med Smilla. Jag hade med mig kameran som jag fick av mamma och pappa i födelsedagspresent. Det blev fina bilder på solnedgången. En gång i veckan ska jag ta mig i kragen och fixa så jag kan lägga ner bilderna på datorn.

När vi var ute på promenaden så såg vi en mycket sällsynt fågel, en såkallad Kungsfiskare. Den liknade faktisk en kolibri, lysande blå på ryggen  och orange på bröstet. Kungsfiskaren är en mycket snabb fågel också och den är liten, så den är svår att se. Kameran var för långt ifrån för att få några bra kort på den, men jag har hämtat några bilder.


Vacker fågel, eller hur?


Visst är den vacker?

I övrigt så har Lone bjudit med mig på en utflykt på söndag förmiddag. Jag ska med henne och titta på vilda örnar. Hoppas verkligen att jag ser några och kameran kommer vara med! :)

Arbetslös igen.

slut på jobbandet. På måndag är jag arbetslös. Under min tid som arbetslös ska jag fixa alla saker som ska fixas innan vi ska flytta. Lägenheten är jättefin och utsikten är härftig, iallafall om man jämför med det vi har nu.

5 veckor ska jag strosa runt och se till att allt blir bra. Samridigt ska jag leta jobb i Horsens och kanske tar en heldag där nere när jag går runt och presenterar mig.

Jennifer kom hem säkert och bra, skönt att höra!

Nu ska jag snart lägga mig, jag behöver nog sova lite, så att jag fortsätter hålla mig frisk.
Jill, Andreas och barnen hälsade på i Sthlm. Jag hade gärna varit hemma så att jag kunde träffa dem. De kanske kan komma ner till mig på semester i sommar? Det skulle vara himla roligt. :)

Natti natti allihopa


En festkväll på 80'eren

Ja, jag och Jennifer var ju ut på 80'eren i lördags och lyssnade på DJ Sash. Alla 90-tals technolåtar, kommer ni ihåg dem? Det var han som sjöng de flesta av dem.
Kvällen var ju mycket trevlig. Vi sjöng Singstar här hemma och gjorde och klar för att festa. Dock lite för mycket techno på 80'eren. Hade varit roligt om man varierat med lite pop.


Här kommer bilden iaf. Jag tycker att jag har en aning sköldpaddehals.. Vart kom dem dåliga hållningen ifrån? =S

Jag är verkligen sjuk.

Jag kan nästan inte svälja och halsen känns bara som en uppblåst ballong. Idag ska jag nog stanna hemma från jobbet. Jag har ringt, men det är ingen där än, de kommer om ca 50 min. Då försöker jag igen. Solen börjar gå upp, sorry Jennifer, jag sa ju 7.30. Hehe

Idag åkte Jennifer hem, lite tyst här hemma nu. Jag hoppas att resan går bra för henne.

Jag ska krypa ner i sängen och så ska jag ringa till jobbet igen. Jag räknar med att jag ska vara frisk tills imorgon, men man kan aldrig vara säker.

Ha en bra dag där ute!
Ps. Vi har snö här nere nu.

Vi kom in!

Vi kom in på 80'eren igår, men det var BARA tecno hela kvällen. Vi hade dock mycket trevligt och drack en del. Bilder kommer när Jennifer har kommit hem och bild från diskoteket kommer imorgon eller på tisdag.

Ikväll ska vi se film och bara umgås den sista tiden. Jag håller på att bli sjuk, inge vidare.

Tack och bock för ikväll


Klackar och skor, min favorit.

Det finns ett par skor från ASOS som jag gärna vill beställa hem. 11.5 cm klack, men ack så fina! 350 kr, inte alls så illa va? Dock inte så bra tidspunkt med tanke på att vi nog flyttar i mars, men jag vill ha, ha, Ha, HA!

Ikväll kommer Jennifer

Men som alltid så är X-2000 försenade. Jennifer kommer nog förstvid 00.30 inatt. Jag och älsklingen ska nog bara se film och göra iordning här hemma för att hålla oss vakna och sen blir det natti natti när hon kommer. :)

Imorgon kväll ska vi i biografen och se Benjamin Buttons otroliga liv. Biljetten kostar 95 DKK!! Snacka om dyrt.
Jag är lite nervös inför lördag, om vi kommer in på 80'eren eller inte. Jag hoppas.

Nu ska vi äta pizza. Mr Was som har varit i farten igen. ;)
Ciao!


Skelettet i tummen värker. =S

Skelettet i tummen värker. Kan det verkligen vara bra?
Bara en dag kvar på jobbet och sen har jag en liten semester och den ska jag spendera tillsammans med Jennifer och Mr Was. Snacka om att jag längtar!


Utmanad

Ellinor utmanade mig. MIG!? Vem tror hon att hon är? En utmaning mot utmanaren själv? Jag blir bara tvungen att visa att jag kan och ska vara med i detta.

Alltså:
- Gå in i mappen mina bilder
- Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
 - Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
- Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanadeVilken dag. Solen strålade, det var varmt och jag skulle se folk dansa. Jag och Lilly åkte med dansklassen ner till storstaden Stockholm för att gå på den legendariska Svansjön. Vi sov hemma hos min moster och kusin som tog mycket väl hand om oss. Klänningen som jag har på mig blev jag förälskad i, man kan inte se så mycket av den, men den tillhörde min kära kusins. Efter kortet togs drog jag och Lilly till Balettakademin och kollade på en klass när de dansade jazz. Senare på kvällen skulle vi klä oss fint och gå till Operan. Jag hade inte alls tänkt mig om och hade inga fina skor med mig, jag slängde fram både kläder och skor från Leonas garderob och tänkte att skorna kunde jag nog ha på trots de små 36:or. Efter en promenad från Lägenheten till Gullmarsplan var det som gjort att få skavsår. Resten av kvällen innehöll klagoord, skavsårena blev för mycket. I slutet av kvällen gick två flickor barfota hemåt.

Jag utmanar: http://airolin.blogg.se , http://dingulonfo.blogspot.com , http://fiam.blogg.se
Det får bli ni tre, mina hjältar. ;)
Ni får ursäkta min okunnighet angående att jag inte kan fixa namn istället för adresser.

Pengar till semestern

Japp, det har jag fått idag, men jag fattar inte så mycket av det. Jag har slitit på jobbet idag, dock är det inte alls så jobbigt som det var på M1.

Jag måste damsuga. Jennifer kommer imorgon och det kunde vara skönt för henne om det inte liknar ett bombnedslag. ;P Kunde vara skönt för mig också.
Nyheterna sa precis att det kanske kommer snö imorgon! Coolt! Längtar bara till våren.

Mamma... ! Min Amaryllis håller på att blomma ut! :DDamsugning är nästa hållplats, därefter plocka rent på bordet, ännu en gång.

Snyggt smal.

"Du är så smal att du liknar en som har anorexia. Du är inte snyggt smal".

Jag är inte överens, jag tycker att jag är snyggt smal. Jag ska inte bli smalare än så här, men jag trivs.
På onsdag kommer Jennifer. På lördag när vi ska på krogen så hoppas jag att vi kan komma in på 80'eren, det är 21 års gräns. Tror vi kan komma in oavsett vad, men jag håller tummarna.

Blåsväder i Danmark

Det blåser idag. Det blåser mycket idag.

1 februari är här

Det är första februari idag. Idag är även en söndag. Jag som inte är ett stort fan av söndagar. Idag är en städdag, alltså en dag då ALLT ska göras rent. Vi har diskat, vi har skrubbat ugnen, vi har torkat bort all skit som var på väggarna men vi har INTE damsugit. Det behövs damsugas här. Jennifer kommer på onsdag, så jag hade tänkt att jag kunde damsuga på tisdag kväll.

Eftersom vi har den här ekonomikrisen över hela världen och eftersom dollarn är så låg just nu, så skulle man verkligen (om man hade pengarna till det) skicka efter kläder från USA. Tänk efter! Man får kläder som ingen annan har, det är ganska billigt med tanke på hur låg dollarn är och man blir glad. Glad av att shoppa alltså.

GLAD skulle jag bli om jag fick jobbet på Scandic Hotel som receptionist. Håll tummarna för mig!


Jennifer och jag på väg mot Öviksmaran februari 2008 och snart kommer hon hit! :D

RSS 2.0