Det lutar åt...

Det lutar åt utgång ikväll..


Svårt att välja?

Ikväll har jag blivit bjuden på diverse saker.


* Dans i Jättendal till Blender

* Fest med arbetskamrater i Ljusdal, därefter Järnvägs.

* Grillfest med gamla vänner.



Varför ska det vara så svårt att välja???


Tillsammans med underbara vänner.

Kvällen ska jag spendera med min älskade väninna Ellinor. Även en kär barndomsvän ska vara med.
Vi ska åka till Hudiksvall och gå på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Jag har läst boken och hoppas på att filmen kommer vara lika bra.

Innan bion ska vi åka på restaurang och prata om allt och inget. Vi behöver någon att prata med, så det blir en riktigt skön kväll.


Jag och Ellinor i februari 2008


Nu är det slut.

För att alla ska veta helt. Mr Was och jag är inte tillsammans längre. Jag har valt att inte berätta det förrän nu. Det kan vara svårt att förstå, men jag har inte lust att prata om det som det är just nu, men jag hoppas att ni förstår.

Jag besökte honom förra helgen och i måndags tog det slut. Känslorna var inte de samma som de har varit.

Jag är ledsen för att det har hänt och det är anledningen till att jag inte har sagt något förrän nu.

Ikväll ska jag se en film med min familj och mysa så mycket jag bara kan...

På återseende.


Underbara familj och vänner.

Vi sitter och myser här hemma. Har druckit lite vin och känner att livet helt plötsligt är skönt. Undrar hur länge sånt håller i sig? Vi skrattar och har det bra. det är skönt att ha dem här. Syster, hennes kille, min älskade kusin och moster. Unerbara släkt. Alltid så skönt att ha nära och kära runt omkring sig.

Imorgon åker de hem och jag vet inte hur det kommer bli här hemma då. Det blir lite dans i veckan. På torsdag kommer en mycket nära och älskad vän hit, Ellinor. Vi ska på bio på torsdag i Hudiksvall och se Harry Potter och Halvblodsprinsen. Jag har hört att den ska vara bra. Vi ska åka till Hudik direkt efter att jag slutat jobba, då ska vi äta tillsammans innan bion startar. Hon ska med mig hem och sova över. Fredagen ska jag jobba och hon ska ses med lite andra vänner. Jag längtar hur som helst jättemycket. Att umgås med gamla nära vänner är något av det bästa som finns.

Nu ska jag fortsätta med de andra. Kanske ska läsa lite i min bok innan jag ska sova, men det blir då.

Ciao!

    
Första  bilden visar hur jag är just nu.
Andra bilden visar mig tillsammans med min underbara vän Ellinor.
Tredje bilden visar mig tillsammans med min älskade kusin.
Fjärde bilden visar mig tillsammans med min älskade storasyster.

Jag älskar er!

Myskväll med dem här hemma.

Ikväll stannar jag hemma. Det blev ingen dans. Men just nu känns det ganska skönt. Jag är trött i kroppen och trött i huvudet. Allt känns som en stor mosighet. Därför blir det en mysig hemmakväll med alla som är här ikväll och ett stort glas vin.

Känns redan lite lulligt och då försvinner allt så snabbt. Alla bekymmer. Så skönt att simma bort i ovissheten.

Nu ska jag fortsätta med de andra.

Ha en bra kväll!


Sömnlösheten tar över.

Nu är jag helt slut. Har sovit 5 timmar i natt. Kan knappt hålla ögonen öppna. Ikväll kommer syrrans pojkvän hit och resten av familjen/släkten stannar till på söndag.. Jag är ganska trött i kroppen, men även i huvudet.. det är lite svårt att tänka klart. Alt känns som en mos. Allt blandas ihop och man har inte ett klart perspektiv.

Nu ska jag äta frukost och sen är det jobbet som väntar. Usch och fy för det!

Våran låt.



Det här är min kusins och min låt. <3

På jobbet.

Nu sitter man på jobbet igen. Solen skiner utanför, men jag sitter inne och deppar ihop.
Ikväll är det dans igen, till Shake. Sista gången i Forsa för den här sommaren. Hoppas att det kommer något bra folk som kan få mig att bli glad.

Syrran, jag och kusinen ska åka på dans tillsammans. Vad ska man ha på sig???

Nu ska jag återvända till jobbet och de sura kunderna.. Inget som direkt gör mig gladare, men man får ju lite lite annat att tänka på, men inte mycket.

Ciao!

Fladdermusen

Jag satt och pratade med mamma sent igårkväll, eller snarare i natt. Lysena var nersläckta, det enda ljus som var, var det som kom ifrån spislampan. Vi hade en mycket djup och allvarlig konversation när hon plötsligt utbryter:

"Vad är det där!?"

Jag tittar mig osäkert omkring. Mina glasögon hade jag för lång tid sen lagt på något annat ställe, med vår dåliga syn så ser vi inte speciellt bra utan dem. Jag kisade runt omkring i rummet när jag plötsligt såg någonting komma flygande mot mig. Jag duckar för att väja den stora svarta vålnaden som kom emot oss.

Vi tittade runt igen. Vart tog den vägen?? I ett försök att se vad det var tittade jag upp igen och vålnaden kom flygande mot oss igen. Den cirkulerade närmast ovanför våra huvuden. - Det var en fladdermus!

Fladdermusen var stor, med en vingbrädd på 20 cm. Den var hysterisk. Nog rädd för att den kommit in i vårt hus och inte kunde hitta ut. Hur sjutton kom den ens in!? Jag och mamma ställde oss upp, plötsligt rädda men ändock skrattande åt den ironiska situationen.

Vi öppnade fönstren och försökte få ut den. Vi försökte vifta den åt fönsterhållet och precis när vi trodde att den var ute så kom den in igen. Resten av huset väcktes (av våra jämranden och småskrik) alla hjälpte till, utom min syster som sov som en stock. Vi dockade och väjde för den stora fladdermusen som blev mer och mer förskräckt ju längre tiden gick.

Vi stod med stora filtar och försökte få den att inte flyga upp och sätta sig på våra hyller, som den gjorde ett par gånger. Efter ca 30 minuters duckande, väjande, viftande, skrikande och skrattande så fick vi äntligen ut den.

Pappa trodde att det var för att han släckte lamporna inne och tände lamporna ute. Oavsett vad, var vi glada för att den var ute och vi alla kunde gå och lägga oss.



Helgen som varit, i Danmark.

Tillbaka i Sverige igen. Jag hade en otrolig helg. Vilka fina vänner och vilken underbar helg jag hade med min älskade pojkvän. Jag njöt varenda sekund tillsammans med honom och jag var lite deppig när jag var tvungen att åka hem igen.

Lördagen var skojig. Jag träffade alla goda gamla vänner som jag inte har träffat på en evighet. Skönt att få prata om allt och ha lite roligt med dem. Det var himla mycket grillat, och man blev bra nog mätt. Dock gjorde det inte så mycket att man blev tung i magen, för att vi hade så roligt tillsammans.

Söndagen var mindre rolig när jag skulle sitta på ett tåg i 12 timmar och åka längre och längre bort från min pojkvän som jag ahr saknat så mycket. Jag trodde först inte att det var så, men jag insåg det så snart jag såg honom.
Tak skat for en god weekend.

Godnatt folket!


Nu är jag här.

Nu är jag här. Äntligen! Jag kom hit redan kl 10.15. Kändes skönt att resan gick som den skulle även om tåget var 40 minuter förseat påväg ner till sthlm.

Nu ska vi äta nyfiskad rödspätta. Denne blir just nu i denna stund stekt och sen ska de läggas upp på rågbröd med remolade. MMMMM så gott!

Är det någon som vill gå på Harry Potter med mig när jag kommer hem...???

Ha en bra hel alihopa!


En bild från tidigre i sommar.

Jag åker idag.

Ikväll åker jag till Danmark! Hoppas att resan kommer gå bra. Just nu är det ett enormt oväder över oss. Känns inge vidare. Som tur är så har inte datorerna slocknat.

Mitt under senariot med blixtrarna så ringde min telefon. Jag har redan fått 4 (!!) samtal. Det ni!

Jag längtar tills imorgon. Ska bli skönt att komma ner igen och se om något ändrats.

Nu ska jag vända tillbaka till jobbet, finns visserligen inget att göra just nu och det betyder att vi har jobbat bra. Bonus till oss!

Ha en fortsatt bra dag ute i regnet.
Vi hörs!

Danmark nästa hållplats!

Imorgon drar jag vidare till Danmark. Jag ska ner till Mr Was och träffa honom. Det var ett tag sen vi sågs nu, så det ska bli skönt. Vi ska på fest hos några kompisar. det blir nog en hejdundrande fest! -Men jag ska vara ganska nykter. På söndag åker jag nämligen hem igen.

Det blir en mycket kort visit och en dyr sådan, men det är det nog värt.

Jag har hjälpt pappa med att sätta ut kontroller ikväll till orienteringen som är imorgon. Det var jobbigt och mycket mygg. Nu är vi äntligen hemma och jag ska hoppa in i duschen och göra mig klar till resan imorgon.

Jag jobbar till 17.00 och sen så ska jag över till Ergins och köpa en kebabrulle som jag ska äta och efter det så ska jag sätta mig på tåget (kl 18.00). Snacka om att det blir en lång dag.

Nu måste jag packa väskan!

Ha en bra helg allihopa!

 

Mina dagar i Hufvudstaden!

Nu var det några dagar sedan jag skrev här inne, så nu hade jag tänkt att berätta om min helg.

I fredags var jag på jobbet och drog mig därefter hemåt. Jag packade min väska som jag skulle ha med mig ner till Stockholm. Jag satt även och tittade på lite friidrott, Golden Leage som var på TV4.

Lördag morgon klev jag upp tidigt på mogonen för att dra mig till Hufvudstaden. Kl. 07.00 satt jag på bussen från Ljusdal. En helg i Storstaden var det jag behövde. När jag kom ner åkte jag direkt hem till min moster och kusin. Endast Leona som var hemma, då moster var på jobbet. Vi slängde i oss lite mat och drog därefter in till T-Centralen. Vi gick upp till Åhléns och gick runt lite granna och sedan vidare till Götgatan där jag köpte min UNDERBARA skor! Till slut beslutade  vi oss för att dra oss till Sickla Köpcentrum. I Sickla hade vi inte speciellt mycket tid. Vi hade dragit oss runt inne i stan  så länge att vi bara hade en timme i Sickla.

Väl i Sickla gick vi in på OnOff och tittade på mobiler, men hittade ingen som jag föll direkt för.
Därefter gick vi in på SIBA, inte där heller. (Det ska tilläggas att i Stockholm är de INTE intresserade av att sälja saker)
Vi bestämde, eller Jag bestämde att vi skulle in på Elgiganten också och kolla innan vi skulle med bussen hem.
Inne på Elgiganten fick vi hjälp efter en stund av en kille som rent faktisk brukar spendera sin sommar som golfinstruktör i Järvsö. Hur stor var sannolikheten för att man skulle träffa på en sån kille? Vi bestämde oss dock inte för något denna dag utan drog oss hemåt.

Det blev en mysig kväll med chips, cider, och GOD mat!

Söndag morgon sov jag och Leona ut. Jag klev upp kl 10.00 och fick upp min kära kusin till kl 11.00. Vi gjorde oss i ordning, åt frukost och drog ännu en gång in till Sickla. Idag stängde de kl 16.00 så vi var tvugna att lägga på ett kol. Vi var tvugna att gå från tvärbanan ända in till Köpcentrumet. Vi gick raka vägen till Elgiganten. Stod där ett tag. Träffade på samma kille igen och kom fram till att vi känner samma folk. Lustigt! Efter att jag hade investerat i en mobil så gick vi runt och shoppade. För att inte kollapsa så köpte vi varsin Latte på Coffe Shop, Åhh så gott! Nu bar det av hemåt igen, vi var trötta efter en mycket lång dag och mycket shoppande.

Tid för att ta igen sig lite.

Måndag morgon var min kära moster hemma. Jag sov inte så bra den här kvällen, kunde inte somna. Hon var vaken då jag klev upp kl 08.00.  Jag köpte biljett hem och sen så åt vi lite frukost och umgicks. Kl 11.30 begav jag mig in till stan. Då skulle jag träffa Josefin över en lunch. Vi gick på Indisk restaurang. Josefin fick en vegetarisk rätt och jag tog en soppa med tomat och kokos. Vi pratade och pratade och tiden bara flög iväg. Helt plötsligt skulle jag vidare. Vi sa hejdå och kramade om varandra och så gick vi åt skilda håll. Väl hemma åt vi lite kvällsmat, soppa igen, men denna gång spinatsoppa! Det var gott.

Måndag kväll. Jag och Leona skulle till Globen och se Britney Spears! Det var en häftig kväll och det var verkligen en häftig show! Tack för denna kväll tillsammans med dig min kära kusin. <3

Tisdag morgon satte jag mig på tåget hem till Ljusdal igen. Har varit på jobbet hela dagen och jag skippar dansen ikväll i Nor. Jag orkar helt enkelt inte.

  


Imorgon bär det av till Hufudstaden!

Allt bara regnar bort. Regn, regn och åter regn.

Vägen blev skrapad i förrgår, i hopp om att den skulle bli bättre. Nu har det regnat i två dagar och det är hål och gropar överallt.

Ikväll ska jag titta på lite friidrott och sen blir det sängen eftersom jag ska till Hufudstaden då. Det blir buss kl 07.00...
Jag tror att jag ska göra en liten matsäck.


Oväder nere i Danmark i Horsens.. Det är nästan sett ut så här hemma.

Jag trodde världen existerade...

Nu är jag ensam hemma. Leona har precis åkt hemåt, till storstaden. Hennes tåg var inställt, så hon fick ta en buss, som tur var så skulle de byta till tåg i Gävle.

Jag känner mig lite hängig. Regnet öser ner och halsen och öronen värker. Jag ska ta mig en alvedon till, sen ska jag krypa ner under täcket och läsa min bok, försöka bli frisk med andra ord.

I övrigt finns det inget att berätta, Jag drömmer mig ofta bort till en värld som jag trodde fanns, men igår insåg jag att den inte existerar. Så fel man kan ha. Hur kan man egentligen känna sig så enormt ensam och så enormt oälskad?

Dansen gör mig iallafall glad, den håller mig uppe på topp. Tur att något gör det.


Längtar tillbaka till den här dagen med två underbara vänner. Tak tøser! <3

Pengarna bara försvinner.

Mycket pengar har gått åt de senaste dagarna och så kommer det fortsätta när jag drar till Hufudstaden. Ny mobil ligger högst upp på listan, inte för att den är sönder, nej.. den skulle kunna användas flera år till, men pga. strålningen. Fy sjutton så mycket strålning denna mobil avger.

Något annat på listan är nya dansskor, men även ett microobjektiv till kameran.

Nu har jag fått flyttat till Sverige, äntligen så är man folkbokförd någonstans. Nu kan jag förmodligen åka till sjukhuset och få fixat tummen. Denna tumme som jag har haft problem med i snart ett år. I oktober är det ett år sen det började. Huvaligen vad tiden går fort.

Nu ska jag krypa ner under täcket igen. Inte för att jag fryser, för jag tror att jag har feber, men i hopp om att bli bättre.

Idag har jag och Leona sett "Wanted". Så himla bra film! Den borde ni se.


I Horsens, 25/4 2009

Dagens I-landsproblem.

Idag började det ösa ner. Regnet forsade ner uatnför fönstren. Det fick mig att tänka på hur tårarna rinner runt om i världen. Hur många som lider runt om i världen. Jag sitter hemma. Jag har tak över huvudet. Jag har mat på bordet. Jag har en familj och en pojkvän som älskar mig.

Dagens I-landsproblem. Vi klagar över små sjukdomar. Vi klagar över att vi inte kan åka på dans. Vi klagar på att vi har tråkigt. Vi klagar på regnet.

Vi klagar på regnet, regnet som andra runt om i världen älskar. Regnet förser jorden med vatten. Regnet gör att livet flödar runt om i världen. Regnet är faktisk bra, även om det inte känns så alla gånger.

Jag försöker vara tacksam för det jag har, men ibland lever jag in allt för mycket i dagens I-landsproblem.

Positivt tänkande

Man måste tänka positivt och framåt. Man får ju trots allt lön när månaden är slut. Framåt, se ljusa tankar. Allt är frid och fröjd.

Mor, far och kusinen kom hem från Moläta nu. Mamma hade på sig Ljusdalsdräkten. Fräsigt tycker jag! Måste ta kort på henne nu när jag har chansen.

För övrigt funderar jag på om jag ska ner till danmark eller inte om ca 2 veckor. Just nu verkar det lurt. Mycket pengar som går åt.. Men jag saknar ju dig så mycket.

Nää.. nu ska jag se om det inte finns någon bra film på tv.
Tjoho!


Back to work.

Idag ska man på jobbet igen. Jag har haft en riktigt rolig helg. Dock med några få besvikelser, men vad sjutton, dem upplever man ju varje dag!

Ska åka om 45 min och jag har inte ens ätit frukost än, vilket alltid tar omkring 30 min för mig om morgonen. Jag vet inte varför, men jag tycker att det är svårt att äta frukost.

Hade en mycket konstig dröm idag, jag skulle bli uppäten av en tiger. Vilken tur att det bara var en dröm!

Jag och Leona hade riktigt skoj igår på dansen. Nu har vi två danser kvar innan min kusin drar vidare hemåt. Kommer bli tomt här hemma utan henne. :/

Ha en bra dag allihopa!


Bakis, men skoj.

Oj oj oj vad bakis jag är. Jag hade en trevlig kväll iallafall, så jag ska väl inte klaga. Hehe. Nu ska jag och Leona kolla på en film, sen så ska vi kanske kanske på dans ikväll. Jag är visserligen fortfarande väldigt dålig, men nu får vi se hur det blir.

Ha en fortsatt bra dag!

Dans, dans, dans!

Ikväll är det dans som gäller. Jag ska åka up till Jättendal tillsammans med min kusin och några andra dansare. Det ska bli roligt. Tror det är ganska mycket folk som kommer, dessutom så är det ju Shake som spelar. :)

Förövrigt så ville jag sluta tidigt på jobbet idag, men så blev det inte. Jag stannade kvar och tjänade de pengar som jag ska tjäna.. Lika bra det.

Jag har inte så mycket att berätta som det är just nu, men jag hoppas ni allihopa får en trevlig kväll!

Grattis Pappa!

Nu är det en ny dag. Idag är det Pappas födelsedag! Kaffekokarn gick igång av sig själv nu.. Tror de hade ställt in den på en timer.. DOCK tycker jag det var aningens tidigt eftersom de först kliver upp om 35 minuter.

Ännu en dag på jobbet. Idag kommer jag inte kunna sitta vid datorn som jag har suttit vid de senaste 2 veckorna eftersom Ida kommer tillbaka och ska vara där halva dagen.. Känns ganska rejält värdelöst att jag ska till jobbet när det enda jag ska göra är att sitta och titta på vad Frans eller Josse gör. Men men.. sånt är väl livet.

Ikväll blir det "fest" här hemma. Vi får säkert lite främmande. Lagom tills jag kommer hem från jobbet skulle jag tro. Imorgon kväll är det dans dans dans! Leona kanske följer med, skulle vara skoj tycker jag.

Nu ska jag göra mig iordning.
Ha en bra dag!



Min älskade pappa. Grillmästaren! 050608

Vilken kväll det har varit.

Nu har jag ÄNTLIGEN chansen att skriva lite i bloggen. Dagarna bara går känns det som, men jag uppdaterar väl fortfarande varje dag?

Igår var jag, mamma, pappa och min älskade kusin på dans i Nor. Vi dansade till Arvingarna! Det var mycket äldre folk där som jag aldrig har sett förut, men det var även några av de gamla vanliga, så det var riktigt skoj. Min kusin som var på dans för första gången, tyckte även hon att det var roligt. -Jag visste väl att hon skulle tycka det! (Visserligen var jag lite nervös när vi åkte hemifrån.. men säg inget till någon).

Ikväll har jag varit ner till min granne. Min barndomskompis. Min underbara vän, Marcela. Hon fyllde 20 år idag. STORT grattis till dig! Vi fick smörgåstårta och till efterrätt blev det jordgubbstårta och det var riktigt smarrigt! När kvällen började lida mot sitt slut så tog jag storbilen och åkte till köpingen för att hämta herren i huset, han hade varit på sin egna lilla fest och skulle då hem. Eftersom jubelaren hade gäster så åkte jag upp efter honom. När vi kom tillbaka träffade jag två gamla klasskamrater, men jag stannade inte länge eftersom jag skulle dra mig hemåt. Imorgon är ännu en dag med jobb.

Godnatt allihopa! Förresten.. Jag tror jag stannar kvar i Danmark som boende där... Sverige vill tydligen inte ha hem mig.


Jag och min underbara vän på krogen i Uppsala för ca 1.5 år sen.

RSS 2.0