En springtur tidigt på morgonen, det är grejjer det!

Imorse klev jag upp kl 06.00. Jag drog upp kusinen också och sen stack vi ut på en springtur på 3 km. Det var otroligt skönt. Solen sken och det var ganska "kyligt". Omkring 16 grader varmt. Efter springturen satte vi oss ute på terassen och åt frukost och sen hoppade jag in i duschen och åkte till jobbet. En väldigt bra start måste jag säga. 

Nu har jag kommit hem från jobbet. Jobbade över lite idag för att mitt system kollapsade.. Det hjälpte inte att jobba över, jag får fortsätta med ärendet imorgon. Har solat i ca en timme nu på kvällen, tror att det tog lite granna på kroppen iallafall.

Idag har min älskling haft prov och det gick bra för honom. Jag är stolt! :)

Jag har solexem på mitt bröst, jag har solexem på mina fötter, armar och ben, men vad gör det?? -Sommaren är ju här! :D Det är som att vara utomlands. Vi behöver inte åka till värmen, vi har den ju här. :)


30 grader varmt i solen!

Idag har det varit en dag på stranden. Mamma, pappa, Leona och jag har legat och pressat. Jag tog även årets första dopp och SÅ härligt det var. Ljusnan, älven, var lite kall, men dock så ljuvlig att vara i. Kanske 17 grader varm, men det var så otroligt svalkande skönt eftersom man höll på att brännas sönder i den 30 gradiga värmen.

Tänk er, 30 grader!! Stränderna är proppade med människor. Dock är jag en smula deppig eftersom jag än en gång, ska in i en kall och kylig lokal. En vecka till på teleperformance. Förhoppningsvis har lokalerna blivit isolerade mot värmen, så att de inte behöver dra på med denna kyla i lokalerna.

Ikväll ska jag och Leona hem till Fia och titta på film. Twilight. Jag håller på att läsa boken just nu, på engelska och hejudamig vad bra den är! Igår kunde jag inte lägga ifrån mig den.

Nu väntar duschen och sen ska vi äta pastasallad. Varm mat en dag som denna orkar man inte.

Hoppas ni har haft en bra helg!
Ciao!

Ensam vaken.

Jag är ensam vaken just nu. Huset är stilla och alla andra sover. Fåglarna kvittrar utanför fönstret, solen skiner som aldrig förr och värmen börjar komma.

Igårkväll tog jag kort på en nattsvärmare, ett fascinerande djur. Vingarna slår som aldrig förr och man hör vingslagen när man står bredvid. Snabeln sträcker sig fram till blommans näktar. Det här är sommar det.

Idag fyller min svärfar år. Jag skickar lyckönskningar till honom från Sverige.

Idag ska jag sola. Kanske blir det stranden, kanske blir det trädgården och att plocka och dona här hemma. Vi får se hur det blir. Oavsett vad kommer jag kanske vara röd som en kräfta när dagen är slut. Vi har solskyddsfaktor 15 hemma hos oss, känns riskabelt med så lite när man är så blek.. Men nu får vi väl se hur det går.

Godmorgon världen och ha en bra dag i solen.


Äntligen helg!

Nu är det helg! Äntligen! I helgen blir det lugnt och skönt. Jag ska sola och det kanske blir Nore med.. Vi får se. Ska umgås med min familj och min älskade kusin.

Imorse när man kom till jobet så läste man i tidningen att Michael Jackson har dött. Det känns konstigt. Nu är han borta. Jag tror dock att han kommer finnas kvar bland oss, för alltid, lika som Elvis. Absolut. Michael Jackson är King of Pop.

Nu ska vi äta Tacos här hemma och resten av kvällen blir det mys med film, prat och kanske lite popcorn!? :D

Skänker tankar till Jacksons familj och på resten av världen,

Harsagården och Pärgröt med fläsk!

Då har jag kommit hem från Harsa. Vi åkte dit och åt Pärgröt och fläsk.. SÅ gott! Men ack så mätt jag blev. Dagen på jobbet gick bra. Satt med ett ärende i mååånga mååånga timmar. Imorgon kanske ärendet är klart, man kan ju alltid hoppas. Dagen i övrigt har arit väldigt fin. Inte ett molnpå himlen och strålande solsken med 25 grader varmt. Tur för dem som är ute om dagarna! Själv sitter jag fortfarande inne i en kall lokal, men imorgon så blir det helg.

Imorgon kväll så blir det att sola lite innan det blir kväller och sen så består helgen av en massa solsken och en massa jobb med mor, far och älsklingskusinen. De har målat huset och fixat i trädgården. Jag ska hjälpa till  solskenet i helgen.
Elskling, jeg håber du laeser det her. Jeg fik din sms du sendte idag, men ikke noget svar efter den.. Håber din aften vaeret god nok og at du ikke er alt for stresset. Håber også at det var fordi du ikke havde tid at skrive til mig igen så ikke problemet stadig er der.

NU ska jag krypa ner i sängen. Natti natti.
 

Dans igår, idag blir det jobb.

Igår var det dans i Forsa. Det var trevligare än jag trodde det skulle vara. Ville dock åka hem efter pausen då förkylningen gjorde sig påmind, men den försvann igen efter ett tag.

Idag är jag trött och sliten. Jobbet om 30 minuter och sen så kommer man först hem kl 17.00. Solen skiner och steker på som vanligt. Känns väldigt jobbigt att sitta inne i en mycket kall lokal.

Ha en bra dag!

Vilken värme vi haft ute idag.

Nu är ma hemma och vilken dag! Vilken värme och vilket solsken! Klockan börjar bli mycket och tror att man kanske snart ska krypa ner under täcket.

Idag tog jag min första kund. SÅ stolt över mig själv.

Imorgon blir det dans efter jobbet. Det är i Forsa, så det är ganska nära. Skönt att man inte ska åka så långt.


Skaaaeeet... Bare så du ved så tænker jeg KONSTANT på dig.


Jag fryser här inne.

Vi sitter inne i en mycket kall lokal, när solen steker utanför.. Det suger!

Jag vet inte hur man ska göra något av det här och et är mycket förvirrande när man inte kan sitt jobb.. Tur att jag inte är ensam om att känna mig förvirrad.

Snart är det lunch.. Snart ska vi ut i solskenet. Men bara för en liten stund.. bara i 30 min..

Längtar till helgen!

Jag skänker tankar.

Det skär i hjärtat när man hör att ens älskade inte mår så bra. :(

Idag skänker jag några tankar till en speciell familj här hemma i vårt samhälle. Det måste vara hårda tider.





Idag var det en slapp dag på jobbet. Vi gjorde inte speciellt mycket. Imorgon hoppas jag, tro det eller ej, men jag hoppas att vi får våra grejer så att vi kan börja jobba riktigt. Det är ganska tråkigt att inte göra något alls, speciellt när man inte FÅR gå ut och njuta av solen. Då vill jag gärna vara nyttig istället och göra något.

Vå åt smarrig mat ikväll. Lax i ugnen och en superläcker sallad till. Mamma kan det där med mat hon.

Nu ska jag göra mig klar till at krypa ner i sängen. Vem vet, jag kanske snart är frisk?


Solsken och glädje.

Idag har vi varit hem till brorsan och hans tjej och ätit smörgåstårta. Det var himla smarrigt. Efter två timmar hos dem så fortsatte vi mot Järvsö och marknaden. Vädret hade vi med oss eftersom det var solsken och varmt. Vi gick runt och kollade på allt som fanns och köpte en rökt sik och nybakat tunnbröd. Min kära kusin köpte brända mandlar, MMMMumma! Vi smakade av henne och det var hon inte speciellt glad för, men delade motvilligt med sig. -Du är för gó gumman!

Därefter bar det av hemåt. Nu har vi slängt i oss en varsin tunnbrödsrulle med rökt sik och jag sitter nu här framför datorn. Mamma sitter uppkrupen i stolen och läser en bok och pappa och Leona drog ut på en springtur. Jag skulle ha gjort detsamma, men måste vänta tills jag har blivit frisk.

Idag var en sådan dag som jag kände att jag saknade min älskling otroligt mycket på. Jag saknar han mer eller mindre olika dagar, men idag fick jag en otroælig längtan efter honom. Jag hoppas att han kan komma hit en gång i början på juli, kunde vara himla trevligt.


Nu tror jag att jag har skrivit klart för dagen. Till veckan får jag lön!! Längtar som bara den.

Midsommar med släkt och vänner.

Vilken midsommar! Jag hade trevligt med mina grannar och tremänningar. Tack för denna gång. :)

Idag så har min kusin kommer hit. Vi har rensat lite i trädgården, men jag känner att snuvan tränger sig på. Nu ska vi grilla tillsammans med familjen och sen ikväll så ska jag ut på krogen med bl.a. Ellinor. Har saknat henne riktigt mycket, så det ska bli roligt att träffa henne igen.

Min mobil krånglar tydligen, undrar vad det kan bero på? Ska undersöka detta på en gång.

Nu ska jag umgås med min kusinvitamin. <3


Glad midsommar!

Glad midsommar allihopa!

Idag blev jag hemma från jobbet iallafall. Imorse trodde jag än en gång att jag skulle dö och som alla andra gånger, så överlevde jag.

Om två timmar ska vi till våra grannar. Killen på min ålder som skulle ha varit med kom inte med iallafall. Han stannade kvar nere i Västerås. Kan förstå honom, men hoppas nu på att det kommer bli roligt ändå.

Jag ska knapra lite fler piller och sen är jag fit for fight inför kvällen.
Ciao!


Vad ska du göra på midsommar?

Midsommar och midsommarfest. Den eviga frågan om vart och hur man ska fira. Vem man ska vara tillsammans med. Vem man ska fira med. Ska det vara stor fest eller ska det vara mys med familjen. Vilka kläder man ska ha. Hur ska man se ut i håret etc etc.

Jag blev sammanlagt bjuden på 4 olika ställen. Den eviga frågan "Vad ska du göra på midsommar?"

Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra imorgon.. Det kommer jag nog först veta imorgon när självaste dagen är.

Nu är jag sjuk. Jag har varit dålig hela veckan men hade egentligen räknat med att jag skulle vara frisk. Det är jag inte, jag mår t.o.m. sämre nu än jag gjorde i tisdags och onsdags. Jag skulle tro, bara för att göra alla besvikna, att jag ska på "grann-fest" med mor och far. Jag mår så himla dåligt och skulle jag gå på grannfesten så kan jag ju bara gå hem igen om jag skulle må dåligt. Jag kan t.o.m. gå hem och krypa ner under täcket och se en film innan jag går och lägger mig. Hoppas att alla har återseende med att jag inte umgås med någon av er imorgon. Visserligen, skulle jag vara super frisk och känna mig riktigt taggad så kommer jag nog på något, men annars så blir det att stanna hemma.

Vad ska DU göra på midsommar?


Sjuk igen.

Jodå, visst vände det. Jag är så gott som död. Eller det känns så. Nu blir det sängen och täcket som gäller. Imorgon blir det lugnt och kanske kanske så åker jag på jobbet, det får vi se.

Idag har jag och min älskling vart tillsammans i 29 månader!!
YAY. =) Savner dig snuske. <3



Älskar det här kortet också. Vår semester i Fredrikshamn 2007.


NU, ska jag umgås med familjen innan det blir att krypa till kojs.

Onsdag Kväll.

Jag och mamma grillade ikväll.. Det var mysigt och vi fick gooood mat. Strax efter att vi hade ätit färdigt så skulle vi iväg och hämta pappsen, han hade varit på "fest" med jobbet ikväll.

Sitter och pratar med älsklingen nu. Så underbart det är att prata med honom. Nu inser jag hur mycket jag faktiskt saknar honom.


Älskar verkligen den här bilden. <3


Imorgon är det jobb igen och lika så på fredag. På lördag kommer Ellinor hit till Ljusdal och då ska vi träffas, kanske krogen på kvällen också.. får se hur det blir.

Nu ska jag lägga mig och hoppas på att det onda i halsen snart är borta.

Ciao!

Mys med moder och midsommar.

Jag och mamma ska grilla ikväll. Vilket mys!

Midsommar  är fortfarande väldigt oklar och jag vet inte alls vad jag kommer göra. Det återstår att se. Jobb imorgon och på fredag (eftersom jag jobbar på danska sidan så ska jag jobba då) -Alla andra är lediga.

Vad händer där ute!? Hallåååå!?


Hemma från jobbet idag.

Jag har varit hemma från jobbet idag. Jag tror att min hals mår lite bättre och jag hoppas att jag kan gå till jobbet imorgon. Min röst är nästan borta, men jag hoppas att även den är tillbaka imorgon.

Mamma kommer snart hem med lite Thai-mat. MUMMA! Längtar som en tok!

Nu ska jag kila...

Elskling, hvis du læser det her så skal du vide at jeg har en lille overraskelse til dig. :)


Jag går och lägger mig nu.

Kroppen är trött så trött. Jag har så ont i halsen att jag knappt kan svälja.
Nu går jag och lägger mig och stannar hemma från jobbet imorgon. All vätska som jag druckit, i hopp om att halsen skulle bli bättre, har gjort att jag blivit illamående.

Sov gott och ha en fortsatt bra kväll.

/Rebecca


Hejsan ovälkomna sjukdom!

Jyothi: Tackar! Det behövdes. :)

Igår på dansen blev jag aningens dålig.. halsen blev bara värre och värre. Idag kan jag knappt svälja. Hej sjukdom!

Måste dra mig nu... annars så hinner jag väl inte att få på mig kläderna innan jag ska åka. Hah.

Helgen som varit.

Jamen hallå! Go'dagens!
Nu var det ett tag sen jag skrev. Fredagens dans var helt okej, men inget som var riktigt wow, lite tråkigt kanske men berodde nog mest på lokalen. Igår var jag ute och festade och hade himla skoj. Micke, en gamal barndomsvän körde hem mig i natt. (Det var han och det bandet han spelar i som jag var och lyssnade på igår). Otroligt roligt och duktiga var de!

Ikväll är det ju dans igen. Dans i Hög. Jag har väl alltid tyckt att det varit roligt att dra till Hög!? Men icke idag Jag känner mig inte alls taggad och har inte alls lust att dra dit. Konstigt.. men tror jag vet vad det beror på. Visserligen skulle jag kuna skita i att det blivit som det blivit mellan mig och denne person och bara köra mitt race och ha skoj!? Varför ska denne person göra så att jag inte vill åka på sommarens bästa dansställe!? Nää! Nu får det bli andra bullar

Dags att fortsätta hjälpa till här hemma.. Vi städar för fullt eftersom regnet öser ner utanför..

Ciao!


Ikväll är det Zlips!

Ikväll blir det dans! Jättendal bjuder på Zlips! Har ingen aning om vad det kommer för folk, men jag hoppas att det blir en rolig kväll. Kommer hem sent i natt, men skit samma, det är ju dans! :)

Dagen på jobbet har varit rolig den med. Vi har skrattat och umgåtts en hel del. Jag har gjort 2 service tickets helt själv! Och sen även 3 (!!) complaints helt själv... Det ni!

Nu ska jag in i duschen och sen ska jag fixa mig och sen är det dans.

Ha en bra kväll.

Elskling, Du er mit alt, ikke også?


Helgen bjuder på massa roligheter.

Nu börjar det sakta med säkert att närma sig helgen. Imorgon är det fredag och jag jag ska på jobbet den vanliga tiden, men imorgon kväll så ska jag och Carro, plus några fler dra till Jättendal på dans! Jag tror att det blir roligt. Det är ett bra band som ska spela, så jag tror att det kommer bli roligt.

På lördag är det ju som sagt crousing och då ska jag ut på köpingen och sen blir det stadt.

På söndag är det dans igen och då ska jag till Hög. Första gången på Högslogen!! Jippie! Längtar som bara den.
 
Idag fick jag tillbaka mitt armbandsur. Längesen jag har haft den på min arm, men idag kom den med posten. Tack svärmor. -Elskling, hils tak til din mor.

Jag ska nog lägga mig och vila ett tag. Huvudet är mycket mycket tungt.

 

Ännu en dag på jobbet.

Ännu en dag, ännu en ändlös dag.. Eller?

Igår var jag på dans i Nor, det var jätteroligt! Jag trodde inte att det skulle vara så skoj. Dock så sa jag nej, två gånger (!!) till en stackars person, de som han dansat med honom förut förstår varför, men så blir det ibland.

Idag har jag varit på jobbet. Ännu en dag med kurs och ett slutprov som grädden på moset.. MEN, det gick bra! Jag fick alla rätt idag och det tackar jag för.

Imorgon ska vi tillbaka på avdelningen som vi var på i måndags. Då ska vi sitta och lyssna med på samtalen och kanske kanske att vi får börja leka lite med systemet.. Vem vet?

Nu väntar lite uppackning av alla saker och sen ska jag umgås med mor och far.


Kurser snurrar u huvudet.

Idag hade vi kurs hela dagen. På slutet skulle vi ha ett prov för att se hur mycket vi kunde efter dagen. Det var lite kämpigt att sitta där och lyssna hela dagen. När jag kom hem hade jag hoppats på att jag skulle ta det lite lugnt innan jag ska hem till min faster. Då jag kommer in i mitt rum möts jag av ett berg. Mina saker har kommit hem... Nu är det verkligt och kändes som om att man fick en kniv i hjärtat... gjorde lite ont faktiskt. :/

Nu ska jag fortsätta med det jag kan göra. Min garderob är fortfarande full med andra grejer och jag kan inte få till rummet förrän det i garderoben är ute.. Suck.. Idag var ingen trevlig dag..

Skaaeeet....?? Hvorfor svarer du ikke? =l


Första dagen på jobbet, efter 4 månaders arbetslöshet.

Idag var det första dagen på jobbet. Långsamt gick det och jag är trött i huvudet, undrar vad det beror på? Idag satt jag bara med och lyssnade på vad som sades i telefonen och så tittade jag på hur man använder systemet... Tror dock att det blir lättare när man själv får jobba med det.

Imorgon ska vi ha kurs hela dagen. Vi ska sitta och lyssna på vad systemet används till och hur det fungerar. Likaså på onsdag. På torsdag vet jag inte vad som händer om jag även då ska sitta med och lyssna på telefonsamtal osv.

För övrigt så känner jag mig gladare idag, vilket är bra, men huvudvärken är aningens jobbig.

Snart kommer mor och far hem och då ska vi äta mat, undrar egentligen vad vi ska äta?



Känner för att visa lite kärlek <3

Känslorna i kroppen.

Jag hade mycket trevligt sällskap igår. Det blev mycket skratt och glädje. Skönt säger jag bara! :)

Idag skulle jag ha jobbat på valet, men så blev inte fallet iallfall. Pappa vågade inte sätta mig i arbete eftersom jag inte är registrerad i Sverige  än. Kanske lika bra det. Idag ska jag istället bara slappa. Imorgon är ju första arbetsdagen, så då vill man ju vara klar i huvudet.

Jag kämpar/slåss med mina känslor, jag är en tickande bomb som man inte vet om hon exploderar när som helst eller om hon bara ligger och gror.. Det är ganska jobbigt måste jag säga...

Varför ska man som 21åring känna såhär? Det är ju inte normalt....


SVERIGE-DANMARK

Ikväll spelar Sverige-Danmark. VM-kval. Hur ska det gå? Jag hoppas verkligen att Sverige vinner! -Sorry mus, men jeg tror vi vinder. ;P

Jag ska dock säga att jag inte blir allt för besviken om Sverige förlorar eftersom jag har bott nere i Danmark och fortfarande har min pojkvän där nere.

Ikväll får jag besök och jag tror att det kommer bli en mycket trevlig kväll.

Nu ska jag och mamma upp till Ljusdal och handla lite.

I Hudiksvall med Marcela :)

Vad komiskt! Jag och Marcela var på Mc'D för att äta lite mat. Vi hade köpt varsin dricka och delade en strips, medan vi väntade på våra hamburgare, ca 3 minuter skulle det ta. Vi gick upp tillsammans och lämnade våra brickor vid bordet. Vi fick stå och vänta ett bra tag innan vi fick dem i hand och när vi kom tillbaka till bordet så satt det tre lite äldre personer vid bordet och våra brickor var borta. Vi frågade om de hade sett vart vår mat tagit vägen och en av kvinnorna sa att "Det var någon som tog bort dem". VA!? Vår mat försvann! Vi frågade den snälle mannen som gick runt lite försiktigt och gjorde rent och frågade om han hade tagit vår mat. Han sa att ja, det hade han och så snäll som han var så hämtade han ny dricka och nya strips till oss, problemet var bara att när vi äntligen fick vår dricka så var det någon pepsi med citron i, eller något annat konstigt, till råga på allt. Vi blev mätta iallafall.

Jag investerade i ett linne som jag kan använda på jobbet på måndag eller tisdag eftersom jag inte direkt har några kläder och mina kläder inte kommer förrän på tisdagkväll. Vilken tur att jag fixade det idag då, även om jag inte skulle ha gjort det egentligen.

Tack Marcela för en trevlig dag! <3

Nu är jag ganska trött och ganska sliten. Jag vet inte alls vad det är med mig. Vädret kanske? Nu ska jag slöa lite ett tag.

Btw! Synen hade inte ändrats sen ett år tillbaka, tackar gud för det!


Jag och min bästaste barndomskompis på balen förra året. <3 För alltid kommer du ha en speciell plats i mitt hjärta.

Idag bär det av till Hudiksvall

Idag ska jag på synundersökning i Hudiksvall. Jag ska dit med Marcela. Vi hade tänkt att gå runt lite på stan innan vi drar till Mc'D och senare hemåt. Jag tror att det blir en mycket trevlig dag!

Nu ska jag äta frulle och sen ska jag nog åka.
Ha en bra dag allihopa och önska mig lycka till så att min syn inte blivit sämre det senaste året.
Ciao!

Vad ska man säga..?

Avståndet gör det tydligen så mycket svårare....

Jobbet är säkrat.

Idag var jag iväg på Teleperformance och pratade med Jørn. Jag var inte säker på om jag skulle få något jobb och jag visste inte heller om jag skulle bli intervjuad eller vad som väntade mig. När jag kom dit så fick jag göra några tester, för att se hur teknisk jag var och hur fort jag skriver. Tillslut sa han att jag får jobbet, men inte på den tekniska avdelningen, var tydligen alldeles för oteknisk. Haha!

Resten av dagen har jag gjort några ärenden och till slut var jag så trött i kroppen att jag åkte hem. Nu sitter jag i myskläder och slöar framför datorn.. ÅÅÅH så sköönt!

Jag skänker några tankar till min älskling nere i Danmark. Jeg håber virkelig det løser sig skat.

Nu ska jag återgå till tvätten, den är ju färdig nu.
Ha en fortsatt bra dag allihopa!

Ciao!


Älsklingen med våra goda glassar, en vårdag i Horsens.

Då var man hemma....

Då är man hemma igen. Känns lite jobbigt. Konstigt när man vaknade i morse och trodde att man var i min och älsklingens säng men upptäckte att man var i sitt gamla rum..

Idag har jag en del jag ska göra, så jag ska gå igång med allt nu. Kanske en dusch innan man börjar?

Ha en bra dag!

 

Solsken idag och imorgon bär det av

Idag har jag och älsklingen varit på födelsedags"kalas". Signe fyllde 18 år, så hon bjöd på mat och dricka. Hon hade underbart väder, eller snarare perfekt väder på sin födelsedag. Solsken och inte ett moln på himlen, vindstilla (dock kunde det ha blåst lite) och ca 30 grader varmt. (Ungefär lika som på vår student för ett år sen).

Vi var där i 5 timmar och sen beslutade vi oss för att åka hem. Nu har vi varit hemma i ca 40 minuter och det är ganska skönt. En dusch väntar inom inte så länge.

Utöver det så har jag packat det sista och jag får så dåligt samvete varje gång jag tittar på min hög av saker som ska med hem. Samvetskvalet växer sig större varje gång jag skänker högen en blick. Uscha. :(

Imorgon åker jag med tåget hem till Ljusdal. Imorgon tidigt. Jag HATAR att ta avsked. Jag VET att det är på återseende, men det gör ändå ont i hjärtat och själen. Jag har gråtit många floder. Men någonstans så känner jag en frid. Jag tror och jag hoppas, att det kommer gå bra för mig och älsklingen, att vi kommer klara det här. Vi får ta en dag i taget, men jag tror att det kommer gå bra. -Du ved jeg elsker dig muller.

Nu ska jag packa min nessesär, så att den är så gott som färdig.
Ikväll blir det Sagan om ringen och de två tornen.


   
Matilde och Frederikke, min älsklings systerdöttrar. De ger så mycket glädje de små gullungarna!
En fin bild på älsklingen och Frederikke tillsammans i vintras. 

RSS 2.0