Gamla gamla uråldersgamla minnen...

Har precis lyssnat på Alphabeat, var en video på TV'n.
Det för fram gamla minnen, Hede Rytmer 2007...

Vilken jäkla helg!!

Helgen har ju varit helt fantastisk!

Det började med att vi hade det ganska lugnt på jobbet och sen bar det av hemåt för att fixa iordning för den stora inflyttningsfesten med jobbet. Vilken fest det blev! Så härliga människor, jag tackar så hemskt mycket för en mycket trevlig kväll.

Lördagen började mycket bra. Jag var inte alls bakis och jag mådde toppen. Jag gick runt här hemma, tittade på serier och tog det bara lugnt. Ville inte riktigt göra något, så tog det bara lugnt istället. På kvällen fick jag främmande av Julia, Josefine, Jyothi och Lussan. Tyvärr kunde inte Eve komma då hennes brorsa övergav henne och hennes kompis, sjyst va? Men det blev en mycket trevlig kväll ändå.
Vi drog på Stadt senare på kvällen och hade en trevlig kväll där tillsammans. Jag och Lussan gick dock hem lite tidigare, närmare bestämt kl 01.00

Idag har jag också mått väldigt bra. Jag har varit lite trött, men ingen bakisfylla. YAY!

Jag och Hans bestämde oss för att gå på julmarknaden, så det gjorde vi mellan kl 15.00-16.30 Det var trevligt med alla juleljus som hängde runt omkring och alla julstånd som stod uppe efter gatan.

Nu är jag så slut så det går inte att beskriva. Jag måste sova nu.

Ha det gött!


Halloween 2009 (Innan jag var utklädd till Jokern)

Inflyttningsfest ikväll!!

Inflyttningsfest ikväll! Det kommer mest danskar till min fest. Hur gick det till egentligen? Hur som haver, det kommer mycket trevliga danskar, så det går nog bra ändå. ;)

Det blir utgång på Järnvägs senare på kvällen, så det blir nog bra.

Sitter på jobbet nu och är hungrig. Har inte ätit någon lunch ännu. Undrar om man ska gå hem och äta något där? Då får jag en promenad samtidig som jag slipper lägga pengar på någon osund mat.

Hoppas ni andra får en trevlig helg, det kommer jag att ha iallafall. :)

PS. jag kommer nog ta en del kort ikväll. DS


Illamående av vaccinet.

Har varit sjuk idag. Eller sjuk är jag ju inte, det är vaccinen som spelar mig ett spratt.

Jag vaknade i natt av att jag mådde pyton, jag reste mig upp för att gå på toan och då började yrslen att leka med mig. Jag kunde inte se något heller för jag fick en stor gul prick i mitt synfält som gjorde att det var svårt att se. Jag trodde att jag kanske hade rest mig upp för snabbt, men det fortsatte att vara där.

Pricken försvann efter ca 15 minuter, då jag krupit tillbaka till sängen efter obeskrivliga smärtor i magen. Det magonda fortsatte fram till kl 12.00 idag. Jag gick till jobbet, men blev hemskickad igen, gick och lade mig och sov 1.5 timme. Har varit på jobbet sen kl 12.00 och nu mår jag bra.

Sitter och funderar på om jag ska försöka få till lägenheten helt och hållet, ta bort de sista papperspåsarna och de sista lådorna så att det är snyggt till inflyttningsfesten imorgon.

Ha det bra ni allihopa och hoppas ni inte råkat ut för svininfluensan ännu.

Dagen efter vaccinet.

Jag känner mig lite mör i armen. Har ont i huvudet och känner en torrhet i munnen, plus att jag har en stor blåsa längst in på tungan. Utöver det så mår jag bra faktiskt.

Vaknade dock i natt och svettades som en gris. Jag var genomblöt. Det var inte alls roligt. Jag har varit utan feber idag iallafall och det är ju alltid något.

Vi har 30 minuter kvar av dagen innan vi slutar. Ikväll är det dags för burritos!

Önska mig lyckatill i mitt nya lilla kök.

Ciao!


Rosen som är så röd och vacker, den sprider kärlek och värme.
Nu börjar vintern komma, sakta med säkert och rosens blad faller ner på marken.
Efter ett helt liv hela sommaren, är nu det roliga över.
Rosen dör, vintern kommer men ändock känner jag hopp.
Hoppet har stigit och jag vet att jag snart kommer födas på nytt...

Svininfluensa vaccin - DONE!

Idag har jag tagit svinis. Jag har ont i kroppen sen träningen igår, och att ha tagit vaccin gjorde inte saken mycket bättre.

Jag mår dock ganska bra. Har ont i armen och kan inte riktigt lyfta den så högt. Vi får vänta till imorgon och se hur jag mår då.

Kunde ju tänka sig lite sällskap nu, någon som pysslade om en. Någon frivillig? :)


Tränade igår.

Igår var jag och tränade. Jag har inte tränat på nästan två veckor och det känns i kroppen idag. Jag har ont överallt. Tänkte dock träna idag igen eftersom de slutar med träningen vecka 50, det betyder att vecka 49 är sista gången de har träning och sen ska vi vänta till någon gång i mitten av januari innan det drar igång igen. Snacka om svacka.

Just nu är jag hungrig. Jag kom aldrig iväg och handlade någon mat igår, funderar dock på om jag ska handla nu på lunchen, annars blir det knapert med tid.

Det händer inte så mycket annat runt omkring mig just nu.

Ikväll ska jag umgås med Lussan. Längtar alltså. Finns fortfarande mycket att prata om även om jag stannade och pratade i 1 timme efter träningen.

Nu ska jag återgå till arbetet.

Ha en bra dag!



Lägenheten från början till slut.








Toan i blått




Allra första rullen av den vita färgen på toan


Pappa målar












Färdiga resultatet av toan.

Torsdag-söndag

Jag provade att skriva ett inlägg igår, men det gick inge vidare. Jag var hemma i torsdags, sov i 12 timmar, från 19.30-07.45 Jag var tydligen så sliten sen veckans jobb med lägenheten så jag behövde helt enkelt sova. I fredags skulle jag se Benjamin Bottums förunderliga resa, men det blev aldrig av, deckade innan filmen var färdig laddad.

Igår, lördag, så hjälpte min mamma, pappa och bror mig med att flytta in i lägenheten. Jag har fått in allt nu och har ett fungerande hushåll, dock ingen TV eller internet, jippie! Jag vill tacka min underbara familj för hjälpen.

Jag fick även besök igårkväll. Fick se Terminator 4, men har inte sett slutet ännu. Mamma och pappa skulle ha skjuts hem innan filmen slutat och sen var det läggdags.

Idag är det ju som sagt söndag och än så länge har det inte hänt så mycket. Jag ska packa upp en hel del och fixa och trixa här i lägenheten.

Hoppas att ni andra har haft en bra helg. Kram på er!

Ps. Bilder på badrummet kommer i veckan. ds.

Trött och hängig.

Jag är trött och hängig idag. jag vet inte alls vad det är med mig, men jag är trött och kroppen vill inte som jag vill. Jag är hängig, har ont i huvudet, känner mig varm om kinderna och pannan. Har jag feber? Eller är jag bara utsliten?

Ska hem när jag har slutat jobba. Ska äta lite mat innan det nog bär upp till lägenheten igen. På lördag blir det bra väder och då blir det förmodligen dags att flytta alla grejer. Som det är just nu vill jag bara krypa ner under mitt duntäcke, se en disneyfilm och sen gå och lägga mig och sova. 

Bara 30 minuter kvar innan jag ska hem. Snälla, låt dessa 30 minuter gå snabbt!

Tack och adjö. 


Målat i badrummet..

Pappa målade ungefär halva badrummet igår. Vi hade inga penslar, vilket betydde att det var svårt att måla på alla rör som fanns. Idag ska mamma köpa några penslar så att vi kan måla allt det här idag, sen fortsätter vi med väggarna och taket igen. Ikväll ska vi komma ihåg att öppna fönstrena under tiden vi jobbar, så att målarfärgslukten inte stannar inne i lägenheten.

Tog lite bilder igår också, så att det blir lite för och efterbilder. :)

I helgen har jag liiite planerat. ska iväg och se ytterligare en dansk film på fredag (tror det blir det iallafall) och på lördag ska jag nog bara flytta en massa grejer, se till att allt kommer över i lägenheten.

När jag kommer hem ikväll igen efter att ha målat klart i lägenheten så ska jag packa en del grejer igen. Se till att så mycket som möjligt blir undanplockat och nerpackat.

I helgen är jag inflyttat, kan ni förstå det? :D

Det bara rullar på

Jag har skickat iväg ett mail till kreditkontroll med mina arbetsintyg så att jag kan få internet till min nya lya. Jag hoppas att det kommer gå snabbt så att jag kan få det där internettet snabbt som ögat.

idag är det tisdag. Pappa ska köpa färg idag och när jag har slutat så åker vi och börjar måla i badrummet. Det ska bli spännande. Tror dock att det kanske behövs målas två gånger. det skulle betyda att vi måste måla imorgon också innan det är färdigt.

Om allt går som det ska så kan jag flytta in på torsdag med alla grejer. Vilken känsla alltså! Tänk att få dela denna känsla med någon nu. Jag sprider ut min glädje till alla er som läser! :D

Om två veckor, ca, kommer jag ha inflyttningsfest. YAY! Ska dock börja bjuda in lite fler folk så att de inte planerar in en massa andra saker.

Hoppas att ni andra är lika glada som jag är.

Vi hörs!





Snart bor man i egen lya.

Oj, tiden bara går och går.

Igår fyllde mamma år, Grattis till dig mamma!

Vi använde hela söndagen på att packa och så till brorsan innan vi åkte till "min" lägenhet och städade lite. Ikväll ska jag åka dit igen för att städa kylskåpet och tvätta golvet.

Imorgon kommer jag och pappa förmodligen att börja måla inne i badrummet, om vi inte är färdiga imorgon så fortsätter vi även på onsdag. Vi ska även fixa så att vi kan börja köra sakerna onsdag, torsdag och förhoppnongsvis, räknar jag med, att jag kommer vara inpackad till på fredag.

På fredag har jag planer och lördagen kommer bjuda på en massa utpackande av grejer, så att det kan börja likna en lägenhet.

Jag längtar!!!


Min helg har varit ganska bra.

Nu är helgen över. I fredags var Jennifer här hos mig. Vi såg Idol och pratade en massa. Tur att jag har dig tjejen så att jag kan prata av mig med alla mina bekymmer. <3 Vi hade iallafall en mycket trevlig och mysig kväll. När klockan var 01.30 så höll jag på att somna vid köksbordet och då sa Jennifer "Jag kanske borde åka hem nu". Jag sa hejdå och tackade för en trevlig kväll och sen stöp jag ned i sängen.

Jag hade sagt till mamma och pappa att INTE väcka mig, för jag skulle sova länge. Dock vaknade jag 09.15 av att pappa slängde igen ytterdörren och sen igen när han skulle in igen. Snacka om en lugn morgon. Det var bara att pallra sig upp. Och då säger mamma "Skulle inte du sova länge???" Jag svarade "Joo, men det går inte att sova länge när ni väsnas så mycket!".

Jag tittade på ännu en dansk klassiker också, "Gamle mænd i nye biler" det var himla skojigt. Bra film alltså!

Jag fick åka till akuten på lördagsmorgonen också och satt där i 1.5 timme, jippie!
På kvällen hade mamma födelsedagskalas, det var skojigt, men jag blev trött mycket tidigt, redan kl 20.00, men höll mig vaken till ca 23.30 innan jag somnade i sängen.

Idga söndag har vi packat i brorsans lägenhet och fixat med allt det. Nu är den gamla lägenheten helt tom. Den har även blivit damsugen idag och imorgon ska golvet moppas och listerna torkas. Vi får se om jag orkar att tvätta fönstren också. Kylskåpet ska iallafall städas och göras rent.

Nu ska jag lägga mig. Jobbar sent hela veckan. Vad kul. Not!











Fredagen den 13...

Idag är det otursdagen. Well, än så länge har jag inte haft någon otur.
Jag är hängig och kunde tänka mig att ligga i en mysig säng just nu, under ett täcke och bara se film och sova.

MEN, så blir det inte ikväll.

Jennifer kommer på besäk ikväll, ska bli så härligt att träffa henne igen. Vi ska se på Idol och kanske någon film, vi får se, annars blir det bara en massa snack, eftersom jag har en hel del att berätta.
Är dock riktigt trött och sliten och vill bara hem och ta det lugnt.

2 timmar kvar, lite drygt och sen slutar man. Nästa vecka jobbar jag tydligen sent. Skit helvete också!
HATAR att jobba sena veckan. Man kan verkligen inte göra NÅNTING.

Nu ska jag kila vidare iallafall.. Man kanske skulle spela lite bubbles??



Jag och Jennifer februari 2008 <3 Öviksmaran.

Höstmörkret faller

Det har redan blivit mörkt ute. Mörkret faller tidigt och kylan har varit ihållande hela dagen. Idag är det torsdag. Jag har inte tränat på hela veckan och nästa vecka blir det förmodligen inte heller någon träning eftersom jag ska måla i lägenheten då.

Ikväll ska jag ta bort naglarna som jag fixade när jag var i Danmark sist. Nu ska de väck!

I övrigt så ska jag se ännu en klassisk dansk film ikväll, sist var det "Blinkende Lygter", så vi får väl se vad det blir ikväll.

Har jag sagt att resan blir förmodligen av i februari? Iannat fall har jag sagt det nu. :)


Jag myser.

Ikväll är jag hemma och myser. Det ska mysas en massa med serier och en filt, upprkrupen i soffan med tända ljus.

Jag längtar tills jag får mitt egna lilla  skyffe, så jag kan mysa lite med mig själv och göra det jag har lust att göra, KOmmer dock att sakna mina älskade föräldrars sällskap.

Har hört med chefen och det verkar inte vara några problem att få semester i februari... Asien, Thailand och Indien, here I come!!! :D

Jag längtar till julen. Julen är alltid en mysig högtid, med folk man älskar, familj, släkt och vänner och pojk respektive flickvänner för dem som har det.
Jag längtar....


Det snöar...

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt, hurra!
Nu blir det vinter, nu blir det vinter, som vi har önskat, hurra!
Nu tar vi kälkarna fram, och vantarna på och sen vi åker i backen
och Hej vad det går!

En lugn dag idag

Idag är en ny dag. Idag har det varit ganska lugnt på jobbet. Det har varit skönt.
Tror dock jag börjar få tandvärk.

Mamma och pappa ska tapetsera brorsans lägenhet kväll, förhoppningsvis blir de färdiga ikväll så att jag kan börja flytta in i min lägenhet nästa vecka.

Allt känns så himla bra just nu!
Jag är så glad!

Dimman ligger över Ljusdal

Idag har diman legat över Ljusdal. Det har varit som en spökstad hela dagen. Dimman har legat nere vid marken och när man åkte hem på kvällen såg man inte mer än några få meter framför sig.

Har ni sett The Fog?
Hela Ljusdal påminde om det idag. Det var lite läskigt. Så läskigt och jobbigt att köra bil att det inte blev någon träning idag.

Jag ska försöka få  bort mina naglar nu (akrylnaglarna) och sen blir det en lugn kväll.

Vi hörs!


Hade lust att lägga ut bilden på mig och Anita, då jag var nere i Danmark, oktober 2009

En heldag i Sundsvall

Efter en heldag i Sundsvall är vi äntligen hemma.

Mamma och jag åkte mot Sundsvall kl 10.00 imorse. Omkring lunchtid var vi uppe i Sundsvall och vi började med en tur på Mios möbler. Efter att ha varit där i ca 20 min begav vi oss mot IKEA. Väl där var det otroligt mycket folk. Vi gick runt väldigt länge och shoppade en massa. När klockan var 14.00 orkade vi inte mer och vi kände att vi behövde äta, vi satte oss på restaurangen på IKEA och åt lite innan vi skulle fortsätta. Vi hittade ÄNNU fler saker som vi skulle ha och efter ytterligare 2 timmar var vi äntligen framme vid kassan.

För lite drygt 2500 kronor så fick jag nästan en hel lägenhet (bortsett från möbler, för det har jag redan). Jag fick allt som man behöver i ett hushåll för denna summa pengar. Helt otroligt!

Vi fortsatte därefter mot Birsta City, alltså köpcentret, självklart efter att vi lassat av allt från IKEA i bilen. Väl där satte vi oss på Café och fick ett wienerbröd och en latte var. Hur underbart gott som helst! Och mysigt var det också.

Vi fortsatte och gick runt i alle diverse butiker. Till slut bestämde jag mig för att köpa vinterskor. Jag fick två par skor för 1200 kr. YES! Nu är man klar för vintern. Jag köpte mig även en läcker jeanskjol med hög midja.

Vi var väldigt trötta när klockan blev 18.00. Vi satte oss då i bilen och åkte hem. Nu är vi hemma och ska äta lite mat tillsammans innan jag ska lägga mig och sova.

Jag är helt slut i kroppen, men vill tacka min underbara mamma för en mycke trevlig dag <3

Jag vill även säga Grattis på FARS DAG vill världens bästa pappa <3


Jag, mamma och pappa på min student 2008

YAY, IKEA here I'll come!

IKEA om bara några timmar. Allt går som smort. Imorgon ska jag shoppa grejer till min egen lya som jag kommer flytta in i ganska snart. Jag längtar som en tok tills jag får något eget.

Allt går som smort, eller som på räls just nu. Toppen!

LIVET LEKER!

TACK!


Skönt att det äntligen är helg!

Äntligen helg! Vilken fruktansvärd dag det va rpå jobbet igår! Vi slet som djur och var så himla stressade över att tömma emaillistan  tills vi skulle gå hem för dagen. Jag var så stressad att jag mådde dåligt hela dagen och jag var dessutom helt utmattad.
Som tur var skulle jag ha en riktigt trevlig kväll.

Sara kom hem från Sundsvall så vi åkte hem till Jyothi och tittade på Idol och umgicks där hemma. Vi tog lite bilder som vi inte gjort på evigheter. Mycket trevligt att umgås med tjejerna.

Idag har jag varit på Finess och fikat lite med Hans. Vi tog varsin räk och ägg fralla och jag tog en Latte till. Gudars så gott! Vi satt kvar tills Finess stängde och då gick vi vidare. Jag skjutsade hem Hans och drog därefter vidare till Brorsans lägenhet där de är i full gång att göra iordning för tapetsering. Nu är jag hemma igen och ikväll blir det mys med god mat och film.

Imorgon ska jag och mamma åka till IKEA. Jag ska köpa en massa grejer till lägenheten, lagom tills jag ska flytta in. Tänk er, det är bara några veckor kvar nu! :D

Nu ska jag göra lite räk-gegga till avokadon, så jag kilar.
Ciao!




Jag älskar mina vänner.

Sista rushen på jobbet nu då. Bara några minuter kvar så tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg.

Igår efter jobbet åkte jag direkt hem till Lussan. Där stod hon och gjorde mat för fullt. Vi pratade en massa och sen kom Jothi iallafall på besök. det var skojigt att umgås med båda bruttorna och vi fick prata ut en hel del om allt möjligt. Tack för att ni finns till! <3

Snön har kommit idag. Hoppas dock inte att det är halt ute på vägarna, vilket det lätt kan bli.

Imorse när jag skulle till jobbet möttes jag av en underlig syn när jag kom i rondellen vid Coop. Någon har kört ner stolparna vid övergångsstöllet och rakt ut i rondellen! Gissa om att jag blev chockad!

Imorgon så frågade Jyothi om vi ville komma dit och titta på Idol eftersom Sara kommer hem från Sundsvall, det lät ju himla roligt tyckte jag och sa att det ville jag mycket gärna följa med på. Så imorgon blir det en Idolkväll med flickorna.

Jag måste kila. Det blir träning inne i badrummet ikväll med lite vikter och situps.

Ciao!


Känsloladdad gårdag och mys ikväll

Efter en mycket känsloladdad dag igår så är jag nu på fötterna igen och det känns bra. Raseri, ilska, vrede, frustration, tårar som sprutade, smärta som värkte överallt... Det är borta nu och det känns toppen.

Jag hade mina funderingar på att åka på träning igår, men det blev inte av, inte heller ikväll blir det någon träning eftersom jag ska åka till Lussan och umgås med henne. :) Så trevligt vi ska ha det. Vi ska prata om en massa skit och äta god mat, sen ska vi titta på serier tillsammans hela kvällen tills jag åker hem någon gång ikväll.

Imorgon räknar de med att vi ska få snö här hemma. Det kanske är på tiden? Vi har längtat efter snön. Det ska dock vara snö som dalar ner från himlen och om lägger sig som ett täcke över marken. det är bättre än snöstorm som gör att man halkar runt på gatorna och slår vurpor vart man än går.

Jag har beslutat mig för att vaccinera mig mot svininfluensan. Förhoppningsvis kommer jag inte att bli något svin efter det.

Ciao!


Underbara Lussan och jag på studenten 2008 <3

Träning, jobb och film

Igår var jag på träning igen. Vad skönt det var att känna pulsen gå igen. Var dock aningens nervös eftersom jag hade lite ont i min hals, men det gick bra. Ikväll är det träning igen och om jag hinner ska jag åka dit och träna lite styrketräning, det var ganska längesen sist.

Lussan var på träningen igår, det var kul att träffa henne igen, även fast jag inte fick prata så mycket med henne. Efter träningen åkte jag hem till Hans. Vi tittade på film och umgicks, det var riktigt trevligt, blev aningens sent hem, så jag är lite trött nu på morgonen.

Nu sitter man på jobbet igen och funderar på vad man ska hitta på. Vi har inget att göra. Jag funderade på att ta med mig min bok idag, men struntade i det. -Det skulle jag INTE ha gjort. En timme har gått och det känns som en evighet.

I helgen, om jag har tid då, så tänker jag sätta mig ner och titta på utbildningar. Jag ska bland annat söka ner till Mamlö och Lund. Men även Örebro, kanske Uppsala och lite fler ställen nere i landet.

I övrigt får ni ha en bra dag.


Happy Halloweeen!

Jag har haft en riktigt rolig och trevlig Halloween. Det började att jag åkte hem till Kaaven kl 16.30 och började småfesta lite där, vi skulle även göra oss klar med sminkning. När klockan närmade sig 19.00 gick jag hem till min faster och åt lite mat, man måste ju äta när man ska festa så mycket.

Därefter gick jag hem till Kaaven igen och ca 40 minuter senare begav vi oss vidare upp till Gärdeåsen, där det var fest. Vi hade himla skojigt med trevliga människor, nästan enbart folk från Teleperformance.

Vid 22.00 bestämde vi oss för att gå ner på Stadt. Jag hade det himla trevligt med allt folk och jag lärde känna en del nytt.

Jag träffade Jyothi och umgicks med henne större delen av kvällen och senare träffade jag Eve som jag också umgicks med den kvällen. MYYYS! Tack flickor för att ni båda förgyllde min kväll. <3

Så mycket mer än så finns det inte att säga. Kvällen var toppen och bjöd även på smått och gott.

Happy Halloween!

     

RSS 2.0