Nollefest.

Första Nollefesten har varit, färgfesten och ikväll är andra festen, piratfesten. Ikväll ska vi vara utklädda till Pirater. Jag tror det blir skoj faktisk. Vi har haft solsken och bra väder hela dagen, men nu börjar molnen komma, sakta men säkert. Jag har fortfarande inte bestämt hur jag ska göra ikväll. Om jag ska dricka eller om jag ska vara nykter. Det blir inget drickande på förfesten iallafall, det är en sak som är säker. -Det är jag för trött/sliten för.

Sitter och lyssnar till "Engel" av Rasmus Seebach. Har ni inte lyssnat på honom förut så tycker jag att ni ska göra det. Riktigt bra musik faktiskt. Jag tror att jag ska hoppa in i duschen nu snart, kanske titta lite på TV:n och i övrigt ta det lugnt tills vi ska träffas vid skolan kl 19.00

Hoppas att det är bra med alla där hemma. Jag mår bra, men saknar er!

Grattis förresten till min underbara kusin, som är som en lillasyster för mig. Hon fyllde 17 år igår och om 1 år ska jag ta med henne ut på krogen. :)

Sköt om er!
Ciao!


Jag och min älskade kusin i julas. <3

Första dagen..

Idag var första dagen på skolan. Jag ä rhelt slut i huvud och kropp. Det var mycket information att ta in. Jag trodde först att jag hade kommit i helt fel grupp, eftersom INGA personalvetare fanns i min grupp, alla som jag pratade med skulle plugga annat (det visade sig att det var alla andra som gått fel). ;) I slutet av dagen hittade jag en tjej som skulle plugga till personalvetare. Vi pasade på att knyta oss till varandra. Hon kom ifrån Norrköping och bodde nu hos sina morföräldrar ca 45 minuter från Örebro. Hon följde med mig hem till syster, så vi åt mat tillsammans och undersökte lite sidor på universitetets hemsida.

Kvällen bjöd på lekar i... Någon park vars namn jag inte kommer ihåg just nu. Och när vi lekt färdigt och klockan var 20.00, då var vi helt slut i kroppen och det skulle bli skönt att åka hem. I morgon väntar ännu en dag inne på staden med lekar och tävling. På kvällen är det färgfest på Kåren... Jag måste bara sova nu, för när helgen är över, då vill jag bara ligga i sängen och gråta har jag en känsla av (pga tröttheten). Så nu säger jag godnatt. Vi hörs!

Ciao


Student vid Örebro Universitet

Idag satt jag på biblioteket på skolan och tog mig tid att fixa en del grejor. Nu är jag hemma, har packat upp och lagt undan alla saker i systers hus, så nu är det inga kartonger eller väskor som ligger runt omkring efter mig. Känns skönt. Nu känns det lite som ett hem, även fast det inte är mitt hem.

Imorgon är första skoldagen. Jag är nervös. Känns lite jobbigt, men spännande. Jag tror nog att det kommer bli bra. Hoppas vi slipper regnet bara. Idag har det regnat en hel del, så det var inte lika roligt att springa runt på stan.

Nu ska jag dricka en kopp the och sen kanske titta lite på TV:n innan det blir sängdags.

Hörs en annan dag!


Tre snygga studenter. :)

Hej Örebro

Trött, eländig, och slut i kroppen. Jag är nog rätt nervös inför skolan. Jag har just beställt två böcker inför skolstarten. Förmodligen kommer böckerna inte förrän självaste skolan börjar. Typiskt!

Imorgon och resten av veckan kommer det regna. Det betyder att nollningen kommer bli blöt. Tråkigt att det ska vara så, men samtidigt ser jag fram emot allt nytt folk man kommer lära känna.

Längtar tillbaka hem också, känns lite jobbigt att vara här nere, men det är väl klart att det ska gå bra, eller?

Imorgon ska vi in till stan och kolla runt lite, bland annat ska jag hämta min kappa som jag har beställt. Spännande!

Nu ska jag återgå till Bones.


Längtar tillbaka till Thailand också...

Hejdå Lilla Järnvägsgatan.

Jag sitter i en lägenhet som nästan är helt tom. Känns lite konstigt tycker jag. Imorgon är inte den här lägenheten min mer. Imorgon bär det av till en annan stad. Det kommer bli spännande, men jag vet att det kommer bli jobbigt också och att jag kommer sakna några speciella personer här hemma. <3

Mamma och pappa har varit hem och hämtat stora släpvagnen, så nu ska de komma hit igen och sen går sista lasset.

Lite vemodig är man och med sorg i hjärtat lämnar jag lägenheten, som jag för snart 1 år sedan gjorde till mitt hem.

Hejdå Lilla Järnvägsgatan....


Här målade jag om badrummet...

Utflyttningsfesten.

Jag hade en jätterolig utflyuttningsfest i lördags. Allt i allt var vi 15 stycken på min fest. Alla mina närmaste tjejkompisar och ett härligt gäng med danska killar. Klockan 18.00 fick jag mitt första besök av Carolin och strax därefter kom Lussan över. Vi satt och pratade om allt möjligt då de första danska killarna kom. Nu var det dags att höja musiken för att få igång festen lite. Plenum tyckte att vi tjejer var så roliga eftersom vi hade en stor chipsskål framför oss som vi satt och åt väldigt intenstivt av medan vi satt och kollade på honom och försökte förstå vad han sa.. Jaa, t.o.m. jag har svårt att förstå honom ibland, för att han pratar så snabbt.

Folket rullade in. Ida, Fredrik och Kaaven kom samtidigt. Ida hade med sig en blomma från Exceptions. Tak for det allesammen! <3 Strax därefter kom Anna, Hanna och Caroline som hade förfestat lite hos Caroline innan de kom till mig. Därefter kom Hans med sladden till datorn, så vi kunde få musik på stereon. Sist men inte minst kom Annika, min barndomskompis över till mig. Det var otroligt roligt att ha min barndomskompis på besök. Vi hade allihopa en otroligt rolig kväll. Killarna som hade vägrat sjunga SingStar, sjöng nu för fulla muggar.

Då klockan närmade sig 24.00 bestämde vi oss för att gå till Järnvägs. Då var Flemming den enda av killarna som följde med, då de andra ville iväg på gamla GK's. Väl inne på Järnvägs tappade jag bort en massa folk, men hittade på dem så småningom.

Kvällen avslutades med strips på Ergins. Tack och lov för fastfood! :D


Storasyster hjälper att lätta på trycket för hjärtat.

Tack älskade syster. Du betyder så mycket för mig. Klart att jag vet om det och det betyder så mycket också att du säger det. <3


Böteslapp

Jag har fått min första parkeringsböter någonsin. Faktisk, min första böter någonsin. Snacka om dumt alltså. 300 kronor fattigare, slängt ut till staten. Fy sjutton alltså.


Snart måste jag börja packa...

Lite smått hysterisk känner man sig ju närmare flytten jag kommer. Ikväll ska jag iväg på dans i Nor. Blender ska spela där en sista gång innan sommaren är slut. Jag har inte alls börjat packa än, men tror åtminstonne att jag ska packa min "allt-i-allo-nödlåda" Där jag packar kläder för en/två vecka/veckor, duschgrejor, handduk och smink, så jag har det jag behöver om jag skulle bo hos syster i 1-2 veckor, innan mamma och pappa kommer ner med byrå, skrivbord, bokhylla etc.

Om en vecka är jag ledig helt och hållet och då är det packning på hög nivå som gäller. Jag ska samtidigt slänga sådant som jag inte behöver och inte använder. Hur tror ni att jag kommer klara av det...? :)


Drömmer sig tillbaka till varma Italien. Här hemma är så ruggigt.

Tomhet..

Jag ska ju flytta. Inom en snar framtid kommer jag flytta ifrån tryggheten och ner till Örebro. Jag är nervös. Har ont i magen, känner mig lite ledsen och aningens nertryckt. Samtidigt tror jag det kommer bli roligt och lite spännande.

Att flytta ifrån kärleken jag har här hemma kommer göra mer ont än jag kunnat föreställa mig. Jag är rädd, rädd för hur jag kommer reagera..

Just nu orkar jag inte. Vill bara ta det lugnt.. På onsdag är sista dagen på jobbet. Sen är jag ledig, så pass ledig att jag kan packa mina kartonger och se hur lägenheten sakta töms på sina grejor.

Jag kommer flytta, flytta ifrån tryggheten och kärleken...

   

Torsdag idag och jag är trött.

Idag är det Torsdag, det brukar i de flesta tillfällen betyda dans uppe i Kovland, även fast jag aldrig brukar åka dit på torsdagar, eftersom jag jobbar på fredagarna och det är kääämpiiigt! Denna torsdag ska jag spendera hemma hos mamma och pappa. Min moster är på besök, så jag tror att det blir riktigt mysigt. Kanske lite vin och sen i övrigt bara lägga sig tidigt.

Jag är utmattad. Helt slut i kroppen. Huvudet kan inte hänga med i svängarna mer. I morse vaknade jag med kramp i magen. Jag trodde att jag hade fått magsjuka, men det hände aldrig något. Jag gick till jobbet och fortsatte vara illamående och hade ingen lust alls att sitta på en kontorsstol. Bara lugn, jag är inte gravid! -Hade ju för tusan mens fram tills igår. Nu känns det lite bättre, men jag har ingen lust att äta mat.

Igår blev jag bjuden av mina föräldrar på restaurang. Jag fick en ordentlig, saftig köttbit, som var så otroligt läcker i munnen. Åååh, så mumsigt.

Torsdag kväll betyder idag, att Hans ska påbörja slutskedet på kursen. Det stora provet. Vi tror på att du kan klara av det. Tro på dig själv och det går ännu bättre! Heja heja heja! :)

Nu ska jag återvända till jobbet.. Eller, till mitt slappande skede. Ingen som ringer och ingen som skriver. Ganska lugn dag på jobbet med andra ord. Borde gå och kolla om jag kan hitta en kalender som jag kan använda i skolan också.

Ciao och ha det så bra!


Jag i Venedig juli 2010

Rädslan för att dö....

Jag är verkligen dålig på att uppdatera den här bloggen nu för tiden. Jag känner liksom inte direkt för det. Jag har tappat stinget. Men kanske behöver jag skriva? Jag har mått så dåligt den sista tiden, att jag inte har kännt för att göra något som helst. Jag har fastnat i rädslan för att dö. Jag är rädd för att dö. Jag har fått några panik attacker och mått allmänt dåligt. Jag har inte kunnat njuta av nuet och ta vara på den tiden jag har.

Jag får ofta veta "Du har bara ett liv. Ta vara på det". Nu när jag tänker på det får jag jättepanik. Svårt att andas, tårarna sprutar och jag mår så fruktansvärt dåligt. Efter att jag har gråtit och jag äntligen faller till ro, så är jag helt utmattad. Trött, ängslig och omtöcknad. Jag undrar om denna rädsla har kommit tillbaka igen för att jag vet att jag snart ska flytta.

Jag har inte haft problem med att flytta tidigare och nu ska jag dessutom till staden där min storasyster bor. det är väl inget läskigt med det? Men ångesten är där och jag vet inte hur jag ska klara mig ifrån denna tryckande känsla....Igår fick jag rosor. Vackra, fina, röda rosor. De värmde i hjärtat då livet kändes så tungt. Tack.


Ett vattenfall fortsätter alltid. Det tar aldrig slut.

RSS 2.0