Kunskapskanalen!

Det blir "Mannen med 7 sekunders minne" som jag precis har läst om idag i psykologiboken. :D Toppen! På kunskapskanalen. Vad bra det är att mamma och pappa har den. :)

Gott nytt år!

Har tittat på jordens undergång, eller saker som skulle kunna hända, de 5 mest troligaste sakerna, för jordens undergång. Känns lagom bra såhär slutet på året.

Vad har jag gjort de här dagarna? Jag har pluggat 10-18 de två senaste dagarna och i tisdags var jag i Hudiksvall med mamma och syster och kollade på mobil, hittade dock inte någon eftersom jag är så kräsen. Vill ha en viiit.

Nu blir det lite lugn framför TV:n, en film kanske, eller nu säger päronen serie.. Hmm. Kanske bara skulle lägga sig?

Imorgon är det nyårsafton. Jag ska äta god mat med mamma och pappa innan det bär av upp till Ljusdal för fest.

Gott nytt år mina kära!


Glädjen för ett år sedan. Thailand.

Den är tillbaka!!

Mobilen är återfunnen och hur glad tror ni att Rebecca var då...? Jätteglad! Nu sitter den på rätt plats igen, mellan mina händen och jag släpper den ALDRIG! ;)


Typ såhär glad. ;)

Las mobilas lost...

Jepp. Mobilen är borta, försvann igår. Ingen idé att försöka kontakta mig där. Håll er till facebook och mailen och ni som inte har något av det kan hålla er till bloggen då. :)

/Rebecca

Julen 2010

Nu är julen över, eller åtminstone julafton. Juldagen är här, vilket betyder utgång för de flesta av oss här i Sverige. Jag fick några riktigt välbehövda julklappar, bricka, tesil, ugnsform (liten), kokbok, tröja i ull och lite annat. Tack mina kära!

Ikväll är det som sagt utgång som står på listan. Jag ska hem till Eve och förfesta hos henne, en massa tjejer kommer dit, jag tror att det kommer bli mycket roligt. :)
Ha en fortsatt bra dag och kväll.

God Jul!


Leona, jag och mamma <3


Pappa, Kerstin och brorsan <3


Julgranen


Jag och brorsan, som dessutom varit utomlands innan jul... Ser jag lite blek ut eller? ;)


En liten tomtenissa. God Jul på er!

Marieberg med Helena

Idag åkte jag till Marieberg med härliga Helena. "Aj häv bååt som Buddy Butter. Itt iss najs. Aj låv maj buddy butter, itt iss maj lajf." Haha. Vi flummade lite på vägen hem. Tack för ett trevlig avslut på kvällen. :)

Imorgon är sista föreläsningen för det här året sen bär det av hemåt. Vad händer på nyår...? Det vette f*n.

Nu ska jag avsluta för kvällen. Läsa i min skönlitterära bok och bara njuta av att jag snart har vinterlov.

Ciao!


Jag <3 min syster

Gårdagen började med att jag och syster klev upp kl 07.00 på morgonen och gjorde oss iordning för en 3 timmar lång resa till Gävle. Dopet var jättefint och det var trevligtatt träffa lite släkt. Vi åkte hem igen omkring kl 15.30 och var inte hemma förrän nästan klockan var 19.00. Jag och syster hade bestämt att vi skulle på krogen på kvällen, så det gjorde vi oss iordning för. Det var meningen att vi skulle till Frimis och festa tillsammans med resten av universitetet, men kön var över 50 meter lång då vi äntligen kom dit vid 23.00 tiden, så vi bestämde oss för att gå till Strömpis istället. Folk som inte heller hade någon lust att stå i kö i 1.5 timme, kom även de till Strömpis. Sjukt mycket folk kom dit iallafall och kvällen blev mycket lyckad.

Idag har jag varit bakis. Inte så illa jag trodde att det skulle vara, men tillräckligt för att man inte orkat göra någonting. Jag har aldrig någonsin sovit så länge som jag gjorde idag. Strax innan klockan 13.00 vaknade jag. Hmm, jag vet. Sovit bort hela dagen, helt värdelöst! Men det behövdes nog, med tanke på att man inte somnade förrän sent i morse.

Nu ska jag sitta och kolla på EM-finalen i handboll för kvinnor. Sverige-Norge. Vem vinner..? Sverige såklart!! :D


Hihi, lite tokbild. <3


Outfit. Min röööda klänning <3 Och min underbart snygga syster <3 Man är så gammal som man känner sig eller som jag sa igår, man är så gammal som man är... ehm.. :D


Underbara systrar <3

Vad ska jag göra inatt?

Jag är trött och slut i kroppen. Har ingen ork eller lust att läsa psykologin.. inte alls. Jag funderar på att åka och dansa afro ikväll, men har ingen större lust att åka på det ensam heller. Allt känns tungt, vill ingenting och orkar ingenting. Det är sådana gånger man verkligen SKA åka och träna va...?

Jag vet inte om vi ska åka till Gävle imorgon heller eller om vi ska stanna hemma till på lördag. Jag vet ingenting.. Orkar ingenting. Blir bara så less!


Saknar sommaren.

Broken Strings



Klipp lånad från Youtube.

Back in town.

Har haft en trevlig och bra helg hemma i Ljusdal. Har saknat familjen och vännerna. Nu är det bara 2 veckor kvar och sen kommer jag hem till jul. Ser fram emot att fira jul hemma och träffa resten av släkten. I övrigt har det varit en bra kväll och nu ska jag sova. Imorgon börjar den nya kursen, psykologi... hoppas att den kommer vara spännande.

Kram på er.


Jag och syster i Thailand för ett år sedan. <3

Åker hem

Åker hem imorgon. Behöver det...
Opponeringen och uppsatsen är färdig, nu är det bara examinationen kvar imorgonbitti.

Önska mig lyckatill..

Plugg och plugg..

Idag har jag pluggat en massa med tjejerna. Vi har skrivit klart nästan hela arbetet. Har bara diskussion och avslutande kommentarer kvar nu. Sen är det vara en vecka kvar tills jag kommer hem, lite drygt. Ser fram emot att komma hem till Ljusdal igen och umgås med familj och vänner. I övrigt är jag lite trött efter att jag varit sjuk, trött i kroppen, men tror jag är på bättringsvägen, plus att jag har köpt hostmedicin nu, så nu har jag allt jag behöver, lite sömn på det skulle vara toppen. ;)

Nu ska jag vända tillbaka till topmodel.

Ciao!


.

Jag är trött.

Sjuklingen

Jag som sett fram emot helgen.. är nu sjuk. Snacka om dålig timing. Med eksaminationen som ska in på tisdag och allt. Hoppas att tjejerna kan få till en hel del idag med allt som ska skrivas, jag ska sätta mig och försöka hitta en del i böckerna och hoppas på att jag kan bistå med något iallafall.


Vilken gårdagskväll och vilken bra dag idag!

Har varit på Afrodans med Sofia idag. Fy sjutton vad roligt det var! Nu ska jag börja träna. Har köpt träningskort på friskis och svettis för 1700 kr, vilket betyder att det SKA utnyttjas! Varenda liten penning ska utnyttjas.. Vilket i sin tur betyder, förhoppningsvis en tränad Rebecca.

Nu ska jag göra spagetti och köttfärssås och imorgon kommer tjejerna hit för att plugga inför examinationsarbetet.

Igår kom några av tjejerna från klassen hit. Vi myste och hade ganska roligt, vilket bilderna på facebook bevisar. ;) Det blev utgång vid 22.00 tiden för att vi ville vara säkra på att vi skulle kunna komma in på Ritz. Rasmus Seebach skulle komma dit och spela. När vi kom dit var det nästan inget folk alls och när vi hade varit där i lite drygft en timme så var det proppat med folk. Rasmus kom upp på scenen vid 00.30 och spelade bara i en ynka halvtimme. Men det var den bästa halvtimmen jag haft på enormt länge! Sååådant enormt drag, alla var på topp, musiken var bra och han levde med publiken. Vilken kväll! :D Blir helt lyrisk! Jag och Sofie pallrade oss hem strax efter kl 01.15 och var hemma ca kl 01.30. Det var kämpigt att kliva upp i morse, men skulle gärna göra det igen.

Nu ska jag äta mat och sen blir det paradise hotel och efter det mys i soffan. Kanske en dusch också. ;)

Ciao!


Såhär kände jag mig igår! Bilden är ifrån 2007 tror jag...

RSS 2.0