Pa vag till Phuket

Ar dalig pa att uppdatera har. Ska bara saga att det var otroligt pa tigerreservatet. Jag hade en tiger i knat! Bilder kommer.

Las pa Resedagboken.se

sok efter noelle88

dar kan ni lasa mer. Ska forsoka att uppdatera bloggen lite mer.

nu ska vi till Phuket. Ha det bra. Vi hors i solen!

Uppdatering fran Bangkok. (samma som pa resedagboken)

Vilken dag!

Denna dagen ett liv.

Vi ankom till Bangkok kl 05.30 i morse, helt slut efter resan och vi hade ont overallt.

Forsokte att komma in pa msn nu, det fungerar inte.

Taxischaufforerna kor som idioter. Han som korde kom sakerligne fran Indien och kunde inte ett ord engelska. Vi trodde nastan att vi skulle do! (Inte riktigt, men nastan). Vi lanade honom kartan flera ggr sa han visste vart han skulle kora, snacka om koll pa laget!

Efter detta somnade vi sott pa hotellet i tva timmar, som for ovrigt har mycket att onska. Vi far val sta ut till lordag da vi aker vidare mot Phuket.

Idag har vi shoppat pa MBK, vi tappade bort oss flera ggr. Maten ar oatbar! Hungriga som vargar ar vi fortfarande. Sa inte begriper vi vart den goda maten ar som alla pratar om. Bangkok ar inget for oss.

Pa fredag ska vi ut pa elefanttur och ivag till Tigerreservatet, endast for 500 kr och da ingar transport till och fran hotell, mat hela dagen, intrade till Tigerreservatet och gratis elefanttur, det enda vi ska ha med oss ar vatten (det far vi inte).

Imorgon ska vi ut pa en rundtur och titta pa templena har i Bangkok och sjalvklart ska Bhuddorna ses de med.

Vi har 46 min kvar har och ingen MSN, Hur ska det har ga!! Fragetecknen existerar inte, eller sa ar det bara det att jag inte kan hitta dem.

Vi ar andock ganska trotta efter denna langa dag. Hemma jobbar ni val fortfarande. Inte for att ni ska avundas oss har i Bangkok, svettigt, bullrigt, avgaser, avloppslukt och INGEN god mat! Vi langtar tills vi ska till Phuket och solen.

Ha det sa bra sa lange. Pappa, vi saknar dig! Speciellt mammsen. =)

Kramar Rebecca och mamma Pia.

Uppdatering från Stockholm. - Resedagbok

Jahapp, jag kunde inte hålla mig så länge. Nu har vi en resedagbok, eller jag har en och mamma får vara med på ett hörn.

http://resedagboken.se sök efter noelle88, that's me.

Vi hörs i luften! Eller snarare i solen. ;)

Idag Stockholm, Imorgon Arlanda - Thailand

I morse åkte jag och mamma till Stockholm och till Leona. Vi avr iväg och köpte oss en ny resväska. Var nog en mycket bra idé. Turen hit var lång och jobbig, vi var mycket trötta efter en tidig morgon.

Imorgon bär det av till Arlanda och Thailand. Längtar verkligen. Tror det blir toppen!

På onsdag är vi i Bangkok och då är det nog lite shopping och titta runt på staden som gäller. Tror det blir toppen. Får se om vi inte fixar oss en resedagbok som alla tjatar om, och isåfall lägger vi upp länk eller åtminstonne vad vi heter, här på bloggen.

Ta hand om er. Nu vet jag inte när jag skriver nästa gång, men håll koll på bloggen iallafall! :D

Caio Bellas! ;D


Paradise, Here we come! (bild lånad från google.se)

22 år idag.

Idag fyller jag 22 år. Så gammal man känner sig helt plötsligt, jag som fortfarande tror att jag är 18 år!?

Idag har jag sovit länge, jag har varit och fixat med min reseförsäkring, jag har varit och solat solarium inför resan (sista gången).

SNart ska jag iväg och äta middag, närmare bestämt om 15 min. (Jaja, bara lugn, det är nästan bara runt om hörnet). Hehe. Sen ska jag iväg på Bio och se Avatar. Det är premiär på den här i Ljusdal idag, så det ska bli spännande.

Hoppas att ni mina läsare får en trevlig kväll. Jag ska kila och fixa så att jag hinner iväg till Kina-restaurangen i tid.

Vi hörs!

Puss


Pussmun till er!

Stressad till tusen

Snacka om att jag kommer ha det stressigt idag/ikväll.

Jag slutar jobba kl 18.00. Då ska jag hem och slänga in tvätten på en gång för att min tvättid börjar då. Medan tvätten är igång ska jag till Coop och handla lite ingridienser till min kaka som jag ska göra till dem på jobbet imorgon. (det blir snickers eftersom jag fyller år på lördag och imorgon är sista dagen på jobbet innan jag åker utomlands).

Jag ska även hinna att göra mat och umgås lite här ikväll också. Uj uj uj.

Håll tummarna för att jag kommer hinna allt utan att bryta ihop.

Nu ska jag planera det sista så jag är klar tills jag ska sluta.

Ciao!


Bryta ihop? Jag? No way!

BodyCombat, födelsedag och resfeber

Igår var jag och tränade BodyCombat på GymMix. Jep, de har fått ett nytt namn. Lite fräsigare så tycker jag. Idag har jag träningsvärk i ryggen, bröstet och magen. Benen märker jag inte speciellt mycket i, det var tack vare en expert som hjälpte mig att stretcha ut ordentligt.

Jag har väl lyckats att få "strandkroppen" redan nu i vinter, inte illa det inte.

Nu sitter jag på jobbet. Näst sista dagen innan jag ska ut och resa. Jag längtar tills jag ska iväg. jag har lite pirr i kroppen och nog är det allt lite resfeber.
Kommer dock sakna en del nära och kära här hemma. Ni vet vilka ni är.

Tror jag ska läsa lite i min bok "Vår lilla hemlighet" av Toni Maguire, bra bok än så länge tycker jag. Har ni inget att göra medan jag är borta kan ni läsa den.

Imorgon ska jag ha födelsedagsfika för mina nära och kära i släkten för att senare på kvällen kanske gå på krogen.

På lördag ska jag ut och fira min födelsedag med middag på Kina och sen Bio (Avatar).

På söndag kanske jag och mamma drar ner till Stockholm.

Thailand, vi närmar oss!!

 

Tack Lussan för igår. <3

Igår var jag ut och gick en promenad med Lussan. Det var härligt att komma ut och få prata med henne om allt möjligt som jag inte kan prata om med så många andra. Tack för att du lyssnade vännen. <3
Det blev ett varv runt kyrksjön. Lussan frågade om vi skulle ta 2 varv, men 8 km efter en lång dag på jobbet kändes inte så lockande.

Nu sitter jag på jobbet och det är snart lunch. Jag har rensat kameran, dock en del bilder som ska över på datorn när jag kommer hem innan jag kan rensa den helt och hållet.

Ikväll är det BodyCombat uppe på Gärdeåsen. Ska bli skönt att träna lite igen. Sista gången innan jag åker till Thailand. Nästa träningspass blir där nere, med en springtur på stranden då solen håller på att gå upp och sanden inte hunnit bli varm ännu. Visst låter det härligt? Det tycker jag att det gör.

Undrar vad man ska äta till lunch idag då? Jag har inte med mig någon mat, så det blir ju antingen pizza eller kebab.. Hmm. Vi får se vad det blir.


Snart en månad sedan 4 advent.


1 vecka kvar till Thailand.

Idag är det tisdag. Tisdag den 19 januari. På lördag fyller jag 22 år och på måndag åker jag till Stockholm och på tisdag om en vecka åker jag till Thailand i 6 veckor.
Jag fattar inte att det är så snart. Jag kan inte förstå att om en vecka, 7 dagar, då sitter jag på ett plan på väg till Thailand.

En på jobbet tycker att jag ska skaffa mig en tatuering medan jag är där nere. Själv så vet jag inte riktigt.

Från en sak till en annan. Jag solar ju solarium för att jag ska förebygga så jag slipper soleksem när jag kommer till Thailand (eller åtminstonne minska dem) och tror ni inte på F** att jag fick soleksem igår!? Det är ju helt J**** otroligt. Kliar gör det och svider. Tur är det väl att jag slipper värmen som brukar göra mina eksem ännu värre.

Igår var det en massa tankar som gick genom huvudet, konstigt med allt som har hänt....

Snart är det lunch. Jag har gjort goda potatis"plättar" med prinskorv (hade ett paket liggandes i frysen sen i jul) MUMMA!

8 dagar kvar till Thailand.

Om en vecka sitter jag på ett tåg på väg ner till Stockholm. Vem vet, jag kanske t.o.m. är där vid den här tiden? Jag och mamma hade tänkt att åka ner lite tidigare så att vi kan umgås en kväll med Leona och Kerstin. ska bli skoj att se dem igen. Jag saknar dem så mycket när det går så lång tid mellan gångerna.

Idag är det måndag. Jag ska iväg och sola på Lenas Solstuga ikväll efter jobbet. Jag hinner inte träna, för träningen börjar 19.00 och då har jag precis solat klart. Kanske lika bra det, och ta igen sig lite.

Jag har börjat bli snorig och lite smått förkyld, INTE vad jag hade räknat med. Det betyder kurer med The och sova länge och gott.

Den här veckan jobbar jag sent, veckan innan man ska åka och veckan när man har kommit hem jobbar jag sent. Toppen.

Jag tror jag ska ta det lite extra lugnt idag faktiskt.. Bara ta hand om mig själv.. Visst känns det konstigt. Ibland håller man kvar i saker, det går bara inte att släppa. 3 år på dagen....

Back to work.

  

Söndag och slapp.

Idga är det söndag och jag har en slappardag här hemma. Jag har precis ätit frukost och har väl varit vaken i ca 1 timme. Jag var på dans i HUdik igår så jag är lite sliten.

Ikväll ska jag kanske på träning. Isåfall ska jag iväg med bilen till mina päron innan träningen är, nu får vi se hur jag gör.

Trött är jag och jag ska återvända till min slappardag.

Vi hörs!


Igår födelsedagsfest, idag dans.

Igår var jag hem till Ida på födelsedagsfest. Det var himla trevligt, fick dock lite ont i magen av tårtan och grädden. Det var inte alls speciellt skoj, för det gjorde att jag blev lite efter i festandet, det tog jag igen på Järnvägs istället. 

Det var en ganska bra kväll på Järnvägs, men ett litet bråk gjorde att det bara blev 7* utav 10*.

Nu sitter jag hemma i mammas och pappas kalla hus och väntar på att maten ska bli klar så att vi kan äta lite Stinas Kyckling.

Ikväll är det dans i Hudik som gäller. Shake kommer och spelar. SKa bli otroligt roligt att dansa en sista gång innan jag drar till Thailand. Sen lagom när jag kommer tillbaka kommer det vara riktigt många bra band som ska spela i Hudik, så det längtar jag till.

Nu ska jag ta och vända på kycklingen, sätta på riset och sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för dansen ikväll.

Ha en toppenkväll ni få som läser min blogg.

Kram på er!


Andra vaccinationen

Imorse tog jag min andra vaccinationsspruta i Delsbo på Dellenkliniken. Gjorde lite ont när hon sprutade in vaccinet, men nu är det bra igen. Fick även recept på magmedicin (så att vi inte får kräksjuka där nere).

Ikväll ska jag till Hudiksvall och hämta passet som är på polisstationen och väntar på mig. Ett sprillans nytt pass. Man tar korten på plats på polisstationen, får ta fingeravtryck och sen skriver man sin namnteckning på en svart liten ruta som gör att det liknar ett barn på 10 som försöker skriva skrivstil. Poliskvinnan säger även, "Du ska bara kunna skriva lika igen om de skulle vilja att du verifierar att du är du". Ja just det! Hur ska man kunna skriva likadant igen eftersom den namnteckningen är fruktansvärd?

Hur som haver, nu är passet ordnat och blir hämtad ikväll, vilket betyder att resan närmar sig med snabba steg.

Idag är det 12 dagar kvar tills jag åker.


Bild lånad från : http://www.phuketeasytour.com/image/hot/do/Similan_Island_3327467.jpg

Jobbet idag igen.

Godmorgon.

Sitter på jobbet och funderar på hur fort den här dagen kommer gå. Jag har med min en tidning med en massa soduku i, kanske ska träna huvudet lite.

Idag har jag ingen lunch med mig till jobbet, bara aningens jobbigt.

Jag räknar ner till avresa. 13 dagar kvar!



Resan är köpt!

Nu har jag beställt och köpt resan!

Jag köpte resan med mitt danska Visakort, så jag har fortfarande alla pengar kavr på det svenska kortet, så vi tror att jag kommer kunna leva lagomt bra där borta.

Det är verkligen toppen att man har fixat allt med resan nu. Den 26 januari flyger jag och mamma ner till Thailand från Arlanda. Det kommer bli så roligt att åka iväg och umgås med mamma och bara vara, se ett underbart land och sola och bada och snorkla. Jag ska tänka på er här hemma när jag sitter under palmen och läser mig bok.

Sitter i övrigt på jobbet och väntar på samtal och eller mails, men inget kommer, snacka om dött. Nu ska jag läsa lite mer om försäkringar.

Ciao!


Längtar bort till värmen.

Sitter på jobbet. Tankar som rullar runt i huvudet. Man känner tyngden av alla bördor som lägger sig som en tung sten över hjärtat och över kroppen. Jag måste verkligen få semester, inte för att det är jobbet som är jobbigt, utan för att det är allt runt omkring.

Jag längtar bort mot varmare tider och varmare länder. Längtar och hoppas på en underbar tid.

Efter en massa planerande med mamma igår, så kom vi fram till en sak. Vi skulle iväg på en snorkligntur. Planerna sprack som när man sticker in en nål i en ballong, eller som när man tappar ett ägg i marken.
Jag skrev ett mail till snorklingsstället nere i Thailand tidigare idag. de hade fullbokat fram till den 5 mars. Att det ska vara så typiskt! Detta betyder att vi inte kan åka med dem, däremot ville de gärna hjälpa oss att boka in oss på en annan båt, som även har dykare med sig. Nu får vi se vad som händer och vad vi hittar på, ska prata med mamma ikväll.

Alla dessa beslut, min kropp har slutat fungera som den ska. Kroppen gör som den själv vill. Inte skoj alls.

Nu ska jag ta de sista ärendena som jag har och sen ska jag gå hem för dagen. Göra mat, äta, titta på serier, läsa i min bok och lägga mig och sova.

Vi hörs.


Thailand planering idag.

Idag ska jag hem till mamsen och papsen och prata med mamma om resan. Bestämma lite när och hur vi ska resa. Vart vi ska vara och hur länge. Ska vi flyga till Bangkok och därefter ner till södra Thailand för att senare flyga upp igen och shoppa innan mamma ska resa hem och jag tillbaka ner till södra Thailand?

Jag vet inte riktigt vad vi ska göra och hur, men det är ju därför vi ska träffas idag och bestämma det här.

Om nu allt blir som vi tror att det kommer bli, så drar vi till Thailand om 14 dagar, då kommer jag vara där nere i 37 dagar! Det kommer bli SÅ underbart. Jag behöver verkligen komma bort. Tänka igenom en massa saker och ta igen mig efter allt.

Solsken och Thailand, Here we come!


Påsken 2009

Kallt ute.

Det är jättekallt här hemma i Hälsingland just nu. Vi hade -28 grader i morse, det kunde jag märka med tanke på att mina glasögon frös till is när jag gick till jobbet.

Nu sitter jag och väntar på att dagen ska ta slut och vi kan gå hem.

Jag vet inte alls vad jag ska göra ikväll, kanske lägga mig och vara sjuk? -Har riktigt rejält ont i magen efter lunchen och jag åt inte ens nå mycket mat.

I annat fall blir det dans i Gävle eller utgång på Järnvägs, eller som jag skrev ovan, ligga hemma i soffan under täcket?

Några förslag på vad man kan hitta på ikväll?

Hejsvejs så länge.

 

Testa dig själv.

Jag gjorde ett test jag hittade på en annan blogg.

"Vem är du av SATC karaktärerna?"

Jag blev:



http://testadigsjalv.se.msn.com/noje/sexandthecity/Test.aspx


Efter det jag skrev blev jag konstigt nog Carrie Bradshaw. Inte för att jag menar att jag är lika sextokig som henne, men jag kanske är mest lik henne iallafall.

Dålig uppdatering

Nu var det längesen som jag skrev i bloggen, men jag har haft så mycket att göra sen jag började på jobbet igen och på kvällarna har jag bara varit hemma, när jag itne har varit hos mina kära föräldrar.

Vi har kollat på resa till Thailand och undersökt vart man borde åka och hur man ska åka. Vi har tittat på allt möjligt och jag kan nästan bara tänka på att jag snart ska åka.  Om det nu blir som min kära mor vill, så åker vi i vecka 4 alltså om 3 veckor!

Förutom att leta resor och undersöka vart jag ska resa, så har jag tittat på utbildningar. Jag ska söka till lite olika kurser till hösten. För att kunna söka måste man ju veta vart man ska söka.

Idag är det trettondagsafton, men jag jobbar iallafall, eftersom jag sitter på den danska reklamationsavdelningen.

Mamma kom med en mycket god matlåda till mig idag. Tack mamma. <3

Nu ska jag återvända till jobbet och se om vi får något mer att göra.


Ett nytt år har börjat.

Nu är 2009 över och 2010 har börjat. Ett nytt år med nya möjligheter. 2009 har både fört med sig bra och dåliga  saker och upplevelser. Jag hoppas att 2010 kommer bli ett riktigt bra år.

Idag har vi varit på Reseshoppen här i Ljusdal och kollat på resa till Thailand. Jag kommer åka antingen i slutet av januari eller i början på februari. På min resa ska jag ta det lugnt, njuta och tänka över livet och fundera på vad jag egentligen vill.

Syster har redan beställt sin resa dit bort, det gjorde de idag, jag och mamma beställer våran biljett någon gång i nästa vecka. Jag längtar som ett litet barn längtar till julafton.

Nu är jag hemma hos päronen och umgås med dem och syster och hennes kille. Vi ska titta i boken vi har köpt om Thailand och titta på resemål osv.

Ha en fortsatt bra kväll och sköt om er.


RSS 2.0