Tjejkväll, Eurovision och Mors Dag.

Helgen har varit toppen. Jag var på tjejkväll i fredags tillsammans med tjejerna från jobbet. Vi hade köpt en massa ostar och kex som vi åt, tillsammans med lite päron och vindruvor. :) Vi drack vin och drinkar (mojitos) och pratade om allt, allt som tjejer pratar om. Nu kom jag på att jag måste fixa till med bilderna som jag tog i fredags.. Kanske kommer upp några på bloggen.

I lördags åkte jag hem till mamma och pappa och hjälpte dem med att fixa i trädgården. Rensade lite ogräs och fixade, vi var väldigt duktiga faktiskt. På kvällen såg jag Eurovision Songcontest och blev ganska överraskad över att Tysklands bidrag vann, jag vet inte alls vad jag tyckte om den... Så ingen kommentar.

Igår var det Mors dag. Jag bakade kladdkaka och åkte hem till mamma och pappa och firade min älskade mor <3 Hon fick ett kort som hon blev mycket glad för. Efter fikat med kladdkaka och kaffe så satte vi oss ute på terassen. Brorsan och Fia var också med och de hade med sig Nemo, han var så himla söt, som alltid. :) Då brorsan åkte hem stannade jag kvar och hjälpte till med den sista rensningen så vi kunde sätta potatis, så nu är det fixat. Vid 5 tiden åkte jag hem och åkte vidare till Måga och sprang 3.5 km. Körde intervaller och det var de dryga 20 minuterna. Eftersom jag inte har någon koll på när jag stack iväg och jag kom tillbaka 17.57, så tog det mig mellan 17-20 minuter att springa runt.. Nästa gång ska jag ha med mig en klocka!

Nu är man tillbaka på jobbet och vad händer inte då? Joo en massa rykten börjar gå igen om att jag har varit tillsammans med en av mina vänner (som nu har slutat och flyttat tillbaka till Danmark). Vad trevligt det är med rykten, inte sant? Om de ändå kunde vara sanna då, men inte ens det.
Drama, drama, det är det som danskarna bjuder på här uppe.

Nu ska jag fortsätta jobba.

Tack och hej.


Minnen från den gamla goda tiden. Saknar dig vännen! <3 :)

Fredag.

Fredag betyder helg.
Fredag betyder lugn och ro.
Fredag betyder två dagar ledigt från jobbet.
Fredag betyder att du kan göra vad du vill hela helgen.
Fredag betyder att man kan sova länge nästa dag.
Fredag betyder att jobbet inte kommer igen förrän på måndag.
Fredag betyder helt enkelt helg.

Tack för att det är fredag!


The weekend is here...

I tisdags var jag och dansade till Blender i Nor i Järvsö. Det var ganska mycket folk där och en hel del känt folk, som man brukar dansa med. När pausen kom så slog det till och jag orkade ingenting. Jag var alldeles slut i kroppen sen Blodomloppet i måndags. Jag hade skoj iallafall och tur var väl det. Nu ska jag längta till nästa dans, som är d. 4 juni och hoppas på att den blir bättre.

Våren är här, även om det inte känns så. Jag fryser och det regnar utanför, halsen gör ont och man känner sig bara allmänt kasst. Om det halsonda försvinner till kvällen så ska jag ut på en springtur, det blir nog runt om kyrksjön som vanligt.

Imorgon är det fredag och det betyder helg. Jag ska hem till en av tjejerna på jobbet och dricka lite vin och umgås, det ska bli roligt. Vi ska prata om en massa, dricka vin som sagt och äta kex med ost. Jag vet inte när jag senast gjort det med någon kompis, om jag någonsin gjort det..? De flesta av mina kompisar brukar vara nyktra och jag är den som dricker, på trots att jag är den som har körkort.. Vilken tur att vi bor inne i stan! ;)

Nu ska jag se om det har blivit någon uppdatering vid ÖBO, eftersom jag letar efter bostad där.
Ciao!


Ja just ja.

Var ju i Göteborg i helgen.. Glömde att berätta att lördagen bjöd på underbart väder! Första gången som jag gick i shorts och t-shirt en hel dag utan att frysa. Det har jag inte gjort sen jag kom hem från Thailand. :D

Pappa sprang runt på 2 timmar, precis som han hade räknat med. Skönt för honom.

Ikväll är det dans i Nor till Blender. Ska bli skoj att dansa lite igen.

Ciao!


Blodomloppet 2010

Igår var jag ledig hela dagen. Vi som jobbar på danska avdelningen hade sådan tur som var lediga. Jag spenderade hela dagen med att glo på Anime serier, faktiskt ganska bra en del av dem.

När klockan blev 16.30 gick jag och Anna hemifrån och strosade mot stationen där vi skulle med bussen till Hudiksvall. Väl på plats var jag lite nervös och kände att det började dra ihop sig i magen. Jag såg när pappa stack iväg på 10 km rundan och då var det ca 30 minuter kvar tills jag skulle iväg.
 18.30 började uppvärmningen inför loppet, så jag flaxade på med armarna och hoppade runt som alla de andra, skönt med uppvärmning sådär innan ett lopp faktiskt.

Då klockan slog 18.57 så gick starten och jag var iväg. Jag, Anna och Hanna sprang tillsammans nästan hela rundan. Jag fick håll ett par gånger, men kände att jag måste klara rundan på under 40 minuter (som var mitt mål) och räknade med att jag skulle komma runt på ca 35 minuter.

När målet närmade sig, hörde jag en tjej som närmade sig med stormsteg bakom mig och då kände jag att "Nej hon ska INTE få springa om mig!" Så jag tog i med alla krafter jag hade kvar och sprang t.o.m. förbi 4 stycken innan jag kom in i mål. Mjölksyran fanns där och illamåendet steg upp i mig, fy sjutton vad jobbigt det var!
Jag klarade både mitt första mål och även det jag trodde jag skulle springa på, jag kom nämligen runt på 30.48 min! Det ni! :D

Jag är mycket nöjd iallafall.

Då alla i vår grupp hade kommit i mål satte vi oss ner på gräsplanen och hade lite picknick, det var otroligt trevligt. Har ju lite godis kvar sen igår som jag sitter och knaprar på nu på jobbet, mmm.

Nästa gång jag springer 5 km ska jag klara det på under 30 min! ;D

Sverige vann mot Danmark!

Jag var ganska nervös igår, Sverige kunde spela bätter, men till slut så vann Sverige mot Danmark. Vilken härlig känsla! Så underbart att vi vann så man slipper höra på deras skryt och överlägsenhet i över en månad. Tack Sverige!

Igår umgicks jag med Eve. Vi åkte till Sibylla och åt mjukglass och pratade om allt som bara går att prata om. Vi behövde verkligen det och det var skönt att ha någon att prata ut med. Det får vi göra igen vännen, Tack för en trevlig kväll! <3



Nu är vi på väg mot Örebro. Imorgon ska vi till Göteborg eftersom pappa ska springa Göteborgsvarvet. Vädret kunde vara bättre men duger.. det regnar åtminstonne inte.

Ha en bra helg iallafall om vi inte hörs något.

Ciao!


Bild från google-sök

Sverige-Danmark Live

Jag sitter på jobbet, följer matchen mellan Danmakr och Sverige via Aftonbladet. Eftersom jag jobbar med danskar vardagligen så hoppas jag verkligen att Sverige vinner! Annars kommer man få höra det i några år framöver.. Snälla Sverige, se till att spela bra!!

Vi tror på Er!!


Bild lånad från http://files.myopera.com/FrozenC/blog/tre%20kronor.jpg


Göteborg närmar sig.

Snart ska jag, mamma och pappa till Göteborg. Pappa ska springa Göteborgsvarvet, själv så ska jag bara titta på och umgås med bland annat min kusin som just nu är gravid med sin fjärde.
Pappa ska som sagt springa Göteborgsvarvet och jag ska titta på, känns lagom jobbigt att man ska springa 5 km på Blodomloppet på måndag!

Tränad må jag vara och klara 5 km kommer jag att göra, men jag vill ju att det ska gå så j*vulskt bra. Jag vill ju känna att jag är bäst! Klara 5 km på en mycket bra tid, bättre än jag någonsin har gjort.. Drömma kan man alltid göra. Har tränat för dåligt för att klara det på en mycket bättre tid än tidigare, men jag ser fram emot att prestera bättre under sommaren. Längtar tills jag kan springa 1 mil. :D

I övrigt ska jag återvända till datorn. På tisdag får vi lön och då ska jag kanske beställa hem e klänning, men vi får se hur det blir med det. :)

Ha det bra, så hörs vi i luften!


Tänker på min Ängel. <3

Jag vill ha solsken!

Just nu i denna stund vill jag bara tillbaka till Thailand. Visst vi hade sol och värme och underbart väder igår, men jag saknar solen och värmen som ska finnas där nästan hela tiden. De mörke molnen och kylan gör en deprimerad.

Sitter på jobbet med träningsvärk i benen. Blodomloppet närmar sig och igår var jag ute och sprang runt om kyrksjön.

Solsken, kom hit!


Similan Island

Kristihimmelfärds helgen 2010

Oj. Nu var det längesen att jag skrev här inne. Vilken tur att jag inte är någon kändis, då hade jag nog varit strypt vid det här laget.

Hur som haver, har ju haft besök här under kristihimmelfärds helgen. Torsdagen var en lugn dag som inte bjöd på något speciellt. Vi åkte hem till mamma och pappa och umgicks där med alla som var på besök, vi fick god mat och sen åkte vi hem för att sova.

På fredagen jobbade jag, jag hade inte fått ledigt, men tog ut Arbetstidsförkortningstimmar, ca 3 stycken och åkte hem tidigare. Eftersom vi inte visste vad vi skulle göra direkt så blev det en film och god mat.

På lördagen skulle vi på Järvzoo. Leona följde med oss. Vi fick se björnungarna som lekte för fullt och en hel massa andra djur, men björnungarna var klart bäst! Efter en mycket vacker dag på Järvzoo, med strålande solsken och en värme som hette duga, så åkte vi till LillBabs Kaffär.. Ååååh så gott det var att fika där! Älskar verkligen godbitarna man kan få hos dem. En kopp té och en drömtårta... Kan det bli bättre? :)
När vi hade fikat färdigt åkte vi hem till Päronen och satt i solen och solade, lite sol fick man på näsan. Därefter blev det god mat och umgänge med familjen.

Söndagen bjöd inte på något speciellt. Vi åkte hem till mina föräldrar igen och skulle fixa lite grejer och hjälpa till. blev dock rätt mycket slapp. Mat och fika bjöds det på, tänk så härligt det är att ha mamma och pappa så nära. :) På kvällen åt vi pizza och såg Flickan från ovan. Den var faktiskt väldigt fin, men även speciell, inte alls som jag hade föreställt mig att den skulle vara.

Idag är det måndag och vi klev upp tidigt för att hinna med tåget kl 08.00. Strax därefter åkte jag till jobbet och här är jag nu. Fortsätter värmen att hålla i sig så ska jag ut och springa ikväll.

Tack och hej för denna gång.


Stressen kommer igen..

Sitter på jobbet och funderar över livet. Vi har vackert väder idag och därför tyckte jag att jag skulle vara lite somrig. Har dessutom på mig mina nyinköpta pumps som jag och älskade kusinen köpte likadana. Vilken tur att vi inte ses så ofta. ;)

Förutom det är jag aningens stressad, ska städa och göra rent ikväll i lägenheten, imorgon är det firmafest och så får man besök över helgen (vilket är anledningen till städningen).

Vi har ganska mycket att göra på jobbet, mails som väller in. Fattar inte att det är så mycket just nu, huvudet hänger inte alls med.

jag längtar till sommaren och värmen. Vill bara ligga på stranden, läsa en bra bok och sola.. Snälla, ge mig sommar Nu! Eller åtminstonne vår..??

Tack och bock och hej.


Lady Gaga = OBESKRIVLIG

Jag var på Lady Gaga i Globen i lördags. Spänningen började redan när vi ställde oss i kön utanför ingång 2. Det regnade ganska mycket, men vi hade inga paraply, eftersom vi tänkte att man säkert inte får ta med dem in. Vi stod i kön i ca 40 minuter och när vi äntligen kom fram till ingången så var vi dyngsura och se där, där står en stor kontainer fylld med paraply, parfymer och hårsprayer. Vi såg en tjej som fick slänga sin Bobby hårspray, jättesynd om henne, men egentligen borde hon ha vetat att det inte skulle vara någon idé att ta med den till en konsert.

Väl inne i Globen hittade vi våra sittplatser, högt högt upp. Kände av en aning svindel, men det försvann rätt snabbt. Vi satt inte mer än i ca 20 minuter så började konserten. Ett dånande ljud hördes i högtalarna. Håren på kroppen reste sig upp. Snart skulle hon komma ut på scenen och slå oss med häpnad.

Hela Globen började skrika och applådera, där står hon bakom skynket, blickstilla i en pose, innan hon strax byter till en annan medan musiken ljuder ut ur högtalarna.

Jag säger bara en sak... OBESKRIVLIGT!

När "Boys boys boys" spelades så sprang halvnakna (homosexuella?) killar ut på scenen och dansade och visade välvilligt upp paketet, oavsett om dessa killar var hetro eller homo, så spelar det ingen roll, killarna hade utstrålning och värmen spred sig i kroppen, man blev glad av att se dem med den energin de visade på scenen.

Under Speechless fick jag rysningar igen, låten är så fin och jag kände mig avslappnad och en aning sorg spred sig i kroppen, jag har dock ingen aning om varför, men låten är så fin och att få höra henne sjunga den live.. Jag kan inte säga så mycket.. Obeskrivligt!

Jag skulle kunna skriva mycket om Lady Gagas konsert. Hela Globen reste sig förresten under Poker Face och Bad Romance och dansade. 

Jag kan ju även säga att jag var lite sur över att scnenen var placerad till vänster (sett från ingång 2), men i efterhand förstår jag varför. Med alla de scenbyten de gjorde så skulle det vara omöjligt att ha scenen i mitten. -Jaa, ni hörde rätt, scenbyten.. De bytte alltså tema, bakgrund.. Skithäftigt! 

Vi var allihopa små "monster" och under Teeth  bad Lady Gaga oss om att visa våra tänder.. Vi skulle till "Monster prom" - tror jag att det var... Vilken var en häftig upplevelse.

Tack Lady Gaga för en obeskrivlig och oförglömlig konsert!



Bild lånad från: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article7097330.ab


Helg och Lady Gaga i Globen!

Idag är det fredag och helg. Ikväll ska det bli mys framför TV:n, kanske med någon film. I övrigt ska jag tvätta kläder ikväll.

Vädret är bra idag, men kallt. Det är inte direkt någon värme trots att solen lyser. Jag ska snart cykla hem och göra mat där hemma, eftersom jag inte har någon mat med mig till jobbet.

Annars då...? JO! Imorgon ska jag till Stockholm och se Lady Gaga spela i Globen! :D Ska bli jättehäftigt och roligt! Jag ska dit tillsammans med brorsan och hans tjej Fia, dessutom fick kusinvitamin en biljett också, så hon ska också med och se henne. Vilken upplevelse det ska bli.

Jag hoppas att dagen går så fort som möjligt så att morgondagen kommer snabbt. :)



Lady Gaga imorgon i Globen!
Bild lånad från Google/Examiner

Gävle igår.

Igår åkte jag till Gävle, mamma följde med dit eftersom jag skulle till läkaren med handen. Fick en kortisonspruta och är lagom öm i tummen idag, jag kan ju trösta mig med att det kommer bli bättre om några dagar.

Vi gick runt i affärer och shoppade lite. Jag införskaffade en jacka i kahkigrönt, jeans, tunika, leggins, tröja, underkläder, strumpor och ett par assnygga gladiatorskor, med höga skaft! De ska jag strosa runt i så snart våren kommer.

Bild lånad från Eurosko

Bland annat införskaffade jag i detta...

    

Bilder lånade från Gina Tricot

Det blir himla snyggt till i sommar och dessutom var det ganska billigt. ;D

Nu är det 1.5 timme kvar innan man slutar och vi har tappat all ork.. jag kan sitta och dagdrömma om sommaren istället.

Vi hörs!


Jag ser det snöar.. i maj 2010!

Imorse när man vaknade och tittade ut genom fönstret så var det alldeles vitt på marken. Snön hade kommit igen, i maj månad, toppen! Det var lika som för två år sen då det kom massor av snö i mitten av maj, men som tur var smälte det bort under dagen den här gången.

Kvällen har varit mycket trevlig, med mat på Kinesiska restaurangen, en promenad runt om sjön och sen lite the i soffan. Mys! :)

Nu ligger jag i sängen. Imorgon bär det av till Gävle, ska till läkaren och kolla på handen.. Sen blir det nog shopping. YAY!

Ni får ursäkta att jag inte har tagit några nya bilder på senaste tiden..

Men här bjuds på en bild då jag och Emmylie var på Condis i fredags.


Så här vacker väder hade vi alltså i fredags, snacka om skillnad mot idag!
Jag och min älskade Emmylie <3

Jobbar över idag, regn och aningens snö ute..

Sitter på jobbet och undrar vad som ska hända ikväll. Anna vill att vi ska ut och springa i Måga, det var även planen, men nu har det börjat ösregna ute, inte alls lika kul kanske.

Ikväll kl 20.00 är det topmodell iallafall! Det ska jag se. I övrigt händer inget skojigt ikväll, ska se på lite bilder på fejan när jag kommit hem.

Funderade på vad man kunde äta till mat ikväll. Fattas en hel del i mitt kylskåp. Känner dock inte för att handla mat eftersom det regnar, då kan man klara sig på korven man har hemma.

En kvart kvar innan man slutar för dagen. Jobbade över eftersom Aaron var sjuk och då var man så illa tvungen att ta ansvaret och jobba, kan dock vara skönt, med tanke på att jag behöver pengarna (Såvida inte jobbet tycker att jag ska ta ut det i ledig tid...)

Tro det eller ej, men det snöar också!


Jag längtar tillbaka till det här!! Underbara brunhet. <3 (Måste nog åka och sola solarium och bättra på brännan lite)

Umgåtts med underbara Emmylie.

Igår fick jag klagomål på att jag inte har skrivit i bloggen på några dagar. Har bara inte kännt för det.
Om fredagen var jag ledig. Eftersom de i Danmark hade helgdag så spenderade jag min dag tillsammans med underbara Emmylie som var hemma över veckan. Vi gick på café och myste, senare åkte vi hem till henne och lekte lite med Nova. På kvällen gick jag hem till Anna som hade liten förfest för oss tjejer på jobbet innan vi skulle vidare på en annan fesr uppe på gärdet. Det var mycket trevligt och jag tackar så mycket för den trevliga kvällen.
Igår smällde det till i ryggen igen och jag fick jätteont, tog medicin hemma hos mammsen och det hjälpte. Tacka vet jag starka grejer! Emmylie ville ha med mig på krogen, men jag fick tacka nej, eftersom ryggen stoppade mig. 

Vi träffades idag istället. -Jag och gofia. Så vi har ännu en gång lekt med lilla Novis och bara umgåtts. Pratat om killar och en massa annat.

Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa, jag har precis ätit mat och vi ska snart fika lite, sen bär det nog av hem till lägenheten. Ska se film ikväll och bara ta det lugnt innan jag ska tillbaka till jobbet imorgon.

Måste lägga in bilderna som jag och emmylie har tagit. :)

Nu ska jag kila vidare.
Ha det så bra tills vi hörs igen.

RSS 2.0