Party ikväll igen.

Ikväll blir det liiite fest med tjejerna. Ska ta det lugnt, men ska bli kul att komma ut och träffa lite folk. Strömpis kommer vara packad med nollor, så bäst att gå dit i tid.
Har i övrigt bara pluggat hela dagen och förutom det funderat och spekulerat över lite saker. Men nu ska jag släppa allt som bara rullar runt i huvudet och ha roligt istället. Det får bli som det blir. :)
På måndag ska jag till frisören och då ska jag försöka bli såhär blond igen. :)

Gangsterfest

Ett jäkla drag på festen igår. Gangsterfest. Jag och Anna hade förkrök hemma hos henne. Idag mår man mindre bra. Vet inte om det beror på gårdagen eller räkorna jag åt i morse...? Nu ska jag iallafall försöka ta mig till Victoria och få mig en kebab.. Den ska ätas här hemma i soffan till en film. Har sett Snabba Cash för första gången. :)
Nu ska jag bege mig.
Caio!

En liten dikt.

"Några år av mitt liv har passerat i en grå nyans, som till och från har haft färgklickar.
Det fanns tider då jag inte trodde att färger existerade som jag sett dem som ung.
En kväll i augusti träffade jag dock dig och färgerna väcktes till liv igen.
Ditt leende och skratt gör att färgerna blir starkare hela tiden.
På en vecka ser jag färgerna lika klart som när jag var ung.
Ditt leende och skratt smittar av sig på omgivningen,
livsglädjen du besitter, har jag aldrig sett i någon annan och låt ALDRIG någon ta det ifrån dig.
Tack för att du fått mig att öppna ögonen, så att jag kan se alla färger igen."Lillasyster blir 18!!!

Nej, jag har inte en lillasyster som jag inte berättat om. Men hon är och kommer alltid att vara som en lillasyster för mig. Min kusin Leona. Imorgon lördag blir hon 18 år. Jag kommer ihåg när hon föddes och vi fick hålla i henne, med munskydd för munnen för att inte smitta den lilla tjejen med några baciller. Då var jag 5.5 år gammal. Ganska klart minne.
Ikväll åker vi till STockholm för att fira henne. Jag ser fram emot att fira henne så mycket som vi kan.
Grattis Leona på 18 årsdagen!
Snart 20 och systembolaget ;)

Finbesöket har åkt hem.

Finbesöket har vänt hemåt och kvar är jag i lägenheten. Förkylningen har tagit överhand och jag känner varken smak eller lukt. Trött är jag också, men det är det värt. Hade en toppendag igår och dagen idag har inte heller varit så tokig. :)
Nu har jag bäddat ner mig i soffan. Måste kurera mig, för det här funkar ju inte!

Finbesök.

Efter jobbet igår började jag städa i lägenheten. Ja, det behövs ju om man ska få besök. Kan ju inte se ut hur som helst. Jag blev dock avbruten av Sandra, "vilken tur!" tänkte jag. Vi gick ut och gick, fikade och sedan åkte vi ne sväng till IKEA. Båda två lämnade pengarna hemma, annars vet man aldrig vad som kan investeras i på IKEA.
Jag gick och lade mig tidigt igår eftersom jag kände mig lite hängig. Tror det beror på utgången i E-tuna osm jag gjorde i helgen, men den var SÅ värd! Vaknade av mig själv kl 7.30 i morse och kände mig utvilad. Sen dess har jag fixat mer i lägenheten, ringt Tele2 och fixat mitt internet, så jag är numera ägare av Large-paketet. Jajjemen och stolt är jag också! I övrigt ska jag hinna med att gå ut med allt skräp, damsuga lägenheten, handla på ICA och fixa iordning mig själv. Undrar om jag hinner? KLART DU HINNER REBECCA! -Tummen ut ur röven och sluta surfa, hur lätt som helst! -Ja just det, mitt alter ego tycker att saker och ting är så lätta. Så jag får väl dra mig då. Besöket kommer ju om några timmar.
Ha det så bra så hörs vi av!
PS. Har fått helgjobb på Bauhaus!!! :D

Vilken j*vla dag!

Fyy f***n! Inte nog med att det var maaassor med folk på jobbet så lyckades man att reta upp en person, ingen aning om hur det gick till men det var då inte nådigt.

Som tur är är man nu hemma och kan slappna av. Drygt 1.5 vecka innan jag ska jobba mina sista dagar på Bauhaus.
Jag hoppas på bra väder i veckan så jag kan sola och bättra på brännan, om inte annat tänker jag spendera några dagar i solariet. Till helgen ska jag till Stockholm och se min kära far springa midnattsloppet. Hejja Pappa!! :)
I övrigt ska jag spendera resten av kvällen i soffan med film och lite smått och gott.

Kommer böckerna snart?

Saknar mina böcker!! Hoppas att de kommer snart, tycker att jag har väntat tillräckligt länge nu. Håller tummarna för att de kommer imorgon så jag inte ska vänta tills på måndag innan jag får dem.
Nu ska jag sova. Är trött efter att igår varit ute med världens bästa syster på Strömpis och festat loss och ikväll var jag ut och tog några öl med en kompis.
Dags för sängen. Hoppas på bra väder imorgon också!
Natti natt

RSS 2.0