Mindfulness

När jag var på skolan så sa en person till mig att jag skulle undersöka några böcker och CD-skivor som finns ute om mindfulness, som några rätt kända personer har skrivit.
Ikväll fick jag ett ryck, efter att inte ha tänkt tanken på hela sommaren, så köpte jag två ljudböcker och två vanliga böcker om mindfulness och att leva i nuet.
Jag köpte bland annat "Att leva ett liv, inte vinna ett krig". Det känns som om att det är det jag har försökt att göra. Vinna ett krig. Fortsätter jag såhär kommer jag bryta ihop fullständigt och det är inget jag önskar.
Jag hoppas att dessa böcker ska hjälpa mig på traven, få mig att förstå hur jag kan leva med mina bördor, hur jag kan leva med saker och ting utan att det tar över mitt liv. Att leva i nuet. Fånga dagen..
Önska mig lycka till.
Bild lånad från www.google.com

En vecka i Danmark.

Sitter på tåget på väg hem från danmark. Har varit där i en vecka och umgåtts med mina kära vänner. Helt klart värt att åka dit. Nu sitter jag och kollar på sistaminuten resor, känner bra nog för att åka utomlands och få lite färg innan skolan börjar. Hittar jag något ospec. i en vecka för en billig peng så drar jag.
I övrigt har veckan varit himla bra. Jag har åkt en hel del, men det har varit värt det, med tanke på att jag har fått träffat så många av mina kära vänner.
Ikväll är det lördag och vad sjutton ska jag göra då? Antingen dans eller utgång eller sitta i lägenheten..? Nej, blir det ingen utgång så drar jag på dans. Punktum!
Hoppas i övrigt att alla andra haft en bra vecka.
Ciao!

Löpträning

Idag var jag ute på en joggingtur på 40 min. Välbehövd.
Imorgon bär det av till Malung för dans. :)

Påbörjad träning igen.

Efter en månads uppehåll med träning är jag äntligen igång igen, dock tillbaka på ruta ett. Men inom en snar framtid har jag tränat upp mig till de rätta vikterna igen.
Har planerat en massa med resan till Danmark eftersom det med stor sannolikhet blir Danmark jag åker till nästa vecka och inte utomlands, även om det varit underbart. Århus, Silkeborg, Köpenhamn... Vad mer? Vi får väl se.
Inte lång tid kvar innan skolan börjar, drygt 1 månad. Känns mindre roligt, men det ska bli skoj att träffa tjejerna igen.
Var som sagt och styrketränade idag och imorgon tror jag att jag ska ut och springa om vädret tillåter, innan jag ska träffa syster.
Försöker se senaste avsnittet av true blood, men varken internet eller hemsidan tycks vilja samarbeta med mig.
J*vla 2 årsdag! Det är ditt fel!
Näe, nu blir det sängen.

Återhämtning

Har så smått börjat återhämta mig. Hoppas verkligen jag har ork att jobba imorgon! Just nu är jag trött och sliten. Orken har fursvunnit, så blir nog något av en lugn kväll för mig.
Päronen ligger och sover så jag funderar på att se lite PH Danmark under tiden jag väntar. Saknar Danmark och saknar det danska folket. Att man ALDRIG är nöjd!?

Sjuk igen.

Jag som trodde att jag skulle jobba hela veckan och så går man och blir obeskrivligt sjuk.
Jag har haft ca 40 graders feber under hela natten och även nu här under dagen, knaprar alvedon gör jag eftersom febern inte vill ge med sig. Har ont i nacken just nu och ögonen bränner, känns som om att jag är jättetrött trots att jag inte gjort annat än sova. Tror jag ska lägga mig nu igen. Imorgon kommer mamma och pappa hit, längtar!
I övrigt så var festen hos David helt suverän! Obeskrivlig skön fest. Mycket trevlig. Finns inget att klaga på. Utöver det att jag blev sjuk nu då, men har ingen aning om det är pga helgens bravader.
Har i övrigt kollat på biljetter till danmark i vecka 30, eftersom jag funderar på att åka ner dit då.. Får se hur det blir med det.
Nu ska jag återvända till täcket och kudden.
Inget jobb imorgon, är sjukanmäld och det var tydligen kaos på jobbet.. Hoppas de klarar sig.
Natti natt
Lite bilder från midsommar 2011

RSS 2.0