Jobb hela helgen lång.

Nu har jag börjat jobba och det känns, jag sliter och jag svettas och jag droppar och jag fnyser.. Nej ok, det var kanske och ta i, men det är mycket som är jobbigt och speciellt när det är varmt ute.
Nu sitter jag dock ute på balkongen och myser med ett glas rosé, lite chips ett tänt ljus och min bok. Borde dock snart gå in och snyta mig, jaa, det är mitt besvär i denna ljuva sommarnatt. Näsan som är otroligt täppt och inte alls klarar av det härvädret.
I övrigt tycker päronen att jag ska köpa mig en moppe som jag kan köra omkring på.. ska jag eller ska jag inte? jag vet inte. Just nu kan jag inte ta ett beslut. Man kanske skulle sova och kliva upp tidigt imorgon för att se om den om möjligt finns kvar då..?
Nu ska jag först om främst snyta mig, näsan tar död på mig!
Ciao!

Veckan och Midsommar.

Var hemma förra helgen och dansade. Både i Jättendal och på Högslogen var det massa folk. Roligt att träffa på lite folk som man inte träffat på länge.

Den här veckan har jag varit hemma och degat och även hunnit med att jobba en dag extra. Jag börjar först att jobba på riktigt på tisdag, så har fortfarande några dagar kvar att njuta av.

Helgen har varit riktigt rolig. Fredagen bestod av poolparty hos syrrans granne. Det var riktigt roligt med massa nytt folk. Om man ska tro lördagen så blev det aningen för mycket att dricka på fredagen eftersom jag intog ryggläge på soffan hela dagen. Idag är vi alla tre fit for fight och ska snart ut på lite äventyr och njuta av vädret.
Jag skulle ha varit och dansat igår, men var alldeles för bakfull för at klara av det, så jag var hemma och kollade på film med syster och hennes kille istället. :)

De 2 kommande veckorna kommer det bli mycket jobb, speciellt helgerna. Den 15 juli beger jag och Leona oss ner till Danmark för konsert och jag ser verkligen fram emot det! Nu ska jag kila vidare.

Hoppas ni alla haft en bra midsommar!Extrajobb.

Fick äntligen extrajobb! Eller hur jag nu ska uttrycka mig. Dte var äntligen, för jag har bett om det så länge nu, men det var tråkigt eftersom det störde hemresan lite. Det ska dock bli spännande för att se om jag kommer ihåg något men även för att se om jag klarar att stå i drive-in:en helt ensam. Jag har med mig båda respektive handböcker så tror nog att det ska gå bra. ;D Hade tänkt att hoppa in i duschen nu så jag är klar till när vi ska dra till Jättendal ikväll.
Nu måste jag äta frukost så att jag hinner allt jag ska innan jag börjar kl 11.00 och slutar jobba kl 17.00
Hör och ses!

Bott här i en vecka.

Nu har jag bott i lägenheten i en vecka. Börjar komma i ordning. Snart kan man ju bjuda hit folk också.
Är bra nog trött på all skit nu... Så därför tänker jag lägga mig så det kan bli en ny dag!
Godnatt

Flyttat och umgåtts med familjen.

Det är vad jag har gjort i helgen. Har sagt hejdå till Fabriksgatan och hej till en annan. Nu bor jag inte längre vid södra stationen utan vil Centralstationen. Känns bra att ha flyttat dit jag har flyttat, kommer nog att trivas mycket bra där.

Idag är det sveriges nationaldag och mamma och pappa ska åka hem till Hälsingland igen. Har varit skönt att ha dem här. Leona ska med tåget kl 11 och jag ska kanske vara i stan i samma veva, så jag borde hoppa in i duschen, men allt blev så omständigt eftersom syster fortfarande sover och duschen är inne hos dem. :P

Ska åtminstone se om man kan göra lite frukost.

I veckan ska det bli toppenväder hela tiden och jag ser fram emot att spendera varje dag ute i solskenet!

Ciao!


Var förresten 3 år sedan som jag tog studenten. Otroligt!


Drygt 2.5 år sedan jag flyttade ifrån Silkeborg, här i en flyttlåda. :P


Omkring 2 år sedan som jag flyttade från Horsens.


Flyttade in i egen lägenhet i Ljusdal.Omkring 1 år sedan jag hade utflyttningsfest och flyttade från Ljusdal och ner till Örebro.


Här inför fest med syster för ca 6 månader sedan i den gamla lägenheten..

Vilka år jag har haft!

Tentan färdig!!

Nu är tentan färdig! Vad skööönt och tror verkligen att det gick bra! Tack och lov för det!

Nu blir det att steka i solen.


Smått panikslagen

Läste precis lite frågor hon lagt ut på BlackBoard UTÖVER de 100 instuderingsfrågor hon gett oss och jag insåg precis att det var gubbar som jag låtit bli att lära in för att hon bara nämnt dem på 1-2 powerpoint bilder och jag ansåg att de inte var så viktiga... PANIIIK!!!!

RSS 2.0