Ny dag, nya tag?

Har haft en trevlig kväll och mindre trevlig dag. Som vanligt varannan helg på jobbet och klart det blir kämpigt ibland. Men kvällen var lyckad. Nu ska jag sova innan det blir ännu en dag på jobbet. Ny dag nya tag och därmed även nya möjligheter.
Godnatt!

Troy Davis

Tycker det är fruktansvärt med dödsstraff. 2 timmar kvar innan delstaten Georgia tar Troy Davis liv. Enligt hans advokat finns det inte några bevis som binder honom till brottet. Oavsett vad tycker jag personligen inte att dödsstraff borde existera. Livstids fängelse tycker jag är okej, men att avrätta en annan person, oavsett brottet som begåtts.. Fruktansvärt.
Bild lånad från www.google.com


Bye bye Denmark.

Ännu en dag kvar, innan det bär av hem till Örebro igen. Har haft det riktigt roligt och bra här i danmark, festat och umgåtts massa. Kom hem kl 5 imorse och vaknade kl 12 idag. Känns bra att man fått sovit ut. Är inte vidare bakis så det känns superbra! Tråkigt nog blev jag av med bältet till min Samsoe Samsoe jacka inne på Heidis och tråkigt nog så var de inte intresserad i att hjälpa oss. Så dit går jag inte igen!
Nu ska jag beställa biljett till Köpenhamn. Imorgon befinner jag mig i Örebro och ska ha Kräftskiva med mina underbaringar! :)
Ciao!

En dag tilbage <3

Jeg ville fortælle mine venner og ekskærester at de gjort mig til den jeg er idag. <3
En dag tilbage
Lev mens du gør det
Elsk mens du tør det.

Ger upp.

Tänk att det aldrig ska gå bra.
Att det ännu en gång verkar gå rent åt helvete.
Ger upp. Det är inte värt det.

I mitt hjärta.

Kollade precis på TV4 där de visade en hyllning till Stefan Liv... Det började göra ont i magen och jag blev ännu en gång påmind om att inte ta mina nära och kära för givet. Att tänka på att varjde dag kan i värsta fall vara den sista.
Så mina nära och kära, ni vet vilka ni är. Jag älskar er!En riktigt bra dag.

Har umgåtts med världens bästa storasyster idag. Hon får mig alltid att må så bra. <3 Har shoppat lite smink och nu har jag även gett mig själv 3 nr av cosmopoltan. Tyckte att jag förtjänade det. :D
Nu snart kommer Ulrika och lite senare Denise med hennes kompis.. sen blir det lite fest här hemma med utgång som resultat av det.
Hörs en annan dag! :)

Lee Roy Parnell - word


.

Men orka!?
Känner mig som tigern just nu. Och jag kan säga så mycket som att den var INTE glad.

Danmark, here I come!

Har blivit bjuden på 25 årsfest hos Michelle så ska därför ner och fira henne i Odense nästa helg. Vi har några dagar ledigt från skolan och då passar jag på att åka ner. Vilken tur att man ska spendera ca 7 timmar på tågen så man får MASSA tid att plugga på. :)
Lördagen kommer bli party på krogen i Odense, så se upp grabbar! ;P Haha, skämt å sido. Men det ska bli himla roligt. Måste redan nu börja planera vad jag ska ha för kläder med mig osv.
I övrigt pluggar jag på för fullt. På lördag ska jag jobba, så det blir spännande att se om det kommer fungera på jobbet eller om det blir ett rent h******... :P
Nu ska jag dock vända mig till TV:n.. ska kolla på Bonde söker fru.
Imorgon ska jag ut och springa och kanske även styrketräna. We'll see..
Ciao!

Vilken lirare! Moa Lignell!

When I held Ya -Moa Lignell
http://www.youtube.com/watch?v=zSZeXqowAQQ
-Moa, kom ut med en skiva snarast! Vill höra dina låtar hela tiden! Du är suverän!

50års fest i E-tuna

Yes, då har man varit i Eskilstuna igen och festat loss. Det var en mycket trevlig 50årsfest med mycket upp och nedgångar. Dock givande.
Nu ska jag hjälpa Sofias mor lite innan det bär av hem till Örebro igen.
Ciao!

RSS 2.0