Äntligen en ledig dag.

Ooh lala! Nu har jag en ledig dag.. jippie! I helgen när jag jobbar 12-timmars skift så ska det bli strålande solsken och 25 grader varmt.. hur tur kan man ha..? =s

Dags att börja med maten... pojken kommer snart hem och han har varit i skolan hela dagen.... Själv så har jag jobbat SJÄLV på avdelningen idag, vilket sliiit! Vi brukar alltid vara två, jag trodde ju jag skulle vara ensam igår också, men då kom det en som hjälpte till... men icke idag. Jag är slut.. jag vill sova.. imorgon kan jag sova.. imorgon är min lediga dag.

Jag saknar er.

Ensam hemma..

Ensam hemma. Nu är jag ensam hemma. Mr Was är på "lära känna varandra"-tur med dem från skolan. Jag ska bara ta det lugnt idag. Funderar på att åka och köpa den där hårfönen idag, men kanske bara väntar tills imorgon också efter jobbet. Är bara trött i kroppen. Träning imorgon igen. Body Step, blir säkert bra..

Jag kanske ska ta ett Harry Potter-medley nu..? Känner för att bara lata mig idag när jag kan.. läre ju passa på när man kan. :)

MEN, trots allt så känner jag mig lite ensam..

Skolan.. idag??

Jag har läst en del bloggar och insett efter ett och annat att skolan skulle ha börjat idag. Jösses! Alla mina kära människor som har "kommit ihåg" det.. det kanske är för att de har läst Ljusdals Posten..? Jag hade ingen tanke om det då jag pallrade mig upp till jobbet i morse. =s
Men det känns konstigt.. Om vi inte hade tagit studenten i juni så skulle vi börja skolan idag. Kära skola, kära Slotte, nu är det över och vi ses nog inte igen.. tjaa, men inte under studerande förhållanden.

Farväl sommarlov, farväl gymnasiet.
Välkommen hösten, välkommen arbete.

Fettmätning nästa.

OJojoj, sicken träning det var. Vilken match mot mig själv. Jag är utmattad och det beror även på att jag har jobbat och inte bara träning. Känns inte som om att det är så många av mian vänner som är inne på bloggen längre och läser eller skriver..? Några gör det och vissa inte.
Hur som haver så ska jag fettmäta mig nästa måndag, ja, man läser av i kroppen hur mycket fett man har så man vet hur man ska träna för att bygga muskler. Intressant tycker jag.
Ingen träning på torsdag, men jag kanske tar mig samman och kör lite cross country eller vad det nu heter på gymmet imorgon istället.
 
Mr Was gjorde en otrolig god lasagne med spinat tills jag kom hem från träningen, otroooligt läckert. :)
Han åker förresten på en liten tur med klassen imorgon, så han kommer inte hem igen förrän onsdag eftermiddag.. Kommer kännas lite tomt utan honom i lägenheten och vad gör jag om det kommer en "mus-spindel" !? Herreguuud, då dör jag. =s

Näee gänget där ute, nu är jag trött.. sängen väntar på mig och jobbet väntar imorgon.
Buenos noches


work work..

Imorgon börjar allvaret.. Imorgon börjar jag jobba heltid igen. Heltid i 6 månader. Snacka om en massa jobb. Första veckan kommer vara ett rent helvete.. Ursäkta språket, men tror det kommer bli lite jobbigt. 8 skift på en vecka, men vem räknar?

Jag tittar på Bridget Jones 2 just nu med älsklingen.. Men tror att sängen är nästa hållplats för mig.

Jyothi, jag finns här om du vill prata.

Ciao!

Borta bra men hemma bäst..??

Jag är hemma igen. Somarhuset var underbart. Det var verkligen härligt att vara borta från Silkeborg ett tag, slippa trafiken och bara drömma sig bort när man njöt av stillheten i Fredrikshamn.
Nu är vi hemma igen och vi har försökt fixa till det sista i lägenheten.
Jag börjar jobba igen på måndag och jag längtar INTE, möjligtvis så saknar jag pengarna och jag vet att jag behöver få en del nu tills räkningarna ska betalas, men inte annars. Jag njuter av min semester, men nu är den snart över och jag får inte semester förrän... tjao.. egentligen inte förrän i januari, men man kan väl säga jag får en liten semester i oktober då jag ska hem och dansa på hudikmaran.

Vi har shoppat åt Mr Was idag, det blev riktigt snygga kläder. Så kan han moddelera på skolan som börjar på tisdag. ;) hehe.

I övrigt... vi hade bra väder när vi var i sommarhuset och jag fick en tröja på köpet när jag köpte en annan för 50 kr. Så två tröjor för 50 kr... inte illa. :) Vi köpte ett varsit par sandaler också, blir skönt när golver blir kallt, visserligen ska jag använda mina tossar i vintertiden, men då det blir grusigt i lägenheten så håller jag mig till sandalerna.

Vi hörs mina vänner.

Himlen öppnar sig!

Det är visst någon som står med en hink med vatten och häller ut det utanför mitt fönster...
-Nähä..? Det var visst bara himlen som öppnade sig. =S




Stefan Holm rev tyvärr sitt första hopp..

Höjdhoppsfinalen i OS

Jag har en jobbig dag. Jag har inte alls någon lust att damsuga lägenheten, jag vet att jag måste, men vill inte. Jag skrev ju igår att jag skulle damsuga och städa, jag gjorde allt annat förutom damsugningen. -Typiskt!

Träningen igår var toppen. Självklart har jag ont i kroppen idag, men det är ju bara härligt. När man har träningsvärk vet man att man lever. :)

Jag sitter och tittar på höjdhoppsfinalen just nu. Spännande! Och Stefan Holm LEDER! Nu vet jag inte om tävlingen kommer sluta så, men jag hoppas och jag håller tummarna.

Ikväll åker jag och älsklingen till sommarhuset i Fredrikshamn. Vi ska bara mysa, se OS, film och njuta naturen. Vi räknar inte med att det blir bra väder, men självklart så hoppas vi.

Sköt om er under tiden! Vi hörs igen på lördag.

Städa och träna är dagens uppgifter.

Idag ska jag städa, eller det är vad jag har tänkt mig, men har inte alls kommit så långt än. Det är grått utanför så jag ska inte ut något, såvida jag inte bestämmer mig för att cykla till punkt1 och köpa den där hårfönen som jag såg på där borta.
Efter många om och men så tycker vi att alla kartonger ska bort från lägenhetsgolvet.. De ska upp på hyllorna, ner i källaren och saker och ting ska upp på hyllor och väggar.

Jag och Sabrina ska träna idag igen och det ska bli skönt att få pumpa en massa och känna svetten rinna. Min kropp behöver det, JAG behöver det. Har gått upp igen, men jag vet inte om det är fett eller om det är  muskler. Jag läre mäta min fettmassa på maskinen på träningscentret. Ja, det kan man faktiskt göra och då kan man se om det är fett eller muskler som väger på kroppen. Är det muskler på min kropp så gör det inget att jag har gått upp, men är det fett är det lite mindre bra.

Nu ska jag äta frulle och sen ska jag göra lite fint tills älsklingen kommer hem.

igår och idag

det är söndag och det betyder en heldag med OS... eller nästan iallafall.
Jag är inte bakis och det är mycket skönt. Gårdagens festande var inte så rolig som vi trodde den skulle bli. Fredagen var mycket bättre.
En vecka kvar av semestern och vi åker till sommarhuset på tisdag och tar det lite lugnt innan Mr Was börjar skolan på måndagen och jag börjar jobba.

Kilar vidare nu, Stefan Holm ska snart hoppa höjdhopp.
adios!

Idiotiska värld!

Nu har de åkt hem och jag och Mr Was har haft en dag då vi har slappat.

Tyvärr finns det idioter på jorden. Några av dem hade sönder flotten igår. De lossade den från trädet som den var ankrad vid och sen slog de sönder räckena på den, slängde ner alla stolar i vattnet och hade sönder bordet... MEN inte nog med DET, så buttade de ut flotten i vattnet och hoppades på att den skulle försvinna eller sjunka. HUR kan man vara så ondskabsfull?

Ikväll ska vi försöka tänka på annat och bege oss hem till Sørens föräldrar. Där ska vi bli bjudna på mat (inte av hans föräldrar utan av Søren och Mette Marie). Sen blir det en del drickande ikväll eftersom det är Regatta och lördag.. :D

Nu ska jag kila vidare och göra mig iordning.. bara en timme innan vi ska åka.
Bye!

Den här veckan med familjen.

Tjohooo!
Jag veeet att det är längesen jag har skrivit. Här har vi haft fullt upp.
I Måndags kom de hem till mig och min lilla lägenhet.
I Tisdags åkte vi till Randers och gick i Randers Regnskog sen blev det lite OS-tittande och därefter sängen.
I Onsdags var vi i designbutiker, som det finns många av här i Danmark och på kvällen blev det fyrberkerier som var det bästa än så länge.
i Torsdags var vi ute på stan och jag visade min kära familj runt i Silkeborg. Jag investerade i en blå tröja som jag är mycket mycket nöjd med. På eftermiddagen åkte vi hem til Mr Was föräldrar och det blev en mycket trevlig eftermiddag och kväll. Senare på kvällen blev det fyrverkerier igen, men inte lika bra som onsdagens.
Idag då? Fredag.. Ja vi åkte till Tyskland och vad tror ni att vi gjorde där? -Vi köpte sprit! Senare ikväll väntar nya fyrverkerier och jag hoppas att det blir bra.
Imorgonbitti åker de hem.. Jag vet att det kommer kännas lite ensamt i början, men sen kommer man vänja sig.
Fortfarande en veckas semester kvar och jag njuter verkligen!

Sköt om er och så lovar jag att skriva snart igen.
/Rebecca


Mamma, jag och Pappa.

De är snart här! :)

Nu är de på väg. Jag har slitit som ett djur hela dagen. Är trött, men skönt att de snart är här.. inte lång tid kvar nu.
Sköt om er runt om i världen!
Vi hörs nåt tag!
Pussar och kramar

Soffan är vår!

Nu har vi fått vår soffa.. en ganska dyr, 6000 kr. Men nu är den här och den ser bra ut i lägenheten. Det är fortfarande massor att göra och jag vet inte vart jag ska börja, kanske äta frukost? Det blev verkligen en heldag för mig och Mr Was igår. Vi åkte till IKEA och var där i ca 3 timmar, vi fick en soffa, en toalett-hylla och en massa smått och gott för dryga 7000 kr. Jag vet att det låter dyrt, men när man delar upp det på två personer så var det inte så galet. När vi kom hem från IKEA åkte vi till Stadion och tittade på Silkeborg IF-Hvidovre IF.. Matchen slutade oavgjort. Direkt efter matchen åkte vi hem och började sätta ihop soffan. Först kl 23.00 igår var vi färdiga.

Nu har jag klivit upp och varit vaken i 1.5 timme. Jag åkte med Mr Was till hans föräldrar för att låna golvmoppen, sen cyklade jag hem.. 3 km, inte illa må jag säga.

Jag ska tvätta kläder, fixa till lite här i lägenheten, handla lite shampoo och diska. Det låter kanske inte så mycket, men när man ser hur lägenheten ser ut så är det en del.

Ikväll kommer min mamma, pappa, syster och kusin. Jag längtar otroooligt mycket. MEN! Detta resulterar i att jag kanske inte kommer skriva på bloggen under veckan.

Jag skriver lite senare och berättar hur det gått för mig. Bye bye!

IKEA- här kommer vi!!

Nu ligger jag i sängen. Leon är här fortfarande, men jag är lite trött efter jobbet, så funderar på att gå och lägga mig tidigare.

Träffade Daniel och Sabrina tidigare idag. Det var skoj. Vi tog en öl och pratade en massa om efterskolen och sådär. Visserligen gick det massor av tid åt att jag skulle försöka säga "tøj" riktigt och inte säga det så svenskt som jag gör. Ganska less på att försöka att säga saker och ting annorlunda när jag iallafall inte kan säga det på rätt sätt. =/

Klockan 09.00 imorgon åker vi mot Århus och IKEA. Jippie! Soffabord, Sängbord, Soffa och lite annat som vi ska TITTA på. Sen får vi se vad vi köper.

På måndag kommer mamma, pappa, Leona och Alex. Längtar som en tok efter er!
Godnatt och sov gott...

Äntligen semester!

Idag var vi och tittade på soffan som de ringde om. Den var allt för lång för benena. Alltså när man satt i den så kunde man inte böja benen, de var nästan spik raka. Som ryggstöd var det massor av kuddar som var otroligt mjuka och de var inte ens speciellt höga. 5000 kr för något dylikt, nej, vi sa tack och bock och åkte hem igen. Nu sitter vi här och ska till IKEA imorgon. Det kanske blir soffa där borta iallafall. Nu får vi se om de är behagliga att sitta i. Jag såg ett snyggt soffabord i Danbo-møbler. Det var uppdelat på tre, så det var tre bord i ett, som var i olika höjder, kostade 1500 kr.. ganska mycket pengar för ett soffabord, men vi vet ju att design är dyrt.

Idag var min sista dag på jobbet.. Eller sista och sista, men nu har jag semester i två veckor och de veckorna ska jag NJUTA! Kunde visserligen vara skönt att fixa till lägenheten, men man kan inte fixa till den om man inte har pengar, så lägenheten kommer inte att vara perfa förrän om kanske ett halvt år (om vi har tur).

Ska träffa Sabrina och Daniel på ett café om ca 2 timmar. Kommer inte bli länge eftersom jag ska lägga mig tidigt så jag orkar med en dag på IKEA.

Jag kilar vidare.. Sköt om er!

En vacker sommardag i Silkebork

Soffor i massor.

Jag har precis sett Double Jeopardy. Det är en bra film. Har sett den förut också, men kom inte riktigt ihåg hur den slutade. Det blev sen kvällsmat och nu ska jag lägga mig. Sista dagen på jobbet imorgon innan semestern. JIPPIE!

Imorgon efter jobbet åker vi och tittar på soffan i Danbo (affären). På söndag beger vi oss till IKEA och tittar på soffa där och vi ska även invistera i lite småsaker som oftast inte kostar speciellt mycket, men som tillsammans kan gå upp till en tusing (om man har otur). =p

Kanske ska ta en springtur imorgon också, det skadar ju aldrig att träna lite extra. Eller hur? =)

Nu ska jag kila vidare.. ner i kojs var det.
Godnatt och sov gott!


Jag och Mette Marie förra helgen på Sørens 24års dag. =)

Det lät som en explosion!

Ja, vilket oväder vi hade inatt! Regnet öste ner och det blixtrade och dundrade. Mr Was och jag bestämde oss för att lägga oss och sova, men helt plötsligt såg vi hur det blixtrade till och åskan lät som en explosion. Det lät precis som om att någon sprängde något i luften tre gånger i rad! Lite skrämmande var det allt. Tror ni att jag fick några bilder? Nej... Blixtrarna försvann lika snabbt som de kom.

Idag är det min näst sista dag på jobbet innan semestern. På tisdag kommer mamma, pappa, Alex och kanske Leona. Ska bli roligt att få lite besök av familjen. Jag längtar verkligen. :)

Nu ska jag kila vidare. Vi hörs mina nära och kära.

Utmattad.

Jag är trött.. jag är utmattad. Nu är det TRE dagar kvar tills min "semester" börjar. Jag längtar. Min kropp är trött och mitt huvud orkar knappt tänka. Jag har sovit i 9 timmar i natt och jag skulle lätt kunna sova 5 till. Men nu måste jag kliva upp, för jag ska på jobbet om 1.5 timme.. sen ska jag klaga hos min kommande chef över att jag inte har fått någon lön från dem från vecka 29, det fattas FYRA arbetsdagar för mig!! Det gör mig en aning förbannad.

Men hoppas ni andra får en bra dag. Nu ska jag äta frulle och sen ska jag bege mig.
Ciao ciao!

Borta med vinden

Idag var jag ensam på jobbet, trodde at det skulle bli tokigt jobbigt, men det var inte så illa iallafall.
Jag var på träning idag igen. Body Combat är galet, men roligt! Jag har haft träningvärk som inte är att tala om men tror den går över efter dagens träning. :)

Hoppas att ni där hemma har det bra??

Säg till om det kan bli bättre!

Allt suger just nu och egentligen har jag ingen lust att berätta här inne vad som är fel, så därför låter jag bli. Jag kan berätta på msn eller på telefon, men det går säkert över ganska snart... så inget ni ska lägga energi på.

Jag har bara fått lön för två av de sex dagar jag jobbade i vecka 29 och jag är rasande! -Det är en av sakerna! Så ska prata med dem på lönkontoret imorgon och sen ska jag prata med dem på M1 och fråga vad det är som har hänt där, eftersom det är de dagarna där som jag inte fått betalt för.

Nu ska jag lägga mig i sängen och se om jag kanske kan somna... jag är ensam på arbetet imorgon också opch kommer göra arbete som egentligen är för två.. ser jag inte alls fram emot.

Förresten, mamma och pappa -Jag har fått ledigt över jul. Så jag kommer hem!


Mamma, Jag och pappa, på min student.

Jobb och träningsvärk

Självklart kan jag märka träningsvärken i kroppen idag. Det var ett hårt träningspass men det känns ändå skönt att man äntligen har kommit igång. Ännu en dag på arbetet. Börjar 11.30 och ska vara på M3 idag... var ganska längesen jag var där, så kommer inte riktigt ihåg hur de gör de olika sakerna där borta.

Mr Was funderar på om vi ska flytta till Horsens om 6 månader. Det känns lite hårt eftersom jag isåfall ska börja om från början igen, med att hitta vänner osv osv. Jag kanske bara skulle börja skolan på en gång så jag slipper att känna mig ensam? Bara hitta på nånting, nåt som låter intressant. Men ändå inte... Det kostar så mycket pengar att gå utbildningar här nere, med en massa böcker som ska köpas osv. =/

Just nu känner jag bara för att ha ledigt igen. Jag ska arbeta i fem dagar, och jag har jobbat i fem dagar innan jag fick en enkel ledig dag, som var igår, innan jag skulle jobba fem dagar igen. Jobbigt värre!

På söndag ska jag och Mr Was på IKEA, ska bli skoj. Får se vad vi hittar...

Body Combat, fy sjutton så jobbigt!

Idag var jag och tränade för första gången i Citymotion.. Jag och Sabrina tränade Body Combat, kampsport... jösses amalia så jobbigt det var!
Jag har aldrig svettats så mycket tidigare. Det rann från näsan och droppade ner i ögonen på mig. Men så himla roligt att känna man kan ge järnet och svetta skiten ur sig! :D

När jag kom hem var jag tvungen att slänga i mig lite rågbröd och en kopp the.. Blev så hungrig. På onsdag får jag åka på träning själv, för Sabrina hade annat för sig. Funderar på att strunta i body step och gå på body combat igen. kanske kanske..?

Nu ska jag lägga mig i sängen och sen ska jag se Gossip Girl. :)

Godnatt världen.

Förresten, sa jag att festen i lördags var skoj?? Det var den iaf. Men dagen efter var inte alls lika rolig. :P

Det regnar

Nu har regnet kommit till landet och det skulle tydligen fortsätta hela veckan. Det bådar inte gott när mina föräldrar kommer på besök nästa vecka, så jag hoppas och håller tummarna för solsken. Det kan bli tråkigt att göra alla saker som jag hoppats på om regnet fortsätter.

Idag ska jag verkligen städa. Jag är ensam hemma och jag är ledig. Det betyder att jag har hur mycket tid som helst, en tråkig dag som denna, på att städa och göra det lite hemtrevligt. Jag ska dock städa igen på söndag, så det är lite extra fint när mamma och pappa kommer. :)

Jag börjar att träna ikväll också. Sabrina tyckte at vi skulle börja med Body Combat istället för att börja lite lugnt med Body Step.. Det oroar mig, eftersom jag tror att min kropp kommer att vara död efter ikväll.. Men nu får vi se.
Träning på onsdag också, då blir det Body Step, så nu hoppas vi att jag klarar att komma iform.

Nu ska jag ringa mina föräldrar och småprata lite.
Vi hörs i luften!

Oj som tiden går

Nu har jag inte skrivit på... hmm... två dagar? Jag försöker att skriva så mycket jag kan, men det är svårt.
Den soffan och jag och Mr Was tittade på vad för stor. Den var 3.10 meter... den får max vara 2.70 meter om den ska stå mot den andra väggen. Vi satte ihop en egen kollektion som var lite mindre, men då skulle den kosta 7800 kr.. 800 kr MER för en soffa som är mikndre än den de säljer... mycket konstigt och dumt tyckte jag.
Mr Was är fortfarande mer intresserad av en sovsoffa... dock tycker jag att de flesta sofforna som är sovsoffa är så hårda och inte särskilt behagliga att sitta i.. det finns självklart undantag, men då kommer man upp i priset.

Igår var jag på 25 års fest. Så full som jag var då var det längesen jag har varit och det priset fick jag ta imorse när jag skulle upp och jobba.. Usch så fyllesjuk jag var!  Svettades och mådde dåligt fram tills klockan var omkring 16...

Vi har precis sett klart "Dansar med vargar" (tror det heter så på svenska)... blir osäker. Den var hur som helst mycket bra och jag fick några tårar i ögonen.

Tror jag ska lägga in bilderna från festen på facebook och sen ska jag nog kila ner i sängen och mysa lite med älsklingen innan han ska sova. Han ska ju upp och jobba imorgon, men själv så är jag ledig. :D

Natti natti


Soffor och återigen soffor.

Hmm mysko... skrev ett inlägg för någon timme sen och nu är det borta.. =s
Jobbade idag.. det var ganska jobbigt, varmt och eländigt. Ska jobba i helgen också, men har som tur är fått bytt skift med Mia.. så jag jobbar morgon imorgon och kväll på söndag.
På söndag åker jag och Mr Was till Danbo igen och tittar på soffan som inte hade kommit igår. Får se vilken soffa det blir.
Är väldigt sugen på någon av tavlorna som vi såg i Danbo och kanske kanske att vi får för oss att köpa en Poul Pava -tavla... de är lite speciella och inte speciellt vackra egentligen.. men ändå tillträckande.. :)

Ska kila i säng nu tror jag... ska upp kl 6 imorgon och måste vara pigg till festen också. Kanske ska ha mina nya skor, eller kanske den nya jackan..? :)

Ska jobba idag igen.

Jamen nu sitter jag och väntar på att jag ska börja jobba igen. Det verkar inte som om att Anita behövde någon extra hjälp eftersom hon inte har ringt hit än.. Så jag tar det bara lugnt nu tills jag ska cykla till jobbet. Solen skiner fortfarande och det är en värme som inte går att beskriva. Ville så ootroooligt gärna ligga på stranden... men jag jobbar, jobbar och återigen jobbar. =/

Slutar 19.00 ikväll och imorgon ska jag jobba 7-14. Kl 18 imorgon ska vi träffa Søren, MetteMarie och en massa andra, för att Søren fyller 25 år. Vi ska grilla på flotten och förhoppningsvis är det bra väder, så det inte regnar.

Nu när jag sitter här kan jag se att vi måste damsuga här... det är lite smått äckligt.. Men jag orkar aldrig efter arbetet och före är det inte bättre.. jag skulle visserligen kunna ta mig i kragen och damsuga nu..?

Köpte Moulin Rouge igår. :) BIllig och bra.

Nu ska jag äta frukost och sen får vi se vad jag gör... ha en bra dag!

RSS 2.0