Glögg och pepparkakor!

Jamen igår skulle jag ju äta æbelskiver och dricka glögg. Glöggen hade jag längtat mest till och när jag äntligen fick en klunk i munnen så kände jag smaken av sprit. Jajjemen, det var en icke alkoholfri glögg. Vilken besvikelse. Jag älskar glögg, men jag måste säga att alkoholfri är mycket bättre än den med alkohol.

Idag är det första advent och vi ska städa och få fram allt julpynt så att vi får riktigt mysigt här hemma. Mr Was ska till bagaren och hämta lite nybakat bröd, sen ska vi tända första ljuset i staken och bara mysa så mycket som möjligt.

Inget går upp mot en trevlig adventsdag.. eller nästan iallafall.


Fotboll och mys ikväll.

Nu är jag här inne och skriver igen.
Jag och Mr Was var och hälsade på hans familj idag. Hela tjocka släkten var där kändes det som. Det var mycket trevligt och vi pratade en massa, men jag blev plötsligt trött och vi åkte hem efter 2 timmar.
Förutom det så har vi köpt en elvisp idag och en advents-ljusstake. Denna adventsljusstake är dock en rund och den består av granris. Den är otroligt fin och med hjälp av mormors gamla julpynt så fick jag pricken över i:et. :)
Vi har även hängt upp julstjärnan i fönstret så nu har vi verkligen förberett oss på julen. Imorgon ska jag sätta upp de andra nissarna och så ska vi städa.

Här ikväll ska jag och Mr Was titta på Silkeborgs sista fotbollsmatch för säsongen och vi ska åka om ca 1 timme. Innan vi åker ska vi äta mat och ta en massa kläder på oss eftersom det är lite kallt ute.
Efter fotbollen ska vi hem och äta "æbelskiver" och dricka glögg. :D Jag längtar redan! -Nu fattas bara pepparkakorna och mögelosten. ;)

Tjenamors!


Ska ses med tjejerna ikväll.

Ikväll ska jag träffa Mia och Anita. Vi ska äta mat tillsammans och sen blir det en massa godis och kanske en film. Vi ska säkert prata om allt möjligt också, som bara tjejer gör. ;)

Idag hade jag förresten den bästa jobbdagen på väldigt länge. Jag har aldrig haft så skoj som idag och jag jobbade med två avlösare, tänk er det ni! Jag skrattade och var glad. Tänk så mycket bara lite utbyte av människor kan göra. Synd att jag inte jobbade med dem varje dag.

Mr Was ska skjutsa mig ikväll och sen kommer han och hämtar mig, han är så gullig. Tänk så snäll han är, att han vill göra det för mig. :)

Nu måste jag ta på mig jackan om jag ska hinna vara hos Mia till kl 18.00
Vi hörs!


Lite allt möjligt.

Jag var till läkaren idag. Nu vet vi med stor sannolikhet att det är en sena i handen som bråkar. Hon tyckte att jag skulle vara sjukskriven i 2-4 veckor mer (utöver de två veckor jag redan haft). Förmodligen börjar jag vara sjukskriven på måndag igen, MEN jag ska nog jobba på söndagen, de kan nämligen inte hitta någon annan och jag har ju lovat.

Imorgon ska jag träffa Mia och Anita hemma hos Mia. Vi ska äta lasagne och äta massa godis och chips. Jag måste säga att jag längtar. Dessutom måste vi ses igen innan Mia drar till Kina, Thailand och Indien. Mr Was har fullt upp med en rapport som ska vara färdig imorgon. Han har verkligen slitit hela veckan och jag lider med dig älskling.

Jag fryser lite, så tror att det är dags att föna håret.


Jobb och träning

Ännu en dag, ännu en ändlös dag....
Jag känner inte att jag har något direkt vettigt att skriva just nu, för det har inte hänt något speciellt.
Jag var på jobbet idag och det var ganska hårt. Jag har verkligen kämpat idag och det känns i handen.
Jag var på träningscentret idag också och gjorde mitt träningsschema.. blev lite svettigt och det var ju ganska skönt för då vet man att man har gjort någonting. ;)

Jag ska nog göra en kopp varm choklad, jag känner verkligen en enorm lust.
Nu börjar Hell's kitchen och det ska jag och Mr Was se.
Tjolahopp!

En saknad av lussebullar

Imorse när jag cyklade till träningen så var det kallt, kylan bet i kinderna, men jag hade en hel del kläder på mig, så jag höll värmen iallafall. När jag kom till bagaren så tyckte jag att jag kunde dofta lussebullar, dock tror jag inte att de äter lussebullar i Danmark, men doften av det fick mig att sakna dem. Underbara lussebullar som jag inte äter i vanliga fall. På vägen tillbaka kände jag ingen lussebull-doft längre, då kunde jag bara märka lukten av cigarettrök, inte lika bra som lussebullar.

Här ikväll har jag tittat på biljetter tillbaka till Danmark här i jul. Jag tänkte inte längre än näsan räcker och glömde att jag ska jobba på måndagen den 28 december. Jag måste alltså vara tillbaka kl 07.00 på måndagen, vilket i stort sätt är omöjligt som det verkar just nu om jag inte ska lägga över 1000 kr på den biljetten.. Illa säger jag!

NU, över till filmtittandet.

Överraskning och underbart väder

Hej hej hallå bloggen!
Idag har jag jobbat, ännu en gång. Dagen gick fort och det var skönt. Träffade Christian i morse också och det var väldigt fint väder ute. Omkring -3 grader och strålande solsken, sådant där underbart väder som man älskar att ha där hemma, bortsett från att snön saknades. ;)

Blev överraskad av Mr Was imorse också. Han var så söt. Han åkte hem från Vejle mitt i natten och satt och väntade på tågstationen i Skanderborg i 3 timmar bara för att överraska mig och komma hem tidigare. Han kröp ner i sängen kl 08.00 imorse och höll om mig. Det var underbart! Speciellt eftersom jag inte har sovit mer än 3 timmar inatt, pga stökiga grannar. 


Dock fortsätter lite klagande.. Handen gör mig tokig! Det värker från fingertopparna till handleden, alltså hela handen. Som tur är ska jag träffa akupunktören imorgon. Jag börjar känna av axeln också, men det beror förmodligen på att jag belastar den istället för handen.
 
Imorgon ska jag först och främst träna 09-10, det blir toppen. Så härligt att träna på morgonen, man blir mycket piggare då. Därefter ska jag som sagt träffa akupunktören kl 13.00 och NU, behöver jag sömn. 

Godnatt 

Varför gör jag saker jag inte vill?

Jag fattar inte att jag går med på att göra saker jag egentligen inte vill. Imorgon ska jag träffa den här Christian och vi ska gå en promenad runt om en av sjöarna innan jag ska på jobbet. Allt det här känns så konstigt och jag har ingen lust, men nu har jag sagt tre gånger att jag inte har kunnat och jag kan ju inte direkt fortsätta så. Vem vet, han kanske är en hygglig person.

Nu ska jag sova.. börjar bli trött och handen gör ont.
Önska mig lyckatill!

Ensam hemma

Idag är jag ensam hemma. Mr Was är på julefrokost med klassen i Vejle. Det är tydligen en del som ska ha fest i vårt hus också. Tror iallafall att det är två stycken som ska ha fest, det är ändå ganska mycket. Själv så har jag ganska nyligen kommit hem från jobbet. Det var lite jobbigt med handen, men den klarar sig förhoppningsvis. =S Ikväll ska jag se en massa film och sen ska jag sova sött i sängen. 
Just nu fryser jag, så jag tror att en dusch skulle passa fin fint nu. 

 

Rolig kväll med "julehygge"

Jag är hemma och VILKEN kväll! Hur roligt som helst tillsammans med flickorna. :) Förhoppningsvis får jag lite kort nån av dagarna så jag kan visa lite här inne. Vi åt en massa kakor som påminde om pepparkakor, så det var mycket juligt. Vi lyssnade på julsånger, åt god mat och lekte lekar, bland annat julklapps-lekar. Jag fick en dusch-"borste" och små rosetter som man sätter på julklapparna. En mycket nöjd Rebecca!
Efter det lekte vi "Gissa vem". Man ska alltså gissa vilken person det är man föreställer.

Nu har jag druckit en underbar kopp the och räknar med att jag ska ta en smärtestillande (har nämligen haft min dag utan piller idag och just nu har jag mycket ont) och sen ska jag lägga mig.

Mamma och pappa, jag hoppas att ni hade en rolig kväll ni med.

Imorgon väntar jobbet. Undrar egentligen hur det kommer gå...
Natti natti..

En bra dag.

Ikväll ska jag hem till Jolanta. Jag måste göra mig iordning om jag ska hinna allt innan klockan är 16.15.

Jag och älskligen har haft en mycket trevlig dag, vi har bara myst och umgåtts. :) Kunde inte vara en bättre dag. :)

Pizza till mat ikväll.

Ikväll blir det hemgjort pizza till mat. Härligt! Imorgon ska jag hem till Jolanta och träffa henne, Heidi och Christina, det blir skoj, med julklappsutbyte och det hela. :) Synd bara att jag inte har en tomteluva, den skulle jag behöva imorgon.
På lördag blir jag ensam. Först ska jag jobba från kl 12-19 och sen när jag kommer hem är jag ensam hemma. Mr Was ska på julefrokost med klassen, alltså de ska äta julmat och dricka sig obeskrivligt fulla. Jag ska nog se någon film, kanske Mamma Mia igen. ;) Har ju den här hemma nu. :)

På söndag morgon ska jag upp tidigt och jobba från 07-13 och sen ska jag träffa killen vid namn Christian som jag kanske ska börja dansa med.

jaja, det var nog allt för mig här idag. Var förresten till sjuksköterskan som gjorde akupunktur på mig, det killade lite i handen och jag såg hur muskeln pulserade, somnade nästan med huvudet på bordet eftersom jag satt och väntade i 20 minuter med nålar instuckna i handen. Jag ska dit igen på måndag och då får vi se om det är någon förändring, om inte så ska jag beställa tid hos läkaren igen och se vad felet egentligen är.


Nu har jag köpt en skena.

Till handen alltså. Jag tycker det känns bra. Visserlige får inte handen luft och det blir lite kletigt, kallt, varmt och svettigt under skenan som håller allt på plats.

Jag har varit sjukskriven hela förra veckan och även den här veckan. Idag var jag och köpte en julklapp till flickorna, men det fattas fortfarande en klappis. Jag funderar på godis, en massa godis. Klappen ska kosta omkring de 25 kr och för det kan man få ganska mycket godis.

Det är storm här nere i Danmark idag. Jag höll på att blåsa omkull då jag cyklade till doktorn och beställde tid hos sjuksköterskan som ska göra akupunkturen på mig. Sen när jag gick ut för att handla mat och jag var på väg in igen så höll jag på att blåsa omkull igen. Det är ganska farligt att stå längst upp på en trappa och sen tar vinden tag i dig så att du nästan ramlar ner.

Ikväll ska vi äta räkor. Jag har saknat räkor. Visserligen är det frusna och utan skal, men jag hoppas verkligen att de har lite smak så jag kan få njuta av dem.


Mat, mat, mat.

Vi har nästan precis kommit hem från Mr Was mormor. Hon bjöd oss på "flæskesteg" och det var gott. Jag fick dock ont i magen och ca 30 min efter maten fick vi kaffe och ostkaka. Gissa om det blev lite mycket för Rebecca.

Imorgon ska jag pallra mig över till Jysk, det gjorde jag aldrig idag.

Undrar om man ska lägga sig snart? Vet inte alls varför jag är så trött?

22 månader med Mr Was.

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 22 månader, det är ganska lång tid. Tillykke til os musse! :)



Jag ska äta en riktig god frukost och sen kanske jag pallrar mig över till Jysk och ser om jag kan hitta någon julklapp till flickorna där.. på fredag ska vi ha julklapps-utlottning. :) Därför behöver jag två klappar á 25 kr. Regnet som öser ner utanför gör att jag inte har någon lust att cykla in till stan.

Sjukskrivningen fortsätter.

Jag kommer fortsätta vara sjukskriven under veckan. måndag-fredag. På lördag ska jag jobba, det är ju min arbetshelg, men Julie ska jobba halva dagen åt mig både lördag och söndag, det var Charlottes idé. Hon tyckte det skulle vara dumt om jag skulle jobba 2x12 timmar det första jag gör.. och hon har nog rätt.
På lördag ska jag jobba 12-19 och på söndag blir det 07-13..

På onsdag ska jag till läkaren och beställa akupunktur hos sjuksköterskan. Läkaren som jag pratade med tyckte att jag skulle ha en tid hos henne. Hoppas att det kan hjälpa mot det onda.

Jag börjar bli trött. Jag tror jag snart ska sova och kanske blir morgondagen mindre tröttsam.


Varit barnvakt idag.

Idag har det varit en lite lång dag men ändå inte. Jag vaknade 9.30 och var utsövd, jag fick mina nästan 12 timmars sömn efter en hård natt och dag.

När jag vaknade i morse så bestämde jag mig för att åka till kommunhuset och fixa de papper jag fått från dem och därefter skulle jag till sjukhuset och prata med min chef. När klockan var 11.30 oc jag var på väg ut ringde telefonen. Det var Maria, min svägerska som undrade om jag kunde passa Frederikke under dagen för att hon var sjuk och Maria och Claus skulle jobba. Självklart sa jag, eftersom jag inte skulle göra något annat. Jag skulle dock göra de där två sakerna idag. Jag hade 45 min på mig...

Jag slängde på mig jackan och cyklade till kommunen. Jag kom dit på 10 min. 5 min senare var jag ute på cykeln igen. "Jag har 30 min på mig" tänkte jag. Jag cyklade upp på sjukhuset, vilket tog mig ca 5 min. Väl på sjukhuset fick jag veta att "man ska ringa om man är sjuk". Jamen va f**n tror de jag gjorde igår?? Då hade sjuksköterskan som jag pratat med igår GLÖMT att vidarebefodra det. Toppen! Jag pratade med Charlotte (som är min chef) och sen åkte jag hem till Maria.

Frederikke var mycket lugn och gjorde inte mycket väsen ifrån sig. Jag behövde inte ens byta blöja! :D

Nu gör jag risgrynsgröt. MUMMA!

Lördagen den 15 november 2008- Mammas födelsedag.

Först och främst ska jag skriva grattis i efterskott till min underbara mamma som hade födelsedag igår. Grattis mamma!


Ja, idag kom vi hem till lägenheten i Silkeborg. Kläderna stank, huden stank och håret stank, ja allt stank, av rök. Förutom det så mår jag dåligt. Ja, jag fick för mycket att dricka helt enkelt, men det var en riktig rolig fest. Ute på krogen hände det lite tråkigheter, folk är bara så dumma ibland. Jag kom hem tillsammans med Michelle och Allan och sen var det bara sängen som väntade, eller rättare sagt 1/3 av en bäddsoffa. De andra två som sov i soffan tog 2/3 och jag och Mr Was fick dela på den ynka tredjedel av soffan som var kvar. Det blev ca 2 timmars sömn och det känns i huvudet. Vi ska sova tidigt ikväll.. sängen väntar kl 21.00 skulle jag tro.

Jag trodde att jag kanske kunde börja jobba imorgon igen, men handen håller inte. Den gör ganska ont idag. Jag har lindat den och äter smärtstillande och nu hoppas vi bara att det snart blir bra. Jag ska vara sjukskriven tills på onsdag iallafall och så får vi se om det även ska vara veckan ut.

Jag är hungrig, tror jag ska äta nu.


Mamma, jag och pappa på min student i somras.

En trött Rebecca

Jag ska lägga mig tidigt ikväll. Jag fick inte sova länge i morse pga. vägarbete utanför fönstret som störde min skönhetssömn.. BOKSTAVLIGEN störde min skönhetssömn. Ja vaknade av att hela sängen skakade och så fortsatte det var 10 min.
För att jag ska orka festa hela dagen imorgon så måste jag lägga mig tidigt ikväll. Redan nu känner jag en motvilja till att ha en sån lång dag.
Hoppas inte det förstör hela kvällen imorgon.

Angående min hand är jag lite orolig.. ingen skillnad alls.. Kanske man skulle få någon starkare medicin av läkaren..? Jag får se vad som händer.


Dags att sova

Ja, nu börjar jag bli trött.. Hur ska det gå på lördag?? Hur ska jag orka att festa så länge? hur ska jag orka att hålla mig vaken när klockan börjar närma sig 00.00?? Jag är ju heldö!
Handen gör ont också.. riktigt mycket just nu.
Jag måste sova.. Jag hoppas jag kan sova ut.. och sova länge imorgon.. jag behöver det.
Sov gott bloggen.


En vacker ros jag fick av Lone i början av oktober.

Jag vill bort!

Åhh, ta mig härifrån!!

Jahaja.. toppen!

Sitter här hemma och väntar på älskligen. Han kommer först hem om en timme. =/
Vi ska kanske äta risgrynsgröt en dag.. Längtar faktiskt lite och kunde ju vara skoj att försöka sig på sin helt egna risgrynsgröt. :)



Jag blir så less ang. träningen med Sabrina. Lite mer än en månad sen som hon slutade pga sin rygg och nu blir det uppskjutet längre innan hon börjar träna pga personligt träningsprogram. Herreguuud! Jag skiter väl i henne. Jag får träna på egen hand. Har ju gått bra den senaste månaden.

Vad kan kvällen bjuda på annars då? Jag kanske kan pallra mig upp på stan imorgon igen och höra mig för om de kan visa mig hur styrketränings maskinerna fungerar.. isåfall kan jag träna på hur mycket jag vill.. bara se till så att handen inte belastas för mycket.

Jeg smutter, som man säger på danska.

När man tror att allt är bra, så är det inte det.

Jag trodde att handen höll på att bli bättre efter igår. Nu är den dålig igen. Jag var på träning idag, typ yoga. Det var skönt och hoppas att jag känner av den imorgon. Ska snart duscha och sen blir det mat. Väntar på att älsklingen ska komma hem. Är lite orolig för helgen.. den kommer bli jobbig.

Jag läre komma igång om jag ska göra något idag.

Regn i lägenheten... =/

Vi har läckage i vår lägenhet.. Det droppar in från taket ovanför skrivbordet.. =/ Toppen! Som tur är så är det inte ovanför sängen. En blöt säng är itne så roligt och det är absolut inte skoj att vakna av en regndroppe i ansiktet mitt i natten.

Peter Eastgate - Vinnare av WSOP 2008

Idag var jag till doktorn. Jag fick lite piller som ska ta ner svullnaden och som ska ta bort infektionen, sen fick jag piller som skulle motverka magsår (som de första pillren kan ge).

Peter Eastgate är världens bästa pokerspelare i 2008. Han är dessutom en 22 årig dansk kille. Han vann 53.000.000 kr i WSOP 2008 igår. Från början var 6000 personer med och denna 22 åring vann alla dessa pengar genom att spela poker. Snacka om att ha ett bra liv. Jag skulle inte själv spela på det sättet, eftersom jag inte har något pokerface som den där killen har, men bara att föreställa sig hur mycket pengar han tjänade på det? OCH (!) Han är BARA 22 år gammal. Undrar om hans föräldrar och övriga familj får lite pengar av honom?

Om jag vann något som är så nära 50.000.000 kr så skulle mina föräldrar, syskon, kusin och moster iallafall få 1 miljon var. :) Och om Mr Was var tillräckligt snäll så skulle han kanske få något däromkring också. ;)

Jag måste ringa till min chef, berätta vad läkaren sa till mig.
I'm out


Jag och min underbara kusin

Ska till doktorn imorgon.

Imorgon bitti ska jag till läkaren och titta på handen. Jag hoppas han vet vad som är galet med den. Vi ska upp vi 8 imorgon för att en ingeniör kommer och ska titta på lägenheten igen. De glömde att titta på allt sist när de var här. Förutom det så var glasmästaren här idag och bytte ut rutan som immar. Det är skönt att man kan titta ut genom fönstret nu, men lite synd att just DEN rutan är ren och de andra tre är riktigt skitiga. -Man kan ju inte komma åt så man kan göra rent.

I helgen blir det fest.. det blir bland annat en väldigt lång dag, speciellt lördagen. Först på 85 årsfest och sen på inflyttarfest.. vi kliver upp vid 10.00 och går och lägger oss (om vi har tur) kl 04.00. Jippie! Ja, bäst att lägga sig tidigt på fredag..

Nu ska jag lägga mig. Godnatt.


Carros fötter, mina fötter. Grillfest på Nore med klassen -08

Imorgon börjar det.

Jag börjar bli trött.. Undrar om man ska lägga sig snart?
Jag börjar känna hur bomullen stoppar sig i huvudet på mig.
Man kanske ska ta lite kort imorgon? Det har jag lust att göra. Synd bara att man inte hade en systemkamera, vad mycket roligare det kunde bli.

Ikväll pratade jag med Karin på msn. Det var roligt att prata med henne, eftersom vi inte hört av varandra i så många månader. Hon bor i Oslo just nu, vilken donna. :) Jag tycker hon är cool som ger sig av sådär.

Imorgon ska jag fixa till lägenheten och sen ska jag bara ta det lugnt och tänka lite på mig själv.


Sjukanmäld.

Charlotte sjukskrev mig idag. Hon tyckte att jag skulle vila handen eftersom jag inte ens kan göra mitt jobb. Så hela veckan blev jag sjukskriven. På onsdag har jag fått tid hos läkarn så då ska vi se vad han säger, om jag behöver längre tid än det på att vila upp mig, annars börjar jobbet igen på måndag.

Nu håller jag på att tvätta lite. Tänkte jag skulle få det gjort och hoppas att ingen stjäler våra kläder om vi hänger dem där nere. Från och med nu kommer jag och Mr Was försöka få ut all fukt som finns i lägenheten, -det behövs verkligen.

Jag ställde in träningen idag också, eftersom man ska boxas en massa så tänkte jag att det förmodligen inte är så bra för handen. Som den verkar är det senan i tummen som bråkar och jag hoppas att det inte är allvarligt.

Idag är det förövrigt Mårten Gås och alla danskar firar denna dagen, med blommor och med blader... eller, nästan iaf. Alla ska äta and, eller alla fötutom jag och Mr Was som det verkar. Man kanske är bjuden hem till hans föräldrar.. vem vet? :)

Nu ska jag gå ner och se om tvätten är klar så jag kan slänga in nästa tvätt.


Dansen i mitt liv.

Ja, nu sitter jag här igen. Jag har precist läst Carros blogg. Bara så du vet Carro så spelar de ofta Bon Jovis -Who says you cant go home? På danserna. Jag vet inte riktigt vilket av banden som spelar den mest. Jag håller iallafall med dig om att man får känslan av att vilja ta en svängom och dansa lite, sprallet stiger i benen och man blir så glad. :)

Åhh, som jag saknar dansen. Jag vill så väldigt gärna ha den här. Kunna åka ut en gång varannan vecka och dansa med en massa glada människor. Alla har samma intresse och alla vill sprida glädje. Bugg eller foxtrot, det spelar ingen roll, alla är alltid så glada.

Det ser ut som om att det är lite ruggigt utanför. Tur att jag inte ska ut och gå.
Mamma och pappa, jag hoppas ni får roligt ikväll.
Och Carro, dansa inte ihjäl dig ikväll. ;)


Äntligen FREDAG!

Nu är det helg. SÅ skönt! Jag ska inte jobba och jag ska bara ta det lugnt, kanske spela lite Sims, eller se film. Mr Was köpte Indiana Jones 4 idag.. Äntligen ska jag få se den! :)

Ikväll är det något som kallas för "snön faller". Det är en julöl som de flesta danskar dricker sig fulla på till jul. Den "släpps" kl 20.59 ikväll på alla krogar och gissa om att det kommer vara mycket folk ute. Dock tror jag inte att vi ska ut, vi ska äta god mat och se Indiana Jones istället. Jag hade tänkt att vi skulle ut på det, men min pojkvän är lite trött och därför stannar vi nog hemma.

Min handled mår inte så bra, den har gjort lite ont sen förra helgen då jag stukade den ltie lätt. Jag gick in på MATAS idag och köpte lite bandage, det känns ganska skönt just nu.

Visste ni att Isglass i Danmark heter "Sodavands-is" ?? Det tyckte jag var lite roligt. Sodanvand betyder ju dricka och en isglass är oftast gjord på dricka eller saft och glass heter ju is. Det blir helt enkelt en sodavandsis.

Maten väntar, vi måste börja på med den om vi ska få någon mat.


Besviken efter träningen.

Jag trodde att jag skulle ha ont efter Pilates träningen, men jag känner ingenting. Vilken besvikelse. Dessutom tror jag inte att Pilates var något för mig, inte speciellt roligt, då är Yoga bättre.
Jag har gjort klart födelsedagskortet till Dagny, -Mr Was mormor. Jag lovade Lone att jag skulle göra det så hon skulle slippe köpa ett kort. Jag vet inte om jag tycker om det. Oftast brukar jag bli nöjd med mina kort, men idag blev jag inte riktigt det. Jag hoppas att de andra åtminstone tycker att det är fint.

Imorgon ska jag jobba igen och sen har vi helg. Jag ska bara ta det lugnt i helgen, men hoppas att jag och älsklingen ska göra någonting iallafall.
Nu kom han förresten hem.. Så jag kilar.

Obama vann i USA!

Det blev OBAMA! Grattis USA och Grattis Obama! Nu hoppas vi att det blir lite ändringar i världen.

Jag har precis sett de sista avsnitten av One Tree Hill, alltså de avsnitt jag hade på datorn. Så himla bra! i ôvrigt fick jag besök av några män som skulle titta på vår glasruta i morse och nu sitter jag bara och funbderar på att börja med The Sims.. Man kanske tycker att det är roligt.

Ikväll ska jag iväg och träna Pilates. Jag har inte provat det än så vi får väl se om det är något för mig. Vi har lite dåligt väder här nere så därför känner jag inte för att cykla in till stan.

Har jag sagt att jag och Mr Was funderar på att flytta till Horsens? Vi har anmält oss till "Boligforeningen" där nere och snart kan vi få en massa erbjudanden om lägenheter. Oavsett vad så ska vi iallafall inte flytta förrän i februari, då är jag nemligen färdig med jobbet här i SIlkeborg.

Jag kilar....

USA:s president.

godnatt världen. Imorgon när jag vaknar kanske jag vet vem USA:s nästa president är... men bara kanske.

Jag är ledig imorgon!

Träningen var jobbig igår.. det känns nämligen i musklerna idag. Jag och Mr Was skulle ha tillbringat hela kvällen och natten framför TV:n för att se USA:s val.. MEN, så blev det inte. Mr Was är inte ledig imorgon som har annars brukar vara, så jag är ledig själv imorgon.. han får däremot ledigt på fredag.

Idag har jag jobbat och slitit. Det var en hård dag på jobbet så jag ser fram emot min lediga dag imorgon. Jag funderade på att ta med mig plutten ut på en springtur.. men det är ganska kallt och ruggigt ute, så jag kanske sparar min springtur till imorgonbitti.

Nu ska jag se vad vi kan göra till mat idag.

Träning idag igen.

Jag är hemma från jobbet nu och ska snart åka på träning. Jag har inte tränat på 2 veckor så vi får se hur det går för mig. Jag kanske blir helt utmattad efter 2 veckors vila.

Jag känner att jag vill köpa julklapparna nu till familjen och till min pojkvän, men jag vet inte vad de vill ha eller nåt i den stilen och det känns lite jobbigt får jag lov att säga. Förhoppningsvis kan jag hitta något inne i stan och tänka "det där behöver hon/han"

Nu ska jag äta lite mellis så jag klarar av träningen.
Ciao!

Vilken utflykt!

Jag och Mr Was klev upp kl 06.00 imorse. Vi gjorde oss iordning och begav oss när klockan var 07.00. Vi åkte till bagarn och köpte nybagt bröd som blev uppskuren och smörad hos dem, och så begav vi oss på vår utflykt. Vi började med att åka den underbara, lite gamla, skogsvägen till Sejs och Svejbæk och vidare till Laven och Ry.


Det var så otroligt vackert runt omkring med en massa dimma på sjöarna. Efter Ry bestämde vi oss för att åka till Himmelbjerget. Vilken utsikt! Klockan var ca 08.00 när vi kom dit och vi bestämde oss för att ta en kopp kaffe oh en kopp the (som vi hade tagit med oss hemifrån). Vi tog lite kort och gick och njöt av naturlivet.





Efter Himmelbjerget åkte vi en omväg till Yding Skovhøj, Danmarks näst högsta punkt, ca 170 m.ö.h. (det var Danmarks högsta tills man insåg att ett hus, privatägd, var 9 cm högre), via Gammel Rye och Sønder Vissing. Man känner igen Yding Skovhøj pga att någon har lagt några stenar i en rund ring på toppen av höjden. Vid Yding Skovhøj åt vi frukost och sen gick vi en liten promemad i skogen och vidare till ett hus som hade ett otroligt fint träd, vi stannade till och tog lite kort där.






Därefter åkte vi hemåt, men vi stannade på riktigt många ställen under vägen för att ta kort. Vi upplevde inte bara naturlivet utan även djurlivet runtomkring. Vi såg två rådjur, 7 fasaner, 2 katter, 5 hundar, ett x antal kossor, 2 rovfåglar och en speciell fiskätande fågel. Snacka om en upplevelse vi har haft!

Mossø - Jyllands största sjö (har ser vi bara en del av den)

Gudenå, en mycket vacker och mystisk å.

Vilka färger!

Jag måste bara säga, Tack älskling för en härling och underbar utflykt. <3

Utflykten blev uppskjuten

Min och Mr Was utflykt imorse blev uppskjuten. Ja, vi var alldeles för trötta för att orka upp imorse och sov över oss. Vi har därför bestämt att vi ska åka iväg imorgonbitti istället. Vi ska åka runt här i Jylland och titta på landskapet, se soluppgången och äta frukost utomhus på något vackert ställe.

Vi har iövrigt idag varit in till stan och tittat lite. Jag köpte The Sims 2 och sitter och funderar på om det var en dum idé.. inte för att jag inte kommer spela det, utan för att jag kanske inte kommer  göra något annat. Vi åkte hem till Mr Was föräldrar och Lone hade köpt en mössa till mig i en fin grön färg och jag trivs! :)

Vi åkte hem efter att ha varit där i ca 40 min och även snott till oss lite rödbetor från trädgården. ;) När vi kom hem började vi städa, så nu är HELA lägenheten så fin så fin. MEN (!) det tog oss ett tag och vi var inte på så bra humör någon av oss. Som tur är är det över nu.

Ikväll blir det nattetid lite tidigare än ridigare kvällar, så vi orkar upp imorgon.
Vi hörs!


RSS 2.0