Vad händer ikväll?

Åhh, vad ska man göra nu då? Sitter på jobbet och tråkar en massa. Tanken om att åka ner till Stockholm i helgen sprack. Så jag kommer vara hemma i helgen som kommer. Blev lite ledsen faktiskt, hade verkligen sett fram emot det.

Bara några timmar kvar på jobbet och när jag kommer hem så ska jag läsa i min bok. Mamma kanske tyckte att vi skulle åka och träna, så vi får se hur det blir med den saken. Annars blir det bara att ta det lugnt här hemma.

Skulle man investera i ett säsongskort på Stark? Lite drygt 2000 kr skulle det kosta, eller ska jag nöja mig med ett säsongskort hos gymnastikföreningen? Lite drygt 900 kr. Vad tycks?


Helgen är snart slut.

Nu är helgen snart slut. Söndagen är här och jag har festat hela helgen. Vilken helg. Jag har verkligen njutit. Gårdagen på morgonkanten var lite jobbig. Jag var lagomt bakis. När eftermiddagen valkades så var det dags igen. Folket strömmade in. Vi skrattade, dansade, drack och pratade. Tänk vilka kvällar!

Nu är det söndag och helgen är snart slut. Finnkampen börjar om en timme och då blir det ryggläge framför tv:n sen blir det att läsa i boken och gå och lägga sig.

Hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag har haft.

Ciao!


Smile to the world!


PARTY PARTY!

Igår var det party party ute på Järnvägs. 29:an är farliga grejer det. Emmylie gjorde min kväll. Tack gumman för att du gick ut med mig och förgyllde min kväll. <3 I övrigt bjöd kvällen på mycket spännande upplevelser.

Ikväll är det fest igen. Fest tillsammans med släkt och föräldrars vänner. Jag tror att det kommer bli en trevlig kväll även om regnet har börjat falla ner från himlen utanför.

Nu måste jag som sagt gå. Jag har iallafall taggat om, så nu är jag fit for fight inför nästa fest-kväll. ;D

PARTY PARTY!

Bild lånad från www.google.se


Ut och resa...?

Nu märks det att hösten har kommit. Kossorna blev hämtade från ladugården imorse och det betyder att nu är hösten här.

Jag har funderingar på att åka ut och resa istället för att börja skolan. Jag vet inte om jag kommer in och skulle jag inte komma in så är det ju inga problem, för då är mina planer spikade. Men jag måste säga att det är lite jobbigt när man är osäker på vad man vill och vad man ska.

Ska jag vänta med plugg ännu ett år? Eller ska jag börja nu om jag får möjligheten för det?

När jag gick på gymnasiet så tänkte jag att när jag hade tagit studenten så skulle jag jobba ett tag och sen ut och resa. Den planen sprack när jag blev tillsammans med Mr Was. Nu är jag singel och kan faktiskt göra det jag har sagt och längtat till i all denna tid. Ut och resa.

Men är det värt det när man har chansen för att börja plugga?

Jag behöver hjälp....


Pillar navelludd och rullar tummar

Nu sitter man på jobbet och rullar tummarna och pillar navelludd. Har som tur är, med mig min nya bok. Mamma var så snäll att hon åkte in på bokhandeln i Hudiksvall och köpte fjärde boken i Twilight-serien, Breaking Dawn!

Första delen har jag redan läst, den var med i tredje boken. Nu gäller det bara att läsa på. Boken väger nästan 1 kg! Det är ganska illa. Haha.

Imorgon är det utgång som gäller. Hoppas på att frida följer med, det kunde vara riktigt skoj. Sen får vi se vilka vi blir. På lördag är det fest hemma i byn, 40 pers. som kommer! Jag tror att det kommer bli riktigt roligt, men vi har en hel del arbete att göra där hemma. På söndag vet man inte vad som händer, jag kanske, om jag har tur, kan få lära mig hur man golfar. Skulle inte vara så tokigt.

Nu ska jag återgå till pillandet av navelluddet.

Caio!


Ingen dans iallafall. :(

Jag som trodde att jag skulle på dans och så har man gått och dragit på sig magsjuka. :( FY sjutton säger jag bara!

Jag hade verkligen räknat med att jag skulle på dans ikväll. Blev så himla besviken. :(

Nu ska jag krypa ner under täcket tills maten är klar, sen blir det att lägga sig tidigt..

Sista danskvällen på Nor för sommaren.

Nu är det tisdag igen. Det betyder att det är dans på Nor. Dock är det sista gången som det är dans där för den här sommaren. Jag hade tänkt att jag skulle åka dit och dansa lite.

Vi fick lön igår, men jag är inte allt för begajstrad med tanke på att jag inte fick så mycket i lön den här gången. Nu får vi se hur jag klarar mig. Jag ska ju inte lägga ut några 2300 kr på att betala till Öviksmaran den häar månaden, eftersom det blev betalt nu i början av augusti.

Till helgen har jag mycket planerat så då kommer jag vara ganska upptagen.
Nu ser jag dock fram emot kvällen och hoppas att det kommer mycket folk och att jag slipper den sliskiga typen som tycker att jag ska sova hemma hos honom. Wh00t!? Ja, det säger jag med. Ibland finns det bra nog konstiga typer ute på dans.

Ciao!





Synd att min syrra och min kusin inte kunde vara här och dansa tillsammans med mig ikväll. Jag saknar er!

Sista dansen på Högsloge.

På dansen i fredags fick jag ett x antal myggbett. Jag tror att allt i allt är det 20, om det ens kan räcka. Kliar gör de och jag kliar så jag håller på att bli tokig!

Ikväll är det dans igen och då ska jag iväg och shakea rumpan igen till Zlips. SIsta dansgången i Hög. Det är lite ledsamt måste jag säga.

I övrigt är det en vacker dag, men ingen direkt värme. Vi ska gå ner i ladan och städa och göra rent idag, så att allt är fixat till festen nästa helg. Vi har mycket jobb framför oss.

Det jag ser fram till nu är just danskvällen ikväll. Zlips på Högslogen! -Kan det bli bättre?


Jag och en rolig typ på dansen i Fredags i Jättendal

Så OTROLIG bra kväll!

Vilken underbar danskväll det var alltså! Härligt dansfolk och ångrar inte ALLS att jag åkte dit. Jag fick dansa med alla jag ville (med nöd och näppe). Kvällen var en succé!

Jag sitter och funderar på om jag ska bege mig till Hudiksvall ikväll och umgås med Jennifer på Café August eller om jag ska bli hemma. Känner mig aningen sliten, men nu ska jag tänka på det och fundera ett tag, så får vi helt enkelt se om det blir krogen ikväll eller inte. :)

Imorgon söndag är det iallafall dans igen och jag längtar redan som en tok! Hoppas att det kommer bli lika bra som igår.

Nu ska jag iallafall fixa iordning mig själv och sen bär det av till ryggläget med boken i högsta hugg.


Dans i Jättendal ikväll!

Ikväll är det dans igen. Dans till, Blender eller Shake? Jag är fortfarande osäker på vilket band det är? Om det är Shake så har de ändrat band sen jag tittade på deras lista i början av sommaren. Jag ska iallafall iväg på dans ikväll och jag hoppas verkligen att det blir en rolig kväll.

Erik tyckte att vi skulle samåka till dansen, så det ska vi göra och plocka upp Jennifer på vägen också. Äntligen slipper jag åka ensam. :D

För övrigt är det skönt att det är helg och att man får lov att läsa en massa i boken och bara ta det lugnt. Jag behöver det efter den här veckan.

Hoppas ni andra också får en bra helg.


Solen är här igen!

Nu är dagen snart slut. Solen skiner och jag är glad. Värmen har kommit, men kanske bara för en dag? Jag ska ut och njuta av värmen och solen så snart jag kommer hem och sen ikväll ska jag skicka in en sommarbild och hoppas på att man kanske vinner en ny cykel? -Kunde ju inte vara så tokigt. ;)

Har ingen cykel längre. Den jag hade en gång i tiden är nere i Danmark och förmodligen blir den inte ens engång använd. Tråkigt att den bara ska stå där, den fungerar ju utmärkt.

det är dans ovanför Sundsvall ikväll också, men tror inte att jag orkar åka dit. Jag stannar hemma och går och lägger mig tidigt ikväll igen. Igår mådde jag inge vidare. Jag gick och la mig kl 20.00. Det avr skönt att sova länge, jag kände att jag behövde det. Tror att det kan vara en bra idé ikväll med.

Fia, om du läser det här så ska du veta att jag snart är färdig med boken. ;D Eller, det känns så. tror jag har ca 150 sidor kvar i den.

/Back to work and then over and out!






Dans till Blender ikväll!!

Ikväll blir det dans till Blender. Näst sista gången som det är dans i Nor för sommaren. Jag tror det blir en bra ikväll. Den här veckan är den såkallade efterlängtade Blender-veckan. Nu får vi se om jag åker på dans på torsdag eller om det "endast" blir Blender två gånger den här veckan.

Det regnar ute och det blåser kallt. Undrar hur det kommer gå när man ska ha klänning på sig? Jag får helt enkelt ta med mig en långärmad tröja då.

Jobbet är ganska lugnt och snart slutar man för dagen.

Imorgon ska jag till Hudiksvall till läkaren där och titta på handen. Jag hoppas att de kommer veta vad det är som är fel med denna hand. Sen i oktober förra året har jag haft nästan kronisk smärta. Så håll tummarna för mig för att de listar ut vad det är, så jag inte bara får remiss till Stockholm och får vänta i all evighet.

Dans ikväll och jag är taggad!
/Over and out.



Såhär ser det ut hos oss just nu i vårt lilla samhälle. (Bilden är tagen nere i Danmark i Horsens och viser inte bokstavligen hur det ser ut här.)

En lång månad...

En månad idag.. Tiden bara går och går. Jag vet knappt vart den tar vägen. Hur kunde det egentligen bli såhär? Jag förutsåg ingenting och det förstår jag inte att jag inte gjorde.. En månad sen idag..


Mobilen har pajjat. Nu ska jag prova en sak till och om det inte funkar så blir reparationen nästa hållplats.
Håll tummarna för mig då!


Sommarhuset























Lördagen den 15 augusti 2009

Nu ska jag in i duschen och fixa iordning, packa väskan och sen bär det av till Ljusdal med min kära mor och far. Vi ska titta på kläder till mamma. Hoppas att vi hihttar något fint. :)

Därefter antingen kl 14.10 eller 16.10 så bär det av till Bollnäs för min del. Sommarstuga med massa trevligheter. Kommer hem imorgon igen.

Ha en bra lördag allihopa! -För det ska jag ha.


Zlips som spelar ikväll!!

Ikväll är det dans som gäller. Jag ska åka ensam i min bil med dansbandmusiken på högsta volym och digga hela vägen upp till Jättendal. Jättendal ligger 3 mil ovanför Hudiksvall för er som inte vet.
Ikväll är det Zlips som spelar och inte kan man låta bli att åka på dem heller? Så därför, även om jag blir ensam i bilen, så ska jag åka upp till Jättendal och shakea rumpan till rytmen av musiken. yeeees.

För övrigt har jag en halvt om halvt nackspärr, jag vet inte om det beror på min och Emelies promenad runt kyrksjön, men vi gick ju så långsamt? Undrar hur otränad jag är egentligen? Länden mår inget vidare idag heller, träningsvärk är ordet.

Idag så är det lite kallt ute. Det känns som om att hösten är på väg och det gör mig deprimerad.

Den 27 augusti är det upprop på skolan i Örebro. Jag fick reda på att det inte är någon idé att åka ner till skolan, för det hjölper inte. Skolan ringer till respektive elev i tur och ordning på reservlistan och erbjuder plats på skolan. Vilket betyder att jag är hemma denna helg och det kommer nog glädje en och en annan. ;)

Imorgon bär det av till en sommarstuga i Bollnäs, ute vid en sjö. Det blir grillning, fiskning, badning och en hel del prat. Vin ska pimplas och filten ska med som man kan krypa ner under. Det ska bli tervligt.

Ha det så bra där ute i cyberrymden!


Tillykke lille pige!

Idag ska jag träffa min underbara vän Emelie. Jag ska sluta 15 minuter tidigare än vanligt och sen ska hon och jag ut och fika lite. Därefter blir det en promenad så att vi kan prata om allt som går att prata om. Jag tror att jag behöver prata av mig en hel del, så det ska bli skönt att träffas. Hon kommer säkert bli ganska trött på allt mitt prat, men jag ska försöka att styra mig. ;)

Halv elva är klockan och det är bara sex och en halv timme kvar innan jag slutar jobbet, kan det bli bättre!? Haha.

Ibland har jag funderingar på varför jag har den här bloggen. Jag pratar ju bara om mitt liv och vad som händer runt omkring mig. Jag kanske skulle inrikta min blogg mot foto, men jag orkar aldrig och har inte tid med att lägga in foton varje dag heller.

Idag er M's fødselsdag, Hurra hurra hurra!
Tillykke min søde pige! 5 år gammel er du idag.
Håber du mange fine gaver får og at du får en god dag.


M med det store smil. <3

Slutar inte riktigt än..

"Bara" 45 minuter kvar, sen slutar jag jobbet...

kan inte komma in på något skojigt alls.. Så nu är det bara att vänta ut tiden..
Jippie


Remiss till Hudiksvall

Jag var över till läkaren i morse. Hon skickar en remiss till Hudiksvall och så får vi se när jag får komma dit och vad som komma skall. Vi pratade även om den kostanta och intensiva huvudvären jag brukar ha. Hon skrev ut ett recept på migränmedicin till mig och så får vi se om det hjälper. Skulle det mot förmodan inte hjälpa så skulle jag vända tillbaka.

Nu sitter jag på jobbet och väntar på bättre tider. Jag har fått tagit över några ärenden som inte ens är mina, vilket irriterar mig lite eftersom jag redan har en hel del att göra.

Många säger att det är bra att jag har kommit till det stadiet då jag är arg, ilsken och hatisk.. Det betyder tydligen att jag är på väg vidare och det känns ju alltid bra. Dock så blir ilskan framprovokerad och inget jag kan styra.

Jag håller tummarna för bra väder till helgen för isåfall kanske det blir lite båtåkning och badning i sjön. Det tycker jag låter himla bra!

Nu ska jag återgå till arbetet.
Ciao!



Pappa vid grillen på min student 2008

Magen värker, av oro...

Nu är det tisdag. Ikväll är det dans i Nor.. Nova som spelar, men jag ska inte dit. Nova är inte direkt något band jag dansar till.

Jag har precis ätit mat med mamma. Det blev macaroner och korvstroganof. Något jag inte har ätit på flera år! Det var gott, men nu skulle jag behöva inta soffläge då all mat ligger uppe i halsen på mig.

Ska läsa lite i min bok ikväll igen. Jag behöver verkligen göra något som kan få tankarna bort från allt.

Imorgon ska jag till läkaren med min hand. Jag ska få en remiss och hoppas att jag kommer vidare med det här ganska snart. Det har snart gått ett år... Så lång tid som har passerat med smärta i handen..

Det blir att lägga sig tidigt i natt också.
Godnatt...


Jeg savner jer......

Skön helg med släkten.

Idag ska vi ut på en liten utflykt, vissa av mina planer blev avlysta, vilket gjorde mig ledsen, men det är tydligen inget att göra åt. Jag känner mig aningen trött, men hyfsat fräsch ändå. Vi klev upp tidigt idag, men solen är fortfarande gömd bakom molnen, om man har tur kanske den kikar fram lite senare idag.

Tummen gör ont igen, vilken tur att jag ska till läkaren på onsdag.

Min gamla svärmor skrev till mig igår. Skönt att höra ifrån henne också. Vi skrev tillsammans och kom överens om att jag kunde komma ner över en lite längre helg, så nu får vi se när det blir.

Nu ska jag kila vidare.
Ha det bra!

  .
Släkten. <3

Kanske blir hemma..?

Får väl se om det blir Göteborg i helgen eller inte... =/

Kanske stannar hemma iallafall...?

Dans ikväll!!

Ikväll ska jag på dans. Jag ska åka med några goa danskompisar. Vi ska helt upp till Sundsvall!! Två timmars resa dit och sen två timmar hem igen. Tror dock det kommer bli mycket roligt eftersom det är Shake som spelar. :)

Jag slutar kl 18.00 och innan dess ska jag ha fixat håret, bytt och och gärna fått i mig lite mat. Undrar hur det här ska gå? Förmodligen kommer det gå bra, men man vet ju aldrig.

Imorgon bär det av ner till Örebro, ska sova hos syrran och hennes pojkvän innan vi drar vidare till Göteborg på lördag morgon. Vad spännande och vad kul det ska bli! :D

Nu ska jag vända tillbaka till jobbet. Har dock ingen lust att ringa dessa kunder idag.

Vi hörs. Jag kanske skriver imorgon, men helgen blir skrivlös..

 

Jobbar sent den här veckan.

Jobbar till kl 18.00 den här veckan. De andra har jobbat till 18.00 förut, så nu var det min tur eftersom jag kan ta samtal och kan svara på det mesta.

Endast 20 minuter kvar och sen ska jag hem och läsa klart min bok. Den är himla spännande och sen ska jag börja på terdje boken, Eclipse.... Jag tror att den kommer vara lika bra den med.

Till helgen när vi åker till Göteborg så ska jag läsa i den hela vägen ner. Tänk så mycket jag kommer få läst! -tack Fia för att jag får låna boken. Lovar att vara rädd om den. :)

Nu ska jag vända tillbaka till jobbet.

Ciao!


Nu var helgen över igen.

Jahaja. Nu var helgen över och här sitter jag. Helgen har varit himla rolig iaf och jag tackar alla för att ni umgåtts med mig. <3

Nu är det sängen som väntar om jag ska orka upp till jobbet imorgon.

Sov gott.

ps. Imorgon ska jag försöka lägga upp bilderna jag har tagit på sista tiden..


RSS 2.0