Nyårsafton närmar sig.

Det är snart nyårsafton. Ikväll kommer syster och Danne hit, ska bli skoj att träffa dem igen.

Ellinor, min underbara väninna frågade om ett ställa att bo på och självklart får du bo här om du vill det vännen. :-) Ikväll ska jag höra med famijen och så om hur det blir med nyår, iannat fall kommer jag att ha fest i lägenheten. Ska nog bli trevligt.

Ikväll ska jag hem och äta mat med familjen och så blir det att åka hem till min älskade säng på kvällen. Jag börjar att fli förkyld och vil helst bara ligga under Mitt täcke, i Min säng, med Mina lakan och bara myyyysa.

Vi har inte så mycket att göra på jobbet, men tack och lov för det.

Nu ska jag återvända till skrivandet, alltså det som är jobbrelaterat.

Ciao bella!


Måndag nu igen..

Nu är jag på jobbet igen. Sov över mig i morse, hehe, så jag fick ta den sena vakten på jobbet idag. Har 30 min kvar innan man ska vidare.

Ikväll tror jag blir en mycket trevlig kväll, det blir lite lugn och ro med någon bra film kan jag tänka mig. Imorgon kommer syster och Danne hit, ska bli skoj att träffa dem igen.

Vi får se vad som händer på nyår, fortfarande inget som är helt planerat. Väntar på svar ifrån några speciella personer.

Hur som haver, så ska jag fortsätta min dag nu, den började ganska bra och kommer sluta ännu bättre.

Ciao!


Bakis idag.

Igår var det utgång på krogen. Jag var ut tillsammans med Emmylie (barndomsvän) och Eve (vän sen 7:an), så underbart att vara tillsammans med dessa vänner. Jag hade en mycket trevlig kväll, nästan lite för trevlig, man mår ju som man förtjänar idag.

Med det menar jag att jag är jättebakis idag. Jag har riktigt ont i magen och huvudet har mått bättre.

Ikväll ska jag bara titta på film och ta det lugnt. Imorgon vet jag inte vad som ska göras, kanske städa lägenheten.

Imorgon är självaste dagen. Jag längtar faktiskt lite. :)


God Jul allihopa!


Fjärde advent.


En perfekt och mycket fin julskinka.


Julgranen med klappar under. :)




Tomtemor och Tomtefar var i farten, se så fina de är. 


Mitt och Leonas julaftons outfit.


Jag och min älskade kusin igen, lite närmare än föregående bild.


<3

 
Haha. Jag och Leona Aka Kalle Anka!


Lilla Nissan.


Jag fick mitt första paket, en ny SingStar CD!! Nu ska här sjungas!


Den sista tavlan i längden, jag på min student. Mamma är glad och brorsan sticker fram där bakom.


Fin bild på mig och min älskade bror på självaste julafton. (Det han har på sig är en julklapp)


Mamma och pappa fick "Med Andra Ord" Så vi var ju tvugna att spela lite och GUUUUD så skoj det var! Ni som inte provat det måste göra det någon gång. :)

Dan före dopparedan.

Idag är det dan före dopparedan! Vad härligt. Imorgon är det Julafton. Men vad har egentligen hänt med december månad? Vad fort det har gått.

Jag kommer ihåg att i slutet av november började Ida att göra julkort och jag funderade på att göra det jag med. Jag har inte skickat mer än 3 julkort den här vintern och alla ner till Danmark.

Nu sitter jag på jobbet. Dagen före dopparedagen. Det känns ganska overkligt att det är Julafton imorgon. Jag har alltid varit ledig den här dagen. Även när jag jobbade nere i Danmark så var jag ledig och hemma den 23 december. I år sitter jag på HP's danska reklamationsavdelning och väntar på samtal som inte kommer.

Imorgon är det torsdag och julafton. På fredag blir det utgång på krogen med mina kära vänner och på lördag blir det KANSKE dans uppe i Sundsvall (Vi får se om jag orkar att åka dit), Sen är det söndag, Jippie!

Nu ska jag återvända till jobbet (har fortfarande lunchpause).

Förresten! Jag köpte min första Mistel igår. Kommer ni hem till mig kommer ni inte undgå att få en liten julpuss. :)

Ciao bella!










Måndag och jobb igen.

Back to work.

Sitter och degar framför datorn. Har lite skrivkramp i händerna tror jag. Ont gör det iallfall.
Ute snöar det. Man kan nästan undra om inte vädergudarna tycker vi har fått tillräckligt med snö nu?

Snart är det jul. Längtar som en tok!

Imorgon kommer moster och kära kusinen hem. Vad skoj det ska bli att träffa dem igen. Jag längtar verkligen. Snart är det som sagt jul och snart så är det dags... Jag längtar. :)

Nu ska jag sätta mig och läsa lite på aftonbladet tror jag.

Vi hörs!


Haha

Toppenkväll! 4:e advent

Hjälp vilken kväll!! SÅ roligt det var. Jag känner att det sprattlar en massa i benen. Jag fick dansa så mycket. Satt nästan ingenting! Och han som jag har berättat om, han på 30 plus som alltid är på en som en igel på dansen, slapp att dansa med honom också, sammanfattningsvis kunde kvällen inte bli bättre. :)

Jag var till och med kvällens höjdpunkt hos en kille. Det ni! ;D

Idag är det fjärde advent. Jag hade haft planer på att krypa ner under täcket, se film och skidåkning och bara ta det lugnt, men jag har ju en väst att hämta.

Nu ska jag äta frukost iallafall, och dricka gott the, tända det sista ljuset på adventsljusstaken och bara njuta av att det är helg.

Ta hand om er där ute.


En liten julig-pussmun till er mina kära läsare. :)

Zlips spelar i Hudiksvall ikväll!

Ikväll är det dans i Hudiksvall som gäller till Zlips. Det ska bli galet roligt. Jag ska dansa en massa och jag hoppas att det kommer en massa roligt folk.

Jag ska börja göra lite mat, sen så ska jag välja kläder och göra mig iordning.

Idag har jag i övrigt varit tillsammans med mamma och pappa hela dagen. Vi har varit ute på köpingen och tittat, amma införskaffade sig en ny mobil. Trevligt trevligt. Jag har hängt undan en jättesnygg jeansväst som jag ska köpa imorgon. Idag strejkade kortläsaren och jag ska betala med mitt danska kort som jag har pengar på. Jag längtar iallafall tills jag har den hemma i min garderob.

Jag träffade min gamla Italienska lärare Gunnel idag också. SOm jag har saknat henne. Det var jätteroligt att träffa henne igen. Vi pratade en hel del innan vi var tvugna att bege oss vidare.

Ni mina få kära läsare får ha en mycket trevlig kväll. Det ska jag ha iallafall. :D

Ciao!

PS. Heja och rösta på Blender som är med och tävlar i Dansbandskampen ikväll! Ds.

Fortfarande kallt här inne.

Någon timme senare och ett samtal senare, så sitter jag här med filten runt omkring mig. Trots att jag har på mig en stor stickad tröja så fryser jag. Igårkväll hade jag ont i halsen och det fortsatte när jag vaknade i morse. 
Undrar om man ska lyckas bli sjuk lagom till helgen?

Vad har alla andra underbaringar för sig en dag som denna då? :) 


Brr sa Kasper när han såg en naken häst!

Ja, det kan jag lova er! Vi hadew -25 grader här imorse, eller rättaresagt just nu. Vilken kyla! Även om jag hade mössa och tjockvantar på mig här i morse när jag gick till jobbet så hade jag en otrolig smärta i öronen när jag nästan var framme.

När jag klev ut genom dörren i morse fick jag ont i lungorna på en gång och näsborrarna klistrade ihop sig när man andades. När man gick på snön knastrade det sådär härligt under skorna. Vintern är ett under. Men jag ska inte klaga, fortsätter det såhär har vi VERKLIGEN snö i jul.

Tillbaka till jobbet, det ser dock lugnt ut idag också.
Ha en bra dag!


Visserligen tycker jag att det här skulle vara lite mysigare just nu än att sitta på jobbet och huttra.


Snön...


Snöfall i förrgår.


Min snöängel! <3

10 dagar kvar...

SItter här hemma och saknar.

Har tvättat idag och gjort lite fint i lägenheten, men ser egentligen fortfarande likadant ut.
Imorgon är det fredag, då kommer Frans hit, som jag har saknat honom! Vi sk abara umgås, se på film och mysa lite. Så som barndomskompisar gör.

På lördag ska jag på dans igen. Då är det närgångna danser som gäller. Vi ska kramas för fullo! Undrar vad jag ska ha på mig? Jag och Erik ska åka tillsammans iallafall. Vilket får mig att tänka på att jag ska skriva till honom nu.

På söndag ska jag, mamma och pappa i kyrkan på sådan där julkonsert, det ska nog bli skoj. Det brukar vara sådan vacker musik.

Sen är det måndag-onsdag på jobbet, därefter kommer JULAFTON! Sen är det bara till på söndag kvar. DÅ har det gått 10 dagar! Jag längtar och jag saknar....


FLÆSKESTEG!!

Jag har precis bestämt mig. Michael frågade om vi ville ha lite Griskött för att göra Flæskesteg, 1 kilo är nu införskaffat till att göra en riktig rejäl stek!

Folk brukar tycka att det är ganska äckligt, eftersom man äter grisens hud. Men när steken står på bordet och man knaprar på den salta "sværen" som det heter på svenska, så njuter man verkligen. 

Undrar om jag kan få mamma och pappa till att äta lite äkta dansk mat? 

1 kilo kostade BARA 89 kr! SÅ billigt. 

 
Bild lånad från: http://www.flaeskesteg.dk/opskrifter/flaeskesteg/

MMmmmmm så gott!


Smärta i ryggen.

Gah! Har ont i ryggen och höfterna. Inte alls bra. :(

Ikväll har jag planer på att träna. Det skulle behövas nu när man är så stel.
Trött och grinig känner jag mig, så det är nog lika bra att träna lite.

Vi har inte så mycket att göra på jobbet, jag sitter bara och väntar på att jag får gå på lunch. Känns som om att det behövs.

Inget svar från Marie än om resa osv. Lite tråkigt. Men hoppas på att hon svarar ganska snart.

Jag längtar tills jag ska iväg till värmen dock är det tervligt att vintern äntligen är här! :)

Ciao!

Snön är här igen. :D

Igår började det snöa. Vi fick omkring 5 cm på bara någon timme. I natt var det uppehåll, men det fortsatte nu på morgonen. Vad härligt med snö! Det är först nu det har börjat ljusna pga att molnen är så tunga och tjocka.

Jag sitter på jobbet och väntar på att dagen ska rulla på. Funderar på vad man ska göra och hur man ska komma helt vidare med livet. Jag längtar som en tok tills jag ska utomlands. Jag tror verkligen att jag behöver det.

Vi har ju bytt ställe att jobba på, till ett annat hus. Det börjar märkas att vi sitter allihopa tillsammans, jag blir trött och hängig i huvudet.. Längtar redan till helgen då man kan sova länge.

Nu ska jag återvända till jobbet och sitta och hålla tummarna för att Marie svarar på mitt mail som jag skickade till henne. Kändes inte så skoj att använda jobbtelefonen för att ringa om "nöjen" när man har båda sina teamleaders en meter bakom sig. Hmm..

Vi hörs. Senare ska jag ut och göra snöänglar!


Dansbandskampen i Strängnäs i helgen.

Vilken kväll! Vilket drag det var! Vilken upplevelse!

Jag var alltså på plats på Dansbandskampen igår i Stängnäs. Jag, mamma och pappa åkte ner till Örebro ner till min syster i fredags. Igår, lördag, var vi alltså iväg på Dansbandskampen. Vi röstade ett x antal gånger på Blender för att de skulle komma vidare till finalen, men utan någon tur, Blender kom inte vidare med hjälp av folkets röster, det gjorde mig väldigt besviken.

Vi fick dock veta att Domarna fick välja utt en sjätte tävlande till Finalen, en av deras favoriter sen Dansbandskampen började. Efter en nervös minut säger de Blender!!!!

Tänk att Blender gick vidare till Final iallafall!? Vilken kväll! Vilken lycka! Heja Blender!!!

Efter Dansbandskampen var färdig spelade Scotts på plats, så vi hade en mycket trevlig danskväll. Jag lärde känna två nya dansare från Hedemora. Mycket trevliga grabbar och duktiga var de också.

Jag var alldeles slut när vi äntligen åkte hemåt igen kl 01.00 och var hemma i Örebro igen kl 02.30 Nu behövde vi en god natts sömn.

Söndagen bjöd på shopping. Vi åkte till Marieberg och shoppade lite. Bland annat en del kläder till mig själv.. Smart när det snart är jul va? I know.. Man tänker väl.
Hur som haver, jag fick införskaffat i två julklappar också, tro det eller ej!
Nu fattas det bara att köpa 2 eller 3 julklappar till. Tänka sig, snart är det jul!? Vart tog december vägen?

Ni som inte riktigt hänger med, så sitter jag i baksätet på Saab:en just nu och lyssnar på Blender. Vi är snatr hemma i Ljusdal. Då väntar sängen.

Tack mina nära och kära för en mycket trevlig helg och tack för en trevlig resa. <3


Sea of Dreams...



I miss you.

Örebro, snart kommer vi.

Nu är det snart dags. Snart åker jag ner till Örebro...

You know what? I'm going to miss you. :P


Min ros..

Om helgen.

Får snart främmande, så sitter här framför datorn och väntar lite.

Imorgon åker vi till Örebro. Då ska jag ner och träffa syster. Längtar efter henne. :) Ska bli skönt att ses igen.

På lördga ska vi på Dansbandskampen. Ska bli så himla roligt. :D Vi ska dansa och lyssna på härlig musik. Bland annat så ska Blender spela. Heja Blender!! :D

Nu ska jag återvända till TV-tittandet och ni får ha en bra helg om vi inte hörs. Kanske skriver ett inlägg i bilen imorgonkväll.. vi får se. ;P

Ciao!


En liten svacka..

Snacka om att jag har kommit in i en svacka. Jag har inte riktigt någon lust att göra något alls. Egentligen har jag mest lust att lägga mig under täcket och bara... Ja, vadå? Skrika? Gråta? Snacka om depp-dag.

Har frågat Lussan om hon ville med ut och gå en promenad runt om sjön. Har inte fått något svar.. Antar att hon har annat för sig. Jag vill inte gå själv, mest för att jag tycker det är läskigt att gå runt om Kyrksjön helt själv på kvällen.

Undrar om det har börjat regna nu? Skulle inte förvåna mig.
Jag behöver verkligen komma ut och träna. Få friskluft och motion.

Ge mig styrka att fortsätta dagen.

Tänk posetivt var det ju....


Vaccination mot Hepatit

Tisdagar är dagar då man funderar på när det egentligen är helg igen.

Dock är min tisdag lite annorlunda. Jag kom precis på att jag skulle ringa till Sjukvårdsrådgivningen och höra om Vaccinationer. För tusan vad mycket pengar det kommer gå åt bara för att man ska ut och resa. Jag måste vaccinera mig mot Hepatit A och B innan jag åker. Jag kommer därför fixa så jag kan ta Twinrix innan resan. Dock har mamma sagt att man ska ta två sprutor med 1 månads mellanrum, vilket betyder att jag måste skynda mig om jag snart ska åka.

Jag hoppas även att syster kan höra lite med Marie om resa osv.

Visst kommer man sakna dem här hemma när jag åker iväg. Det känns lite pirrigt och jag är lite nervös, men samtidigt tror jag det kommer bli en helt otrolig upplevelse.

Nu får vi se vad de säger när de ringer upp, sitter och väntar på samtal från dem just nu...


Ledsen? -Hell no!

Min helg i små ord.

Tillbaka till vardagen och den vanliga arbetsveckan igen. Efter en långsam helg är det nu än en gång måndag. Jag sitter på min arbetsplats 5 minuter från jobbet och undrar vad som komma skall.

Nästa måndag kommer Exceptions flytta till en annan byggning, det betyder aningens tidigare mornar och längre till jobbet, jag som precis hade börjat vänja mig. Synd att man inte hade en cykel.

Jag hörde att det var lite folk som skulle hem till Nyår!?!? Någon som tänkt sig att ha "fest" hos sig?

I morse åt jag lax på mackan och gjorde en sandwich att ta med till jobbet, snacka om att det suger att ha händer som luktar rökt fisk. Jag ahr tvättat hänerna 2 gånger i diskmedel och tvål och nu har jag även spritat händerna, men det sitter som klister (om nu lukt kan sitta som klister?)

Igår var jag på bio med Fia. Vi såg New Moon! Så himla bra film! Jag kan inte vänta tills 3:an kommer i sommar! det ska tilläggas att jag har läst böckerna, men det spelar ingen roll.

Hoppas ni andra som läser bloggen har det bra.
Vi hörs


Chris Larsen - med det store hjerte!

Länken om Chris

Den här killen, med det enormt stora hjärtat gick jag på efterskole tillsammans med nere i Danmark.
Se och upplev, känn och dela.

Chris, du er bare utrolig. Jeg tænker på dig og synes det var stort gjort. Du har og vil altid have et stort hjerte.

http://ekstrabladet.tv/nyheder/article1264893.ece


Nu är det helg igen.

Sista dagen på jobbet, sen är det helg. Får besök i helgen, så måste hem och fixa lite. Bland annat så ska jag tvätta för första gången sen jag flyttade till egen lägenhet. Håll tummarna för att det kommer gå bra för mig. :P

Jag tänkte äta resten av min grillade kyckling här ikväll, orkar inte riktigt göra någon mat, så jag slänger bara in kycklingen i ugnen och fixar med det.

Idag ska jag titta lite på internet om vart man kan resa runt omkring i Asien. Hur dyrt det kostar att resa till respektive land osv. Det blir ju inte Indien pga det dumma Visumet jag måste ha innan jag åker dit, det kommer inte hinnas med, så jag har funderingar på Malaysia, Filipinerna och Kina (dock inte alla länderna). Nu får vi se hur det blir och hur det går.

Nu har de typ bestämt att vi kommer flytta byggning. Det betyder att jag inte längre kommer ha 5 minuter till jobbet utan framöver kommer ha 15-20 minuter till jobbet. Det blir härligt när vi får -20 grader utanför. Brr! Jag som tyckte om sällskapet i den här byggningen.... Jaja.

Nu ska jag återvända till jobbet, eller snarare lugnet.

Ha en bra helg!


En jobbig dag...

Idag är inte direkt en bra dag.. Idag har jag haft ont i magen och ont i hjärtat. Borde inte allt det här vara borta nu? Jag antar att det kommer tillbaka lite då och då, när man minst anar det.

I övrigt börjar jag må bra. Jag trivs.

Jag har ett jobb, jag har en lägenhet, jag har pengar så jag snart kan åka ut och resa, jag har sällskap, jag har personer som älskar mig. Jag har allt jag behöver..

Men idag är en sämre dag och nu tänker jag lägga mig för att vakna upp och ta bort dessa dumma elaka tankar och minnen som gör att jag mår så dåligt och blir så ledsen och vakna upp med ett öppet sinne och känna glädje.

Idag är idag,
Imorgon är en ny dag..

Godnatt.




Den här bilden bjuder jag på, den får mig att skratta, vilken underbar vän. <3


Det var underbart när du hälsade på mig nere i Danmark. Vi skrattade och mådde bra den här kvällen. TACK!

Vilken underbar kyla jag möttes av imorse.

Idag när man klev ut genom dörren möttes man av kyla. ÄNTLIGEN lite frost! Som vi har längtat efter aningens kyla och efter aningens vinter.

Dagen har varit så vacker med solsken och blå himmel. Kylan har bitit i kinderna och man kände hur friskt allt var. Så underbart det är med riktig vinter! Vi har haft allt idag, förutom snön.

Vi har fortfarande inte fått någon snö. Vart har snön tagit vägen!? Kommer vi överhuvudtaget ha en vit jul i år? Jag hoppas det, för annars kan inte tomten komma förbi.

Idag är det tidsdag och jag ska snart fixa till duschen. Det är aningens jobbigt att inte kunna duscha när jag vill, utan att man måste planera en massa innan man kan åka iväg.

Till helgen är det andra advent. Dags för att tända andra ljuset i adventsljusstaken... Jag längtar!

RSS 2.0