Glad/läskig halloweekn!!

Imorgon är det Halloween. Då ska jag ut på krogen och jag ska vara utklädd. Några från jobbet ska ha en förfest då vi ska sminka oss och klä ut oss. :D Vi början redan kl 16.00 och så fortsätter vi vidare till nästa fest kl 20.00, där ska vi vara fram till ca 22.00 då vi ska dra oss ner på Stadt, där vi kommer svänga våra lurviga tills vi vill gå hem igen.

50% rabatt på inträde för dem som är utklädda, inte illa det inte.

Jag har varit och handlat på systemet och längtar lite tills vi ska börja festa. Vad ska ni klä ut er till??
Jag ska ta med mig kameran så jag kan ta bilder på våra outfits. :)

Nu ska jag lägga mig ner i sängen och mysa lite.

Vi hörs och Läskig halloween till er allihopa! ;)


Det nya håret. :)

Nyfrillad. ;)

Igår var jag till frissan. Jag blev lite ljusare och lite kortare i håret. Det var så himla fräscht! Det känns underbart och jag trivs verkligen med det. Nu ska jag bara köpa mig ett litet voffeljärn så jag kan fixa till volymen i håret, så har jag löst alla problem.

Sitter på jobbet och ska jobba till kl 18.00 ikväll. Jag har en del att göra, men ändå inte. Saker som inte går att göra förrän någon annan har gjort sitt arbete.

Ikväll var det egentligen träning, men lika som igår känner jag mig hängig och vet inte om jag kommer orka. Annars blir det en slapparkväll framför TV:n igen, inte så dåligt det heller. Nästa vecka, såvida inte förkylningen tar tag, så ska jag börja träna riktigt.

Imorgon ska jag till läkaren med handen, så då slutar jag kl 13.30, inte så dåligt det heller.

Ni som vill se mitt nya hår får gå i på FB, för har ingen bild på mig själv på den här datorn.

Ha en bra dag!
Ciao!


Vardagen är här igen.

Tillbaka till vardagen. Jag har haft en riktigt bra helg med mycket dans och så trevligt det var att dansa och mysa med alla människor. Jamen visst är det mysigt att dansa runt och kramas till bra musik.

Det var mycket trevligt folk på maran, dock var det två personer jag inte fick dansa med som jag gärna hade tagit en svängom med. Lite tråkigt att man missar dessa personer ibland, men så är det bara.

Nu är jag tillbaka på jobbet och Leona är kvar där hemma. Längtar tills jag kommer hem så hon och jag kan åka på träning tillsammans och sen mysa till någon bra serie på tv:n ikväll. Tyvärr åker hon hem imorgon. Syster drog ju igår och det var också himla tråkigt.

Har upptäckt att mitt armbandsur har gått sönder, igen! :( En sten har ramlat ur och sen går det inte att ställa tillbaka den, så det måste jag fixa hos en urmakare. På torsdag ska jag till Hudiksvall med handen till läkaren, så då tar jag med min klockan också.

Back to work.
Have a nice day!


Från Öviksmaran september 2009


Dansmaran är här!

Ikväll börjar dansmaran i Hudiksvall. Jag fick sluta en timme tidigare för att kunna hinna hem och iväg till detta spektakel. Bara några timmar kvar nu och ändock kommer det bli kämpigt med tiden. Jag kommer hem, slänger mig in i duschen, fixar till med smink, på med kläder, slänger i mig maten och sen iväg.

Dans från kl 19.00-02.00 och vi ska hämta Leona kl 18.40 på stationen i Hudiksvall. Jodå, ganska rejält knapert med tid.

Det blir himla skoj och Frans kommer hem och ska komma med på dans han med! :D

Syster kommer hem <3

Idag kommer syrran hem! :D Jag längtar riktigt mycket tills jag får träffa henne. Nu är det nästan 1.5 månad sen sist. Vi har mycket att prata om.

Igår var jag på träning. Jag hade lite ont i halsen, men tänkte att jag skulle iväg iallafall eftersom jag inte hade tränat på nästan två veckor. Väl på träningen var det jobbigt och utmattande. Jag trodde inte att det skulle vara så jobbigt som det var.
Ikväll är det också träning, men jag tror att jag skippar den eftersom syrran kommer hem.

Imorgon är det fredag och då är den första veckan på jobbet efter semestern över. Då är det även Hudikmaran. Hur ska detta gå? Jag jobbar till kl 18.00 och maran börjar kl 19.00 i Hudiksvall? Vi får väl komma lite sent, så jag håller tummarna för att det är ett sämre band som börjar spela.

Nu ska jag fortsätta att skriva mail och kontakta mina kunder.

Ha en bra dag!


 
Såhär glad är vi för att se henne!



Jag och syster <3

Känner ni till det här....

Känner ni till det där när man är så envis att man känner att man har bestämt sig för en sak och då ska det vara på det sättet också?

Har ni någonsin känt att man vill prata med en person som man kanske har blivit ovänner med, men man är så envis att man håller fast vid vad man beslutat sig för, så det tär på en själv i slutet?

Man kanske vill berätta något jättestort och dela glädjen med den personen, men samtidigt är man så enormt envis och känner att "Jag ska ta mig tusan inte vara den som hör av mig".

Hur brukar ni göra i sådana situationer?


Det kanske inte är som det ser ut att vara...



Till helgen blir det HUDIKMARAN!

Jag sitter på jobbet nu igen. Vi har inte allt för mycket att göra. Kunder som har varit sura hela dagen och kunder som har skrikit åt en. Till helgen kommer syrran hem, för då ska vi på dansmara i Hudiksvall. Jag längtar som en tok eftersom jag inte har dansat sen dansmaran i Övik!


Om en månad flyttar jag kanske in i egen lägenhet. Spännande!
Jag har dessutom blivit bilägare. En äkta gammal Mazda som går som på räls.

Nu är det 1 timme och 15 min tills jag slutar och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Jag glömde min Cosmopolitan där hemma som jag köpte på resan hem, där finns massa mumsiga läckerheter att läsa om.

Nu ska jag återgå till jobbet...

 
  


Tillbaka i Sverige

Idag kom jag hem till Sverige igen. Jag stannade några dagar extra. Jag hade först tänkt mig att åka hem om fredagen, men det vände plötsligt då en person ville träffa mig igen.

Om onsdagen då jag var i Århus med Mia och Anita så blev det aldrig att jag och Mia gick ut på krogen, vi orkade inte. Däremot fick vi en liten tur bak på Anitas motorcykel. Det var både häftigt, men även lite skrämmande.

På torsdagen åkte jag hem till Heidi i Odense, vi satt och pratade i några timmar innan vi tillsammans skulle vidare hem till Christina tillsammans med Jolanta. Väl hemma hos Christina blev vi bjudna på morotskaka. Mmm så gott det var! Vi satt och pratade en massa och senare på kvällen gjorde vi mat tillsammans. det var himla roligt att träffa dem igen.

På fredagen åkte jag vidare till Köpenhamn. Jag var nämligen bjuden på födelsedagsfest. Jag trodde att det skulle bli lite konstigt eftersom jag inte kände någon annan än födelsedagsbarnet och födelsedagsbarnets lillebror. Det blev dock mycket roligt eftersom jag faktisk träffade folk jag inte har träffat på nästan 4 år! Vi åkte in till stan vid 00.30 tiden och vi beslutade att gå på Vega, det var dock lite för dyrt för oss, så vi styrde kosan till Heidi's. Vilket drag det var och vilka härliga människor! Jag blev dock i lite dåligt humör då Christian spillde ut min öl och senare så spilde Lars ut ett halvt glas vin över mig (detta var inte mitt glas). Kvällen slutade dock bra iallafall. När klockan var 04.30 orkade vi inte mer och vi åkte hem. 05.30 låg jag i min säng och sedan klev jag upp kl 07.30 eftersom jag skulle hem till Nina innan hon skulle på jobbet. -Jag var fortfarande onykter då jag gick hem till henne.

Det mesta av lördagen spenderade jag sovandes i Ninas säng, tills det var dags för filmtittning (Nina var ju på jobbet hela dagen).

Söndagen var också en dag då jag myste under täcket och såg film mesta delen av dagen, tills det var dags att åka hem till Sverige igen.

Det har varit en upplevelserik vecka med många goda minnen.

Ikväll ska jag lägga mig tidigt eftersom jag är ganska så slut i kroppen.

/Over and out



Idag kom första snön!!!!!

Nu är jag i Århus med søde tøser.

Jag har nu ankommit till Århus. Underbara Århus. Tack och lov för att jag har kommit vidare och inte är kvar i Silkeborg mer. (no fence, men det är skönt att jag har åkt vidare eftersom det var lite småjobbigt där ett tag)

Nu är jag som sagt i Århus. Jag, Anita och Mia sitter och väntar op att pizzan ska komma. Senare ska jag och Mia upp till stan och gå på en krog eller något, få en öl eller två. Senare kommer Jon förbi, ska bli skoj att träffa honom igen. Vi får se om det blir några öl och gott sällskap då isåfall.

Imorgon bär det av till Odense och till Christina, Heidi och Jolanta. Längtar tills jag får se dem igen.

Nu ska jag kila och ta på mig lite finare kläder.

Ps. Jag har shoppat lite mer idag. UPS! Ds.


Lite kort om helgen.

Efter en underbar lördag hos Nina och efter en mycket avslappnande och trevlig söndag hemma hos Michelle och Allan så har jag äntligen ankommit till Silkeborg. Jag har packat ner mina grejer som jag skulle hämta, dock lite mer än vad jag kom ihåg att det var.

Vad dagen kommer bestå utav kan jag inte riktigt säga, jag ska kanske ut och ta lite kort med kameran eller också ska jag bara vara inne och umgås. Nu får vi se vad som händer.

I lördags var jag alltså hemma hos Nina. Vi började med att åka hem till henne så att vi kunde lämna av mina grejer, därefter åkte vi in till stan igen och gick på Strøget. Jag har länge letat efter "Den lilla svarta" och i lördags hittade jag den. Den var liten och den var svart, den var klassisk och den var snygg, det var skrivet "party" samtidigt som det stod skrivet "finare sällskapsfester". NU har jag en klänning till mina snygga skor! ÄNTLIGEN!
Vi beslutade oss för ca kl 15.00 att vi behövde lite mat i magen, vi skulle hinna med att äta på Riz Raz, MASSA vegetariskt och gott. Därefter gick vi hem och gjorde oss i ordning för en kväll på krogen. Vi såg på fotbollen som Sverige förlorade, men asch då, jag vann ju iallafall!

Söndagen spenderade jag i Odense hos Michelle och Allan. Det var himla tervligt med trevligt sällskap. Jag kände mig otroligt välkommen och de sa båda två att jag alltid var välkommen hem till dem. Det betyder så mycket för mig, så tack mina kära. <3 Jag och Michelle satt och pratade om en massa som hade hänt tidigare och Catcha up some old times. Många minnen därifrån, men som tur var så tänkte jag inte på den överhuvudtaget igår.

Nu är jag alltså i Silkeborg. Jag kanske ska ta en dusch..?

Smilla (hunden) var mycket glad för att se mig. Det värmde i hjärtat och det var otroligt att hon kände igen mig. Efter så lång tid. Hundar är otroliga djur, eller hur?

Nu ska jag kila. Ha det bra där hemma!


Veckan i Danmark i korthet.

Nu sitter jag på jobbet, sista dagen på en vecka. Härligt. :)

Ikväll bär det av till Danmark. Jag börjar med ett stopp i Köpenhamn hos Nina, det ska bli trevligt, vi ska mysa hela dagen och på kvällen blir det krogen.
På söndagen bär det av mot Odense. Då ska jag träffa Michelle och umgås med henne hela dagen och på kvällen ska jag sova över hos Anne-Cathrine aka Pjuske.
På måndagen åker jag till Silkeborg. Där ska jag träffa Lone och Ole och på kvällen kommer Maria, Claus och barnen dit. Jag längtar tills jag får träffa dem igen och se hur mycket de har vuxir och utvecklats i språket.
På tisdagen stannar jag kvar i Silkeborg. Då ska jag få tid till att reda ut lite saker. Jag ska även iväg och vaxa ben för första gången och fixa naglarna för första gången. På kvällen ska jag träffa Sabrina och sova över hos henne.
På onsdagen åker jag till Århus och träffar Mia och Anita. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, när vi ska träffas osv, men vi ska iallafall gå och äta på Bones! Längtar som en tok!
På torsdagen bär det av till Odense igen. Då ska jag träffa Jolanta, Heidi och Christina. det ska bli otroligt roligt att träffa dem igen. Det blir bara en massa prat och mys tillsammans med dem innan man är tvungen att åka vidare på fredagen.
På fredagen åker jag vidare till Köpenhamn igen. Om inte planerna spricker så ska jag träffa Lasse där. Han fyller år om torsdagen och ska ha stor födelsedagsfest, sen blir det krogen även den kvällen.
På lördagen åker jag till Stockholm och stannar förmodligen där till söndagen.

Om ni har tur får ni uppdateringar från mig under veckan, annars så får ni ha en bra vecka och sköt om er allihopa. :D

    


Ett varv runt kyrksjön "istället för"

Igår skulle jag ha åkt på träning uppe i Ljusdal och tränat BodyAttack, lika som i måndags. Mina planer ändrades dock när jag kom upp till Gärdåsen och upptäckte att det var för lite bilar där för att det skulle vara BodyAttack kl 19.00 och dörrarna in var låsta.

Jag ringde upp en kompis som har koll på alla träningstider och hon berättade att träningen först började kl 20.00. Tusan också! Jag bestämde  mig då för att springa ett varv runt kyrksjön.

Kyrksjön är... 4.2 ?? 4.8 ??? Km lång runt om. Jag vet inte riktigt hur lång den är. Jag sprang 100 meter och undrade mig över varför det var så lätt på fötterna. jag tittade ner och såg att jag glömt att byta skor. Jag sprang tillbaka de 100 metrena, bytte skor och sprang igen, jag hade nu sprungit 300 meter för att komma tillbaka till samma punkt. ILLA!

När jag hade sprungit i ca 10 minuter så sprang jag förbi 3 mörka vållnader (det var så de såg ut där i mörkret) och plötsligt hör jag "Var inte det där Rebecca?".
Jag vänder mig om eftersom jag kände igen rösten. Marie var den som talat och hon hade med sig två kompisar. Inte förrän ögonen verkligen vänjt sig vid mörkret så såg jag att det var två gamla klasskamrater, Kristin och Caroline.

Vi pratade en kort stund och sen fortsatte jag min runda runt sjön. ungefär 35 minuter tog min lilla joggingtur. Jag tycker ändå att det är ganska bra gjort med tanke på att jag inte har sprungit på ett tag. Dock var det  ganska kallt och nästa gång jag får för mig att jag ska, "istället för", så ska jag ha med min riktiga joggingkläder, så att kylan inte blåser igenom som den gjorde igår.

Imorgon bär det av till Danmark och då ska jag umgås med trevliga vänner. Jag längtar! 


Planerna sprack, träning hjälper!

Idag var första dage på jobbet efter helgen. Jag valde att stanna hemma från krogen i lördags pch det var nog rätt. Igår söndag, var en hemmadag, jag gick och plockade lite och var bara med mig själv. På eftermiddagen åkte jag till Delsbo för att träffa Jennifer. Det var himla trevligt. Vi fikade och satt och pratade en längre tid. Jag tror att vi båda två behövde det, eller hur vännen?

Idag var jag som sagt på jobbet och det var aningens stressigt. Vi hade en del att göra fram till eftermiddagen då det började dala av. Det var skönt att man kunde sitta och prata lite och ta det lugnt.

På kvällen blev det träning för min del och tur var väl det! Jag hade sådan ilska i kroppen och var bara tvungen att bli av med den. Visserligen måste jag säga att det gick sådär att bli av med den. Då jag kom hem pratade jag med mamma och då blev man lugn och sansad igen.

Mina planer nere i Danmark sprack lite halvt om halvt. Nu vet jag inte alls hur jag ska göra eller när jag ska åka hem för den delen.

Vi får se vad som händer....




En liten sommarbild kände jag för att bjuda på.

Foto: Jag.

Midla makaroner, vilken kväll!

Milda makaroner vad skojigt det var igår! Jag umgicks med underbara människor. Träffade nytt folk som jag aldrig har pratat med förut och allt var latjolajban!

Träffade Jakob för första gången igår. Himla trevligt att få ett ansikte på den man pratar med i "daglidagen" som de säger på danska.

Eve, TACK för att jag fick komma på förfest hos dig och umgås med dig en hel kväll. <3
Lussan, Tack för att du kom med ut <3


Blir det utgång ikväll också då? Tillsammans med Eve ikväll med? Eller blir det någon annan? Blir det ens utgång? Jag ska fundera på det här och sen får jag återvända.

Ciao bella!


Jag vill bjuda på en bild, Smile to the world!

Utgång ikväll

Igår sa jag att jag skulle iväg på träning. När jag kom hem från jobbet så orkade jag inte, utan det blev en kortare hemmaträning istället. Hantlarna fram och sen ner på golvet för situps och ryggövningar.

Ikväll ska jag på fest hemma hos Evelina. Ska bli härligt att se min älskade vän igen. <3 Det ska bli riktigt skoj och senare på kvällen blir det utgång med hela gänget (jag har ingen aning om vilka mer som ska vara där). Det skulle vara något coolt band som skulle spela ute på krogen ikväll, så det ska bli trevligt.

Imorgon är det lördag, då vet jag inte riktigt vad som händer. Jag tror att jag ska ta en promenad med kameran ner till forsen och i övrigt ska vi nog ta bort alla utemöbler och sätta in dem i förrådet, plus att alla cyklar nog snart ska in igen.

Back to work. Kanske ska äta lunch snart?


Tröschit på jobbet

Jag har tappat skrivlusten. Ikväll ska jag på träning igen hade jag tänkt. Det är styrketräning som gäller. Jag ska hem, käka och byta kläder, sen ska jag upp igen.

Idag på jobbet har det varit blandat. Vi har både haft mycket att göra och väldigt lite att göra. Nu har jag lite mer än en timme kvar på jobbet och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Jag kanske ska gå och hämta en kopp kaffe? Eller äta upp den mörka chokladkakan med apelsinsmak som jag har liggandes här? Eller kanske gå till coop och köpa något ätbart?

Vi får se vad jag hittar på.

Snart bär det av till Danmark, eller snarare bestämt om ca 1 vecka. Det ser jag fram emot, lite semester.


RSS 2.0