Ryggont och springtur.

Idag vill Anna att vi ska ut och springa 5,7 km runt om i Måga. Jag tyckte det lät som en bra idé och då kommer vi cykla till Måga innan (som är ca 2-3 km) för uppvärmning och sen blir det nervarvning på hemvägen.

Har dock väldigt ont i ryggen. Jag är sne och jag kan bara fortsätta att knaka här och knaka där, men ändock får jag inte till det på rätt ställe, så det gör ont hela vägen upp till nacken. :(

Jag hoppas dock inte att jag får problem av att springa, för den här ryggen verkar inte ge med sig. Smärtstillande är det enda som kan göra att smärtan försvinner.

Nu är det 2.5 timme kvar på jobbet, vad ska jag göra under den tiden tro?

I övrigt var jag ute och åt lunch med finaste Lussan <3 Det var underbart att prata med henne och bara umgås lite. Dock flyttar hon till Norge på fredag så kommer sakna henne något så fruktansvärt!

Underbara du <3

Nu ska jag återgå till jobbet, sen så blir det en springtur när vi är färdiga.

Ciao!


6 km springtur.

Igårkväll fick jag för mig tat jag skulle klippa naglarna. Det hade jag inte gjort på väldigt länge och naglarna var tok för långa. Skönt att man har fixat till dem så de ser lite mer vårdade ut nu. :)

Anna övertalade mig att följa med ut och springa igår. Vi sprang runt om Kaven, alltså ca 6 km. Det var himla skönt att komma ut faktiskt och jag har inte träningsvärk alls överhuvudtaget idag. Underbart!

Nu sitter jag på jobbet och vi började att prata om tjänstledighet och det slog mig precis att jag måste börja titta efter lägenheter om jag nu skulle komma in på skolan.

Jaja. Back to work.
Vi hörs!


Jennifer på besök <3

Igår var Jennifer här hos mig. Underbara Jenifer. :)

Vi gjorde god mat, hemmagjorda hamburgare fyllda med mozarella och basilika. Mmmm! Därefter var vi tvugna att ha lite kladdkaka, så vi bakade den med när vi ändå höll på. :) Vi pratade om alla kärleksproblem, pratade skit och till sist såg vi film.

Min granne hade fortfarande fest när klockan var 23.30 igårkväll och jag var trött. Därför bestämde jag mig för att åka hem till mina föräldrar och sova där.

Imorse var jag ute och sprang 3 km och storknade nästan eftersom jag inte hade ätit någon mat innan jag stack ut på min springtur, men skönt var det iallafall. Resten av dagen rensade vi och gjorde rent på tomten hemma i skogen.

Imorgon är det jobb igen och jag är less, orkar inte jobba, men känns väl bättre imorgon.

Ciao!


Underbara Jennifer och jag igår <3

Rasmus 27 år

Glömde att säga att Rasmus fyller år idag, hela 27 år! Börjar bli gammal. ;P Hehe.

Grattis på födelsedagen! :)


Nu är det helg, underbart!!

Nu är det helg. Nu är det äntligen helg. Vad härligt det är med helger! Det är sååå underbart!

Imorgon kommer min underbara vän Jennifer hit till mig. Vi ska fika tillsammans och sen ska vi nog göra någon mumsig mat som vi ska äta tillsammans. OM vi orkar blir det utgång, men tror vi kommer stanna hemma och sjunga lite singstar och snacka en massa skit. :D

Längtar så otroligt mycket tills hon kommer hem till mig, så skoj vi ska ha det. :)











Bilder från när Jennifer hälsade på mig i Silkeborg i Danmark 2008, eller var det 2009..? Hmm.. :)


Har joggat på morgonen.

Igår gick jag och lade mig omkring kl 22.00. Jag ställde klockan på 07.00 och somnade ganska snart. Kl 07.00 i morse ringde klockan och för en gångs skull var jag pigg. Jag öppnade dörren och kikade ut på naturen, kylan träffade näsan och jag stängde dörren så fort som möjligt. Alldeles för kallt för mig. tänkte jag.

jag gick tillbaka till sängen och skulle precis lägga mig igen, när jag kände att jag inte alls var trött, så varför ska jag lägga mig igen? Jag klev upp och tog mig i kragen för att göra det jag klev upp för att göra. Jag tog på mig träningskläderna och stack ut på en joggingtur.

07.15 var jag ute och 07.32 var jag tillbaka. Mellan 2-3 km, förmodligen ca 2.5 km. När jag äntligen var hemma igen stretchade jag lite och sen gjorde jag i ordning frukost, satte kastrullen på spisen och lade fram lite bröd om skulle töa och slängde mig in i duschen medan det blev klart.

När jag var färdig med att äta frukost, föna håret, sminka mig och lagt matlådan i handväskan så var jag klar för att kila till jobbet. Nu sitter jag här och är hungrig, hungrig som satan. Men pigg, så otroligt pigg. Härligt värre, det här måste jag göra som en vara när jag börjar jobba sent och när sommaren kommer kan jag göra det som en vana när jag börjar kl 08.30 också. :)

Nu ska jag fortsätta jobba, det lilla som finns att göra.

Ciao!


Om helgen.

Trodde att jag hade skrivit något sen inlägget om jobbet, men tydligen inte.

Tillbaka på jobbet efter en härlig helg.

På fredagen var jag hemma i lägenheten och tittade på film och hade det himla trevligt. Köpte en massa godis som jag fortfarande inte har ätit upp! Så har tagit med mig resterna till jobbet. ;)

På lördagen bjöd jag hem mamma och pappa till lägenheten. De hade med sig damsugaren och jag kunde städa hela lägenheten medan pappa fixade skåpet så det sitter fast och mamma gjorde kladdkaka under tiden. När jag hade städat färdigt och pappa hade satt fast skåpet så fikade vi lite och satt och pratade.
Därefter bestämde vi att jag skulle åka med mina föräldrar hem och mysa med god mat. Så jag följde med hem, till skogen, underbart mysigt var det. Stack ut på en springtur på 3 km.
Pappa hade jour och fick åka in på polisstationen medan jag och mamma åt god mat tillsammans. Senare på kvällen såg vi Flightplane, riktig bra film, innan jag åkte hem.

Söndagen bjöd på lugn. Jag fixade och trixade med skåpet där hemma och la in alla grejer som har legat på skrivbordet de senaste 3 månaderna. Vilken lättnad det var när rummet blev rensat. Mamma ringde och frågade om jag inte skulle komma hem och hjälpa till med att rensa i trädgården, så det gjorde jag.

Helgen har varit riktigt trevlig och mysig.
Tack så mycket. :)



Bilder från Thailand.


Jobbet....

Ibland har jag bara lust att lägga på luren när de där irriterande kunderna ringer in. Man känner hur arg man blir ibland. Idag blev jag irriterad över att jag skulle få veta hur mycket vi hade förstört för oss själva och han älta på i ca 15 minuter om hur det sprider sig och hur mycket mindre som kommer säljas. Till sist sa jag "Det är väl meningen att du ringer in för att du vill prata med en tekniker för tat få fixa ditt produkt och inte för att jag ska höra din livshistoria och hur du har sett till att ingen i din omkrets vill köpa våra produkter?". Då blev han tyst.

Ibland önskar jag bara att man kan låta bli att höra så att man inte kommer med sådana kommentarer tillbaka, men ibland kan jag inte låta bli...

Mina kolleger säger alltid att jag är för snäll mot kunderna, att jag alltid vill vara dem till lags. Att jag ska vara lite mer barsk och våga säga emot. T.o.m. chefen säger det! Så nu, har jag kanske tagit första steget. Steget mot att säga emot, säga ifrån, ge motattack.

Snart är det helg, det ser jag fram till. Jag behöver det.


Kyrksjön

Igår efter jobbet sa jag till mig själv att jag ville inte ut och springa eftersom det blåste så kallt, riktiga småjäklar. Så jag tvättade kläder och gjorde mat där hemma. Kl 19.30 får jag ett sms utav en av mina underbara vänner, som frågar om jag vill med ut och gå runt om kyrksjön. Jag sa att jag inte visste om jag skulle hinna eftersom jag hade tvätten i tvättmaskinen och den var inte färdig ännu.

Lussan, min underbara vän, bestämde sig för att komma över för att se om jag kanske var färdig tills dess.

När hon kom över kunde jag hänga upp tvätten, och sen slängde jag på mig lite varmare kläder (dock inte tillräckligt varma) och gick med henne ut. Vi gick runt om kyrksjön och pratade om allt möjligt. Och sååå underbart det var att få prata om alla möjliga saker. Det behövde jag verkligen.

Tack du underbara för att du finns där för mig <3

Nu ska jag återgå till jobbet, men jag var tvungen att skriva om min underbara vän och att hon betyder otroligt mycket för mig.

Ha en bra dag!

 
Underbara du <3


Våndas...

Sitter och våndas över allt som jag ska göra, över alla pengar som kommer gå åt, de pengar jag för tillfället inte har. Jag får avstå en del saker, de som är enormt dyra. Många saker jag hade bestämt att jag skulle göra kostar mellan 1000-2500 kr.. det är ganska mycket pengar.

Har precis skickat mail till ett par i USA som jag och mamma träffade i Thailand. Ser fram emot att få svar från dem igen.

Just nu är det lugnt på jobbet, peppar peppar ta i trä.

Igår var jag ute och gick en lång promenad med brorsan, Fia och lilla Nemo.
Ikväll ska jag nog ut och springa igen, lika som jag var i söndags. Ska man vara i form till Blodomloppet så måste man börja ta tag i det här rejält.


Underbara dag!

Idag har vi haft underbart väder. Solen har stått högt upp på himlen och inga moln så långt ögat kunde nå. Värmen har varit ett faktum och våren är på väg med stormsteg. Jag sprang en tur runt om kyrksjön, helt underbart med solens strålar som värmde mot ansiktet.

Det som återstår av kvällen nu är att titta på film och bara ta det lugnt. Jag kanske ska gå ut lite innan solen går ner... Nu känns det verkligen som om att våren är på väg och jag njuter verkligen.

Har sökt in på Universitetet nu också, så nu får vi se om jag kommer in. :)

Ciao!


Nu har jag bestämt mig..

Igår var jag på fest som sagt och jag har ju mått som man förtjänar. Aldrig mer blanda olika saker! HATAR att må så här dåligt. Roligt hade jag iallafall, så skulle inte vilja göra det ogjort. Man blir dock mycket smartare varje gång man blir såhär dålig. Eller hur är det egentligen? ;)

Många som är nyfikna. :D Skoj. :)
Jag var som sagt till studievägledaren och berättade för henne vad jag vill och vad jag skulle vilja jobba med. Jag frågade henne vad som skulle vara bäst att söka och då sa hon till mig att jag hade redan bestämt mig för vad jag ville utan att jag själv visste det. Hon sa även att hon stöttade mig till 100% i mitt val och att det är en mycket bredare utbildning än vad de flesta tror att det är.
Jag ska söka till personalvetare.
Och jaaaa syrran, jag söker till Örebro som första. :)

Ikväll ska jag ta det lugnt. Kanske se någon bra film. Äta god mat och kanske gå en promena?
Imorgon skulle det bli ännu bättre  väder än idag, så då ska jag ut och springa runt kyrksjön igen.

Nu ska jag avsluta, men nu vet ni. Jag lägger in ansökningen imorgon.

Vi hörs igen imorgon! Ha en fortsatt trevlig lördag.


Fest ikväll!

Ikväll blir det fest. Ska nog bli skoj.

Bara en timme kvar på jobbet och sen blir det hem till lägenheten för att göra mig iordning.

Jag var hos studievägledaren idag och det kändes bra. Nu vet jag nog vad jag vill. :)

Kort och precist blogginlägg.
Ha en bra helg om jag inte skriver något.

Kram


Är jag stressad?

Ja nu var det ett tag sen jag skrev igen. Jag har haft en hel del att tänka på angående om och hur jag ska göra kommande helger. Jag har en hel del att planera, plus att jag har varit ganska stressad över det här med att söka universitet.

Idag känner jag mig ganska lugn iallafall, så det är skönt.

Imorgon ska jag till en studievägledare och jag hoppas att hon kan hjälpa mig med ansökningen och se till att jag söker det rätta. Bara jag får skickat iväg min ansökning till universitetet så tror jag att det kommer hjälpa en hel del på min stressfaktor. Sen ska bara helgerna i maj "överstökas". Jaa, det är så det känns just nu, för jag har något planerat varje helg och det ger också en stressfaktor på hög nivå.

Ikväll ska jag hem till mamma och pappa och få god mat och umgås med dem, se om de kan hjälpa mig med att planera lite. I helgen har jag inte planerat något speciellt, ska försöka ta det lugnt och mysa bara.

Nu ska jag återgå till jobbet. Ha det så bra.


Skoj på dansen, påskafton.

Det var mycket roligt på dansen i lördags. Folk man kände igen och folk man tycker om att dansa med. Det var en mycket lyckad danskväll, även om vi var lite skeptiska i början.

Igår gick jag ut och gick en promenad runt om kyrksjön. Det var härligt. Solen sken och fåglarna kvittrade. Det blåste aningens för friskt, men det var skönt ändå.

Idag är det sista lediga dagen innan man ska tillbaka till jobbet. Känns lite kämpigt. Har inte alls någon lust att börja jobba igen. Idag är det dessutom endast 10 dagar kvar tills ansökan till universitetet ska vara inne. SKulle vara skönt om jag slängde iväg ansökan så det blev gjort.

Idag ska vi hem till farmor och hälsa på, det ska bli skoj. Ska slänga in tvätten innan vi ska dit också.

Igår fick jag ett oväntat mail från en person som kändes som om personen återuppstått från de döda. Var dock väldigt trevligt att höra ifrån den här personen igen och om du läser det här, så tack.

Nu ska jag lägga upp bilderna från Långfredagen och sen ska jag borsta tänderna.

Ciao!














Långfredagen = BÄST!

Underbart skojig långfredag tillsammans med Jyothi Swahn! Underbart vännen, tack så mycket. :) Mådde mindre bra här i morse, men klarade mig ändock till Hudik för att fixa till brillorna som satt lite dåligt. Införskaffade ett stycke tröja som kommer passa bra till kvällens dans. :)

Bilder togs det en del av igår, håll utkik efter dem. De kommer läggas upp inom kort. Nu är jag hemma hos mamma och pappa och myser. Kommer bli påskmiddag här med lite smått och gott.

Ikväll är det som sagt dans i Järvsö till Blender. Längtar som en toka! :D

Vi hörs i luften och tack än en gång för en underbar utgång igår. :D

Ciao!


Fest hos Ellinor, februari 2008

Långfredagen.

Tack Carro för förslagen. Jag ska fundera lite och se om jag kommer fram till något. :)

Idag är det långfredagen. Jag ska ut på krogen med Jyothi, det ska bli skojigt. Ska ta med mig kameran också så jag kan ta lite kort på min kära vän och mig. Kanske några andra ansikten kommer fastna de med? :) Hur som haver så tror jag att det kommer bli en skojig kväll. Jyothi kommer hem till mig kl 20.00 och då ska vi sitta och mysa och äta lite chips.. Kanske kan sno med mig lite oliver från mamma och pappa. ;) Vi får se. Själv ska jag dricka lite också innan det blir utgång på förmodligen Stadt.

Igår var jag hemma hos brorsan ett bra tag och tittade på film och umgicks innan jag åkte hem till mamma och pappa. Trevligt att vara hemma litegranna, har saknat familjen.

Nu ska vi äta mat och sen beger jag mig till Ljusdal och lägenheten, måste ju fixa till mig innan också!

Vi hörs!


RSS 2.0