Uppdatering fran Patong

Herre min jesus. Snart 2 veckor sen sista inlagget. Hoppas ni inte ar uttrakade och laser min resedagbok istallet. :) noelle88 heter jag, ni som har missat det.

Hoppas att allt ar bra dar hemma. Jag hoppas verkligen att jag kommer ha var nar jag komer hem igen. Langtar ju redan till sommaren!

Nu ska jag ut och ata med ett svenskt par som jag traffade igar. Ikvall blir det tydligen vofflor. :)

Ha det sa bra!

Klipp från Resedagboken.

Nu är vi tillbaka på Phuket efter 3 dagar på Raya Island. Det var häftigt med lite blandade känslor. Första dagen träffade vi ett par från Seattle, USA. De var jättetrevliga. Vi gick ut på kvällen och åt tillsammans och de berättade om sina resor som de har gjort.  De ville gärna till Sverige någon gång och mannens farfar kom från Sverige, namn Olsson när han utvandrade. Kvinnan hade rötter i Norge. De hette Mary och Bob och var båda i 65 årsåldern.

Andra dagen träffade vi ett svenskt par från Göteborg. De hade varit i Thailand redan i 2 veckor och åkt runt hela tiden. Phi Phi var inget de rekomenderade, det var båtar överallt och det gick inte riktigt att simma eller bada där. På stränderna som skulle vara "öde" var inte så öde, dit gick allt folk som ville bada, så de stränderna var överfulla. Paret från USA sa att det var otroligt mycket fest och väsen där, de hade också legat över på Phi Phi.

Lite mer info om ön då..
Kritvit sval sand, klarblå himmel, stekande sol, grönskande skog, blommor som växte ute i sanden, turkosblått vatten, det var precis som att vara i en simbassäng. Fiskar som simmade runt benen ända inne vid stranden. Det går inte att beskriva.

Då vidare till Bungalowen.....
Oj, oj, oj...
En planka att ligga på, en handduk att dela som täcke, takfläkt, läckande handfat, toalett som spolades med hink, men allt var rent. Toadörr som var av plåt och allt i allt var rummet 3x3 meter stort målat i turkost. Allt detta för det facila priset av 900 baht.

Maten var helt ok, men aningens dyr. Internet ska vi inte tala om hur dyrt det var. är vi utsövda??? NJaaeee... Mamma gäspar stort. Gräshoppor utanför fönstret som skrek i kör (och då pratar vi verkligen om ljudvolym, man kunde nästan inte höra vad man sa till varandra). Det var tur att de inte höll på hela tiden. :)
Dåremot hade vi en trevlig tupp som började gala kl. 05.00 på morgonen och han snoozade till kl 09.00.

är vi nå bruna då??
Jaa, mamma åtminstonne, jag känner mig dock lika kritvit fortfarande. Men det kommer, det kommer.

Vi har nu ankommit till Phuket Town. Haffade en taxichaufför vid Piren och bad honom hitta ett hotell. Vi kom till ett ställe som såg mycket mycket dyrt ut. Jag sa till mamma "Har vi råd att bo här??" Mamma svarade "vi får väl gå in och fråga".. De hade endast Sviter kvar och gissa priset..?

--------------------

1500 baht per natt.

Vi har vardagsrum, med platt TV och airkondition, trägolv. Helkaklat badrum med duschkabin, vi har ett litet kök med kylskåp, micro och glas osv. Sovrummet är gigantiskt, större än mammas och pappas vardagsrum, med en jättelik dubbelsäng! Nu snackar vi rum!

Imorgon beger vi oss till Koh Lanta, men vi är trötta på att resa runt... Alexandra, om du läser det här ska vi fundera på hur vi ska göra, för det här är ingen hit. Semestern bara flyger iväg. Allting tar jättelång tid. Funderar på om vi inte bara ska stanna på två ställen.

Bilderna då..? Som vanligt kommer de senare. Vi glömde sladden hemma på rummet.

Pappa, krya på dig!

Hälsningar från två trötta resenärer.


Halla fran Patong!

Hej alla glada och mindre glada.

Jag vet jag vet. Jag suger pa att skriva i bloggen nu for tiden, men det ar ju sa manga stallen man ska skriva pa och jag har bett er att lasa min resedagbok medan jag ar pa resan istallet. Hoppas inte hoppet ar helt borta, frukta ej mina vanner!

Idag har jag legat pa stranden och myst med mamma.Imorgon ska vi vidare till en ode o ute i havet, det ska bli mysigt. vi ska overnatta atminstonne 1 natt, kanske 2.

Sen kanske det blir Karon Beach. Vi far se hur det blir.

Nu ska vi ivag och kopa en resvaska, sa jag har nagot att ha mina klader i nar mamma aker (plus att den har borjar bli tung).

Mamma onskade hon hade med sig fler bocker, sjalv har jag inte last ut min forsta. Hon har redan last 2.

Vi har iallafall hittat mat. Tur det! Kommer ni till Paton maste ni ata pa Restaurang no. 6! Helt underbart stalle. Litet hal i vaggen. ca 6-8 bord. Mycket populart. Folk stod och koade.

Mr Was, hvis du laeser dette saa skal du vide at jeg taenker paa det du sagde og sender dig nogle tanker (goer min mor ogsaa). Vi skal passe paa os selve. Hils Lone og Ole og Maria hvis du snakker med hende.

RSS 2.0