Semesterplanering...

Sitter och planerar med semester, semetserdagar, lediga dagar och hur och vad jag ska söka till Universitetet.

Någon som kan hjälpa mig och säga vad jag skulle passa bäst som? (Ni som känner mig alltså). Jag står och väljer mellan Personalvetare och Medie och-kommunikationsprogrammet. Hur ska jag göra? Vad ska jag välja? Jag vet inte ens om jag känner mer för den ena än för det andra?


Förutom det diskutterar jag om när jag ska ha ledigt i sommar. Hur jag gör vid Kristihimmelfärds om vi på danska avdelningen bara har en halvdag ledigt, om jag ska ta ledigt på fredagen så jag kan åka till Göteborg där, eller hur jag ska lösa detta.

Nu ska jag sluta grubbla. Slutar om lite drygt 1 timme. Då är det påsk och jag ska bara njuta de här dagarna.

Ciao.


Längtar tillbaka till Thailand och värmen!

Dansen i helgen var perfa!

Dansen i helgen var helt otrolig! Det var längesen jag hade så roligt på dans. Jag fick dansa med en massa roligt folk, men även med en del mindre skojiga. Fredagen var jobbig. Jag var sjuk på jobbet men kämpade mig till dansen iallafall. Jag åkte hem på natten och sov hemma, sen var det bara upp och iväg till Gävle igen.

På lördagen mådde jag bättre. Jag fick dock migrän på kvällen, men det gick bort med lite piller. Väl på dansen var jag taggad. Jag dansade jättemycket och med en massa folk. Det var längesen jag hade så roligt på dans och fick dansa så mycket.

Sitter hemma i lägenheten. Har sovit en hel del. Känner mig ganska bra nu. Så räknar med att jag kan åka till jobbet imorgon. Sen är det påsk. Då kommer folket hem. Ska bli skoj att träffa alla igen.

Nu ska jag återvända till sängen och täcket.

vi hörs!


Visar lite sommar i denna mörka tid. :)

Dans i Gävle på Parken

Dans ikväll! YES! Jag ska dansa till Shake och Wahlströms! Ska bli så himla skoj!

Först tänkte jag åka med tåget kl 18.10 och fixat så jag fick skjuts från stationen, nu har jag fått mail och förfrågan om att åka tillsammans med Olle (grannen). Skoj tycker jag! Har dock inte fått svar på det jag skrev, så jag får vänta och se hur det blir.

Oavsett vad så är det dans ikväll och det ska bli så himla roligt. Har längtat efter att dansa. Kommer inte ens ihåg när jag dansade sist? En gång i januari? Eller var det december? Nu är det dags igen iallafall och inget ska hindra mig, inte ens förkylningen! (som idag är lite bättre).

Vi ses där ute.

Ciao!




Skänker en tanke till Linnea

Jag såg Uppdrag Granskning igår. Flcikan som blir våldtagen av den populära killen. Flickan som blir misstrodd och killen som blir hyllad. Alla tror att flickan ljuger och många tror det fortfarande.
Jag mådde illa av att höra vad en del av människorna sa, speciellt de äldre. Även om DNA fanns som visade starkt på att det var den "Populära, snälla, snygga" killen som hade våldtagit flickan, som dessutom var minderårig, så trodde folket fortfarande inte på henne.
Det är sjukt och så otroligt fruktansvärt.

Jag skänker en tanke till Linnea och även den andra tjejen som blev våldtagen av den "populära, snälla och snygga" killen.


Igår var jag till Hudiksvall och hämtade mina glasögon. Det är trevligt att ha lite nytt. Man känner att även kläderna blir lite roligare.

Imorgon ska jag åka till gävle och dansa. En hel kväll med dans, bra musik och härliga människor. Kan det bli bättre? :)


Helgen som var och idag.

Sitter på jobbet med näsan full av snor. Igår blödde jag näsblod nästan hela dagen och idag har halsen svullnat upp och näsan är stoppad. Förkylningarnas tid är kommen. Jag har iallafall bestämt mig för att jag ska åka till Hudiksvall och hämta mina glasögon ikväll. Jag struntar i lunchen på 45 minuter och åker till Hudik då kl är 16.30.

Nya glasögon! Jippie! :D Ska bli så roligt. Sen ska jag hem och se om jag ser bättre nu än i mina glasögon jag har. Kanske titta på någon film och lägga mig tidigt ikväll igen.

Sov 9 timmar i natt och behöver säkert lika mycket sömn imorgon. På fredag ska jag dansa i Gävle. Undrar hur den dagen kommer vara. Stressande?

I helgen som var var jag nere i Stockholm och hälsade på. På Cosmonova såg vi Sea Monsters i 3D, skithäftigt, blev dock ganka yr i bollen.

På kvällen begav vi oss till Sergels och skulle på bio, biografen var full och vi fick därför gå till ett annat ställe vars namn jag int ekommer ihåg. Vi såg Alice i Underlandet.. Även denna i 3D.

Lördagen blev en slappardag inne i Gamla Stan. Vi hittade en butik som sålde gamla tavlor och bilder. Underbar butik och dessutom hade de REA. Senare på dagen blev det en fika på café som var mycket trevlig.

Söndagen då..? Då var det en slappardag. Kusinvitamin följde mig till stationen där vi umgicks och fikade tills min buss skulle gå.

Skub Til Taget - Morten Hampenberg vs. Alexander Brown feat. Yepha


Stockholm i helgen

Ikväll åker jag till Stockholm. SKa bli skoj att komma ner till storstan. Lite shopping, gå på Vasamuseumet och lite sånt.

Fick precis ett sms från Specseavers Optik om att mina glasögon var färdiga, snacka om snopet! Hinner ju inte hämta dem till helgen. Så jag måste vänta till veckan och kanske strunta i att äta mat en av dagarna, så jag kan hinna till Hudik innan de stänger och få mina glasögon.

Nästa helg är det ju dans i Gävle, så då hinner jag inte att hämta dem heller eftersom hela helgen kommer spenderas i Gävle. Vi får väl se hur det blir med glasögonen, men soooom jag längtar!

Har precis sett "It's a boy girl thing" skitbra film. :)

Nu ska jag återvända till soffan, halsen börjar kännas bättre och magen också, tack och lov för det!


Solnedgång februari 2009

Sjuker. :(

Jag hade tänkt att jag skulle på träning imorgon, combat, innan jag skulle till Stockholm i helgen. Det blir det nog inget med. Jag ligger hemma i sängen, med huvudvärk, öronvärk, feber, ont i halsen och nu med en mycket orolig mage... Kan det bli värre?

Ligger och lyssnar på "Du ringde från Flen" med Shake just nu på Spotify. Underbar låt som får mig att längta ännu mer till dansen. Om ca 2 veckor är det dansmara i Gävle. Då ska jag dit och dansa. Längtar så otroligt mycket!

Nu ska jag titta på lite bilder, lyssna på lite mer shake, kanske lite queen också...

Hoppas att jag är frisk tills imorgon.

Natt natt.


Längtar tillbaka...

Äntligen helg!!

Fy Fasen vilken hemsk dag det har varit idag. Vi har bara plockat emails och ännu mer emails. Telefonen har ringt i ett och man har inte riktigt fått tid att bara vara sig själv och ta det lite lugnt. Nu när det är 10 minuter kvar av dagen så är det fortfarande 10 emails i inboxen. Känns som om att de inte har haft annat för sig än att ge oss en massa jobb idag. De andra har haft det lite lugnare eftersom det är jag och Louisa som sitter med den största gruppen.

ÄNTLIGEN HELG! Säger jag bara. Tyvärr har Folkets Hus Hudiksvall gått i konkurs, så det är ingen dans imorgon, vem vet, de kanske ställer in alla andra danser också som kommer. Jag som hade sett fram emot att dansa och så kan jag inte göra det iallfall. Vem vet, det kanske blir utgång imorgon istället då.

Inte nog med att dansen är inställd så blev träffen med kompisarna, eller.. kompisen.. inställd, så det blev inget sånt ikväll heller.

Jag längtar som sgat tills jag kommer hem. Ska hem till mor och far. Ska bli trevligt.

Längtar till nästa helg iaf. Då ska man till Stockholm. Det är åtminstonne något som inte kan bli inställt.. det är väl alltid nåt.

Nu ska jag avsluta. Ha en bra kväll/ helg!



Tränade Combat igår. Bilder från Thailand.

Jag var på träning igår. Jag har ont i kroppen, men det är väldigt skönt också, då vet man att man har gjort något bra. Var frustrerad, så tog ut mig ännu mer, vilket var skönt.

Idag har vi haft det lite lugnare på jobbet. Vi har inte gjort så mycket utöver att skämta, umgås och lösa emails. Jag, Hanna och Caroline gick ut och åt pizza på Ergins på lunchen. Var himla trevligt att umgås med dem och prata av sig om allt. Tack tjejer.

Pratade med Leona igår också och beställde biljett ner. Bilkett hem måste snart beställas det med. Stockholm, here I'll come!

Måste prata med mamma och se om vi ska till Hudik på lördag och köpa glasögon.. Skulle verkligen behöva ett par nya. Ett par stora och markerade och ett par neutrala men som syns. Tror ni att jag kan hitta några sådana? :)

Imorgon skulle jag vilja ses med Eve och Emmylie, men Emmylie har en tendens att inte svara på sina sms.. Så OM du skulle råka läsa det här kan du väl höra av dig?! :P Annars får vi se vad som händer till morgonkvällen. 

Nu har jag två timmar kvar av den här dagen på jobbet, sen ska jag hem och städa undan allt som kan städas undan, kanske få lite snyggt i lägenheten för en gångs skull. 

Ciao! 

PS. Bjuder på bilder från Thailand.

                   

Stressat ihjäl mig.

Vilken stressig dag det har varit idag. Vi hade over 60 mails och det har bara kommit fler och fler hela dagen. Nu har jag ca 45 minuter kvar och jag ska på träning ikväll, så underbart! Längtar verkligen tills jag kan komma iväg och avreagera mig lite.

Jag har jobbat en hel del, Tagit mails och det har hela tiden kommit nya mails som skulle tas. Det har även ringt en hel del.

Nu hoppas jag att det är lugnt resten av kvällen. Mails finns det fortfarande att ta av.

Ha en bra kväll ni som fortfarande läser bloggen som jag uppdaterar så ofta jag kan och förmår. :)

Ögongodis

Jobbet är aldrig ett roligt ställe att vara på. Oftast tycker man att jobbet bara är något man ska till för att sköta sitt jobb, så man får pengar, så man kan överleva till nästa månad. Oftast betyder jobbet, tråkigheter, långa dagar, stress och som för min del, sura kunder.

Ibland behövs jobbet piggas upp lite grand. Genom att sitta och prata om roliga saker med sina arbetskompisar, genom att undersöka saker på internet, genom att göra saker man kanske inte hinner med när man är hemma.

Jobbet är även ett ställe där ögongodis dyker upp lite då och då. Och visst är det roligt att ha lite ögongodis på jobbet som lyfter upp vardagen och gör den lite skojigare? Se men inte röra. Eller hur?

Har ni något ögongodis på ert jobb?


Första dagen på jobbet.

Sitter på jobbet och degar. Det var konstigt att kliva upp i morse och gå till jobbet. När jag väl var här så kände jag mig osäker på jobbet och vad jag skulle göra. Jag var lite seg i början men har gjort 4 complaint intill vidare och det är ju helt ok.

Jag deckade igår igen kl 22.00, då trodde jag att det var mitt i natten, ca 00.00, men icke sa nicke. Nu sitter jag som sagt på jobbet och orkar knappt hålla ögonen öppna. Bra va?

Ha en bra dag, så hörs vi. Får se om det kanske blir träning för mig ikväll.

Back in business!

Idag fyller brorsan år. Grattis till dig!

Jag ska snart gå hem till honom och umgås. Det blir smörgåstårta och annat gott. Jag längtar som en tok. Bästa att göra sig iordning så att man snart kan kila dit.

I övrigt har det inte hänt så mycket i helgen sen jag kom hem från Thailand. Jag är trött och sover ganska mycket. Imorgon ska jag jobba igen, dock sent hela veckan.

Jag ska försöka lägga in bilder på datorn så att man kanske kan få upp en och annan bild här på bloggen också.

Nu är jag som sagt tillbaka. Så får vi se hur många som kommer börja läsa bloggen igen. :)

Ha det bra tills vi hörs igen!

RSS 2.0