På väg hem..

Nu sitter jag på tåget på väg hem till Ljusdal. SKa åka hem en helg. Träffa familj och vänner. Blir nog bra.

  
Ska träffa Hanna, Annika och Lussan. Toppen! :)

Dansmara i Gävle 2010

Jag har varit på dansmara i Gävle i helgen. Fredagen var inge vidare, jag fick inte dansa så mycket och kände mig allmänt opepp. På lördagen blev det dock annorlunda och jag dansade så att benen inte orkade hålla sig uppe mer. Så mycket bugg och så mycket skratt. Det går inte att beskriva vad helgen hade för betydelse för mig, när man tänker på hur jobbigt jag har haft det den senaste tiden.
Jag och syrran nöjde oss dock inte med endast dans fredag, lördag utan bestämde oss för att dra vidare till Västerås och Skultuna och dansa där med på söndagen. Jag tror att de flesta som var där  hade varit på maran, för det var trötta och utmattade dansare på dansgolvet och benen eller huvudet hängde inte alls med.

Jag valde att inte engagera mig så mycket i morgondagens uppgift under helgen, så har kämpat hela kvällen med den och är ännu inte färdigt. Har en känsla av att det blir en timme eller två till med näsan i boken innan jag ska slänga mig i sängen.. SKulle dock kunna somna nu på en gång. Jag är så fruktansvärt trött..

Tack alla kära dansare för en rolig kväll.


Vad ska man göra en söndagkväll?

Jag har kollat på serier hela dagen. Jag gick ut en sväng då jag skulle till Claes Ohlsson, sen gick jag hem igen och nu sitter jag här, ensam i lägenheten. Tjejerna är hemma och det finns inget att se på TV:n. Undrar egentligen vad jag ska göra nu..

Några förslag?


Syskonkärlek <3

Vaken tidigt på morgonkanten.

ÄVen fast jag gick och lade mig sent så kunde jag inte sova speciellt länge. Vilket iofs är ganska bra, eftersom jag får njuta mer av dagen, men visst blir man lite småsur när man blir väckt av barnskrik och föräldrarna som skriker tillbaka, stamp i golvet och ännu mer skrik. Herregud vilket djävulshus! Men inte är jag bitter, nej nej, solen skiner ju. Har suttit hela morgonen och letat efter en buss till Brunnsparken. Funderar på att åka på Wahlströms ikväll, men jag vet inte riktigt. Vi får väl se vad kvällen bjuder på.

Nu känner jag för att plugga lite och det är väl de gångerna man ska passa på, eller? Jag tror faktiskt att jag ska göra det.

Hörs!


Höstbild tagen av mig 19/9 2010

Behöver ta igen mig..

Jag är helt slut efter en lång och lite omtumlande dag. Dagen började klockan 08.00 imorse då jag klev upp åt frukost och cyklade till skolan, var i skolan fram till 16.30 och cyklade därefter hemåt. Hem till syster som väntade utanför med mackor med räkor.. Mmmm! Efter fika med macka, the och senare kanelbulle så åkte syster hem. Kvällen fortsattes med Idol tillsammans med Sofie och hennes lillasyster. Nu är klockan så mycket att jag kan slockna när som helst men är så hungrig att jag skulle kunna äta en elefant. Vilket dilemma. Som tur är så hjälper medicinen.. Nu saknas bara sömnen.

På tisdag ska jag på dans tillsammans med Emelie och hennes kille, ska bli spännande! På fredag bär det av till Gävle och Gävlemaran, som kommer vara både fredag och lördag, och på söndag åker jag och syster ned till Västerås för att dansa där innan det bär av hem till Örebro. Vilken bra vecka det kommer bli, det tror jag att jag behöver.

Godnatt och sov gott!


Bild tagen av mig 19/9 2010

En weekend i Stockholm.

Glada kommentarer gör mig glad! Tack kära vänner för underbara ord nu när helgen är slut, de värmer! :) Nu är helgen slut och därmed jag också. Har varit i Stockholm hela helgen. Jag har varit på Villamässan och kollat på en massa grejer till huset. I 6 timmar gick vi runt och vi hann bara med halvdelen, inte för att det gör så mycket eftersom jag tröttnade efter de där timmarna. Efter Villamässan var vi iväg på Östasiatiska museumet (heter det så?) I stockholm och kollade på Terrakotta krigarna från Kina. Har ni inte varit där tycker jag absolut att ni ska dit och se dem! Bild kommer senare (eftersom klockan är så mycket orkar jag inte att föra över bilderna och så nu).

Imorgon börjar plugget igen. Jag har varit så trött hela helgen och lite småsjuk också, Har tyvärr gått och fått magkatarr, nog för mycket stress. :( Jag fick en hel kur av mamma för att bli frisk, så den ska jag fortsätta med.
En av kurerna innehåller mycket sömn, så det kanske kan vara en bra start.

Godnatt mina härliga följeslagare av läsare! ;)


Jag saknar er <3 Utflyttningsfest augusti 2010

Lite kort om veckan..

Som jag sa så kommer mitt bloggande bli lidande pga pluggandet. Veckan som har gått bestod av Tentaplugg. Jag vet fortfarande inte om jag har klarat tentan, men jag hoppas verkligen innerligt att jag klarade den.

Förutom det så kämpar jag på. Mycket att lära och mycket att ta in. Varje kväll däckar jag i sängen innan klockan har blivit 22.00.. Jag är inte någon vidare rolig människa att umgås med, men jag försöker hålla humöret uppe. Veckan som har gått har även gjort mig till en väldigt fokuserad människa. Jag hade inte tid med vänner eller att ens skriva tillbaka på små korta sms.

I torsdags ringde min underbara vän Ellinor. Ett samtal från henne och allt bara brast, jag grät lite, men gud så den människan kan ge styrka! Vi pratade, delade framtidsplaner och jag kände mig lycklig och glad inombords. Hon visste verkligen att just då, behövde jag en vän.

Jag är mer tacksam över mina vänner än vad jag ibland visar. Även fast jag inte visar det och kanske inte har tid i dessa dagar, så hoppas jag att ni alla vet att ni betyder väldigt mycket för mig. <3

Helgen var helt fantastisk. God mat, gott sällskap, bra filmer, gott godis och trevliga promenader. Avslutningsvis en del shopping. <3

Nu ska jag se lite TV och sen kanske lite fler serier, innan en ny vecka börjar imorgon, med en ny kurs, med nya föreläsare.

Tack och bock för mig.


Bild tagen av mig från systers trädgård 15/9 2010

RSS 2.0