Finsittning på universitetet.

Jag har verkligen haft en toppen dag!
Först gick seminariumet gallant. Sen åkte jag och Sofia in till stan och shoppade och därefter träffade jag syster på en lunch. Vi shoppade även lite till innan jag var tvungen att bege mig hem för att fixa mig iordning för kvällens sittning.

Jag och Anna tog bussen till Sofia för lite förfest innan vi skulle vidare till universitetet. Det var skoj på finsittningen och jag hade både trevligt och mysigt med mina tjejer <3

Sen begav jag och Sofia oss in till stan, men SOfia tog bussen hem och jag hoppade av vid Järntorget för att möta upp Emelie. Vi gick ut på Strömpis och hade en sjubrakandes festkväll!

Kvällen slutade på McD innan hon och hennes killkompis Martin följde med mig hem. Nu har de gått hem och jag ska sova. Kan inte annat än att säga att kvällen var riktigt rolig. :)

Nu ska jag sova innan jag deckar av mig själv.

Ciao och tack för mig!


Klarade tentan!

Tentan gick bra! Jag klarade mig! Äntligen är den här kursen också över. Nu ska ma börja plugga inför nästa. Är ganska utmattad efter förra kursen. Kanske därför jag sover så mycket..? Nu ska jag lägga mig iaf.
Har haft en riktigt bra helg. Hoppas att veckan fortsätter att vara lika bra.

Godnatt!


Thailand februari 2010

Tenta imorgon.

Jag är så trött på att plugga nu.. Vill inte mer. :(
Nu gör jag kväller. Håll tummarna för mig imorgon på tentan.

Längtar bara tills det är helg!

Jag svävar på små rosa moln.

Åååhh, vilken underbar dansmara och vilka underbart härliga danser jag fick i helgen! Iiihhh!! :D
Jag svävar på små vita moln och vill bara tillbaka.

Nu ska jag drömma mig tillbaka till helgen som varit och jag kommer leva länge på de här mysdanserna. Ska det mysas, så ska det. :)

TACK alla underbara dansare som förgyllde min helg. :D


Bild på mig från maran 2011

Jag ska MYSA!

Jag och syrran gör oss iordning för ännu en danskväll på Öviksmaran och ikväll ska jag mysa ännu mer! Banden är bättre och förmodligen kommer det ännu mer folk. Kan det bli bättre? Det kan inte bli sämre efter en dag som den här iallafall!

Men som tur är har man världens bästa syster som ställer upp för en och jag har haft en bra dag på trots det som har hänt. Tack syrran, du är bäst! <3

Nu ska jag ta på mig danskläder, sminka mig, sätta upp håret i någon snygg frisyr och sen iväg och äta mat innan vi ska på dans ikväll igen i 8 (!!!) timmar! :D GALET!

Vi hörs!


Jag och Kalle på dans i Hög i somras 2010, Bild lånad av Sven.

23 timmar i vaket tillstånd..

Känner sig ovanligt fräsch efter att ha varit vaken i 23 timmar. Shit vad tokigt!! Kvällen var skoj, men hoppas på att man orkar med mer dans imorgon.

Godnatt och hej från Övik. Imorgon ska vi göra La stada! :)

Övik i helgen.

Fortfarande hängig efter sjukdom, men börjar må bättre. Idag är det plugg som gäller. Tenta igen om lite drygt 2 veckor. Nervös som bara den.

Drar till Övik i helgen. Ska nog bli skoj.


RSS 2.0