Tweet tweet..


Länk lånad av youtube.

Helgen har varit bra med bland annat dans och den slutade ännu bätre. Nu är det måndag och den nya kursen har börjat. Personalekonomi. Verkar mycket intressant, första kapitlen iallafall, så låt oss hoppas att kursen fortsätter så.

Nu ska jag bjuda på en av mina favoritlåtar, ovan.

Ciao!

Härlig vecka hemma.

Jag har haft en härlig vecka hemma, men visst har det varit många tankar.
Nu bär det av ned till Gävle. Ska träffa Anna över en lunch, har inte träffat henne sen jag flyttade till Örebro! Ska bli himla skoj. :) Sen kommer syster upp hit med. Läängtar.

Nu är det bäst jag äter frukost, annars missar jag väl tåget.

Ciao!


Härliga onsdag!

Idag har jag varit på café med Annika och Erika. Var verkligen toppen att se tjejerna igen, som jag inte sett på ett tag. Vi pratade om allt som vi inte pratat om under tiden vi varit ifrån varandra och om vad som komma skall. :) Tack tjejer, ni är toppen! <3

I övrigt är jag klar med tentan. YAY! Så imorgon ska jag bara ta det lugnt, hälsa på mina kära arbetskamrater som jag tycker så mycket om och bara vara.

På fredag bär det av till Gävle. Ska träffa Anna över en fika och umgås med henne, har inte träffats sen jag flyttade till Örebro! Och sen så komer syrran upp och då ska vi umgås med kusinvitamin och lilla Ella.

Nu ska jag umgås med mina päron och ska förresten skriva ett CV och personligtbrev!

Ciao mina kära. :)

   
Underbara vänner <3

Plugg och återigen plugg

Jag gör inget annat än att plugga och försöker få till hemtentan som ska in på fredag, för min del skickas in till Emelie på torsdag. En dag mindre, men det ska jag väl fixa?

Försöker att undvika Ljusdal så gått det går.. Åker inte gärna upp dit.
Igår var jag hem till Lussan och umgicks med henne iaf och det var trevligt. Tack vännen <3

Nu blir det att vända tillbaka till skrivandet. Vi hörs!

Ps. Nu började det ösregna!


Börjar längta till snön är borta.

Chokladbollar

Jag och Sofie gjorde chokladbollar igår och idag är tallriken nästan helt slut.. Undrar hur det gick till? Antar att det lägger sig direkt på höfterna och röven.. Inte bra alls..

I övrigt då..? Jag har beställt biljett hem. Ska göra hemtentan hemma hos mamma och pappa i huset ute på landet. Slippa stressen från stan och slippa grannar som väsnas.

Känner mig lagom depp. Hängig och nere. Dags för sängen så den här dagen kan ta slut och en ny dag kan ta tag.
Vi hörs i luften!

Ps. Tänker på dig Sofie.


Surt...

Har ont i magen... Inget som kan få mig på andra tankar just nu. :(

Ingen resa till Gävle... :(

Nu när jag äntligen skulle få min kortisonspruta mot smärtan så är doktorn sjuk och allt blir inställt. :( Blev så himla ledsen.

Så nu sitter jag i lägenheten i Örebro, istället för att vara på väg till Gävle. Jag får se det positivt. Får fler timmar att plugga på istället.. Ligger ju aningens efter i läsandet.

Var till frisören i måndags och blev mycket nöjd med håret. :) Lite mörkare än sist. Bilder kommer imorgon, annars inne på facebook. ;)

Ta hand om er tills vi hörs nästa gång!


Åker hem till Ljusdal

Yes.. då ska man hem en sväng.
SKa bli skönt att komma hem och träffa familjen.

Börjar dra ihop sig!!

Ciao!


Afrodans kvällen till ära.

Idag hade jag ett riktigt pass med flås för första gången på lite drygt 1 månad. Var mycket flås för min del eftersom jag fortfarande inte riktigt fått igång lungkapaciteten efter jag var sjuk.

Men idag blev det alltså 15 min snabb gång till Friskis, sen ett pass med Afrodans i 1 timme innan jag avslutade det hela med att gå hem igen. SKÖNT!


Då börjar träningen igen

Igår började träningen igen.

Jag gick i rask takt till Friskis innan det blev 1 timmes träning med Core Bosu och sen gick/joggade jag hem igen.

Ikväll är det samma veva, men med Afrodans istället. Ska bli så skoj!!


Rebecca är igång igen!!!

RSS 2.0