I just can't get enough


http://www.youtube.com/watch?v=OrTyD7rjBpw

Mors dag!

Stort grattis på Mors dag mamma! Tänker på dig och skänker många tankar till dig. Önskar att jag kunde vara hos dig nu. Jag älskar dig!
Stora kramar


Rockfestival

Idag ska jag iväg på lite rockfestival med Helena. Synd att inte vädret är bättre, men det blir tjocktröja på och sen lite rocktema, så man passar in bland folket. ;D

Tentaveckan börjar på måndag, är färdig med instuderingsfrågorna så jag tänker börja redan imorgon eller ikväll. Antingen det eller börja packa inför min flytt. Oavsett om det blir flytt till helgen eller helgen därpå så kan det vara en bra idé att börja packa så smått. Kanske packa över kläder i stora säckar osv.

Nu ska jag göra mat, sen hoppa in i duschen och göra mig iordning för festivalen. Först lite förfest dock hemma hos Helena. ;D

Ciao!


Det blev en bild från förra lägenheten då vi målade om toaletten. :D

Plugg 12 timmar om dagen

Tror aldrig att jag har pluggat såhär intensivt och så här mycket. Sista tentan, sista för det här året. Sen är jag färdig med mitt första år på PV-programmet! Det är helt tokigt. Kan inte förstå att det redan gått ett år. Känns som om att tiden bara flugit iväg. I ett år har jag bott i Örebro (nästan iaf), ett år har passerat med skola. Nu är det sommaren kvar, sommaren som kommer flyga förbi, liksom vilken annan sommar som helst. Jag kanske är lite bitter, men det är så det ofta känns. Lång vinter och kort sommar.

Jag håller tummarna för att Bauhaus kommer ringa till mig så mycket som möjligt. Nu ska jag dock återgå till pluggandet och sen är det dags för sängen.

------
Om du läser det här så önskar jag dig lyckatill i Irland. Jag hoppas på det bästa.


Solnedgång Thailand, Raya Island, Februari 2010

Tentaplugg på G igen.

Plugg plugg och åter igen plugg.. Tenta om 2 veckor lite drygt och jag har sååå mycket att göra. Funderar på att springa till ICA nu för att handla. Imorgon blir det dans igen. Längtar som en tok! Har blivit mycket dansande nu på sista tiden, välbehövt.

Helgen bjöd på bravader. Firmafest med Bauhaus och vilket gäng alltså! Härliga tjejer med go i. :D Tack för en superhärlig kväll! Mådde dock mindre bra igår, men det var det värt!.

Kilar vidare och ska försöka uppdatera lite mer.

Styrketräningsgenomgång på Friskis

Igår var jag på Friskis och fick gå igenom maskinerna med världens muskelknutte. Man blev nästan lite rädd för honom vid första ögonblicket, men vilken ödmjuk och härlig kille det var! Han fick en verkligen att känna sig avslappnad och lugn där man gick runt och fick gå igenom varje maskin. Jag var tydligen MYCKET starkare i de flesta musklerna än vad jag trodde! Det kändes ju otroligt skönt, att man inte är så svag ändå. Jag kan skryta med att i förhållande till när jag styrketränade i Silkeborg och nu så klarar jag ca 15 kg MER än Då. :D TOPPEN!

Sommarsnygg 2011 here I come! :D


Nya håret. :)

Klart en favorit!


http://www.youtube.com/watch?v=1q1WpOTpZ1A

Kort och gott.

Igår var jag till frisören och blonderade mig lite. Vi satte slingor och det känns jättebra. Idag har jag varit till läkaren och fått mig en kortisonspruta i tummen. Hoppas att smärtan ger med sig och att jag slipper att operera mig. Blev dock väldigt glatt överraskad då jag fick veta att jag inte behövde betala något för läkarbesöket. :D Köpte mig dock en ny skena, så nu har jag det. 100 kr blev dagens förlust, eller kanske snarare förtjänst. Kändes som ett kap iallafall.
Gårdagen var i övrigt bra. Solsken och varmt och skönt. Idag skulle vi få regn och åska, men än så länge har vi solsken. Dock inte alls lika varmt idag som tidigare dagar.

Nu ska jag låta Bauman få lite av min tid. Antar att han har förtjänat det.


Bloggtorka!

Vad har hänt sen sist och vad ska hända? Jag har varit på intervju med Bauhaus och det gick bra, jag fick jobb hos dem, dock deltid. Jag ska på introduktion om 2 veckor och sen är det bara att hålla tummarna för att de ringer in mig mycket snart. :)

I övrigt ska jag blondera mig igen, tröttnat lite på att vara mörk och nu när sommaren kommer så finns det väl inget mer somrigt än att vara blondina. ;)

Ska beställa biljetterna för mig och Leona ner till KBH i juli. Kommer endast kosta 1570 kr för 2 vuxna! Galet! :D

Vädret i Örebro har blivit.. Dött. Grått, tråkigt, kallt, ruggigt, jag har stängt in mig i lägenheten i några dagar nu.

I övrigt då? Åker ganska mycket på dans och funderar på att dra till Norrköping imorgon för dans till Whalströms.. Jag som hatar Whalströms. :P Men Det var några stycken som tyckte jag skulle åka, så vi får se vad jag bestämmer mig för. Har ju inget annat planerat?

Lyssnar på foxmusik och drömmer mig bort.. Bort från Giddens som jag bara gärna vill spy på just nu! BLÄ!

Hmm.. vad finns det mer att berätta? Jag ska till läkaren på torsdag! Längtar! Sen måste jag köpa en ny skena eftersom den jag hade har försvunnit. :(

Nä, nu ska jag återvända till Giddens, tror att han blir glad då.

Ciao!


RSS 2.0