Så mycket skola..

Veckorna rullar fortfarande på. Har fortfarande inte riktigt tid med så mycket annat. B-uppsatsen har fastnat och det börjar kännas lite motigt. Hoppas att turen är med oss imorgon.
Har tränat idag med syrran och nu blir det tv resten av kvällen.
Längtar tillbaka till Thailand..

Kliva upp, plugga, träna, gå och lägga sig

Jag har kommit in i ett flyt, men flytet är inte speciellt roligt. Jag kliver upp, äter frukost, åker till skolan, gör grupparbete, äter lunch, lite mer grupparbete, äter mat, åker och tränar, går och lägger mig.
Känns som om att man inte har något vidare liv. Varför har inte dygnen fler timmar? Känns som om att jag skulle behöva det. Imorgon blir det skola, plugg, lite mer plugg, sen ska jag träffa Erika! Skönt att få göra lite annat.
Nu är det sängen som väntar. Träningen idag gjorde mig lite småtrötter.
I helgen väntas jobb och fest.

Vad händer ikväll då tro..?

Vilken tur att man hade en riktigt bra gårdag så dagen inte tyngs ner över att man kastat 120 spänn åt skogen för ingenting. Nu blir det att tagga om med en massa plugg och sen får vi väl se om det blir eget hemmamys ikväll eller om man drar på dans eller kollar på matchen mellan Danmark-Sverige..
Den som lever får se.. :)

Vissa har det bra.

Imorgon blir det frukost med världens bästa Helena och sen blir det mat på kvällen med Magnus. Himla skoj ska det bli. :)
Bäst att lägga sig så man orkar med morgondagen.

Kärlek, släng dig i väggen!

Har varit ute och gått en lång promenad med Sandra idag, sen tog vi en latte på caféet runt hörnet. Det var välbehövt från bådas sida. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Mycket trevligt.
Vädret är toppen. Vindstilla och solsken. Jag stormtrivs.
Lite jobbigt är det ju att böckerna inte har komit vilkte betyder att det inte finns nå plugg att göra. Imorgon har jag både föreläsning och jobb på kvällen.. Därför ska jag njuta extra mycket idag!
Tack och hej!

7 november

Hade en mycket intensiv tentavecka och nu har nya kursen börjat igen.
Imorgon blir det en heldag med vänner, ska bli himla trevligt tycker jag. Välbehövt. Nu är det sängen som väntar.

RSS 2.0