Träning ikväll igen

Jag har tittat på några avsnitt av gossip girl, men nu ska jag göra mig klar till träning.. Jag tror att jag måste cykla in till stan och det är ju inte direkt så bra, men jag läre nog eftersom min pojkvän inte är hemma ännu.

Sköt om er där ute!


Kommentarer
Postat av: fia

ja, har det på datorn så jag kan skicka över den då kanske..



Okej tack!, ska in och kika lite på den sidan då å se vad det är för nå :P



kram

2009-01-08 @ 17:10:25
URL: http://fiam.blogg.se/
Postat av: Carolin

Hallo!



Hoppas du har det bra där nere i Danmark, läste om din kompis. Jag antar att man inte är beredd när någon rycks ifrån en, fast det kommer man nog aldrig att vara... Tänker på dig iaf!



Puss o kram

2009-01-08 @ 19:33:46
URL: http://airolin.blogg.se/
Postat av: Jennifer

men usch! de finns många bildårar :S

okej, ja jag har inga planer i februari alls! :P kanske dans nån helg..ska se över, kolla biljettpriser o så! :) Pussipuss

2009-01-08 @ 19:39:10
URL: http://moveyourfeet.blogg.se/
Postat av: LINDA LOTTAR UT EN SEX AND THE CITY-BOX

Jaha vad roligt det låter. Danmark är ju roligare än Sverige och inte så präktigt, tycker man ju. Jag bor i Göteborg, jobbar som frilansande skådespelare. Just nu är jag anställd av två barnteatergrupper och ska jobba som teaterlärare denna terminen för barn och deras föräldrar som går kurser hos mig. Lycka till med jobbsökandet! Det är alltid ett litet helvete, här i Sverige också när man precis slutat skolan. Man får räkna med ett år ungefär i början!

2009-01-08 @ 20:15:14
URL: http://lindafunde.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Har kollat lite hos sj nu :) första lr tredje helgen i feb kanske? priser på 5/600kr. vilken dag är bäst att anlända på? Jag kom ju på att det är öviksmaran den 13-14 feb! så då ska jag ju vara där! :) annars är jag helt open :)

2009-01-08 @ 22:37:42
URL: http://moveyourfeet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0