Grattis storasyster!

Idag fyller världens bästa storasyster år! -Nämligen MIN! Grattis syrran på dagen. Hoppas att du har haft en bra dag och får en trevlig kväll. <3


Jag ska snart iväg på Bodypump. Igår var jag och tänade bodyattack. Bäst att slänga i sig maten innan man måste åka igen. Det är verkligen skönt att träna, alla tankar om alla möjliga saker bara försvinner och resten av kvällen är man så utmattad att man inte orkar tänka på något. Jag gillar verkligen att det är så. Allt jobb läggs bakom en och man kan slappna av. Sen sover man som en stock också.


Ha en bra kväll och syster, sköt om dig!


Syskonkärlek. <3

Höstbild 2009


Shoppa, shoppa, shoppa!

Liten snabb uppdatering. Har varit och shoppat idag. Det blev en massa smått och gått. ;)

Jag mamma och pappa var till Hudik. Det var himla mysigt. Tittade på soffor och fick plötsligt lust att skaffa egen lägenhet och shoppa en massa till mig själv. Men först var det ju ut och resa som var högst på listan. Lägenhet och soffa får vänta.

Ciao!

Yihaa helg!!

Vad här ligt att det äntligen är helg! Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av den lilla ledighet jag har. Ingen utgång.

Jag och mamma tänkte att vi skulle ha haft en myshelg den här helgen. Den började med att vi skulle till Gävle och shoppa, sen blev det att vi skulle till Bollnäs och gå runt och titta på trädgårdsgrejer och igårkväll innan jag åkte på träning så skulle vi helt plötsligt vara ute på gården och plocka vedträn!? Vad hände med myshelgen???

Jag ska sitta och läsa i min bok. Jag ska gå ut i naturen med kameran och ta fina höstbilder och jag ska bara vara. Hur ofta får man göra det?

Vill ni att jag ska in på internet och vill ni prata med mig, så skicka ett sms.
Ni som  inte har mitt nummer, ja.. synd för er. :D

Ha det gött och ha en bra helg!

Om ni har tur kommer det en uppdatering under helgen.

Ciao!

 

   
  
 


Träningen gjorde susen.

Hemma från träningen. Skönt att slita lite på kroppen. Skönt att få tankarna bort till lite annat. Nu är det sängen som väntar.

Imorgon är sista arbetsdagen innan helgen. Skönt att man äntligen ska få helg igen! Undrar vad man ska hitta på då..?

Jag ska försöka hitta fotografen i mig iallafall, så att jag ska ut och ta lite kort på den vackra naturen. Det märks att hösten är här. Minusgrader på morgonen och ganska kallt på kvällen med!

Vintern kommer snart!


Träning igen ikväll.

Ikväll blir det träning igen. Jag behöver träna bort alla bekymmer. Alla funderingar. Alla frustrationer. Alla känslor..

Jag drömmer sådana konstiga drömmar nu för tiden.. vill helst bara springa bort från dem. Bli av med dem. Det är så jobbigt. :(

Trött efter träningspass.

Hemma från träning. Skönt att få slita lite och känna att man lever. Har precis ätit. Nu är det sängen som väntar. Är trött.

Imorgon är det KANSKE träning igen, men kan även bli en liten ledig dag. Träning på torsdag iallafall.

Sov gött!

Body Attack, Body Pump och Body Combat.

Sitter på jobbet och funderar över vad jag ska göra. Vi har det ganska lugnt, peppar peppar ta i trä! Hur som haver så ska jag på träning ikväll igen.

Igår var jag och Lussan på Body Attack. Hur kul som helst! Ikväll blir det Body Pump. Det är synd att de inte har Body Combat, för DET är något som är skojigt. Det tränade jag nere i Danmark när jag bodde där.

Nu ska jag återvända till jobbet. Jag ska snart på lunch och sen blir det en tur upp till Sjukhuset. Jag ska röntga handen (musklerna och senerna).

Ni får ha en fortsatt blåsig bra dag.
Ciao!

Ps. det var nästa helg som det var dansgala i Sundsvall.. Man kanske ska åka? Ds.


Sliter som ett odjur.

Idag har jag hjälpt mamma ute i trädgården. Jag har slitit och et har varit skönt! Jag behövde det här. Känslan av att slita så att kroppen gör ont. Känslan av att ha arbetat hårt så att man är slut i kroppen.

Brorsan har precis fixat med dvd:n, boxern och tv:n.. Nu finns det surround ljud hela tiden. Tack för det brorsan! :) Då ska jag och mamma sätta och och titta på en film.

Hejsvejs.


Kom inte nära mig, jag kanske bits!

Igår kände jag vrede. Jag var argsint!
Idag känner jag frustration, men jag är glad för att vädret är bra.


Jag har tackat nej till att plugga i Århus, efter igår var det ett faktum.


Fest med Exceptions.

Vilken vacker dag det är idag! Ca 20 grader ute, vindstilla och bara skönt. Solens strålar försöker tränga sig igenom det lite glesa molntäcket som täcker himlen. Jag är glad.

Igår var jag på Järnvägs med firman. Det var himla skojigt. Först var det förfest hemma hos Frida. Jag, Frida, Agnieszka och Peter delade på lite vitt vin innan vi skulle dra oss vidare för att äta mat. Väl på Järnvägs så var det uppdukat för oss på övre våningen. Vi satte oss till bords och satt bara och pratade. Rätt vad det var så kom maten in och HERREGUD säger jag bara, vilken enormt god mat! Riktigt mört kött och saftigt var det. Pommes Fritsen var också riktigt goda. Sen var det salladen. Ruccola med tomater och rödlök. MMMM så gott! Vi umgicks och pratade ganska länge. När klockan närmade dig 23.30 så gick vi ner och dansade och pratade tills klockan blev 01.00 och det var dags att åka hem. Tack allihopa för en MYCKET trevlig kväll.

Nu sitter jag här hemma och ska snart stoppa i mig något att äta. Kroppen behöver det efter en utgång som denna.


 


Åhh, ta mig hem!

Jag är alldeles matt. Huvudet är trött och jag orkar inte mer idag. När klockan var 12.45 kände jag för att gå hem och dra täcket över huvudet. Det känns visserligen lite halvt om halvt att fortsätta jobba till kl. 18.00 och sen äta middag på Järnvägs med kollegerna, men jag vet att det kommer vara värt det när jag väl kommer dit.

Igår fick jag beviljad semester, vilket betyder att det bär av till Danmark i vecka 42. Jag och Nina har bestämt att vi ska träffas och äta frukost på lördag morgon när jag kommer ner och sen blir det ut i storstaden. Köbenhavn! Mer om vad som händer och sker i Danmark kommer när det närmar sig.

Ikväll ska jag kanske ta en öl eller två. Jag tror inte att det blir något rejält festande. Förmodligen blir det bara lite mys och lära känna kollegerna. Det kommer bli trevligt, det känner jag på mig.

Längtar tills arbetsdagen är över.. Bara 4 timmar kvar.

Ha det så bra!

Är livet en gåva?

Borde jag skratta eller gråta? Vara hysterisk kanske? Nääeee, hysterisk är kanske att ta i. Sitter på jobbet nu och det är ganska lugnt än så länge. Folk verkar må himla bra. Jag mår mindre bra.

Igår skrev en gammal kompis till mig. Han har varit i Afghanistan som soldat. Jag hade ingen aning om det här och blev ganska chockad när han sa det. Därefter berättade han att han hade varit med i en olycka där nere. Deras bil hade kört över en vägbomb. Han överlevde. Han hade dock inte lika tur som hans kompisar. Båda hans ben sprängdes bort... Jag lider med dig, men är jätteglad för att du lever.

Nu kan man ju fundera på hur man skulle reagera i en sådan situation. Är man otroligt ledsen för att man inte har några ben och måste ha proteser resten av sitt liv, eller är man otroligt glad för att man har överlevt? Vilka känslor dyker upp?

I den här situationen känns en liten vit lögn inte så stor längre. Jag sa något som jag inte borde ha sagt, något jag inte är så stolt över. Jag har dåligt samvete för det med. Samtidigt, hade jag inte sagt som jag gjorde, hade vi två då suttit här idag? Jag vet inte. Det är väl inte en tillräcklig ursäkt för att man inte sa sanningen, så än en gång, förlåt för det.

Nu ska jag återvända till jobbet... Se om jag kan komma över mitt dåliga samvete eller om det kommer förfölja mig resten av veckan.

 

 


Första dagen på jobbet..

Första dagen på jobbet efter en vecka med sjukdom och efter en helg med dans. Nu är jag taggad. Efter lunchen trodde alla att jag var speedad. Jag är taggad och peppad. Nu väntar en vecka med jobb och sen verkar det bli firmafest på 29:an på Järnvägs. Varför inte supa till lite med trevliga kollegor? Tåls att tänka på.

Kvällen bjuder inte på något skoj. Det blir nog att leta fram en bra bok och lägga mig i sängen nu.

Tack du där uppe i himlen för att du har återgett mig läsglädjen! Jag tycker att det är ROLIGT att läsa böcker.

Imorgon fortsätter arbetsveckan, men den är snart över.

    
  

Lite härliga bilder från helgen. På dansfolk och på mig och min syster. Karin var taggad hela helgen. Jag och syster fick ta en bild för att visa hur ledsen man är när man måste åka hem, men även en bild på hur glad man är för att man fått en bra helg. :)

Hemkommen efter en underbar dansmara!

Nu har jag kommit hem efter en helt underbar dansmara! Jag förstår inte att folk INTE kan tycka om att dansa!?

Man får vara nära andra människor, man får mysa, man får kramas, man har roligt, man umgås, man skrattar, man svettas (vilket visserligen är lite jobbigt ibland). Men alla de här sakerna har deras egenskaper och det är så otroligt roligt att träffa allt folk från olika delar i Sverige.

Jag har träffat gamla danskompisar från Skellefteå och Umeå. Himla skojigt alltså. Har även träffat en del nytt folk från Göteborg och Stockholm.

Jag och syrran fick båda dansa med Hr. "Kokkobellman". Han var runt överallt på golvet. Framåt, bakåt, till höger och till vänster, uppe och nere. Jaa, med andra ord, ÖVERALLT! Jag ville helst inte titta på hur andra människor reagerade, men när jag tittade på dansgolvet så hade folk skingrat sig och lämnat en stor dansplätt till endast oss två.
-Vid sådana här tillfällen önskade man att man inte existerade.

Jag vill tacka syster för en underbar helg och alla andra dansglada människor där ute i Sverige. Tack för att NI förgyllde min helg.


Bilder kommer senare...

Övik, här kommer vi!!!!

Jag åker till Övik om 2 timmar. Om lite drygt 45 minuter ska jag åka härifrån.

Vi hörs efter helgen!


Dansmara i Övik i helgen!

Sista dagen man har att krya på sig. Jag mår bättre nu än jag trodde jag skulle göra. En vecka i sängen, numere mad papper och nässpray i högsta hugg. Imorgon bär det av till Övik för en danshelg, nämligen ett marathon!. Hur ska det här gå till? Jag får göra som syster säger, ta det lite lugnt.

Nu ska jag ta på mig lite sköna kläder och göra lite mat. Jag börjar bli hungrig.

Ha en bra helg allihopa!

Ciao!


   

Minnen....


Sjuklingen...

Det gäller att ligga ner i sängen så mycket som möjligt. Först är det frukost och sen ska jag krypa ner under täcket igen.

Håll tummarna för att jag snart blir bättre!

Jvg och Stadt igår, idag: mor och dotter dag?

Jag har inte sovit allt för länge. Imorse vaknade jag av att halsen känns som något jag vet inte vad. Den bränner något så ofattbart mycket och det gör ont när man sväljer. Detta går INTE när jag ska åka till Öviksmaran nästa helg! Ajabaja förkylning, försvinn!!

Tack igår mina två flickor, Jyothi och Lussan. Jag hade en riktigt trevlig kväll med er, även om det inte blev som vi tänkt oss. ;) I oktober bär det av till krogarna i Stockholm! DÅ ska vi ha skoj!

Vi får se om jag och moder åker till Forsa för att plocka svamp idag eller vad vi ska göra. Träning ikväll? Vi får se, med tanke på hur jag mår.

Far har åkt till Stockholm för att han ska med färjan till Åland. Idag är det jag och mor, kanske en mor och dotter dag?

Ni får ha det så bra!
Ciao!


Bjuder på en liten humla idag...

Hemma från krogen.

Hemma från krogen.. Jag vet varken ut eller in.

Tack tjejer för en trevlig kväll! Jag antar att jag måste sova nu...

Godnatt

Tack för en härlig dag.

Ikväll kommer Leona och Kerstin! Vad kul det ska bli att se dem igen igen igen. :D Alltid lika skojigt när min älsklingskusin och min älsklingsmoster kommer på besök. :)

På lunchen idag var jag ute och åt tillsammans med Jyothi och Lussan, tack tjejer för en trevlig lunch. Vi planerade lite inför morgondagen då vi ska på krogen. Jag tror vi kommer få mycket roligt ihop. Vi har även planerat att vi ska åka ner till Stockholm eller någon annan större stad och gå på krogen i oktober. det kunde vara SÅ roligt! Jag hoppas verkligen att det blir. I annat fall blir det säkert jag och Jyothi som drar ut i storbyn. ;)

Imorgon är det utgång som gäller med tjejerna som sagt, men ikväll blir det mys med familj och släkt. En film med lite popcorn och en STOR kopp thé, det låter väl inte så illa?

Nu ska jag återgå till jobbet, det är dock inte så mycket att göra nu här sista tiden, peppar peppar ta i trä!

Ha en bra kväll!




Yes, nu är det helg igen!

Idag är det fredag. Jag skulle egentligen ha varit nere i Stockholm den här helgen, men så blev det inte iallafall. Istället så stannar jag hemma och ikväll kommer min kusin och moster hem hit från Stockholm. De ska gå en körskole-kurs över dagen.

Inatt hade jag inte några mardrömmar som jag hade igår natt och det var ganska skönt. Skönt att veta att man kan sova utan de otäcka drömmarna.

Snart är det jobb. Den här veckan har gått otroligt snabbt tycker jag. Jag hoppas att nästa vecka går lika snabbt för nästa helg ska jag nämligen på Öviksmaran!!!! JIHOO! Jag tror verkligen att det kommer bli skojigt. Fredag kväll/natt och lördag kväll/natt som det är massa massa dans med otroligt härliga människor. Jag och syster ska åka tillsammans och vi ska bo på hotel hela helgen. Jag tror det blir mysigt. :)

Nu ska jag avsluta och skriver lite mer i helgen.

Ha det så bra allihopa!


Jag buggar med en kille uppe i Jättendal.

Grodor..

Hur kommer det sig egentligen att grodorna ALLTID är ute på vägarna på kvällarna? Tror de verkligen att vägen är ett ofarligt ställe att vara på? Borde de inte ha lärt sig vid det här laget? Jag lärde mig iallafall redan när jag var 3 år att vägen var ingen lekplats! Möjligtvis att det är en bra hopplats där man kan sträcka ut hela kroppen utan att en massa grässtrån ska slå till en i ens frihet, men iallafall? Någon nytta får det väl ändå vara.

Apropå grodor så höll jag på att köra på en groda på vår infart. Stackar blev så rädd, men jag väjde och tog den snäva kurvan in på parkeringen! Jag är en grodälskare, men när det kommer till vägsittandet så tycker jag att de är väldigt korkade.


Igår var jag på träning och snacka om att jag har träningsvärk i kroppen idag, jag kan knappt gå på benen och inte stå på dem heller för den delen. Träning igen på torsdag, så nu gäller det att ta igen sig lite. Lussan har nästan övertalat mig att följa med ut på krogen på lördag, så jag antar att det är det jag har att vänta mig i helgen också, lite fylla och trevligt sällskap med Lussan och Jyothi.

Nu ska jag återgå till mitt filosoferande om grodorna och tillbaka till jobbet.


RSS 2.0