En vacker och bra dag.

Nu är det några dagar sen jag skrev här inne. Har haft fullt upp att packa upp väskorna och återvända till jobbet. Ikväll blir det mys med älsklingen. Vi ska äta "tacospaj" med guacamole och senare blir det nog popcorn och annat smått och gott. Imorgon ska vi åka på en tur och se lite av landskapet. Enligt Mr Was ska vi åka tidigt på morgonen, så vi får se om vi kan pallra oss upp imorgon tidigt.

Vi har börjat titta på skidresor eftersom vi gärna vill till Österrike i vinter, men nu får vi se om vi kan hitta något billigt och bra. Dagen idag har i övrigt varit en superbra dag. Solen lyste över den vackra himlen. Jag kände glädje.

Nu ska jag kila och se om jag kan göra något för min skatt.
Tjolahopp!

Back in Silkeborg

Nu är jag tillbaka i Silkeborg. Jag ska slänga i mig lite frukost och sen bär det av till jobbet. Jag funderar på att åka och simträna imorgon kväll. Skulle vara ganska roligt faktiskt.. Nu får vi se.

Ciao!

Imorgon åker jag tillbaka till Danmark.

Imorgon åker jag tillbaka till Danmark och får träffa Mr Was igen. Jag längtar inte tills jag ska börja jobba igen, men det ska bli gött att se älsklingen.

Idag har jag och mamma spenderat vår dag i Hudik. Det var riktigt skoj. Vi tittade runt i alla möjliga butiker och hittade en del som vi köpte. Jag fick ett par underställsbyxor och en Craft-tröja av mamma. -Tack! Sen köpte jag lite underkläder, strumpor och lite skor. Vinterskorna är i hamn! Jippie!
Vi strosade runt väldigt länge i Hudik och sen var vi iväg och handlade lite innan vi skulle bege oss hemåt igen. Härligt att umgås med dig mamma.

Nu ska jag packa väskan.. eller... VÄSKORNA. Uups.

Älskling, vi ses imorgon! Och alla ni andra -  Tack för en härlig vecka!

Jag stod en meter ifrån en livs levande räv.

Vi har precis kommit hem från farmor. Vi hade mycket trecvligt hos henne och åt god mat och härlig blåbärspaj som efterrätt. :) Vi satte upp några tavlor i hennes lägenhet också.

När vi kom hem och parkerade på gården så sa pappa: "Titta, där är räven nu igen!" Den hade tydligen varit och hälsat på dem förut och nu stod den ute på vägen och tittade på oss. Vi satt alldeles stilla och sa inget, men plötsligt fortsatte den sin väg. Vi började packa in alla saker från bilen och rätt som det var stod räven på vägen igen. Den tittade på oss och efter ett tag lade den sig vägen och iaktog oss. Pappa satte sig på huk och visslade på den och vi andra närmade oss också. Rätt som det var reste den sig upp och började trippa mot oss. Sakta men säkert.
Den ville dock inte närma sig helt, men jag stod endast en meter ifrån den ett tag. Vilken känsla! Det märks att man är ute på landet och jag trivs verkligen av naturlivet, speciellt när något sådant händer.

Vi gick in efter ett tag och räven följde efter oss. Man kunde tro att den gärna ville med in.

Förutom mitt möte med räven så var kvällen mycket bra. Jag träffade även brorsan och Fia och de fixade så att jag kan vara sysselsatt under min resa tillbaka till Danmark. -UNDERBART!

Superhelg!

Nu ska vi snart snart snart åka till farmor och äta.. ska börja packa väskan lite också, det behövs snart.. är en del jag ska ha med ner till danmark. En toppenhelg har det vart iaf. Tack allihopa!

Vilken underbar kväll!

Herreguuud så roligt det var igår! Vilken kväll! Vi dansade en massa och det var inte riktigt tid för slapp. Nej, man blev uppbjuden och själv så bjöd man upp en massa folk. Jag trodde inte att det skulle bliså skoj med tanke på att fredagen inte var en höjdare. Jag är mycket mycket MYCKET nöjd med kvällen.

Jag och syrran hade skoj, både på och utanför dansgolvet.
Det var även roligt att träffa allt folk. Ett halvår är lång tid och därför var det extra roligt att se dem allihopa.
Jag blev bjuden hem till Erik och Hans som tyckte att jag skulle åka dit och basta ikväll. Jag vet inte hur det blir än eftersom syrran åker hem imorgon bitti och då vill jag ju gärna spendera lite tid mer med henne. Nu får vi se om jag beger mig till Delsbo eller inte.

Nästa gång jag ska dansa blir nog nån gång om ett halvår igen.. men jag kommer njuta varenda sekund på dansgolvet och det här kan hålla mitt humör på topp i några dagar. Vilket sug! :D

I natt stormade det också. Då jag och syrran hade kommit hem så pratade vi om att det kanske var riskabelt att ställa bilarna här ute eftersom trädena kanske kunde tippa. När ALexandra stod i duschen så hörde vi ett ordentligt brak och vi frågade oss om det kunde ha varit ett träd. Utan några större spekulationer gick vi och la oss. Nu i morse när vi vaknade såg vi våran kära gran som har stått här ute i så många år, nere på marken. Den tippade i natt. Men tur att den missade bilen!

NU ska vi hem till farmor och äta mat och fika. Vi har inte träffat henne på riktigt länge så det ska bli skoj. Ha en bra dag! Så hörs vi..



Lite uppdatering om lördagen den 25 oktober 2008

Jag sov länge idag. Jaa, jag behövde verkligen få sova. Jag var fortfarande helt död efter tågresan från Danmark. Jag klev upp 10.50, myyycket sköönt.
Jag åkte till Ljusdal igen för att träffa Ellinor och Jonas över en fika. Vi bestämde att det fick bli Finess. Jag kom dit först, för en gångs skull! Och fick sitta och vänta på de andra två. Till slut kom de och vi insåg att det itne gick att fika på Finess och bestämde att vi skulle gå till Märtas Café istället.
Väl nere på postplan så ser vi polisen som är i full gång med att ge böter till var och varannan person/bil. I min förtvivlan skyndade jag mig till min bil och drog fram brickan med klockan på och ställde den på kl 13.00.. Som tur var fick jag ingen böter. Men tänk er om.. HUR ofta är polisen ute och ger parkeringsböter till folk i Ljusdal? -Aldrig!

Vi gick på Märtas och satt däar ett bra tag. Vi hade bjudit dit Frans och hans flamma också, men de kom rätt sent, dock var dagen mycket trevlig.

Nu har jag kommit hem och ska snart göra mig iordning för att dra på dans ännu en kväll i Hudik.

HÄR KOMMER JAG!



Hemma nu..

hemma från dans. Nu är det dags att hoppa i sängen. Ska bara duscha och sen ska jag sova gott. Tycker jag att ni ska göra också.

En HELdag i Ljusdal

Nu är det fredag kväll. Idag har jag haft full sjå att hinna med alla saker. Jag träffade flickorna idag och fikade med dem. Vi gick på Fifty fifty och köpte en del saker och vi gick på skoaffärer och en massa andra. Carro fick en korv som hon verkligen njöt efter en dag på jobbet. det var underbart att umgås med dem och höre hur det var med dem. Jag träffade Anna i skobutiken och jag träffade Britta när jag gick ut och fikade (en gång till) med mamma och syrran. Efter en heldag i Ljusdal åkte jag hem till mitt kära hus med syster och sen abr det ner till Sofia.. Jag spenderade ca 40 min med henne innan hon skulle fortsätta på sin resa. Jag gick hem och nu är jag här.

Mamma, pappa, jag och syrran ska äta god mat ikväll och sen åker jag och Syrran till Hudik och dansar. Vi bestämde att det fick bli lite senare eftersom vi är trötta och inte orkar dansa från 19.00-02.00 ikväll. Så vi åker först till klockan 21.00.. Men imorgon ska jag åka med Lotta och Carro och så åker syrran i egen bil. Jag och flickorna åker så vi är på dansen omkring kl 19.00 och förmodligen stannar vi hela kvällen.. inte nog med det så blir det en EXTRA timme dans imorgon... tror det blir en lång kväll.

Jag har hunnit med så mycket men ändå så lite och jag hinner inte ens med att tänka.
Nu ska jag hjälpa till med maten och sen ska jag byta kläder.. En hel kväll med dans.. Jösses, det blir skoj!


Jag hemma i huset i somras. -08

Silkeborg-Ljusdal

Ja mina kära. Nu är jag hemma i Ljusdal. Igår träffade jag Nina på Köpenhamns tågstation. Jag har inte träffat henne på 2 år.. Vi hade så mycket att prata om och så lite tid. Tågresan gick bra, men har inte sovit så mycket på tåget till Stockholm. Jag åkte till Gävle i morse och där träffade jag mamma. Vi gick på ett café och åt frukost och satt bara och pratade tills det var dags att springa vidare till frisören. Väl hos Tommie visste jag inte vad jag skulle göra med håret och sa att han fick besluta det. Jag sa "inte kortare än till brösten!".

Jag har blivit lite mörkare, men är fortfarande blond. Jag har betydligt kortare hår, men tycker att det är bra iallafall. Syrran kom till Gävle också och vi gick en sväng på stan och tittade, både mamma och alexandra införskaffade lite saker, men jag stod över idag.

Vi kom hem runt 18.00 tiden och sen efter många om och men så stannade jag hemma från invigningen av årets World cup jag med. Jag umgicks med min familj istället. Jag fick lägga mig på en spikmatta för att få igång blodcirkulationen i ryggen för att kunna knaka till ordentligt.. snacka om att det gjorde ont.

Det har som sagt hänt en del sen jag åkte hemifrån igår. Nu är det Heroes säsongsavslutning som gäller. Sen kanske det blir sängen. Imorgon väntar fika med mina underbara flickor. SOM jag LÄNGTAR!

Träning som utmattar kroppen.

Ojoj, träning ikväll. Det var skönt att träna igenom hema kroppen innan jag ska hem. Jag tyckte ändå inte att jag var helt utmattad i kroppen och det kändes som om att jag inte hade tränat alls. Jag bestämde mig därför att jag skulle cykla så snabbt som möjligt hem till lägenheten. Jag lyckades! Var dock lite trött i benen.

Nu är jag trött i huvudet och tror det är tid för sängen. Godnatt.

Det blåser!

Äntligen hemma! Ännu en jobbid dag på arbetet. Jag städade ett rum som en mucket sjuk patient har legat i, hon hade tydligen haft mag-influensa... Låter allt förutom bra! Inga skyddskläder eller munskydd, så vi får väl se om jag blev smittad eller inte. Jag måste säga, jag trivs inte med att jag ska vara tvungen att ustättas för farliga bakterier på mitt arbete. Mitt arbete är inte att smittas av andra människor. Med tanke på att jag nyligen har haft influensa så tror jag inte att mitt immunförsvar är allt för bra och jag tror inte att jag skyddas mot alla baciller runt omkring mig.

I övrigt så blåser det som f*n här nere. Det är nästan omöjligt att cykla över bron för att man nästan blåser omkull. Jag måste tyvärr cykla över bron en gång till ikväll eftersom jag ska på träning.

Så, för att njuta lite av dagen så ska jag titta på House nu innan jag ska bege mig igen.

Filmkväll.

In her shoes.. Det är filmen jag ser ikväll. Lika bra varenda gång. Imorgon ska jag jobba igen och på onsdag åker jag hem. Helgen kommer bjuda på dans, familj och vänner.
Ciao! Adioz! Goodbye! Hejdå!


Vädret är allt bra konstigt.

Idag är det vackert väder utanför. Konstigt som vädret ändras hela tiden. Igår regnade det ju hela dagen och var riktigt ruskigt. Vi har således bestämt att vi ska åka hem till mina svärföräldrar och träffa Smilla. Jag har inte träffat henne sen 1.5 månad tillbaka och det är väldigt längesen. Vi ska gå en liten promenad och njuta av solskenet.

Problemet med ryggen/nacken har kommit tillbaka. Jag trodde att jag skulle slipa behöva gå till en kiropraktor, men så är inte fallet. Jag tycker bara att det är onödigt att åka till en kiropraktor nu när jag ska sitta på ett tåg i 17 timmar hem på onsdag. Då kommer min rygg/nacke vara likadan igen och det skulle betyda att jag har lagt ca 400 kr på ingen nytta alls. Förhoppningsvis kan mamma knaka till mig bak i ryggen och ge mig en massage, så kan vi se om det hjälper.

Tropic Thunder var en bra film, men jag trodde att den skulle vara lite roligare än den var. Det var nog lite mer dansk humor, men det var en trevlig kväll. Vi åt italiensk mat och pratade en hel del, även om det kändes lite konstigt i början.
Som sagt en trevlig kväll med trevliga människor.


Jag och älsklingen på min studentdag <3

20 månader med älsklingen

Idag har firar jag och Mr Was 20 månader tillsammans. Vi ska ut och äta på Natalie  tillsammans med Søren och Maria och sen ska vi i biografen och se Tropic Thunder. Jag tror det blir en riktigt bra och trevlig kväll. Läre ta på mig lite finkläder eftersom vi ska ut på restaurang och det hela.

I övrigt var vi över till Jysk och köpte de två sista korgarna till badrumsmöbeln och batterier. Jag tor jag ska hämta väskan nere i förrådet och så ska jag både packa och fixa till i badrummet så lådan till hårfönen kan ryka ner i förrådet istället.

Det är grått utanför och det har regnat litegrann, men nu hoppas jag att jag kan ta mig i kragen och fixa till lite. Förresten, julsakerna har börjat komma in i butikerna nu. Snacka om att julkänslan börjar komma.


Lite nya bilder.

Lite bilder som blivit tagna för några veckor sedan som jag inte fått in på datorn förrän nu.


En höstdag i oktober.


Eken utanför vårt fönster. SE vilka vackra färger det hade. I dagens läge har de flesta löv fallit ner.


Jag i min nya skjorta, för ca 2 veckor sen.

Fredag med underbart väder.

Fredagen bjuder på underbart vackert väder. Jag och älsklingen var ute på en promenad tillsammans men nu är vi tillbaka inne i lägenheten. Senare idag ska vi till Mr Was syster Maria och hennes man för att laga bilen. Jaa, avgassystemet är absolut inte bra, långt ifrån. Vi har varit duktiga idag och städat ur garderoberna. Jag slängde en del, tro det eller ej, men det var inte så mycket.

Imorgon väntar en kväll med Søren och Maria. Vi ska i biografen. Vi ska se Tropic Thunder och hoppas verkligen att den är bra, för det verkar den vara. :)

Jag ska packa väskan också och se till att jag får med mig allt hem till Kära Ljusdal.
Nu ska jag byta tröja, den jag har på mig känns för liten.

Frugt och grönt

Jag kanske var lite deppig när jag skrev föregående inlägg, men satan i gatan vad mycket en liten träning kan göra. Jag hade inte alls lust att cykla 2 km för att träna Body Step (step up), men så snart jag kom hem var jag på mycket bättre humör. Mr Was hade gjort spenat och feta paj som smakade mycket godt och även skurit upp lite salladsblad. Vad mycket lite grönsaker kan göra.

På senaste tiden har jag fått ett otroligt sug efter frugt och grönt. Jag har förmodligen ätit för lite av det goda och på så sätt saknat det och därav suget. Mitt sötsug har minskat, men inte helt. Speciellt på arbetet kan jag känna att jag har behov av något sött när eftermiddagen närmar sig, har jag inte något godis brukar jag ta ett glas saft och om jag känner att jag vill vara nyttig så brukar jag ta en kiwi.

Mr Was och jag har funderat på att försöka ha ett godis/söt förbud under en månad. Jag vet dock inte när detta förbud kommer inträda eller om det överhuvudtaget kommer att hända, men man kan alltid hoppas.

Förresten, jag såg sandhedens time igår på TV3, pojken som deltog i programmet hette Björn Pelle.. Ganska komiskt namn, eller?


Jag och älsklingen i Fredrikshamn

Bara en liten uppdatering.

Nu väntar träningen. Jag åker om bara en timme och ännu en dag ska jag träna ensam. Yes, Sabrina har gjort illa sin rygg och nu kan hon inte träna alls. Som tur är så är det ju en grupp som tränar. Hade aldrig kommit iväg om det var vanlig styrketräning med mig själv.

Jag har slappat hela dagen med älsklingen, vi borde ha gjort något vettigt, men så blev det inte. Det känns inte så bra att inte ha gjort något, men vi har inte haft något att göra heller för den delen.

I helgen ska jag packa väskan tills jag ska åka hem till Sverige och då ska jag passa på att rensa skåpet också.
Jag har kommit fram till att jag inte har så mycket att skriva här inne nu för tiden, så därför är mina inlägg ganska tråkiga.. det får ni ursäkta.

Over and out.

Äntligen semester

Nu har jag semester. Äntligen lite tid att ta det lugnt och kanske titta runt på andra jobb. Jag har redan tittat på kommunens hemsida, men icke.. man ska ta mig tusan vara utbildad till allt. Jag har även tittat i tidningen, men inte något alls som faller i smaken. Städjobb överallt och det har jag fått nog av. Nu får vi se hur det går.

Jag ska njuta av min lediga tid och försöka hitta på något att äta.
Ciao!

Värsta jobbardagen hitills

Sista jobbardagen imorgon sen får jag lite semester igen, eller rättare sagt en lång helg. Jag längtar. Jag behöver. Ja, jag behöver ta det lugnt. Idag var jag nära ett nervsammanbrott. Jag var "stiktosset" som de säger i Danmark. Jag var skitförbannad med andra ord. Jag stressade på som vanligt, jag stod och diskade och de kom bara med mer och mer disk in i köket, jag ville bara att de skulle ställa disken ute på bordet, men icke.
Till slut ville jag bara skrika och gråta eftersom klockan var 13.30 och jag hade fortfarande inte ätit (slutar jobba 14.30). Jag lämnade bara allt som det var och gick ut och satte mig på en bänk i solskenet, där satt jag i 20 min innan jag gick in igen. Jag ville åtminstonne inte skrika eller gråta längre, men ack det var en jobbig dag.
Det här jobbet är helt enkelt inte något för mig, allt för stressigt och det är inte alls NÅGON som sätter pris på det man gör, alla bara klagar.

Nu har jag klagat av mig. Över till något annat. Mr Was gör mat. Underbart! På lördag ska vi i biografen tillsammans med Søren och Maria för att se Tropic Thunder, då har vi månadsdag. Vi kanske ska äta på restaurang tillsammans också och det kunde ju vara extra mysigt.

Tjolahopp och hej, orörda grej..

Ryggskott?

Efter en lång dag på arbetet har jag nu kommit hem och försöker njuta av min lediga tid innan träning, men.. Jaa, det är ett stort MEN i den här meningen. Jag har typ nackskott, eller ryggskott, eller något mitt emellan. Det sitter fast precis nedanför nacken på mig och jag får inte loss det. Det har varit konstant i ca 1 vecka och nu tycker jag att det var dags att ringa en kiropraktor.

Jag sitter fortfarande och grubblar över min frisyr, hur den ska se ut och vad jag ska göra. Hela tiden velar jag mellan så långt jag har nu och kortare. Jag kan inte alls bestämma mig och tycker ena stunden det skulle vara fint med lite kortare och andra stunden känner jag att det långa är mycket finare. Hårfärgen funderar jag också på. Ska jag vara ljusare eller ska jag vara båda delarna? Kanske färga några kopparagtiga slingor i samtidigt som jag ljusar upp det? Ähh, jag blir inte klokare över att fortsätta grubbla här inne på bloggen.

Nu ska jag äta, sen ska jag packa väskan och bege mig till träning.
Ciao.

Tack Carolin. :)

Ja, vädret är på topp idag och värmen är fortfarande här.
Jag läste på Carolins blogg. Hon beskrev att vintern snart är i Hälsingland. Vinterdäcken är på och snart är det november. Det tänker jag inte alls på när jag är här nere i Danmark eftersom vi fortfarande, någon gång då och då, har varma höstdagar.
Sången som du har på din blogg Carro, den svänger verkligen. :) -Den påminner lite om musiken som spelas på danserna. :D

Du fick mitt humör att bli bättre. Känns bra att jag ser på skrift att någon tänker på mig. :)


Skinande rent.

Hela lägenheten är ren. Den är nästan skinande ren och det känns bra. Det som känns mindre bra är min täppta näsa, det är jobbigt.
Dock ger den skinande lägenheten mig en smula glädje.
Jag och älsklingen gick en liten promenad runt om den mycket lilla sjön.. eller kan man ens kalla det för det? Den är inte så stor, men oavsett vad var det skönt med en liten prommis.

Vi måste köpa ny damsugare. Men hur skoj är det att lägga pengar på det? Men vi behöver en och det är snart. Kanske när jag har fått  lön igen i november..?

Jag ska jobba måndag-onsdag i veckan som kommer. Ska bli skönt med lite lugn och ro de sista fyra dagarna av veckan. Veckan efter blir lika dan och sen åker jag hem till mor och far.

Det kommer en bra film ikväll.. jag tror jag ska se den.


De förbannade exemen!

Exem.. dessa sjuka, dumma, elaka exem.. De är överallt!
Armveck, knäveck, armhåleveck och den onämnbara troskanten.
Jag blir tokig. Det kliar och svider.
Jag hoppas de försvinner mycket snart.


VM-kval

Sverige spelar mot Portugal
Danmark spelar mot Malta.

Vem vinner och vem försvinner?

Fredag och lördag.

Äntligen lite bloggskrivande igen. Jag kunde inte komma in tidigare idag och igår hade jag helt enkelt inte tid. Nej, jag och älskligen firade vår månadsdag lite tidigare, med andra ord 9 dagar för tidigt.. men vem räknar?
Vi åkte till Føtex, Danmarks köttmarknad... eller, nästan iallafall.
Vi köpte kött som var väldigt mört och underbart läckert, 88 kr. Jag tyckte att vi skulle lyxa till det lite mer, så vi gjorde potatis, morötter och lök i ugnen. MUMMA!
Efter vi hade ätit såg vi en film tillsammans och åt Carte D´ors vaniljglass med hemmagjord varm chokladsås. KAN DET BLI BÄTTRE?

Idag var vi in till stan. Jag bestämde mig för att införskaffa en annan mössa. En vacker dag kan jag kanske få den där mössan från Randers, men den dagen har inte kommit ännu. PEAK-mössor är väldigt fina och lite sportiga. En rosa peak-mössa med ett grönt tryck blev min stora införskaffning. Ett inpulsköp hände under min resa också. En PUMA neccesär blev min, efter allt så behövde jag en ny. Jag sprang in på Vero Moda också med Mr Was i hälarna och hittade en mycket fin klänning. Den tror jag kommer användas på julafton och kanske kanske även på nyår. Skratta ni! Men jag är ute i tid. 

Nu ska jag vända tillbaka till verkligheten och försöka få något i magen. Ikväll är det Pitabröd som står på menyn.  

Jobba imorgon.

God förmiddag mina vänner.
Jag har bestämt mig för att åka och jobba imorgon. Jag tror att jag är tillräckligt frisk för att göra det. Jag mår ganska bra nu, men huvudvärken är fortfarande kvar. Älsklingen är i skolan. Han sliter med att åka fram och tillbaka hela tiden. Jag har fortfarande inte sökt något jobb där nere och har inte varit ner till Horsens heller för den delen. Jag borde väl åka ner ganska snart så jag kan se om jag kan tänka mig att flytta dit.

Just nu längtar jag tills jag ska hem till mitt kära barndomshem. Träffa familjen, vänner och bara vara. Jag behöver inte semester, det är inte det, det har jag väl haft den här veckan när jag har legat sjuk hemma i sängen. Nej, jag längtar bara tills jag kan känna mig som ett barn igen, bara för en liten stund.

Jag ska klippa mig och göra nya slingor när jag åker hem. Jag vet bara inte riktigt vad jag ska göra med mitt hår och jag har en otrolig beslutsångest. Det värsta är att jag vill ha något nytt och något annorlunda, men jag vill inte se ut som ett spöke. Jag hoppas att min frisör, Tommie, kan hjälpa mig och säga vad som skulle se bra ut.

Nu har jag skrivit ett långt inlägg om inte så mycket alls. Så jag ska kila. Se om jag kanske ska damsuga, eller om jag bara ska vara, med mig själv, och damsuga i helgen istället.

Take care!

Test av klänningen innan balen.

mörkret

Ljusen brinner så klart. Doften av jul märks i rummet.
Mys och kärlek, värme och lycka.
Pepparkakor med mögelost.
Mörker utanför och snön som lyses upp av månens ljus.
Julklappar, stora som små.
Jag räcker handen fram för att känna på paketen.
Julen är här snart, men inte riktigt än...




Bilden har jag lånat från:
http://lh3.ggpht.com/_uYKepKDGAE4/RovEelN9E8I/AAAAAAAAABs/B_BMj-zS334/PC260116.JPG


Bugg, jul och disk..

Ännu en dag. Ännu en ändlös dag.
Jag har diskat idag. En enorm disk. Diska för hand är nog n¨got av det tråkigaste som finns, men mest för att det tar så lång tid. När man är två om det, den ena diskar och den andra torkar, då är det lite trevligare eftersom man kan stå och prata tillsammans.
Musik musik musik.. Jag har ingen musik här hemma. Jag har You tube, men jag har alltid trivts med CD-skivor. Jag ska nog haffa några (även mina egna) när jag åker till "hemstan".

Snart är det dans. Bugg och foxtrot. Längtar som ett barn på julafton.
Apropå julafton så längtar jag till den också. Julklappisar och familjen. :)
Känns visserligen som om att det var igår det var jul.

Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde.. ingenting. Haha.
tjing!

Disney är toppen!

Har precis sett surfs up på datorn. Det var en film som väckte känslor.
Jaja, säg vad ni vill, men jag ÄLSKAR tecknade filmer. Speciellt Disney.
Det får en att känna sig lite ung på livet igen. :)

En sista dag

Löven faller stilla ner på marken framför mina fötter.
Jag tittar upp mot himlen och förundras av de vackra färgerna.
För en månad sedan satt alla löven så vackert fast på träden,
Nu ser träden nakna ut medan löven täcker dess rötter på marken.
De första regndropparna har fallit.
Den första stormen har hälsat på.
Snart är vintern här...


Dagarna går...

Dagarna går. Jag ligger hemma i sängen och väntar. Väntar på något särskilt.
Dagarna går. Snart är det dags att fara till mitt barnsomshem igen. Träffa nära och kära.
Dagarna går. Pengarna susar i luften, liksom löven faller av Eken utanför mitt fönster.
Dagarna går. Jag väntar på att du ska se. Världen ändras för världens barn. Snart till något bättre.
Dagarna går. Jag ligger hemma i sängen och väntar. Jag väntar på något särskilt
.


Det fortsätter..

Jahaja.. Halsen var det. Ännu en dag med sandpapper i den. Jag är hemma från arbetet. Jag är för sjuk för att åka på jobbet. Skulle ha tränat idag, men det kan jag ju inte. Funderar på att åka dit och titta iaf, eftersom de börjar på en ny koregrafi, men vi får se hur jag mår. Jag kanske mår pyton.
Det är värst på morgonen och kvällen. Vi får se...

Fortfarande sjuk

Tiden rullar på och det går snabbt. Jag är fortfarande sjuk, men har inte feber. Jag var i biografen tillsammans med Mia och Anita idag och såg Mamma Mia.. allra sista dagen som den gick i Danmark. Underbar film. Så romantisk. :)
I övrigt mår jag inte så himla bra. Min halsmandel på höger sida är helt uppsvullen, mitt öra på höger sida gör ont och jag har lock för det. Borde jag jobba när jag mår såhär? Speciellt när jag jobbar med patienter?

Jag borde vara hemma, men har inte riktigt råd att stanna hemma.. Men om man tänker det såhär, att jag borde vara hemma tills min ena halsmandel inte är svullen längre.. är inte det ett gott tecken?

Jag har nog bara en eländig förkylning. Det är dock en dålig idé att smitta de nyopererade patienterna med mina bakterier. Det finns helt enkelt inget bra svar på det här.. eller?

Underbart... ?

Hela högersidan av halsen är svullen och höger öra gör ont. Förkylning eller influenza på gång?

En massa personal på sjukhuset är sjukanmälda, influenzan härjar där.. så det är inte omöjligt. Men förmodligen är det som det alltid är, ett virus.

Jag har endast 16 arbetsdagar i oktober månad så jag tycker inte alls att jag kan vara sjuk just nu... Det har jag inte råd med...


Som jag saknar min underbara kusin.


En kväll med Anita och Mia

Igår åkte jag och Mia hem till Anita. Hon bor ute i ingenmansland, eller åtminstonne kändes det så. Hennes lägenhet är på 85 m2, en riktig stopr lägenhet enligt mig och den var NY, riktigt snygg inrättad och så. Vi gjorde mat, wok för att vara lite mer exakt. Jag och Mia rattade in till Fakta innan vi åkte hem till Anita och köpte 2 liter coca cola och 1 liter Faxe (typ sprite) och MASSOR godis och chips. Det blev ganska dyrt, så vi bestämde att Anita fick betala för maten och jag och Mia stod för kostnaden av godiset och drickan.

Vi bestämde oss för att se Vild med Dans som Tobias Karlsson även är med och dansar i. Han är med i den danska utgåvan av Vild med Dans. Inte nog med det så känner min syrra och hennes pojkvän Tobias och det tycker jag är lite coolt. *stolt*.
Tobias och hans danspartner var dem som gick vidare först av alla och de var duktiga, se dansade jive, som påminner MYCKET om bugg... Tror ni att jag längtade till Maran eller? Men det är snaart. :D

Vi fortsatte kvällen med att titta på Brokeback Mountain, en bra film och sorglig.
Och nu ska ni höra.  Jag har ALLTID önskat mig ett djur, inte vilket djur som helst, utan en sköldpadda. ANITA, har en sköldpadda. HUR gulligt är inte det!? Jaa, nu blev meningen fel, jag vet mamma, men det är bara så man säger. :P
Jaa, det är gulligt, DEN är gullig. Jag blev förälskad. Jag vill så gärna ha en sköldpadda, fortfarande.. Även som 20 årig tjej.
Kvällen var bra och mysig. Riktigt trevligt att sitta och prata med tjejerna och se film osv.

Idag mår jag tyvärr inte så bra. Jag har feber och har ont i halsen. Jag vill bara gärna sova lite mer. Vi fick besök av Mr Was föräldrar som kom och drack kaffe och åt bakelse kl 11.00 i förmiddags. Strax efter kom Søren med flickvän också. Ännu en gång, trevligt med lite folk. :)

Nu ska jag fortsätta att se dokumentären om den gravida mannen.
Hejsvejs!


Stinkande skor ersättes av blommor

Varje dag när jag har kommit till arbetet och öppnat mitt skåp så har jag mötts av en otrolig stinkande lukt. Jag har förstått att det har varit mina skor som stank så fruktansvärt, men jag har inte alls förstått varför eftersom jag inte svettas om fötterna utan snarare fryser om dem på jobbet.
Idag bestämde jag mig för att ta med mig mina sandaler hem och tvätta dem i duschen med lite diskmedel och en skurborste. -Ja, vad gör man inte för att få ett par rena skor?
Nu vet jag varför mina skor luktade. Det har förmodligen bildats en slags svamp på inner-sulan, kanske mögel. Visserligen är det inte konstigt när jag trampar runt i alla möjliga bakterier.

Därför bestämde jag mig för att åka till vår Sport outlet. Affären för billiga sportgrejer/kläder.
Här hittade jag Dem med stort D. Ett par rosa foppatofflor med blommor på. Jiihoooo! Nu trivs jag. =D


Massage...

Kroppen värker. Jag har ont i ryggen och i huvudet. Jag och Mr Was vill gärna på spa.. eller, vi har bestämt att vi ska göra ansiktsbehandling och kanske massage. Just nu skulle jag verligen njuta av en massage. Jag behöver det, verkligen!
En vecka kvar, sen har älsklingen höstlov och jag har en förlängd helg, det kunde vara skönt att få en ansiktsmassage då. :)

Nu ska jag krypa ner till kojs. Ska ju upp tidigt imorgon.

RSS 2.0