Helgen är här.

Dagarna är långsamma och grå. Allt går i slowmotion. Det blåser, regnar och är grått, om vart annat.

I nästa vecka ska vi flytta. I nästa vecka ska allt fixas iordning här i lägenheten. Den ska plockas ur och målas. Göras ren. Skrubba golv. Putsa fönster.

Jag behöver se solen. Innan jag deppar ihop totalt.

Ska snart göra mat. Tacos ikväll. Fick riktigt mycket sallad av olika slags till billiga priser idag. Jippie! -Det finns fortfarande en del som muntrar upp mig.

Kommentarer
Postat av: Carolin

Det kanske blev en oförglömlig kväll på grund av att det regnade ;) Man kan ju se det på två vis :)



Ja, sök kursen, du kan ju som sagt alltid tacka nej. Det låter som en bra idé. Du skulle läsa matte oxå va? Eller hur blev det?



Jag har varit ganska seg att skriva här, men jag har inte orkat vara inne på bloggen. Vet inte varför, känns som mitt humör går berg och dahlbana ibland. Inte vet jag, men kanske beror på att man måste vara trevlig hela tiden på jobbet, även när man inte vill :P haha, nä det ska jag nog inte skylla på. Jag har nog för mkt i tankarna helt enkelt.



Jag saknar dig med! Ser fram emot att få komma ner. Min far tyckte att jag skulle passa på och boka en billig flygbiljett, för om man bokade nu var det tydligen billigare än tåg. Så ska vi bestämma ett datum så kan jag boka efter det. Tror det måste bli efter att du varit hem, (danshelgen) Och fram till juni, men jag kommer jättegärna ner i början på maj. Hur skulle det vara? Skulle kännas bra att sätta ett datum, för jag vill verkligen komma ner :)



Du får ha det så bra, och så hörs vi vidare :)

Puss

2009-03-06 @ 18:34:29
URL: http://airolin.blogg.se/
Postat av: Jakob, Fotoblogg

Svar: Tackar så jättemycket :)

2009-03-06 @ 20:34:31
URL: http://detvarmindag.blogg.se/
Postat av: Jakob, Fotoblogg

Svar: Tack så jättemycket, det betyder mycket! :)

2009-03-06 @ 20:35:17
URL: http://detvarmindag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0