Plugg den kommande veckan....

SOm sagt.. Utmattad var bara förnamnet. Bloggtorka har jag också. Dessutom börjar Tentaplugget den här veckan, så de få läsarna jag har kommer jag göra besvikna, jag kommer sitta och plugga skiten ur mig och kommer förmodligen inte skriva så mycket här den kommande veckan heller.

Igår hade syrran 30årsfest, så då var det stort party här hemma. Det var riktigt trevligt faktiskt. :)

Nu sitter jag ju i min nya lägenhet, och ska lägga mig för att sova. Är utmattad och ska upp kl 07.0 imorgon för att börja plugga kl 08.00.. så jag måste kila. For your information så kommer jag hem omkring 16.30 och kanske befinner jag mig inne på internet om ni har tur. :P

Utmattad..

Är helt utmattad.. nu måste jag lägga mig.

I need you now.

"I wonder if I ever cross your mind..?
For me it happens all the time..
It's a quarter after one. I'm a little drunk and I need you now.."

<3 -Underbar danslåt. Blender brukar spela den.. Mmm..

Nu är det dags för sängen, imorgon är det seminarium och jag är trött. Adjöken och godnatt!


Lite nytt.

Dansen i helgen var toppen! Hade jätteroligt tillsammans med alla andra dansare. I söndags när jag åkte hem var jag alldeles slut, så utmattad att jag bara ville gråta, men en rolig helg hade jag ju åtminstone. :D

Idag har jag varit till optikern, sen till Öbo och skrivit kontrakt och hämtat nyckeln och sen shoppat lite. Fick tråkiga nyheter idag som gjorde mig lite ledsen, men hoppas som sagt att det löser sig för de berörda. <3

I övrigt så spelar Hoffmaestro på Ritz ikväll, men jag tror att jag kommer stanna hemma. Det är 1200 som anmält sig på facebook att de ska dit, men det går inte in så mycket folk, så jag vet inte vad jag har lust att göra. Mest av allt vill jag nog stanna hemma och mysa med syster och se en bra film. Vi får väl se hur det blir.

Ha det bra!

Dansmara 2010!

Idag bär det av hemåt! <3 Imorgon vidare till Dansmaran i Övik 2010. Yaaay!

Vi hörs efter helgen.

SKöt om er!


Dans"tossar"

Idag har jag beställt hem ett par dans"tossar". De är helt i skinn med mockasula. Längtar tills de kommer och räknar med att de kommer innan vi drar till Övik på torsdag! *Hoppas hoppas hoppas*

Längtar till Maran som bara den. Ska bli såååå roligt! :D


Bild från Maran i september 2009. Karin kommer inte med i år..


Syrran som ser aningens trött ut. Iår kommer jag åka med systeryster också. Vad skoj vi ska ha det!


Så här ledsna var vi efter sista kvällen då maran var slut...


Men såhär glada kommer vi vara nu när vi åker upp. :D

Uppdelad i grupp.

Idag efter föreläsningen blev vi uppdelad i grupper som vi ska jobba tillsammans med på seminariumet eller inför seminariumet som är på torsdag. Jag kom i en grupp om 5 tjejor, alla är mycket trevliga, så jag tror att det kommer gå bra. Madeleine, Sandra, Karin eller hette hon Katrin? och Emelie. Imorgon ska vi träffas kl 9.30 på skolan och jobba lite med frågorna som vi ska göra tills på torsdag. Senare blir det föreläsning och efter det ska vi gå på en annan föreläsning om hur man klarar av att leva som student. Blir spännande!

I övrigt händer inte så mycket. Igår köpte jag en skrivare som jag hoppas kommer tjäa mig väl under studietiden.

Nu ska jag sätta mig ned och läsa i min bok och se hur långt jag kommer.

På torsdag åker vi hem till Ljusdal för att övernatta innan det bär av till dansmaran i övik på fredagen. Längtar tills jag får träffa dem jag håller så kär <3 <3 <3

Nu ska jag kila, ännu en uppdatering kommer nog innan danshelgen, i annat fall kommer bilderna upp någon gång etfer helgen.

Ciao!


Dansmaran 2007 (tror jag)

Lite smått om helgen.

Jag fösöker att uppdatera så mycket som möjligt. I fredags hade jag mitt första seminarium. Det gick bättre än förväntat. Jag fick prata tillsammans med gruppen innan vi skulle in och redovisa för hela gruppen om vad vi hade kommit fram till. På kvällen var det beachparty på Kåren, men jag kände för att stanna hemma eftersom jag redan hade festat så mycket och dessutom var ut på krogen på Strömpis på onsdagen. Jag hade myskväll tillsammans med Danne och Alexandra. Vi såg Twilight och drack the och käkade chibbe (Chips).

Igår var det dock utgång igen som gällde. Vi var på förfest hos Dannes kompisar och senare blev det utgång på Ritz. Kvällen slutade trevligt med en pizza och en coca cola innan vi tog taxin hem.

Idag eller imorgon ska jag köpa en skrivare och sen kanske det blir en promenad ute i det gröna innan man ska krypa ner i soffan resten av dagen och bli av med bakfyllan.
Välkommen härliga studentliv!

Nästa vecka kommer bestå av föreläsning både måndag och tisdag och på torsdag har vi nästa seminarium. Senare på torsdag eftermiddag åker jag och Alex hem till Ljusdal för att övernatta och fredagmorgon åker vi till Övik för att dansa på maran.

Vi hörs i luften!


Några dagar in i veckan.

Idag är jag "ledig" från skolan. Jag har ätit frukost och nu ska jag bege mig till skolan för att plugga lite extra. Jag har svårt för att koncentrera mig här hos syster eftersom traktorer åker förbi med jämna mellanrum och en man förbrilt försöker borra sönder en sten. Nu börjar det spricka upp med vädret. Vi hade en tjock dimma som låg över hela Örebro, men äntligen kom solen fram.

Jag har haft 2 föreläsningar intill vidare som handlar om sociologi. Sociologi är lika flum som filosofi, man fattar helt enkelt inte ett skvatt. Till på fredag ska jag ha svarat på 2 frågor om varför jag valde att studera till personalvetare sett frå ett sociologiskt perspektiv. Så det är bara att sätta igång!

Ikväll är det ännu en nollekväll. 80tals tema. Vi ska lyssna på låtar från 80talet och quiza lite, senare på kvällen bär det ut på krogen. Wihoo! :D

Ni ska jag tacka för mig och ta mitt pick och pack och dra till skolan bibliotek.


Chill out my friends. ;)

RSS 2.0