Allt möjligt som hänt.

Har verkligen slitit på jobbet idag. Äntligen är jag hemma och jag och mr Was åker till danbo så snart jhan har kommit hem och tittar på soffan som jag är väldigt förtjust i.
Ikväll är det latenight och jag tror vi ska dit.. affärerna har öppet till kl 23.00 ikväll.. super när man inte riktigt hinner gå i affärer vanliga arbetsdagar.

Jag vill gärna ha en Friis & company väska, en som är ganska stor. Den kostar 450 kr och jag tyckte det var ganska billigt för en märkes väska. Förmodligen kommer jag inte köpa den förrän nästa lön eller ännu nästa.. men den kommer att bli min, tro det eller ej.. men det kommer den! :)

Vi har fortfarande en otroloig värme.. hade lust att dra till stranden idag igen, men eftersom jag och Was ska se på soffor, så blir det en annan dag.

Nu ska jag äta lite och sen blir det duschen och så bär det av.

Lite bilder från our picnic tour..


Mia och Anita


Jag och Mia


Anita på lilla sittplatsen. :)


You got to pump it up!

Ojdå.. jag sa att jag skulle sätta in bilderna... blev visst inte så idag heller... tror att jag ska lägga mig tidigt idag. Jag och Sabrina var iväg och blev medlemmar i citymotion.. nu ska vi träna skiten ur oss! Jajjemen, få bort apelsinhuden som man kallar det. :P

Godnatt världen... jag kilar nu... ska ta mig i kragen och fixa bilderna imorgon efter jobbet.

Picnic ute på borg-ön

Jag var ute på picnic tillsammans med Mia och Anita i morse kl 09.00-11.00.. Vi träffades utanför Kvickly och sen begav vi oss mot ön som är omringad av vatten och på den ön har det varit en borg en gång i tiden.
Anita tog med sig sandwich, eller mackor som vi skulle kalla det. Mia tog med sig frukt och godis och jag fick stå för drickan. Vi slog oss ner och åt tills vi storknade. =) Det blev en mycket trevlig förmiddag och vi skulle ha fortsatt om inte Mia skulle jobba.

Jag och Anita gick på stan tillsammans tills jag var tvungen att åka hem för att jag och Mr Was skulle kolla på soffor. Nu blev det inte så iallafall.

Klockan 17.30 ska jag och Sabrina till Citymotion och se till att vi kan börja träna.. fixa kort osv. Så fr.o.m. 4 augusti så börjar jag träna.

Nu ska jag få nåfot i magen och sen ska jag cykla in till stan igen..
Ciao!

ps. bilder från dagen kommer senare ikväll.. orkar inte lägga in just nu.


Hemlängtan har väl släppt lite iaf..

Jo, klart det har släppt lite, men jag saknar mina vänner där hemma. Speciellt när jag läser att ni ska bjuda bylund på middag och att ni ska mysa och ha det skoj. Ville gärna vara med och fira henne tillsammans med er.

Idag låg jag på stgranden hela dagen. Tråkigt att ligga själv, men skönt att få sola sig och bada i det varma vattnet.

Imorgon ska jag på picnic med Anita och Mia, det blir nog bra. När Mr Was kommer hem ska vi titta på en soffa.. Maten väntar..
Ciao

Segeltur, sola och bada.

Igår jobbade trion.. Jag, Mia och Anita. Vi hade otroligt roligt. När klockan var 14.00 gick vi ut och skulle ha en liten pause - tills jag och Mia slutade 14.30.. vi satt där ute till 15.00 och då hade Anita haft 1 timmes pause. Hon fick lite dåligt samvete så vi bestämde att vi skulle gå varsin väg hemåt (och Anita till jobbet igen). Vi bestämde även att vi ska träffas imorgon och äta frukost tillsammans inne på något café, innan Mia börjar jobbet. Jag och Anita är ledig och jag är ledig idag också.

Segeltur... Jag, Rasmus och Leon blev bjuden av Anne och Sören P, att följa med på en segeltur med hans mammas båt. Det var mysigt att sitta där i värmen. Trots att klockan var 19.00 då vi begav oss så var det himla varmt. Dock ändrade sig temperaturen ganska snabbt och på hemvägen var det kallt, då var solen på väg ner.
Vi grillade korv och biffar och åt färsk pasta med gräddsås. Mmmmm!!
Klockan 22.00 vände vi hemåt och killarna skulle absolut bada lite innan vi skulle hem.

IDAG ska jag på stranden igen. Jag ska passa på medan det är bra väder. 30 grader ska det bli idag och det märker man redan eftersom jag redan svettas med helöppnade fönster i lägenheten kl 9 på morgonen. Jag tänkte göra pastasallad, med bacon och ta med som jag kan äta. Sist jag var iväg köpte jag bara två bananer som gjorde mig otrooooligt törstig. Jag ska nog köpa något sött också. :)

Ha n bra dag, det ska jag ha.


Dagens outfit..

Jaa, vad har hänt med de senaste dagarnas outfits..? Jag ska bara säga som det är. Jag har använt i princip samma kläder de senaste dagarna, eftersom jag bara cyklar mellan arbetet och hem och eftersom jag redan är så äcklig som jag är efter en dag på jobbet, så gör det inget att använda redan äckliga kläder.

Något som är ännu äckligare skulle vara att vara superduper mega svettig (kletig och klistrig), efter en dag på jobbet och ta på sig helt nytvättade kläder, för att cykla hem och svetta ner de nytvättade kläderna innan jag kan hoppa in i duschen och inte längre kan använda de nytvättade kläderna, eftersom de inte är nytvättade längre.. och de är inte nytvättade längre, eftersom de är äckliga efter att ha legat mot min svettiga och motbjudna kropp under cykelturen hem.

Ja, detta var en liten förklaring på varför jag inte har visat fler outfits under de senaste dagarna.. Men de kommer, Lovar! =)

Ta för er av solen, snart försvinner den.

Inte ett moln, så långt ögat kan nå. Inte en droppe regn på flera dar..
Med en glass i min mun och sandaler av plast, går jag i solen och tänker på dig.
Ljusblåa dagar... seglar förbi.
Sommaren är kort, det mesta regnar bort, Men nu är den här, så ta för dig.. solen skiner idag.


jaa.. Det är verkligen sommar i luften just nu. Alla går runt i korta byxor, kjolar, klänningar osv osv. Solen lyser på solbrända axlar. Människor bländas av de ljusa strålarna. Solglasögon, massor av solglasögon.
Men sommaren är kort och det mesta regnar bort. Så nu är det lika bra att ta för sig, medan den är här.. För på onsdag kommer regnet igen.

Jag håller tummarna för sol och bra väder under regattan.

Kära värme, jag älskar dig!

Ni har vi kommit hem från Batman-The dark knight. Mycket bra film. =) Och stor ros till Heath Ledgers.. synd att han inte riktigt fick uppleva hur storartad folket tycker att filmen är.

Jag, Mr Was och Leon åkte till "Den kunstige sö" i eftermiddags. Vi var bara där en timme, för att doppa oss i det svala vattnet. Jag lovar er att det behövdes efter att ha jobbat i 6 timmar på ett kokande sjukhus och efter en cykeltur på 3 km i 30 graders värme för att kunna komma hem och sen efter ytterligare en  springtur i samma värme. Jag känner mig stolt.
-Pappa, jag vet att man inte borde springa i den värmen, men jag hade druckit mycket vatten den dagen och det blev inte längre än 3 km, eftersom jag var hemma efter 20 min.

Imorgon ska jag jobba igen och sen ska jag, Mr Was och Leon än en gång dra oss iväg till sjön som är blå-grön. :) Även min måndagseftermiddag kommer tillbringas ute vid vattnet.
Tisdagen betyder, ledig dag.. iaf i den här veckan som följer. Då ska jag VERKLIGEN ligga på stranden, eftersom det är sista dagen med solsken innan regnet kommer igen. -Det är vad väderrapporten säger. -Vilket man inte kan lita på.

Pappa, Vad tycker du om det där med simlärar-grejset då? En gång i veckan, utöver arbetet och träningen... kommer jag klara det? Och det blev tydligen billigare med träningen, 1600 kr för 6 månader... vad tycks???

Kvällens kärlek

Nu är jag hemma från jobbet och har både ätit och duschat. Jag och Mr Was funderar på att hyra en film.. Men ändock undrar jag om man inte bara skulle gå ut och gå.

Solen som fortfarande lyser upp staden. Det är så vackert och så romantiskt när solen visar sina sista strålar mot trädens toppar.

För ca 20 minuter sen kom en luftballong och flög förbi vårt fönster. Jag kommer inte ihåg när jag sist såg en luftballong, men det fick känslorna att svalla.. Hjärtat slog hårt och snabt. Göteborg och min morbror. Det är snart 4 år sen.


Älskade luftballong.

En promenad nede vid ån inne vid hamnen, eller en picknick på det gröna gräset vid ån, där man kan se änderna simma runt tillsammans med de små dunbollarna.. Kärlek är vad jag kallar det..

Hetbölja över Danmark

Godmorgon godmorgon. Sov ganska länge idag. Hehe.
Vaknade av att värmen tog kål på mig i lägenheten. Inte skönt alls. Nu luftar jag ut så gott jag kan.
Solen skiner utanför och nästan inga moln i syne.. Det skulle snarare bli bättre väder idag än det var igår. Jag hade mycket gärna legat på stranden idag också, även om 7 km cykling -enkel väg, var ganska jobbigt. Men vad sjutton! Man får ju träning.

Anledningen till att jag inte kan ligga på stranden idag är för att jag ska jobba 11.30-19.00 idag. Imorgon är det jobb från 07.00-14.00 och även på söndag och måndag...

Kan inte vädret bli "dåligt" igen? Då får jag inte ångest över att sitta inne på ett sjukhus och göra rent där.

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag fixa iordning till jobbet.
Hörs ikväll eller imorgon!

Världens största badkruka

Hemma igen efter en dag på stranden och efter en mycket trevlig och undehållande eftermiddag/kväll med Mia och Anita. Vi hade en massa att prata om och tro det eller ej så var det inte bara arbete. Haha. Vi bestämde att det här är något vi borde göra varje vecka och att vi snart ska ses igen.

På stranden var jag själv, men ändå inte helt själv. Jag låg och läste min bok, och badade om vart annat och runt omkring mig var det en massa barnfamiljer.
Vi hade omkring 30 grader varmt, och det märktes eftersom jag, världens största badkruka, var ner och badade ett antal gånger!

Min bok är bra.. Camilla Läckberg -Isprinsessan.. har ni läst den? Jag läser den på danska just nu.. för att kunna förbättra mina danska språkkunskaper.

Imorgon ska jag arbeta igen och det blir kvällstid. Resten av helgen ska jag och Anita arbeta tillsammans, blir skoj och på måndag blir det trion som ska jobba. Allt bra synd att Anita ska jobba på kvällen och inte med oss på dagen... men så är det ju på M4...

Morsning korsning mina kära!

Dagens Outfit

Jajjemen.. här kommer det... och jag vet att spegel inte är den bästa, men kan inte få bilderna bättre än så här.


Tunika - VILA, Korta shorts - Gina Tricot, Solglasögon - Kappahl och flipflops - Från Ungern

Kan det bli bättre?

inte ett moln, så långt ögat kan nå....

Idag är det toppenväder! Jag ska äta och göra iordning min strandväska, plus att jag ska smörja in mig med solskyddsfaktor, sedan bär det av... Visste ni att UV-faktorn/index är på 6,0 idag?? Det betyder HÖG cancer risk!
Smörj in er världen!
Ska cykla 7 km för att komma till stranden, så får även lite träning mitt i hela slapp-dagen. Hehe.
Ska in till Fötex och köpa lite frukt som jag kan ta med också. Här hemma finns ingenting som jag kan ta med och käka därborta.

Magen kurrar.. dags att äta.
Ha det bra världen!
Skriver igen ikväll!
Nu ljög jag... ska fixa en "dagens outfit" också. ;P


/Over and out

Vad tycker ni??

Jag brände mig i solen idag, de ca 2 timmar som jag var ute, mellan kl 13.30-15.30.. är det inte otroligt?  Imorgon blir det stranden (förhoppningsvis).

Träningsvärken i ryggen känns mycket våal idag.. vet bara inte hur jag fått den. :P Och så har halsen börjat smärta... inte bra alls.
Mr Was och jag kilar i säng nu.. hoppas att jag mår bra imorgon eftersom jag ska träffa Mia och Anita då. Glasiiiigt. Jaa, vi ska äta glass alltså. :P

Jag har skrivit ett mail till simhallen som ligger typ runt hörnet.. De söker simlärare mellan september-maj.. det funderade jag på att söka, men kan inte riktigt bestämma mig.. vet inte om jag kommer orka jobba fulltid, träna tre gånger i veckan och vara simlärare också..?

Appropå träning, så i Citymotion som jag och Sabrina ska börja träna i så kostar det 2450 kr för 6 månader... är det dyrt? Jag tycker att det är väldigt dyrt och vet inte om det är värt pengarna... vad tycker ni?





I'm back

Jag är tillbaka.. Har varit ute och som tur var så kom solskenet senare på dagen. Imorgon ska det bli stranden. imorgon blir det! Tror jag ringer till läkaren imorgonbitti och beställer tid.. eksemet har bara blivit större och det finns inget som hjälper, jag har provat allt.  =/

Jag såg en lampa idag också.. kostade egentligen 1000 kr, men kostade 350 kr just nu.. jag vill så gärna ha den! Så mycket jag vill ha just nu.. hittar bara fler och fler saker. Attans!

Dagens outfit

Jag har sett att det är många och då menar jag väldigt många som har dagens outfit..
Jag har aldrig riktigt själv tagit tag i kragen och fixat det själv.. men nu tyckte jag det var på tiden att jag fixade en bild jag med. Så ska försöka hålla det i liv så länge jag kan.
Här kommer för första gången på min sida, dagens outfit.



Skor:
(syns inte på bilden) kawasaki kaki-gröna, skobutik i Silkeborg Danmark
Jeans: Lee, Carlings
Tröja: 365 sunshine, MQ
Klocka: Skagen Denmark, Smyckebutik i Silkeborg Danmark
Solglasögon: Kappahl
Diadem: Kicks

Läsa en bok på en bänk?

Solen är åtminstonne här, men det blåser småjäklar.. Funderar på att gå ut och hitta en bänk någonstans som jag kan sätta mig vid och läsa min bok.. Imorgon ska det bli bra väder och jag hoppas bara på det bästa. I övrigt ska jag träffa Mia och Anita över en kopp kaffe och kanske en glass.

Just nu funderar jag skarpt på att gå över till Macke Donken och köpa en  Choklad Smoothie. :D

I övrigt så läste jag tidningen och hittade en anons om att det var några som sökte en simlärare. Det låter intressant, så jag ska språka med Mr Was ikväll och sen så tror jag att jag slänger mig på datorn och skickar över ett mail till dem. :) det är ju bara 1 km härifrån.. så det är nära och bra. Plus att det är om eftermiddagen/kvällarna förutom på lördagarna då det är kl 8-10... men hallå? Jag jobbar ju bara var tredje helg på sjukhuset, så tror att det skulle bli TOPPEN! Och få lite extra pengar i kassan.. låter det inte bra så säg! :D

till min hemliga (??) beundrare. :D


Blev det bättre? Jag skulle ju gärna vilja veta vem du är. :P :D

Trodde det skulle bli sol.

Man kan inte lita på vad de säger på vädret.. vi skulle ha solsken och 25 grader varmt.. vi har visserligen 20 grader varmt men det är mulet och enligt mig skulle det kunna komma en regnskur när som helst. Jag som så innerligt hade hoppats på att det skulle bli bra väder så jag inte skulle spendera ännu en dag inomhus.. Jag vet inte vad jag ska göra här nere när jag inte har fått några vänner än. Det står på väderutsikten att det förmodligen spricker upp på de flesta ställena under dagen.. men jag ville ha sol nu, så jag kunde dra till stranden kl 10.30.. men jag får helt enkelt vänta..

Rosa moln och bilder

Jag tittade ut igenom fönstret för bara 5 min sedan och såg att molnen var rosa.. solen som går ner och färgar molnen i de vackra färgerna.. Tog lite kort..


Haha, man kan se mc donalds skylten i bakgrunden! :D


Lite av de rosa molnen och utsikten från vårt lilla fönster.

 Efter springturen, tidigare idag. En glad men utmattad Rebecca.
 Min allra första tjockpannkaka sen jag flyttade hemifrån. I know, lite blek. :P



Vad tycker ni egentligen om den här stolen?? -Charmerande eller ful?? Vi har lite svårt för att bestämma oss. :)

inget toppenväder

Jag har varit ute och sprungit, mellan 4-5 km.. vet inte riktigt hur långt det blev, men oavsett vad är jag stolt. hehe.
Jag åt vårrullar till kvällsmat eftersom Mr Was tog gårdagens rester, spaghetti och köttfärssås.

Dagen i sig har varit ganska tråkig, inte något direkt toppenväder. Hoppas bara det kommer imorgon istället, för nu har det ju kommit en del sol... bara att hoppas på att det håller i sig..

The starter wife kl 20.00 och tills dess ska jag se The Simsons.

See you!


Lönen har kommit!

Jag har förresten fått lön idag.. häärligt med pengar och snart kommer det mera. :)

Så här glad är jag även när jag får min lön!

Tårar som rinner på min kind.

Jag har precis sett "A walk to remember".. Så otroligt bra film.. kärleksfilm och tjejfilm, jag vet...
Har aldrig gråtit så mycket av att se en film och den fick en verkligen att fundera över livet, över hur viktigt det är att ta vara på alla tillfällen som finns.

Nu ska jag ut och springa för att få bort alla dessa känslor som vällde upp i kroppen.

Hold me tight and never let go...

O-ringen

Nu har jag sett det som var från O-ringen. Synd att det inte var något från gårdagens etapp... men det kanske kommer på tv:n ikväll.. nu ska jag dra mig upp ur sängen. Kanske ta en springtur? Njaa... vill nog äta något innan.

Vi hörs! Och mamma och pappa, lyckatill på O-ringen!

tidig morgon

Godmorgon mina vänner. Det var meningen att jag skulle sova länge idag eftersom jag är ledig, men så blev inte fallet. Jag vaknade av mig själv när klockan var 05.45 och då var jag pigg som en nötkärna. Konstigt va? Vädret utanför är inget att hurra för, så jag får bara hoppas på att det blir bättre väder under dagen. Solen skulle ju för sjutton komma idag!

Jag är hungrig.. Men vi har ingen mjölk hemma, så jag ska gå över till Aldi när de öppnar, när nu det är? De flesta affärena öppnar kl 08.00, så vi kan ju hoppas. :)

Maria har inte skrivit till mig och berättat om det där manikyr-stället än, så jag kan inte fixa naglarna idag heller. Jag har faktiskt lust att lägga lite pengar på mina naglar och nu har jag fått lön, så då kan jag lägga 400 kr på det. Det är något som man gör väldigt sällan ska jag tillägga, eller som JAG gör väldigt sällan.. jag har faktiskt aldrig fixat naglarna.

Oj, så mycket man kan skriva när man är nyvaken? Man kan skriva en massa om ingenting. :P
Just nu lyssnar jag på nyhetsmorgon och väntar på att de ska prata om O-ringen.. längtar! :)


För en gångs skull ska jag lägga in en mycket nytagen bild. Godmorgon världen!


dagarna går.

Ännu en dag har gått... nu har jag äntligen lite ledighet. Ska jobba igen på fredag.. Ska nog träffa mia på en liten fika på torsdag.. men hoppas att det blir på sena eftermiddagen eller tidiga kvällen eftersom det ska vara 25 grader varmt och jag gärna vill ligga på stranden då. :P

Väntar på Mr Was just nu... ska nog hoppa in i duschen... är äcklig sen jobbet. Haha.

Allt möjligt..

Jobbet var allt bra tråkigt idag. Jag vet att jag klagar när jag har mycket att göra.. men det är nästan jobbigare att inte ha något att göra på jobbet en söndag eftermiddag när det varken finns patienter eller sjuksköterskor att prata med. =s

Jag har precis fått lite mat och ska hoppa in i duschen. Jag skyndade mig hem eftersom jag lyckades sluta en kvart tidigare.
Jag har hört att vi ska få bra väder i mina lediga dagar. :D Då funderar jag starkt på att dra till stranden och ligga och sola och bada! Jaa, det är väl klart att jag ska göra det eftersom brännan från studenten är som bortblåst. ack ack.. stackars mig.. Alla mina danska kompisar åker utomlands nu också och även några svenska vänner.. jag vill också gärna iväg.. men hur sjutton ska jag kunna åka till solen om pengarna inte riktigt finns där?
Jag vill åka!!


http://www.idka.net/bilder/solsken.jpg

Mat mat mat!

Jag och älsk ska äta nu.. han har lagat mat och jag fick en liten pratstund med Lussan och Carro... tack älskling och TACK Lussan och Carro för era underbara ord. :´)

Har förresten hjälpt Mr Was mormor idag.. hon har flyttat hit till Silkeborg. Och så fick jag träffa Lones bror.. Trevlig människa. :)


Underbara vän! Vänskap är vad jag kallar det här. <3

 
Bra underbar du! <3

Baka liten kaka

Har kommit hem... Kom hem tidigare från jobbet idag, vilket var underbart!
Nu funderar jag starkt på att baka kaka. :P Och leka med mjölet. :D
Kanske ska vänta tills älsk kommer hem? Tror ni han vill vara med? Hmm..

Jobb imorgon och igen på söndag och måndag... jag vill ha mina peeningar! 

Nu har jag hittat en plattång, hårfön, skor och systemkamera... vilket ska jag köpa?? Och ska jag köpa något av det?? För om vi ska till Italien i Oktober, då har jag inte råd att använda mina pengar.. då måste vi ju spara... Vad har jag råd med?? HJÄLP MIG!

Pengar, räkningar och handla/köpa..

Ja! Nu har man kommit hem från jobbet igen. Ännu en dag med bara två personer, när vi egentligen skulle vara tre. Jag skulle vilja ta en springtur, men har fortfarande träningsvärk sen den förra turen.. Detta tyder på att jag är otränad. Imorgon tror jag att jag tar en springtur igen, då kommer jag sova sött på kvällen.

Mina pengar kommer nu på tisdag... känns ju bra. Mr Was vill ha en soffa.. det vill jag med.. men jag vill ha mina skor också! Haha, dilemma eller vadå? :P Vad ska man välja? Undrar om jag hinner få en till lön innan vi ska köpa soffa.. och undrar om vi får en räkning igen ganska snart? Jag vill ju ha pengar till räkningen också. Hmm.. Jobbigt värre. Men vill så gärna ha de där skorna!!

Nu ska vi iväg och handla och sen är det dags för matlagning.

C u!

Idag..

Jag och älsk var och spelade biljard idag på bowlingcentret... Det var skoj, trots att jag fick en del sura miner på ansiktet ibland. :P

Imorgon börjar jag 7.30 på jobbet så ska sova mycket mycket snart... problemet var bara att jag var inte trött när jag skulle lägga mig. Hehe..

Ses och hörs!

Tips om Tävling



Gå in på http://shopaholicmamman.blogg.se/index.html för att vara med i tävlingen. =)

Klänningar.. JA!!

Jag har sett en klänning när jag såg Gossip Girl.. JA! Jag har faktiskt börjat kolla på det! Det var ju min tanke när det började i Sverige, men så blev det inte, men så tittar jag på det nu i Dk istället. :)
Hur som helst så såg jag en klänning som de hade på, i nåt av de första programmen... jag funderar staaarkt på att försöka göra den själv. Så svårt kan det väl ändå inte vara? :)

Jag funderar åaven på att gå en sy-kurs. Jag vill så gärna lära mig att sy.. Skulle vara toppen att kunna sy sina egna kläder! T.ex. Elli, hon syr ju sina kläder.. och så snygga som de blir! Jag vill gärna försöka jag med. :D

Soffa..? Vilken??

Nu är man lite trötter. Jobbig dag på jobbet igen. Vi var även denna dag bara två som sprang runt som galningar och hinner inte ens att städa ordentligt. Det är inte mitt drömjobb det här och det är inget jag kommer jobba med i en längre tid. Det är bara skönt att få lite pengar just nu och jag vill bara känna att jag har råd att köpa en soffa eller de underbara skorna inne på Bianco Footwear i Silkeborg... Tänk er känslan.. att man faktiskt har råd med det man vill ha och slippa känna sig pank efteråt?

Nääeee, nu har jag suttit på Ikeas hemsida i 2 timmar och tittat på soffor och har fortfarande inte fått iväg det här inlägget.. så nu ska jag ta mig samman och göra tjockpannkaka. Hur ska vi veta vilken soffa vi vill ha?? Usch.. jobbigt..

Tjaaoo...

Jamen vad ska man skriva? det är lika svårt varje gång.. Det händer inte direkt något nytt i mitt liv.
Idag var jag på arbetet och vi var bara två som jobbade, för den tredje var sjuk, vilket resulterade i att det blev ganska stressigt. Jag var trött i morse när jag vaknade och jag kom inte iväg när jag skulle, så Mr Was fick kliva upp och skjutsa mig till jobbet. Väl på jobbet gick allt bara bra... förutom att jag höll på att bli utan lunch. =s

Nu är jag hemma och jag börjar bli hungrig. Ska över till Aldi och köpa mjölk om sådär ganska snart. =p
Batteriet på datorn håller på att ta slut också, så lika bra att kila nu.

Bye!

Lite bilder från sommarhuset och update..

Jag är trött.. mina ögon svider och huvudet gör ont. Ikväll går jag och lägger mig vid 22 tiden, för att få lite sömn.. jag ska vara på jobbet kl 07.00

Vi var ju uppe i Fredrikshamn förra veckan, så här kommer några bilder..

Jag med min snygga pussmun vid Palmestranden.


En liten Rebecca..


Mr Was och jag ute vid klipporna.


Hemkommen från stranden och dags för att slappa..


Vi var även på örnreservatet och tittade på falkar och örnar.. har några bilder, men mest filmer..

Det ska tilläggas att det här var inte den största örnen vi fick se.

Springa och cykla

Japp.. det har jag gjort idag.. känner mig mycket duktig.
Imorgon börjar jobbet igen och jag känner att jag behöver komma igång med träning och komma i form.. Speciellt om jag ska börja träna på ett motions-center om bara några veckor.

Jag letar efter dans här nere i SIlkeborg... men hittar inget direkt som jag fastnar för.. jag får titta runt lite och se om jag hittar något senare idag... just nu vill jag bara äta något.

Antagen

Jag blev antagen till Lärarprogrammet. kultur och språk för tidigare åldrar, i Göteborg..
På Tandteknikerprogrammet är jag 41 reserv... Jag vill nog inte gå på någon av dessa just nu.. så får nog svara nej. Jag har ju fått fast jobb till i januari.. så det skulle göra det hela lite svårare också..
Undrar om man skulle kunna läsa till lärare i Danmark, men ändå jobba i Sverige om man skulle vilja det?

Nu ska jag ut och springa.. så vi hörs...

Sommarhuset i vecka 34.. någon som vill med???

Vi klev inte upp tidigt, men däremot så åkte vi till torget och handlade vindruvor.

Jag och Mr Was har sommarhuset i vecka 34... nu är problemet att han inte kan få ledigt..  så jag ska kanske åka dit själv.. men inte gärna själv, utan gärna med någon... ingen av mina danska vänner vill dit.. så ¨r det någon som gärna vill med dit upp?
-Jyothi, Sara och Carro..?? Vill ni komma ner hit då? Så kan vi kanske dra upp till Skagen och sådär. ;D Hehe... hör av er iaf!

Jag, bli gift i åldern av 25?

Jag och Mr Was åt burritos idag, med MASSA vitlök! Härligt när man vaknar imorgon och känner smaken av vitlök. Den smaken är inte rolig, speciellt inte när man har plastskena som ska sättas fast varje kväll. Eller åtminstonne varannan kväll.

SatS har varit igång mesta delen av dagen. Efter ett tag fick vi besök av Kenny och Lars, två av Mr Was kompisar som jag inte alls träffar ofta, eller inte alls. Kenny har jag träffat en gång tidigare och Lars var det första gången jag träffade. Han är 25 år gammal och gift... det ni tjejer! Tror ni att jag är gift om 5 år??? Hmm...?

Jag och Was funderar på om vi ska sova nu och sen kliva upp mycket tidigt för att åka upp på torget, handla lite frukt och åka hem och lägga oss igen.. möjligtvis så kanske kanske jag skulle kunna tänka mig det. :P

Tack mina kära vänner för kommentarerna. Ni är underbara!


Elin, Lussan, Jyothi och jag, studenten -08


Marie Curie och jag, middag hos Jyothi, juli -08


Jag, Carolin och Sara, balen -08


Jag och Malin, studenten -08

Fredag idag.

Fredagen är kommen. Regnet faller ner utanför.. jag räknar mer att ta en springtur igen lite senare.

Än en gång var vi och handlade i Rema 1000 och vi fick 2 (!!) plastpåsar fylda med mat för endast 204 kr. :)

Jag har börjat på Isprinsessan av Camilla Läckberg, men på danska! Mycket bra bok. SKa nog läsa en del idag också.

Min kära kusin

King Kong på Tv:n nu.. spännande!
Mr Was sitter och gör en karta över sommarhuset.. han ska ju bli konstruktör och ska ju använda det där programmet även då, men förmodligen lite mer avancerat än han använder det nu. :)

Ringde precis hem.. pratade både med far, mor och min älskade lilla kusin/syster. :)  Tihi.


Min kusin eller "lillasyster" och jag.


Jag och min kusin "lillasyster" <3
 ps. älskar den här bilden!

Lite allt möjligt...

Ännu en dag har gått. Igår var jag ute och sprang och idag har jag träningsvärk. Känns verkligen i mina benmuskler och även i bakre delen av armarna.. det beror nog på mina armhävningar jag gjorde igår. :) Känne rmig liiiite duktig och stolt även om jag har ont. :P

Växten vid sidan av mig behöver vattnas... jag tycker att vi vattnar den var 3 dag och att den ser hängig ut iaf. Vad gör vi för fel??

Nu rycker ambulansen ut igen.. det gör den minst EN gång varje dag.. det är nästan som att bo i Sthlm. Jaa, mina kära vänner, i den här staden är det allt full fart. :P

Tror att jag borde filosofera lite. Tjah, varför inte? Jag har inte filosoferat på jag vet inte hur länge. Jag kan tillägga att det inte finns så mycket att skriva om när man är ledig en hel vecka. Jag ska absolut inte klaga, för det är ju härligt att vara ledig. Men jag är ändå lite uttråkad.. Hmm, kan det bero på att vädret inte har varit på vår sida den här veckan och att vi därför inte har kunnat vara utomhus och istället har stängt in oss i lägenheten? Maybeeeee :P

Nästa vecka blir jobbig... då kommer jag jobba måndag och tisdag, ledig onsdag... jobba torsdag-måndag... usch. =/ Sen ledig tisdag och onsdag, så jobb igen, torsdag-söndag... Bläää... hur ska jag orka med?
Inga fler lediga helger... jag jobbar varje helg fram till vecka 33 då jag har ledigt igen eftersom mina underbara föräldrar kommer då. <3

Me and Mr Was ska se på lite SatS nu snart.. så vi hörs!


Mina kära föräldrar och jag på min student.

Ute på sjön idag med tømmerflåden

Idag var jag och min ängel ute på sjön med flotten. Vi fiskade, var precis som en fisherman... nämen, ojdå.. det heter ju motorn på flotten också! ;P Hehe. Jag fångade hur som helst 5 fiskar, varav 2 var aborrar.. men dock inte så stora. De andra tre var några fiskar jag inte känner till, man kan inte äta dem.
Mr Was fick 4 fiskar så känner mig mycket stolt. :D

Efter att vi hade fiskat ett tag, utan att få napp, satte vi oss ner för att äta lite melon. Vi fick även en varsin chokladmuffin som vi hade köpt inne i Føtex. MUMMA!
Det var alltså efter matstunden som vi fångade alla fiskar. ;) -Men vi släppte alltså ut dem igen eftersom de var för små för att äta.

Jag har äntligen kommit ut på min springtur! Kan det ha varit 3 km kanske? Jag sprang nästan hela vägen och jag kom hem efter ca 30 min. Mr Was bjöd på god mat när jag hade duschat färdigt, nämligen köttbullar, stekt potatis och, tro det eller ej, bea-sås. :D

Nu har vi bestämt oss för att ha en "lill-lördag" så ha en fortsatt trevlig onsdag mina vänner. Jag kan lova er att det här är en av mina bästa lediga dagar som jag har haft. Går inte att ha så trevligt som jag har haft det idag.. eller, det går ju eftersom jag har haft det.. men ändå inte. ;P

Bye

Ute i Silkeborg idag.

Vi sitter och tittar på Tour d' France. Det regnar utanför och jag har fortfarande inte kommit ut för att springa eftersom det även igår började ösa ner när jag tänkte sticka ut. Jag skulle kunna springa en sväng nu, men min mage är lite orolig så jag vet inte om det är en så bra idé...

Mr Was och jag var in till stan idag och tittade runt lite. Vi eller jag :P:P köpte en teflonpanna.. det behöver vi verkligen. Was köpte en kaffe-behållare (Kan man säga så?) och saxar istället.

Vi gick och tittade på mina skor som jag förälskade mig i förra veckan... 700 danska kronor och 900 svenska.. de är bara SÅ otroooooligt läckra! Och jag vill så gärna ha dem! Jag provade dem idag och visade upp dem för Mr Was.. Det finns TVÅ st. 37 kvar! Undrar om de kommer bli köpta innan jag hunnit få min lön x 2.. ? Hmm.. Enda lilla negativa med dem var att de var en aaaaaning trånga precis ovanför tårna.. Men det är ju äkta skin, så de skulle jo gå ut sig.. åhh... ni fattar inte hur snygga de är!

Jag och Mr Was har även hittat vår älsklings matbutik... nämligen, REMA 1000... Alltså, vi köpte en HEL kasse med mat för 107 (!!!!) kr! Otroooligt va? När vi handlar i Fötex så kostar en kasse mat mellan 200-300 kr.. så snacka om att man får mycket mat för pengarna i Rema.

Nu ska jag och vännen här göra mat.. jag börjar bli hungrig... sen kanske en springtur... kanske...

Majkolvar är livet

Ikväll har jag och Mr Was ätit majskolvar.. FY SJUTTON va gott det var! =D
Jag tycker verkligen att ni borde äta det snarast om ni inte redan gjort det. Heh

Ikväll kommer det ett program på TV:n om människor som inte alls ser ut som oss och det ska jag se. Inte för att de ser annorlunda  ut, men för att man vill veta hur de lever. Jag? Nyfiken? JAA! Klart att jag är! Vem är inte det? Det värsta är ju att sådna här program får oss att bli nyfikna och gör så att vi vill se det.

Regnet har i övrigt kommit för att stanna. Är det inte toppen när man för en gångs skull är lite ledig? Snacka om surt för dem som verkligen tagit ledigt i den här veckan... själv använder jag inga ledighets dagar... jag är bara inte påskriven något jobb. :P

Mina kära vänner, hör snart av er.

-over and out

Mitt nya jag..

Jag satt här hemma och funderade på vad jag skulle göra. Vädret suger ju och min älskling har blivit sjuk och har sovit halva dagen, så jag beslutade mig för att surfa runt lite.

Jag gick in på Blondinbellas hemsida och läste lite. Hon hade lagt in en sida på hennes hemsida där man kunde göra om sig själv.. "Kul!" tänkte jag.
Jag fastnade framför datorn med att sitta och göra om mig själv...

Så här såg jag ut först...



Och resultatet blev såhär...



Vad tycks?? :)

Sidan heter www.taaz.com = skitroligt! :D

Kära gamla köping

Måndag... klockan tickar på och jag har inte gjort någonting. Eller jo, förresten.. jag har bytt telefonnummer. :P
Det regnar utanför. Jag och Mr Was hälsade på hans föräldrar.. Smilla var på bra humör och i övrigt kändes allt bra.

Just nu kan jag se en duva i Eken utanför vårt fönster. Undrar om den kanske har ett bo där?

Funderar på att ta en springtur när älsklingen åker på styrketräning. Det är ju bara killarna som tränar där tillsammans, så jag får vänta till i augusti då Sabrina kan följa med på styrketräning med mig, intill dess får jag köra egen styrketräning här hemma.. situps och armhävningar.

Hör av er kära vänner om ni vill ha det nya numret.. det står även på min msn just nu, så ni kan ju ta det därifrån. ;)

Konstigt det känns när man inte kommer träffa klassen nå mer. =s Även om man kanske kände att man bara ville bort ibland och nu när man är borta, då vill man bara tillbaka igen. Det är faktiskt samhället jag syftar på. Jag gillar faktiskt vår köping, varför skulle jag inte göra det egentligen?


SP3A -Hur svårt kan dé va? 05-08

Söndag och konfirmation.

Söndag.. Vad gör man på söndagar? Vädret är inte på topp, det är mulet, men det regnar inte och är inte kallt heller för den delen. Jag kanske skulle ge mig ut och springa en sväng idag..?

Jag och Mr Was låg och sov till klockan blev 10.00 och det var läckert. Därefter såg vi vidare på filmen vi hyrde igår.. Nu sitter vi vid varsin dator och nördar oss, alltså surfar runt på internet om inget som helst. :P

Min kära, underbara kusin konfirmeras idag i Stockholm. Tyvärr kunde jag inte komma dit och se henne konfirmeras och fira hennes dag eftersom jag är i Danmark.. Men jag tänker på dig gumman min. <3 Hon är verkligen som min lillasyster.

Grattis lillfia!

Ut på sjön idag!

Idag ska vi ut med flotten... jag sitter här hemma och ska egentligen hooppa in i duschen och äta lite frukost, men har inte kommit så långt än. :P Strålande solsken och det kommer vara mellan 22-27 grader.. låter toppen va? ;)

stavat fel.

Det är ta mig f***n med o....
flotten.... flåtten....  alltså.. flotten! inte flåtten.
så många inlägg som jag stavat fel.. pinsamt värre Rebecca.. pinsamt värre..

Jobbar och står i.

Jobb, jobb och åter igen jobb. Kan det bli bättre? Tjaah.. jag tjänar ju pengar och jag behöver verkligen pengarna också.

Imorgon ska vi ut med flåtten.. blev ingen tur idag.. killarna kunde inte. Istället ska jag och Mr Was ut på stan nu här.. köpa en glass och kanske gå på något café och dricka varm choklad. :)

I övrigt går allt som man skulle tro att det skulle gå. Jobbet är ju som sagt över mig hela tiden och jag hoppas att dagen imorgon blir bra. Just nu ser det ut som om att det skulle bli åska. :S Hoppas jag verkligen inte. Nästa vecka är jag även ledig HELA veckan. :) Det ser jag fram emot. ;)

Puss och hej, leverpastej.


Jobbat idag

Grattis moster Kerstin på födelsedagen! :)

Idag har jag jobbat 11.30-19.00 igen.. alltid lika jobbigt, speciellt när det är 30 grader varmt utanför. =s
Imorgon ska vi nog ut med flåtten på sjön. Det ser jag fram emot och tror det kommer bli mysigt med lite grillning och bad. Vi får se om det blir flåtten på lördag också. Egentligen skulle vi ha gått på Hede Rytmer och sett TV2, men eftersom vi är lite pank innan min lön kommer så har vi bestämt oss för att mysa på flåtten istället eller inne på någon billig pub med vännerna.

Nu ska jag mysa med Mr Was och se lite Gordon Ramsay'a Kitchen Nightmares. =)

Grattis pappa.

Tiden bara går och går. Jag har jobbat häcken av mig idag och sen när jag kom hem hade Mr Was gjort mat.. mumma. :) Sen så bestämde vi oss för att vara diktiga och sticka ut på en springtur... jag tror inte att vi sprang längre än 2 km, för vi var hemma efter 20 min igen, trots den korta rundan var jag mycket utmattad. Jag vet inte om utmattningen berodde på att jag har jobbar hela dagen eller för att jag är mycket otränad... kanske båda delarna?

Just nu sitter vi och ser Seinfeld.. borde lägga mig mycket snart, men är inte så himla trött än.

Grattis pappa på 52 årsdagen! Jaa, pappa fyller år och jag kan inte fira honom mer än genom ett telefonsamtal.

Mina kära vänner jag har fått HEMTELEFON! Vilket betyder att det är billigt att ringa till mig. :D Är ni intresserad så hör av er. :D ANnars kan ni ju lämna era hemtelefonnummer så kan jag ringa till er. :)

Ciao bella!


Me as a model at home. ;P

RSS 2.0