Nu är jag här.

Ingen som läser mina inlägg?? :( :(

Hur som haver så har jag varit i Göteborg i 2 dagar nu och imorgon åker jag vidare till Enköping. Jag ska vara hos Torgny och Gunnel tills vi ska dra till Branäs tillsammans på fredag. Jag längtar tills jag får åka lite skidor och sådär.

Idag var vi på universeum och tittade, det var häftigt! Tog lite bilder, både på djuren och lite på barnen här hemma. Lite tråkigt bara, för att man fick ju inte ha blixt och många av korten blev suddiga. :( Även korten på Joel blev suddiga (eftersom han inte gillade blixten så lät jag bli den). Jag trodde verkligen att korten var bra, men icke. Jag blev dragen vid näsan. Aj aj. =/

Nu ska jag umgås lite här med barnen. Vi hörs!

Imorgon åker jag.

Imorgon bär det av. Jag ska packa vidare. Vi tvättar lite kläder nu också så att jag kan ta med mig lite underkläder på min resa.
Vädret är underbart utanför nu. Solskeeen och +10 grader.

Jag måste fixa det sista så att jag kan ta det lite lugnt ikväll.

Skat, nu må du ik savne mig for meget vel? ;)



Släktträff idag...

Nu är det sommartid. Vi har ställt fram klockan och det har min dator gjort också kan jag se. Om 1.5 timme ska vi åka hem till min svägerska. Hennes man och dotter fyller år, så det ska firas med en stor släktträff. Lite sådär småjobbigt att kliva upp kl 08.00 på en söndag, men värre blir det imorgon eftersom jag ska med tåget kl 07.17 från stationen då! =O Usch och fy, jag längtar inte alls!

Nu ska vi fixa och trixa här hemma. Bl.a. äta frukost. Ska bara få upp grabben ur sängen, kan vara lite svårt såhär på morgonen. Heh.

Bye bye


Typisk fotbollkväll.

Öl, chips och fotboll. Det passar bra ihop. =)

Besök av svärfamiljen.

Vilken dag! Idag fick vi besök av Mr Was familj. Vi fick ett presentkort på valfri restaurang och en golvplanta. =)
Systerdöttrarna var här och gjorde allihopa trötta, men de var nu väldigt söta och goa också. Vi bjöd på spinatpaj, pastasallad och broccolisallad. MUMMA! De var här ända till kl 17.30 och då åkte de hemåt. Vi hade då en stooor disk som skulle ordnas och vi fixade den på 18,5 min.

Ikväll ska vi se en fotbollsmatch på TV, Danmark ska tydligen spela.
Nu ska jag tända lamporna, det börjar bli mörkt.

 
Gammalt kort på Matilde.

PS. Tog nya kort idag, de kanske kommer in imorgon och om inte så kommer de in när jag har kommit hem till Sverige.

Branäs med familj och släkt.

Mamma ringde till mig. Hon övertalade mig att åka med till Branäs och åka lite skidor. Jaa, varför inte? Det var så längesen. Kommer inte ens ihåg om jag åkte något i backen förra vintern?
Efter att jag har varit i Gbg så drar jag istället till Branäs, det ska bli skoj. Vin, god mat, skidbackar, härlig utsikt och underbara människor, alltså mami, papi, morbror och "moster". =)

Kerstin och Leona kommer upp till påsk. Jag hoppas att Leona kan komma upp lite tidigare, så vi riktigt kan mysa och ha trevligt tillsammans, jag saknar verkligen min lilla kusse.

Ellinor: Om du läser det här, så måste jag säga att jag vet inte alls hur det blir. Jag kanske kommer förbi dig då på måndagen som jag har sagt intill vidare, men i annat fall kanske jag kan komma över bara en enkel dag? En helg? Du får säga hur du kan osv. =)

    
   
 

Entrapment.

Jamen den ska vi se ikväll. :) En av mina älsklingsfilmer.

Vi har hittat en Turkisk affär vid sidan av Rema 1000 som säljer massor av grönt för billiga pengar. Vi gick in dit idag och köpte grönt för 103 kronor (!!!). Jösses säger jag bara, men det är ju härligt att vi kan få en massa gott för billiga pengar. Jag tror aldrig att jag har sett så mycket grönsaker som är så fina.
Mamma och pappa, när ni kommer ner så ska vi in dit.

Jag sitter och beställer biljetterna nu. Det blir färjan. Hoppas inte att det kommer blåsa ute på havet, jag blir ju så lätt sjösjuk. =S

Jag mår otroligt dåligt när jag ser hur lite pengar det är kvar på sparkontot. Speciellt om jag ska börja plugga till våren. Det bådar inte alls gott och jag känner hur knölen i magen bara växer. Usch och fy!

Om helgen

Idag är det fredag och helgen börjar. Vi ska köpa en leksak till Frederikke i födelsedagspresent och sen ska vi handla en massa mat till helgen. Imorgon får vi besök av älsklingens familj, då ska vi bjuda på mat och sen på söndag blir det födelsedagskalas.

Nu ska jag äta frukost.

Mamma Mia är en härlig film.

Det regnar en massa just nu. Jag är lite rastlös. Har sett Mamma Mia nu. Tyckte att det var på tiden att bli lite gladare av en underbar film. :)

Snart kommer min älskling hem. Jag längtar tills han kommer och jag hoppas att vi kommer få en riktigt härlig helg tillsammans.


Vid forsen där hemma 2007

Börjat packa, resan närmar sig

Jag har börjat lägga fram kläderna som jag ska ha med mig. Sitter dock och tittar på resan till Göteborg. Ska jag resa med färjan eller inte. Har fått veta att Maria har en skrivare och eftersom vi ska hem till dem på söndag så kan jag ju låna den då och skriva ut papprena som jag behöver för att kunna checka in.

Jag ska checka in 30 min före avgång. Om jag tar tåget kl 07.17 från Horsens så kommer jag till Fredrikshamn kl 10.37. Det betyder att jag har 40 minuter på mig att gå 1 km (så långt är det från stationen till terminalen), hitta terminalen och checka in. Super ju! Detta är endast möjligt om jag kan skriva ut papprena hos Maria och Claus.

Om inte det här går, så tar jag tåget via Malmö.
Nu ska jag skriva till Jill och informera henne om när jag kommer.
Ciao!


Måste komma ihåg att ta med mig själv också.

Färjan eller tåget?

Färjan har blivit billigare, det betyder kanske att jag tar den istället. Det kostar ca 300 kr med tåg till Fredrikshamn och färjan över till Göteborg, tidsmässigt så är det detsamma. Att komma till Göteborg kl 15.15 eller 15.13.. Jag får tänka på saken.

Imorgon ska jag packa väskan, så det är gjort till helgen.

Godnatt

En resa

Hon sitter på en stol och tittar ut genom fönstret. Molnen täcker himlens blå färger och träden vajar i vinden. Fåglarna flyger livligt runt utanför och äter på frösäckarna som sattes ut dagen innan. Små vita snöflingor faller ner från himlen. De flyger runt, oviss om dess öde.  Plötsligt flyger fåglarna, bort mot varmare platser. De verkar förvirrade. Ena stunden är det sol och värme och helt plötsligt faller snön ner från de mörka molnen.

Flickan är själv förvirrad. Hon känner sig kluven. Vad har framtiden för planer?

Snart börjar en resa. En resa som förhoppningsvis ska förbättra allt.




Bild fixad inne på Photofunia


Till mamma och pappa

Ni ringde ikväll och jag hörde inte när ni ringde. När jag inte svarar får ni ringa mig igen efter 10 minuter eller något i den stilen. Ni vill förmodligen höra hur allt blir med resan hemåt osv. Så ring mig imorgon, så får vi prata då.

Jag åker iaf till Gbg och stannar i 2-3 dagar, därefter till Sthlm och stannar där i ca 3 dagar och sen till Uppsala och är hos Ellinor i 1-2 dagar och sen kommer jag hem.

Jag köper en vanlig biljett mellan malmö och göteborg. När jag ska vidare till sthlm så provar jag kanske det med Tradera. Jag behöver kanske kanske hjälp av mina trogna föräldrar, eftersom mitt VISA-kort vill in på internetbanken varje gång jag betalar över SJ (nåt säkerhetshallöj). Det sämsta med internetbanken NORDEA i Danmark är att det är någon slags nyckel på den, så den existerar endast på min dator och på mammas och pappas. (vad bra va!? Eller så INTE!)

Hur som haver. Ska jag ha en billig biljett så behöver jag er hjälp med att betala på sj tills jag kommer hem till Ljusdal, så kan jag föra över pengar till er eller ge er de pengar som biljetten/biljetterna kostar.

Tack och bock och godnatt.

PS. Det fanns 1 par skor kvar och de fick jag! Vilken Tuuur jag hade. ;)


Bild lånad av www.bianco.com

Ingen supergod frulle för mig.

Okej, jag sa att jag skulle göra scambled eggs och bacon, det blir det så inget med. Älsklingen kommer snart hem och då ska vi luncha innan han ska skjutsa mig till stationen. Måste bara ha lite frulle i magen innan jag kan äta något med kokos-mjölk i.

Typiskt också!

Snöstorm!?!? =S

11/4 Blender i Hudik. Det låter ju jätteskoj! :D

Jag vaknade kl 06.30 imorse och då var det några enstaka moln på himlen och solen hade precis gått upp. Jag gick och la mig igen och vaknade kl 08.00 då klockan ringde. Mr Was drog upp rullgardinen och sa "Titta ut". Det var alldeles kritvitt. Det var "TYP" snöstorm ute. Kanske inte riktigt så illa, men det snöade otroligt mycket. Snacka om att vårkänslorna försvann!

Jag ska, oavsett vad, dra mig till Silkeborg och investera i skorna. Jag vill ha vår.

Jag ska snart börja packa väskan som ska ta mig hemåt. Vet dock inte vad jag ska ta med mig för kläder??? Är det ens på väg att bli vår där hemma? Det kan ändra sig ganska snabbt. Om jag endast tar med mig vinterkläder så slutar det väl med att det är strålande solsken och bar mark där hemma. Lite springkläder kan jag ju ta med och min baddräkt (om jag ska till Delsbo med Jennifer och simma. Kunde vara så otroligt härligt!). :)

Nu ska jag göra scrambled eggs med bacon. :)
Arrivedercí.



Ps. Igår började jag läsa min bok.

Silkeborg imorgon

Åhh vad typiskt. Syrran kan inte få besök, de ska utomlands då. MEN, det betyder att jag kanske kan få mer tid hos någon annan och dessutom kommer jag träffa syster när hon kommer hem och vi ska på dans. Jag längtar SÅ mycket. :)

Nu ska jag och älsklingen iväg och handla till maten ikväll. Tror vi gör någon slags kycklinggryta.
Vi har förresten varit tillsammans i 26 månader nu. Som tiden den går.

Imorgon bär det av till Silkeborg. Jag tar tåget dit så jag kan träffa Anita och gå på kafé med henne. Jag vill inte köra bilen på kvällen eftersom, händer det en olycka som jag har orsakat så kostar det en del för min del.. Därför är tåget det bästa när jag först åker hem omkring 20.00 tiden.

Vi har en massa fåglar utanför fönstret nu. Spännande!

Nu bär det av hemåt.

Jag har skrivit till Jill. Förmodligen åker jag till GBG på måndag, alltså om en vecka. Därefter blir det en resa över halva Sverige. Örebro, Sthlm och förhoppningsvis Uppsala innan det bär av hem till Goda Gamla Ljusdal.

Regnet öser ner utanför. Känner ingen lust alls för att gå ut i det där. Nu väntar duschen. Hääärliiigt. :)


När Jennifer var på besök i Februari, vi posade lite. ;)


Jennifers pose ska också vara med. :)

En regnig måndag

Det regnar. Det regnar mycket. Jag funderade på att sticka ut och springa, men att springa i regnkläder är ingen idé och jag vet inte hur bra det är att bli kall och förkyld nu igen, är ju inte 100% frisk efter förra förkylningen. =/

Har pratat med Kerstin och Jill, båda två kan få besök. Jill kunde bäst om vardagarna, så jag kanske ska åka dit nästa måndag då? Väntar på svar från syster och kan jag åka dit, så blir det en sväng till Örebro också och sen hem till Kerstin och Leona. :)

Det är verkligen tört på jobbfronten. Som tur är kan jag söka jobb från Sverige också. Apropå det så ska jag skicka alla mina ansökningar till min mail, så jag kan skicka dem från mina föräldrars dator. Mamma och pappa? - Har ni fortfarande er skrivare??

Jag tror jag ska ha lite frulle nu.


Söndagar är långsamma.

NU är det söndag. Jag tror jag ska söka lite jobb och sen titta på biljetter hem. Nån gång i nästa vecka åker jag till Silkeborg och investerar i mina skor som jag vill ha.

Jag ska skriva lite mail till mina kära och höra om de har tid till lite besök och därefter se om jag kan komma förbi. Snart kommer jag hem och jag längtar tills jag kan träffa lite släkt och vänner. Komma hem och ladda batterierna, så min älskling står ut med mig. Hehe

Bäst att börja fixa med ansökningar.
Ciao!

Känn dig lurad Rebecca!

Det gör jag verkligen också. 

Jag litar alltid på min pojkvän och det är väl en bra egenskap, men det kan också vara en dålig egenskap har jag förstått nu. Jag blev lurad. GROVT!

Medister är inte alls en gris penis, det är bara en helt vanlig, extremt ful, korv. Jag känner mig verkligen dum, när jag trodde på det han sa, jag trodde 100% på honom och så blir man så lurad.
Tack älskling.. ?



Igår var vi ute på krogen. Vi såg ett liveband och det var mycket trevligt. Det var jag, älsklingen, Søren, Maria och Brian. Efter ett tag kom en gammal skolkamrat till Brian och gjorde oss sällskap. Vi kom först hem en gång vid 3-tiden inatt.

Nu sitter vi och äter frukost och vi ska åka till Silkeborg om någon timme för att se en fotbollsmatch mellan Silkeborg-Viborg. Därefter ska vi på sjukhuset och hälsa på min svärfar som fick ett helt nytt knä igår. Mamma vet hur operationen går till.

Ha det så bra där hemma och ha en bra helg.

 
Mr Was, Jag, Søren och till sist Brian. Gamla kort.

Gris penis!?

I somras så smakade jag medister korv för första gången i mitt liv. Jag kommer faktiskt inte ihåg om jag tyckte om det eller inte. Saken är nu den att jag, idag, såg något så otroligt äcklande att jag ville spy. Det liknade grå bajskorvar. URSÄKTA mitt språk i detta inlägg.

-Hvad er det? Frågar jag
Det er medister pølse.
-Er DET medisterpølse?
Svarar jag tillbaka
Jaa, svinepik.
-Svinepik?
Sa jag.
Ja, eller skal jeg sige grisens penis?

Jag har alltså, utan att jag har vetat om det, ätit gris penis. Mumma?


Åka hem eller inte?

Ska jag åka hem nu eller inte? Jag sitter ju allafall bara här hemma. Jag kan lika gärna vara hemma i Sverige och göra detsamma. Vännderna då..? Är de överhuvudtaget hemma?


Ett litet fel.

Trodde att bakgrunden på skobilderna skulle vara vit, men de blev tydligen svarta, inte alls lika snyggt som jag trodde det skulle bli. Hoppas att ni står ut. ;P

SKORNA med STORT S!



Dessa skor kostar 450 kr och jag kan bara säga att Rebecca är förälskad.

Bilder lånad från Bianco Footwear

Gå en promenad?

Undrar om man ska gå ut och gå?


Såhär såg det ut för ca 1 månad sen

Är hemma från stan

Nu har jag varit hemma ca 20 min. De hade Bianco här i Horsens, men de hade inte de skorna som jag hade förälskat mig i. Det kanske var lika bra det.
Jag hittade dock en butik med riktigt snygga kläder, tyvärr för dyr till en arbetslös flicka.

Jag tittade bara runt på stan för att se vart allt låg. Utanför museumet är gräsmattan fylld med blommor, jag skickade ett mms till pappa. Det är verkligen maffigt. Lila, blå, vita och gula blommor som fyller en med glädje.

Ikväll ska jag göra mat. Det blir makaroner och korv.

Ciao!

Jag ska ut på stan, hjälp mig!

Solen skiner och det är ganska varmt utanför. Jag ska upp på stan nu har jag bestämt. Jag vet inte riktigt om jag kommer klara mig där uppe. Jag hoppas verkligen att de INTE har Bianco footwear.. Jag såg ett par supersnygga ballerinaskor som är från bianco för endast 450 kr! Jag vill HA. MEN, MEN, MEN.. Jag har inget arbete och jag vill gärna komma hem till Sverige nåt tag, så jag tror inte att det är någon bra idé att lägga 450 kr på det.
Med det här vill jag säga, just nu skulle jag behöva Mr Was som gick och höll mig i handen, som hjälpte mig och drog mig ifrån alla de frästelser som finns där ute.

Tack för alla fina kommentarer om lägenheten. Jag blir så glad. :)
Bäst att ge sig av innan det blir kaos ute på "gågatan"

Vi hörs!


Hos doktorn idag..

Roligt med lite kommentarer från er där hemma. :) Vad glad jag blir när ni säger att det är fint. Jag tycker också att lägenheten börjar bli riktigt fin.

Idag var jag till farbror doktorn och tittade på handen. Han sa att det var en liten irritation (som jag redan visste) och sa senare att det han ville göra var att ge mig en spruta. Jag ska komma på återbesök den 29 april och se om det har blivit bättre eller om jag ska ha en spruta till.
Det gjorde aningens aningens ont, lite obehagligt får jag nog säga. Nu är hande bara uppblåst och svullen. Kan nästan inte röra tummen pga svullnaden. Han sa också att svullnaden går ner, förmodligen, tills imorgon. Det kan dock göra ont i handen i några dagar och jag ska ta det lugnt med den nu i ca 3 dagar.

Jag sov hemma hos Sabrina igår till idag, det var trevligt. Vi såg film och pratade nästan hela kvällen.

Nej nu ska jag fixa lite mer i lägenheten. Kanske gå ner med soporna..?

Ciao!

Bilder från flyttningen


Jag blev nerpackad i en kartong.

Köket som det såg ut i början av "packveckan"


Köket som det såg ut om torsdagen, nästan färdiga!

Nya lägenheten:

Sovrummet med vår nya byrå

Sovrummet med vårt nya nattduksbord och vår fräsiga lampa (mormors mattor ligger på golvet)

Köksbordet som är precis utanför sovrummet

Här kan man se hur stort det är. Mellanrummet mellan soffan och kulskåpet är faktiskt ca 1.5 meter

Ganska stort kök som ni kan se, riktigt härligt.

Utsikten från lägenheten. WOW!

Utsikten går inte att klaga på

Idag har jag tvättat allt som skulle tvättas. Det är skönt att det är gjort. Förövrigt skar jag mig idag, det var mindre skönt ska jag säga.
Korten på gamla lägenheten och den nya kommer i ett senare inlägg.

Nu ska jag njuta lite av utsikten.

Förresten! Igår såg vi vår första fasan här utanför. :D

Ikea, städat, målat, städat, gjort iordning.

Nu är jag trött.
Vi har varit på IKEA i Århus, sen åkte vi till Silkeborg och ägnade 8 timmar åt att förbereda målning, måla hela lägenheten och städa den så att den var strålande ren. Då vi var färdig var klockan  22.00 och vi hade inte ätit någon kvällsmat. Vi åkte därför till Statoil och fick en fransk hotdog och sen åkte vi hem. 23.30 var vi hemma och då började vi fixa sakerna som vi köpte i IKEA.
Just nu ligger jag i sängen och vid sidan av mig står ett sängbord med en döläcker lampa på (invisterat idag på ikea)

Klockan är sen och imorgon ska vi sova länge. Nu ska jag försöka få älsklingen ner i sängen.
Godnatt.

Nu har vi flyttat

Nu har vi flyttat. Bodde i den nya lägenheten i natt. Var lite kallt, men skönt att ha ett sovrum. Idag ska vi fixa och trixa. Bland annat måla den gamla lägenheten.
Måste kila nu, massor att hinna med idag.
Puss och hej.

Sjuklingen flyttar imorgon.

Mr Was bekräftade att telefonen inte kommer fungera när vi har flyttat ner och att det kommer ta några dagar innan ni kan ringa till den, men som jag skrev tidigare så kan ni alltid ringa till mobilen. :)

Näsan är så täppt på mig, så jag kan nästan inte prata. Lägenheten är stökig och jag känner inte alls att det är hemtrevligt. Jag vill bara bort härifrån och få ordning och reda runt omkring mig igen.

Vi måste säkerligen åka 3 gånger fram och tillbaka, så mycket saker har vi här hemma. Det kunde ju vara skönt om det räckte med 2. OM vi måste åka en 3:e gång och vi bestämmer att vi ska städa den här lägenheten imorgon också, då stannar jag nog kvar och börjar städa, men vi får se hur det blir.

Sängen är nästa stopp för mig iallafall. Jag fryser och har nog lite feber. 

Snart är det här över...

Godnatt. 

Sista packdagen. Jag är så slut.

Jag skrev igår att jag hade tänkt att lägga upp bilder idag men det blir det inget med. Jag har packat hela dagen, förutom de 20 minuterna då jag cyklade till posthuset och biblioteket. Badrummet är fortfaranre kvar. Jag är så trött. Huvudet är mosigt och jag känner mig lite svag, förkylningen har verkligen tagit mina krafter.

Pappa och mamma: Om ni vill ringa till mig i helgen så tror jag att ni får ringa på mobilen, för jag vet inte om hemtelefonen kommer fungera på en gång där nere i Horsens.

Älsklingen kommer snart hem. Jag har packat ner alla kastruller och stekpannor, så vi får nog köpa oss en pizza som vi kan äta ikväll.

Just nu har vi 12 flyttlådor.. Är det många? Vi ska ha en eller två till badrummet också, så något säger mig att vi kommer använda alla flyttlådor (15 st).
Källaren ska ju ränsas ur den med.

Usch, vill inte alls tänka på allt som ska göras.
Nu kilar jag igen, tror jag ska se lite längdskidåkning.


Matte C och packning.

Packningen tar kål på mig, men det måste göras. Imorgon ska jag upp på stan och se om klockan kan lagas, om garantin gäller och om inte, hur mycket det kommer kosta att laga. Efter det ska jag posta brevet till skolan i Århus, se om jag kommer in på Finansekonom linjen (som det heter i Danmark, vet inte vad det heter i Sverige). Jag kom in på Matte kursen och ska läsa Matte C till sommaren, mellan 13 juli-18 augusti (om jag inte har fel).

Nu ska jag fixa det här och sen blir det sängen. Imorgon kanske jag lägger upp lite kort från packröran, om jag har tid vill säga.

Pappa, hoppas att du får en bra helg.
Mamma, hälsa till dem allihopa.

Natti natti

Våren närmar sig

Våren är här idag. Solen strålar och det är 6 grader varmt utanför, men känns snarare som 10 grader. Det var verkligen härligt att känna solens strålar mot ansiktet och känna värmen. Kom våren, kom!

Allt bara brast

Min klocka ramlade ner i golvet och "gick sönder". Två stenar ramlade av och försvann nånstans i virrvarret av allt damm, plus att en metall "skärm" innuti klockan rasslar runt nu under glaset. Allt bara brast. Jag blev så ledsen. Mest för att jag fick den av Mr Was i somras när jag tog studenten.

Nu ska jag gå en promenad medans vädret är bra. Sen ska jag lägga mig på alla fyra inne i badrummet och leta efter stenarna och se om jag har turen på min sida. Efter det måste jag börja packa. Jag orkar inte riktigt det här just nu känner jag. Varför skulle det hända just nu? Varför skulle det hända överhuvudtaget? =/

Mamma ska hem till min storasyster och därefter till min moster och min älsklingskusin. Är lite avis på hene faktiskt för att jag saknar dem så mycket.

Nu tar jag tjuren i hornen.
Vi hörs!

 

Isprinsessan av Camilla Läckberg

Nu har jag ÄNTLIGEN läst färdigt Isprinsessan. Jag köpte boken i somras på danska så att den skulle sitta.. Dock har jag inte läst ut den förrän nu. Vilken lång bok. Den fångade inte riktigt mitt intresse som många kriminalböcker brukar göra. Vilken pärs!

Nu är det iallafall gjort. Mördaren var inte den jag trodde det var, så det kom som en överraskning.

Dags att börja på boken som jag fick i julklapp i julas, Nu vill jag sjunga dig milda sånger, av Linda Olsson.


Bild lånad från Bokias hemsida.

Hoppas på vanlig förkylning.

Har packat lite mer och ska snart fortsätta. Det är jobbigt att bo i en stökig lägenhet, det tar på krafterna.
Jag hoppas verkligen bara att det är vanlig hosta jag har, så det inte är lunginflammation jag har. Gör ont i lungorna när jag hostar.

Ska jag ta kläderna nu?

Sjukling, packa, resa hemåt.

Är sjuk idag, jag kände att det var på gång redan igår, men idag är jag verkligen dålig. Har varit vaken sen älsklingen drog till skolan, alltså i ca 1 timme. Jag ska snart äta frukost och sen får vi se om jag inte kan packa lite mer. Har en hosta som sitter nere i lungorna och en bränna i halsen som inte är att tala om.

Jag har funderingar på att stanna kvar i Horsens i en vecka för att fixa en massa saker, bland annat för att söka jobb och sen så tror jag att jag åker hem en vecka.

Nu ska jag ta en panodil eller två och försöka pallra mig upp från sängen.
ciao!

 
det är vad jag har att se fram emot

Packa packa packa.

Jag och älsklingen packar för fullt. Jag har visserligen tappat lusten nu ett tag, så vi ska dra oss till Silvan och köpa färg, sen ska vi fixa lite andra grejer också. Älsklingen är på bättringsvägen, så det känns bra, själv har jag fått lite ont i halsen, så himla typiskt! Jag som varit så försiktig med pussarna.

Det börjar se tomt ut här i vardagsrummet, förmodligen för att alla dvd-filmerna är nerpackade, plus dvd-spelaren och mitt PS2.

Nu bär det av och sen när vi kommer hem igen ska vi fortsätta med packningen.
ciao!


Polisen fixar idioterna, tacka dem för det.

Vilka idioter det är som bor här i vårt hus alltså och om det itne är idioterna så är det idioternas vänner. Tack och lov att vi flyttar om mindre än en vecka!

De förstör för andra, de visar ingen som helst respekt. De skitar ner överallt och skiter fullständigt i om andra människor tycker illa om att det ligger sopor runt på hela gården. Fy fasiken vilka lortgrisar de är, idioter hela högen!

Mr Was har ringt till polisen efter att några huliganer stod nere på parkeringen och sparkade på bland annat hans bil och kissade på en annans. Vad tänker man med!? Det kan inte ens vara röven de tänker med eftersom de gör sådna saker?

Förhoppningsvis är det sista gången våra grannar festar (innan vi flyttar) men man vet ju aldrig om de bestämmer sig för att festa på torsdag också.

Nu ska jag se lite film och därefter se om jag kan sova, eller om dunkandet från musiken stör mig hela natten.

Brorsan fyller år och jag mår bra.

Jag fick min massage och ansiktsbehandling idag, vilken lycka. Det var otroligt skönt och avslappnande.

Grattis Brorsan på 24 årsdagen!


Brorsan och jag på balen, maj 2008

Helgen är här.

Dagarna är långsamma och grå. Allt går i slowmotion. Det blåser, regnar och är grått, om vart annat.

I nästa vecka ska vi flytta. I nästa vecka ska allt fixas iordning här i lägenheten. Den ska plockas ur och målas. Göras ren. Skrubba golv. Putsa fönster.

Jag behöver se solen. Innan jag deppar ihop totalt.

Ska snart göra mat. Tacos ikväll. Fick riktigt mycket sallad av olika slags till billiga priser idag. Jippie! -Det finns fortfarande en del som muntrar upp mig.

..

Hur kan man känna sig ensam när man är omgiven av så mycket folk?



Ingen rubrik.

Jag börjar så smått vänja mig vid synet av mina enormt synliga ögonbryn. Mamma säger att de snart blir blekare och det är sant. Idag ska jag till apoteket, se om ett gammalt recept fortfarande finns i deras dator eller om jag måste till doktorn ikväll.

Förövrigt ska jag träna idag och kanske städa så det ser lite bättre ut här hemma.
Nästa vecka ska jag verkligen börja packa. Den veckan kommer nog gå ganska snabbt. Jag längtar faktiskt.

På lördag ska vi på "spa". Vi ska få helkroppsmassage och ansiktsbehandling. Längtar verkligen till att få en härlig dag och bli ompysslad.


Färga håret brunt, en lösning??

Skulle jag färga håret brunt? Är det en lösning? Jag vet inte alls. Mitt självförtroende gick från 100 till 0. Man lär sig av sina misstag. Om 4 veckor är det förhoppningsvis bättre. .

Jag hoppas...


Mina ögonbryn, en katastof.

Okej. Mr Was har klagat på att jag inte har skrivit på ett tag. SÅ.. Vad har hänt idag? Jag var iväg och färgade mina ögonfransar idag. Dock tyckte hon som färgade dem, att jag skulle färga ögonbrynen också, för att få balans mellan ögon och bryn. Jag sa ja, eftersom jag tänkte att de förmodligen skulle vara bruna. Jag blev chockad när hon hade färgat dem. MÖRKBRUNA/SVARTA!?

VAD TÄNKTE HON PÅ!?

Nu ska jag stanna inomhus i 3-4 veckor tills färgen är borta. Vilken mardröm.
Tur är det väl att färgen som sagt försvinner om ca 1 månad.

Jag har skickat iväg brevet, till mattekursen. Nästa vecka när jag fått "dokumentation" på att jag ska gå kursen så skickar jag iväg ansökningen till skolan.


Jag vill ha tillbaka mina ögonbryn. Kan man bleka tillbaka dem??

Vad har morgondagen att bjuda på?

Imorgon ska jag träna själv. Blev ingen träning idag, så därför sticker jag själv iväg imorgonbitti och tränar. Förutom det ska jag till mina gamla arbetsgivare och prata med dem och få dem att skriva under på ett papper som säger att jag pratar flytande danska.
Därefter ska jag köpa frimärken, om jag kommer ihåg det vill säga.

Nu väntar sängen.


Kort från helgen

Jag knäppte lite kort på flickorna när de var och hälsade på oss här i helgen. Matilde och Frederikke cyklade och Matilde har lärt sig att cykla utan stödhjul.


Frederikke ville också prova att cykla


Matilde på gungan


Matilde igen. Bilden är ännu bättre i riktigt format.

Regnet öser ner

Idag regnar det. Jag skulle fixa en massa saker idag. Mina fixardagar faller alltid på regndagarna. Det är bara så trist att man ska hinna bli genomblöt innan man kommer fram till första stopp. Regnkläderna som jag har håller sig inte torra så länge, det är inte direkt gallon.

Jag ska äta frulle och sen får vi se om det har slutat regna, jag MÅSTE till posthuset oavsett vad idag.
Det andra KAN vänta tills imorgon. Vi får se hur dagen blir.

Tillbaka i lägenheten

Nu är jag tillbaka i lägenheten igen. Har fått en massa flyttlådor av svärföräldrarna, så nu kan jag börja packa. Ikväll ska jag och älsklingen titta på film.. Eller, åtminstonne ska jag. Han kanske ska plugga en massa.

Imorgon ska Mr Was ha prov. Held og lykke skatte.

Jag har tagit hand om Smilla tillsammans med älsklingen i helgen, det kräver en del jobb. Jag har inte så mycket annat att berätta just om helgen. Vi gick en del promenader och var ute en hel del. Slängde pinnar som Smilla kunde springa efter, osv osv.

Jag och Cäro, vill gärna ut och resa. En Interrail till sommarn skulle inte vara så tokigt. Jag tror vi kan hitta på nåt skoj iallafall, såvida vi inte bestämmer oss för att börja skolan till augusti/september, men det tar vi då. Eller hur? :)


RSS 2.0