Hos doktorn idag..

Roligt med lite kommentarer från er där hemma. :) Vad glad jag blir när ni säger att det är fint. Jag tycker också att lägenheten börjar bli riktigt fin.

Idag var jag till farbror doktorn och tittade på handen. Han sa att det var en liten irritation (som jag redan visste) och sa senare att det han ville göra var att ge mig en spruta. Jag ska komma på återbesök den 29 april och se om det har blivit bättre eller om jag ska ha en spruta till.
Det gjorde aningens aningens ont, lite obehagligt får jag nog säga. Nu är hande bara uppblåst och svullen. Kan nästan inte röra tummen pga svullnaden. Han sa också att svullnaden går ner, förmodligen, tills imorgon. Det kan dock göra ont i handen i några dagar och jag ska ta det lugnt med den nu i ca 3 dagar.

Jag sov hemma hos Sabrina igår till idag, det var trevligt. Vi såg film och pratade nästan hela kvällen.

Nej nu ska jag fixa lite mer i lägenheten. Kanske gå ner med soporna..?

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter bra. Var nu väldigt försiktig med din hand. Kram mamma

2009-03-18 @ 17:48:48
Postat av: Carolin

Det verkar inte som om din hand vill bli bättre alls :/ Det är inge kul. Vi får hoppas på att den blir det :)



Jo, med mig är det hyffsat. Är ledig idag och i morgon, så idag har jag varit hurtig och bakat bullar. Tror de blev närmare 90 st, så det känns bra :) Hur är det med dig, för utom allt med flytten och handen?



Lägenheten verkar väldigt fin, är lite avis på ditt fönster, det var gudomligt stort ;)



Hörredu, vad sägs om att jag kommer o hälsar på dig i ditt vackra hem någon gång under vecka 18? Säg en dag eller liknande så beställer jag biljett. Det verkar som att det blir bara jag som kommer, de andra skulle till fjälls o sen var det pengabrist osv. Men jag skulle jättegärna vilja komma o hälsa på dig, fortfarande :) Vad sägs om det? Min far trode att det var billigare o åka flyg, än tåg? Känns som en liten felchansning, men man vet ju aldrig :P



Ha det bra :)

Puss

2009-03-18 @ 18:15:52
URL: http://airolin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0