Trött och besviken.

Jag är inte bara trött på att vara sjuk..
Jag är trött på killar också. Besvikelse på besvikelse. Fy fan alltså. :(

Fortfarande sjuk, men på bättringsvägen

Jag som trodde jag hade influensa. Luftrörsinflammation är det just nu, blir det värre kan det utvecklas till lunginflammation. Håll tummarna för att det inte blir så illa! Äter Penicillin nu och hoppas att det hjälper. Har ingen feber längre iaf, 5 dagar med 40 graders feber.. Jag är ganska slut i kroppen kan jag säga.

Måste försöka krya på mig. Orkar inte vara sjuk längre.


Influensa

Ligger deckad i influensa hemma i lägenheten.. snacka om dålig timing. Orkar inget alls, är helt slut.


23 år idag. :)

Jag hade en jättefin födelsedagsfest i fredags med mina tjejkompisar från klassen och jag har haft en jättefin födelsedag idag. Blivit bjuden på café och nu inväntas syster och hennes kille för att bjudas på tårta och kladdkaka. SKa bli himla trevligt. >Lägenheten är fin också nu när vi har fått gardiner, vilket fick mig att komma på att jag måste ha gardiner till mitt rum också, så det blir lite mer hemtrevligt.

Nu ska jag kila vidare igen.

Ha det bra!


23 år.

Ikväll blir det födelsedagsparty. På söndag blir man 23 år. Nu kör vi gärnet! Utgång ikväll. :D


hmm..

Trodde att tentaplugget var över, men tji fick jag. SItter och pluggar nu igen, lika bra. Blir tentan ogiltigförklarad så är det lika bra att vara beredd och det ska jag vara! Plugg i stora lass, min kära psykologi, det här ska vi fixa du och jag!

Imorgon är det tisdag, plugg igen plus tentaplugg.. Jippie!


Utgång med syrran igår.

Igår följde jag med syrran ut på krogen. Vi hade en mycket trevlig "förfest" här hemma i lägenheten innan vi begav oss ut på Ritz. Det var inte så mycket folk ute till en början, men då klockan började närma sig 01.00 så kom folket och fyllde upp lokalen. När klockan var 02.00 var vi alla lite hungriga och gick då till Palett's (Pizzeria) och åt en varsin pizza. Sååååå gott! Därefter vände vi hemåt.

Idag har jag städar hela lägenheten, igår var jag nämligen på IKEA och införskaffade i lite grejor som vi behövde till lägenheten. För att placera ut dessa saker i lägenheten var den tvungen att göras ren. Jag har damsugit hela lägenheten. plus tvättat/moppat golvet. Så jag tycker att jag har varit myyycket duktig idag, även fast jag var bakis!

Nu ska jag iallafall sova. Imorgon börjar en ny kurs. Oavsett vad ska jag plugga på tentan som vi hade fredags, eftersom det kanske blir omtenta den kommande fredagen.. Alltså att den vi gjorde ogiltigförklaras.. Vi får väl se helt enkelt.

Godnatt!


Tentaplugg!

Har fått klagomål om att jag inte skriver något på bloggen, så jag skriver lite nu då. Jag har pluggat till tentan hela veckan och det ska jag fortsätta med, på fredag gäller det iaf.

Håll tummarna för mig!!


Plugg, städa, mat, film, sova, plugg

Har pluggat med Sofia idag, mycket givande måste jag säga. Du är bäst! <3

Kom hem vid 18-tiden och skulle plugga var tanken, det blev inte så, istället fick jag börja städa lägenheten, för det var inte så trevligt att komma in.. Plugget fick vänta.

"Någonstans där ute finns han, den rätta för dig" -Reklam på 3:an. Vart är han då!?

Plugg från 9-16 imorgon, hämta köksbordet och sen iväg på träning, Core Bosu med Sofia, bra avkoppling med tanke på hur mycket plugg det bli den här veckan, sen kanske man pluggar lite efter träningen också.

Nejmen var ovanligt!! Nu springer sn*rungen runt där uppe igen och leker rövare. Undrar om han håller på till 01.30 i natt igen?? Hmm.. Skulle inte förvåna mig!

Nää, nu ska jag inte vara bitter. Snart dags för sängen.

Ciao!

Tillbaka i Örebro.

Har kommit tillbaka till Örebro och nu sitter jag och pluggar för fullt, det är tenta om 1 vecka precis!! Och jag känner en stark oro.. tydligen är jag inte ensam då jag har fått ett antal sms och inlägg på facebook från oroliga klasskamrater. Hur ska det här gå!? I övrigt börjar jag bli täppt i halsen, jag vet att det låter konstigt, men under dagen har mitt luftrör börjat täppas till.. Kanske skulle försöka stressa ner.. Men HUR!? Grannarna ger mig psykbryt och nervsammanbrott, möblerna försvinner suksesivt från lägenheten och in i huvudet kommer ingen information alls.

Jag har åtminstonne köpt ett köksbord idag på Myrorna i Örebro. Har pratat med Leona och hon sa att det skulle gå att slipa och måla, så det hoppas vi på, annars får vi dra över en duk. 175 kronor, ett riktigt kap tycker jag. ;)
På måndag ska det som senast hämtas, så jag hoppas att min kära syster vill hjälpa mig med det. Jag ska även ta med mig Sofie på måndag till myrorna och då ska vi bestämma vad vi ska ha för soffbord, tro det eller ej, men det fanns rätt så fina, för en ganska billig peng där också. 

Nu ska jag återvända till mina papper. Jag har inte upprepat något idag, eller, man kanske kan säga att jag har gjort det. Jag har gått igenom mina anteckningar för att se så att de stämmer överens med det som vi haft på föreläsningarna. Kämpigt är det iaf. Imorgon ska jag inte röra mig ur fläcken förrän kvällen kommer. BARA plugga och få in NÅGOT i huvudet... HJÄLP MIG!!!! 


RSS 2.0