One Night Only och NONSTOP dans.

Hade en mindre bra lördagskväll i Gävle med dans till Melissa, det var dock trevligt med musiken och alla som var så uppklädda, men hade en desto bättre söndagskväll med Nonstopdans till Blender och Date! Sådana härliga sistadansenlåtar.

Idag har jag suttit ute i solskenet och pluggat, det gjorde jag rätt i. Har fått färg på näsan. Imorgon ska jag till skolan redan 8.30, känns lagom kul när det tydligen ska regna...?!

Tentaplugg hela veckan lång. Är trött. Saknar lugnet.

Nu, tillbaka till TV:n!


Glad påsk!

Dagarna bara går. Nu är det påsk och jag har hunnit med att festa en massa, så att man dagen efter ångrar sig, jag har hunnit med att plugga lite, inte överdrivet mycket, det är ju faktisk påsk. ;) Sen har jag hunnit att packa väskan eftersom det bär av till Gävle och en massa dans till kvällen. Tror det kommer bli roligt och hoppas på mycket folk! :)

Men nu ska jag bege mig till Friskis för ett träningspass mitt i bakfyllan. Kan väl inte bli bättre? ;)

Vi hörs och ses i luften!


Mig i Örebro nästan nede vid Järntorget.
20 grader varmt, vår och helt vindstilla. Det var tvunget att bli förevigat. 20/4 2011

Helg igen.

Helg och vad brukar det betyda? Fest och annat skoj, men tror inte det blir så denna helg. Hemtentan gick inte som den skulle, så det är bara att sätta sig ned och se om man kan fixa till den inom en snar framtid. I övrigt ska jag väl hem till syrran och umgås ikväll, sen blir det plugga imorgon om inget spontant händer. :)

Ciao!


Saknar Thailand!!! Så äckligt brun man var.

Pitchers is the place to be.

Igår var jag ut på Pitchers med Anna. Vi hade en mycket tervlig kväll som senare avslutades tillsammans med Buck, hans kompisar och Sofia. Idag är jag på toppenhumör för en gångs skull. Vädret är ljuvligt och solen skiner. Har lust att sätta mig på en bänk någonstans och plugga däristället för att sitta i den här tråkiga lägenheten och känna deppigheten komma över mig över att sitta instängd inomhus.

Eftersom jag inte är bakis, tack och lov för det! Så tänkte jag vara extra pepp idag. Dessutom är jag på strålande humör eftersom Bauhaus ringde igår och bad mig komma på intervju!

Nu ska jag kila och göra annat, men vi hörs och ses i luften! -Som min morbror alltid brukade säga.

Ciao!


Syrran och jag på Pitchers i fredags...

Vilken RÖJ helg!

Vilken helg det blev! Lärt oc känna nytt folk och hade hur roligt som helst med syrran. Förutom den rejälaste baksmällan på lördagen, som jag absolut gjort mig förtjänt utav, så var helgen perfekt. Finns inget alls att klaga på.

Idag har måndagen kommit och det är en ny vecka. Solen sken hela dagen och det var minst + 15 grader ute. Jag gick äntligen ner till Södra stationen och tog kort på krokusarna. Underbart vackert. Jag svävar. Helgen var bra och vädret är toppen.. Finns inget annat att säga.

Kära vår, du är så välkommen!


Våren är här.

Fint väder, men blåser en hel del. Sitter hemma i lägenheten och pluggar, ska läsa ut en bok på 200 sidor på en vecka.. får väl se hur det blir med det.
Fått brev från ÖBO om att vi ska vara utflyttade från lägenheten 14 juni, då ska den även vara städad och klar för visning för ev. ny hyresgäst.

Ikväll ska jag umgås med syster, mys framför någon bra film med eventuellt lite vindrickande. God mat hade jag tänkt att vi skulle göra med.

Imorgon blir det utgång med Anna. Längtar riktigt mycket. :)

Nu ska jag återvända till pluggandet. Kanske blir en tur över till Södra stationen också lite senare, gräsmattan är nämligen fylld med KROKUSAR! :D Våren är här!!

Mamma, tro det eller ej, men jag saknar att vara blond. :P
Ska jag färga håret med sådan färg man kan köpa på ICA/WILLYS/COOP..? Något förslag? Någon?

Ciao!


Ingen krokus, men det kunde lika gärna ha varit det. :)


Hur många lingon finns det i världen

Jag tog saken  egna händer. Jag gick en tur i biografen, med mig själv.

Hur många lingon finns det i världen. VÄRLDENS BÄSTA film! Sååååå bra! Jag grät och skrattade om vartannat, lika som resten av biografen gjorde. Så fin, samtidigt så sorgsen och så blev man arg också.

Underbar film. SE DEN!


Bild lånad från http://www.google.se/imgres?q=hur+m%C3%A5nga+lingon+finns+det+i+v%C3%A4rlden&um=1&hl=sv&sa=N&biw=1259&bih=603&tbm=isch&tbnid=EoYVO9XSdXumFM:&imgrefurl=http://kulturbloggen.com/%253Fp%253D32413&ei=0LCcTcOCIInItAb5kKWABg&zoom=1&iact=rc&dur=382&oei=0LCcTcOCIInItAb5kKWABg&page=1&tbnh=138&tbnw=98&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:5,s:0&tx=60&ty=63

Uttråkad.

Var på träning med syrran igår igen. Hade träningsvärk i morse när jag vaknade, men det var värt det. Så himla roligt pass! Nu sitter jag hemma i lägenheten och undrar vad man ska göra resten av kvällen. Hade tänkt att vila, men är ganska tråkigt att vara hemma i lägenheten och inte dorekt något på TV. Jag kanske skulle vara duktig och läsa på nästa veckas kapitel..? Eller också skulle jag bara låta bli. Jag orkar inte.

Nog om det.

Ciao.

 
Vill se ut såhär!

Träning

Ja, man funderar ju på att springa Vårruset 2011, så då måste jag träna.. Även om min kondis kommer att suga hårt tills dess, hinner inte få upp den på en månad.

Igår cyklade jag till och från skolan, gick till Friskis, tränade Core Bosu och gick hem igen. Ikväll blir det träning igen, ett medelpass emd syrran och imorgon hade jag tänkt att cykla till skolan igen. Cyklingen ger mig iallafall lite kondis.

I övrigt så är jag helt lost när det kommer till ekonomin. Jag är borta. Fattar NADA!
Tack för den kursen liksom.

Nu ska jag återvända och läsa de sista 6 sidorna innan det ikväll blir träning igen.
Ciao!

Ps. Syrran - Det får du gärna. Men ska någon annan ha den /få den också så ska mitt namn stå på den. ;P Hehe.


Veckan som gått..

Drygt en vecka sen jag skrev nu. Igår var jag ut på krogen med Anna och Sara. Tack tjejer det var verkligen en toppenkväll! Vi gick ut på krogen (Strömpis) och det var mycket folk ute på, huuur roligt som helst.

Ikväll har jag varit hos Emelie tillsammans med Anna och Sofia. Vi har ätit god mat tillsammans och sett körslaget och sen även en film med Beck. Spännande, vi satt som på nålar! Det var en mycket lyckad kväll! Nu ska jag snart ta och krypa ner under täcket, börjar bli något trött.

Nattinatt


RSS 2.0