Mitt HM-paket är här.

Jag är hungrig, kan äta en Zebra.
Jag fick mitt paket från HM igår. Det var en ljusrosa kortärmad skjorta, en cerise rosa bikini och en ny fleeströja (det var behövligt och mysig var den också!) Jag har upptäckt att den tunika jag ville ha har kommit tillbaka nu också. Undrar om jag ska prata med min moster och höra om de ska skicka efter nåt. För jag vill ha! :)



Jag längtar till våren. Jag vill att den ska vara här nu, NU!
BARA för att jag ska kunna använda alla kläder, alla sommarkläder. Jag tycker om våren och sommaren. Det betyder kärlek i luften.

Äntligen lördag!

Idag är det lördag och en ny dag. Jag känner mig fräsh och ser fram emot dagen. Vet dock inte vad som komma skall, men vi tar det som det kommer.
Vi ska snart dra upp till Rema 1000 och handla mat tills Jennifer kommer hit. Vi har en del som måste handlas och vi vill vara på den säkra sidan så vi vet att vi har allt här. Tror iofs att vi måste handla IGEN innan hon kommer, eftersom vi har hela helgen framför oss och halva veckan innan hon kommer.

Nu ska jag dricka mitt the innan det blir kallt.

Sista arbetsdagen på M1

Idag var min sista dag på M1 och på måndag blir min första dag på MD. Jag ska jobba 8.30-16.00 måndag-onsdag. På torsdag kommer Jennifer och då ska jag vara jobbfri. Längtar verkligen tills hon kommer. :)
Veckan efter, alltså i vecka 7 ska jag jobba samma tid och hela veckan igenom. Jag hoppas att jag kommer få något jobberbjudande innan den veckan är omme, för jag har ingen större lust att vara kvar på sjukhuset.

Bente, som min nuvarande chef heter, ville att jag skulle gå på månadslön och ha en månads uppsägning, men det vill inte jag. Som det är just nu, så slutar jag hellre jobba helt hos dem, eftersom jag prova något annat så fort som möjligt. Jag har jobb på MD till 13 februari och så får vi se om jag tar 2 veckor till eller om jag säger tack och bock då.

Ikväll ska Danmark spela i semifinalen mot Frankrike och det ska vi se, bör dock göra mat ganska snart.

Nu hoppas jag att ni får en trevlig helg, för det ska jag försöka ha.


Letar jobb för fulla puckar.

Näsan tar kål på mig, den är super täppt och jag har använt nässpray i 10 dagar redan. Förutom att näsan är täppt så har jag sökt jobb som receptionist på Scandic Hotel idag. Det tror jag skulle vara skoj. Ganska, jag säger bara ganska bra arbetstider. Mellan 07.00-23.00, inte så sent som om jag skulle jobba på café.. Jag håller tummarna. Mamma och pappa... Ni får hålla tummarna åt mig också!

Imorgon är min sista dag på M1, det känns ganska skönt ändå.

En dag...

En dag till, bara en dag till.

Mäterkocken!

Igår satt vi här hemma och funderade på vad vi skulle göra för mat. Jag hade lust att äta något med pesto. Jag visste bara inte vad, men tillslut beslutade jag mig för att titta på internet och hittade ett recept, Italienska köttbullar med pestosås. Låter det inte gott!? Jag läste lite om hur man skulle göra den och upptäckte att vi hade allt förutom röd pesto, vi hade grön. Jag satte igång med maten, efter lite pepp från Mr Was. Jag måste säga att jag är en Mästerkock! Hujeda mig så gott det var. :)

Idag ska jag iväg och köpa godis, dock inte till mig utan till mina "kära" kollegor, eftersom jag slutar på jobbet nu på fredag. Trodde jag skulle vara arbetslös, men det blir jag bara halvt om halvt. Jag har fått lite timmar på MD och det känns bra, även om det kanske inte blir mycket.

Idag är det förresten bara EN vecka kvar tills Jennifer kommer hit! :D Jag hoppas att du är frisk tills dess vännen. <3

Har pratat med syster idag i telefonen också, kändes skönt att få lite pepp från henne också. Det betyder att jag kan sitta vid datorn och söka lite mer jobb idag igen. :) Tack. Tänkt så mycket syskonkärlek kan göra?

Nu får jag hellre äta lite frukost och bege mig av, annars kommer jag ingen vart här idag.
Vi hörs!


Min syster jag och jag på min student, 5 juni 2008


En kväll på krogen.

Jag var ju ut på krogen med Anita i lördags och tänkte lägga in en bild som togs på oss. Vi har precis dansat så vi ser lite svettiga och röda ut i huvudet, men det är sånt man får räkna med. ;)


Det här suger verkligen

Ja, det SUGER! Handen gör så ont så ont och jag vet inte riktigt vad jag ska göra.
Jag är arbetslös fr.o.m. fredag, har dock fått erbjudande om att jobba extra på sjukhuset, det låter väl bra, men ändock inte. Handen sätter stopp för allt. De ringde idag och frågade om jag ville jobba i sommar, dock vet jag inte om jag kan det eftersom jag inte vet om jag får något nytt jobb. Jag kunde ju hoppas och hålla tummarna. Fick ännu ett avslag idag, så hoppet sjunker mer och mer för varje dag. *suck*

Vilken kväll!

Igår kom Anita hem till mig. Vi drack lite vin och drinkar tillsammans och helt plötsligt var klockan 00.30 och det var dags att dra sig ut på krogen. Vi gick på 80'eren och dansade och drack vidare. Vilken kväll!
Jag är inte alls bakis idag och det är jag mycket glad för. Vi kom hem ca kl 05.00 på morgonen och då var det dags för sängen. Jag är visserligen trött och är hungrig, men vilken kväll säger jag bara.
Ska se om jag kan hitta bilden på oss också och när jag har hittat den så blir den inlagd här.

Sköt om er, för nu ska jag gå ut och göra mat.

 

Min födelsedag, med fina presenter.

Hej hej hallå!
Idag var hela feta släkten här, alltså Mr Was släkt. Jag fick några fina presenter, dock inte Josh Grobans CD som jag hade trott.. Hallå Brorsan!?!? *ängel*

Jag fick fina presenter som Frederikke och Matilde fick hjälpa mig att öppna, vi nästan slet upp paketen, vilket jag annars inte brukar göra. :P
Jag fick:
*En cykelhjälm -JAA!!!!
*En sjal -Supersnygg till sommaren
*Presentkort på gelénaglar -Det har jag önskat mig länge
*Presentkort på att färga ögonbrynen -Det ska jag fixa, plus fransarna. :)
*Presentkort på vaxning av underbenen -Kan vara behövligt innan sommaren kommer
*2 teckningar av Matilde och Frederikke, så himla fina! "Prinsessan Rebecca och Prins Rasmus"
*2 Blommor -Mamma, nu ska du hjälpa mig att få löken att blomma om (när den tiden kommer) för det har Lone aldrig fixat.

Ikväll ska jag ut med Anita på krogen. Hon kommer hit om ca 1 timme, så jag ska nog snart äta lite mat så att jag inte blir så himla dålig imorgon. DESSUTOM ska jag se till att hålla mig till max 2 olika sorter alkohol, så det itne blir som sist.. Jag säger bara det, ALDRIG MER!

Sköt om er allihopa! Og skat, tak for idag, du er utrolig. <3

Idag blev jag 21 år gammal.

Ja, idag har jag haft födelsedag, eller jag kanske ska säga igår? Det var en bra dag, men jobbet var tråkigt. Längtar till imorgon då jag ska umgås med älsklingens familj och därefter ut på krogen med Anita. :D

Imorgon är det min dag.

Nu går jag och lägger mig. Imorgon fyller jag 21 år!


Olyckan med STORT O är här..

Jaa, Olyckan har drabbat mig idag. Jag har inte alls haft turen på min sida. Jag blev påkörd av en annan cyklist i en rondell, rakt in i sidan av cykeln, klarade mig dock med "tryckta" revben -Vad nu det betyder??

Har varit ganska skakis efter olyckan, men jag är glad över att jag klarade mig så bra som jag gjorde. Hon som körde in i mig flög ju över styret och allt, men klarade sig med en liten öm hand. Vilken tur!

Jag ska som sagt ha en cykelhjälm, det har jag ju sagt länge nu. Lone kanske köper en till mig i födelsedagspresent så det blir gjort.

Klämde långfingret i dörren också när jag skulle ut med fikabordet. Bordet är ganska tungt och det är en skjutdörr som står ca 10 cm ut från väggen. Aj aj säger jag bara. Den är fortfarande lite öm. 

Något annat som hänt på sista tiden är att jag har börjat fått en visdomstand, jaa, den sticker t.o.m. ut! Jag förstår inte varför alla klagar över att de gör så ont och då sa Mr Was till mig "vänta du bara, smärtan kommer".
Har inte jag utstått nog med smärta för ett tag nu!?


Min kommande värk och smärta??

Obama sitter på tronen

Idag har han intagit tronen. Tronen som USA:s president. Barack Obama heter han och är Den första mörkhyade presidenten och jag är STOLT, liksom många andra i världen.
Det är en historisk händelse och när jag får barn kan jag berätta för dem "Er mamma var bara 20 år när den första mörkhyade mannen blev president".
Jag missade tyvärr Obamas tal, men jag hinner nog att se det på nyheterna.
Jag hoppas och tror att Obama kommer kunna rätta till på allt som hänt runt om i världen och jag tror han kommer bli en bra president. Jag ser fram emot att se vad han tar tag i först.
Hejdå Bush och välkommen Obama!

Tiden bara rullar.

Hur kan man orka träna om man är sjuk? Jag har alltid fått veta att man kan träna bara man inte har feber, men stämmer det verkligen? Det kanske man skulle undersöka. Jag känner mig bättre nu, men tror det beror på att jag har knaprat piller.

Mamma sa till mig för några dagar sen att Jennifer tar med min present ner till Danmark, jag är lite spänd på vad det är och längtar som en tok! Om tre dagar är jag 21 år gammal. 21 år, det låter ganska så gammalt. Tänk vad tiden går.
Det var inte längesen man låg i barnvagnen och drack välling.


Kan ni se plutten på plakatet?

Jag har investerat lite...

Även om jag har tappat lusten så kan man ju alltid göra sig själv lite gladare genom att investera i lite kläder till sig själv. Mamma vet att jag har letat efter en ny fleece tröja väldigt länge, den gamla är 7 år gammal. =S
Idag hittade jag en svart fleece tröja inne på HM:s hemsida, som dessutom var på REA! Dessutom investerade jag i en ny bikini som var rosa och en ljusrosa blus/kortärmad skjorta. Jag ska bli fin i sommar.

Nu ska jag sova, det behövs. Ännu en dag hemma imorgon och så blir det kanske träning, men ska se hur jag mår. På onsdag ska jag jobba, men nu får vi se om jag är frisk.
Godnatt.


Jag har tappat lusten

Att leta jobb..


Ja, som sagt, jag har letat, men får bara nej, nej, nej, nej.
Hur kan man fortfarande hålla humöret och hoppet uppe?
-Jag behöver lite pepp..

2 årsdag med Mr Was

Idag har jag varit tillsammans med Mr Was i 2 år. Tänk att tiden går så snabbt!?
Ett nytt år är kommen och jag hoppas och tror att det året blir lika bra som de som varit.

  
  

Skräcksenarium i morse.

Snacka om att jag är trött efter en dag som denna. Jag tror jag börjar bli sjuk också, halsen gör ont på höger sida när jag sväljer och örat mår inte så bra heller. Jag slår vad om att jag är jättesjuk på måndag och tisdag då jag är ledig och ska ha mina "allt som ska göras" dagar!

Imorse när jag skulle åka till jobbet så möttes jag av en chock. Dörrarna mitt emot vår var blodiga och räcket på trappen som leder upp till våra lägenheter var också blodiga. Förmodligen hade väl någon varit i slagsmål.

Det är snart sängen för min del.
Godnatt där ute.

Saknad

Jag saknar er där hemma just nu.


Överrasknings fest.

Idag har jag en "ta det lugnt" dag. Jag hade tänkt att jag skulle sova till kl 10-11 men vaknade redan kl 7.40 av ett j*vla hejdundrande. Grannarna håller på att flytta ut och tyckte att det var perfekt att komma hit och börja hamra, såga och riva vid den tiden. Tusan alltså! Att man inte kan få någon ro i det här huset. Jag är bra nog less. Speciellt eftersom jag ska jobba 24 timmar i helgen, vilket tar på krafterna och jag börjar bli sjuk också. :/

På måndag eller tisdag hade jag tänkt att jag kunde ha en "allt som ska göras" dag. Städa, tvätta kläder, göra det snyggt i lägenheten (eftersom vi får besök på fredag). Mr Was hade tänkt sig att han skulle ha fixat ett surprise party för mig, men dock gick planerna i kras. Dem som skulle komma kunde inte komma till kl 15.00 så han fick berätta allt för mig och säga att det blir hemma hos oss, men inget surprise party. Det är ju tanken som räknas!

Ikväll ska vi hem till Mr Was föräldrar och hälsa på dem och hunden Smilla, jag tror det blir skoj.

Smilla som valp i Mr Was famn med familjens hus i bakgrunden (sommaren 2008)


NU väntar lite Gossip Girl, så jag tänker krypa ner under täcket med en varm kopp the och mysa lite. Ciao!

Vi måste bestämma ett datum..

Jag längtar tills vi ses igen gumman.


Jag blev dissad.

Handen är helt kaputt känns det som. Jag hoppas verkligen att jag snart får en tid hos läkaren som utlovat.

Idag var en jobbid dag, för jag måste jobba över. Jag var tvungen att göra rent ett rum som en patient hade haft vinterkräksjukan i. Snacka om att det är mycket man måste tänka på när man ska göra rent efter något sådant. Ni kan inte förstå hur mycket det är. Hoppas bara att jag klarar mig och inte blir sjuk jag med. :S

Jag blev dissad. Jag blev super dissad! Jag fick ett brev från Føtex. "Vi har läst till brev och kommer spara det ifall vi i framtiden behöver någon som uppfyller de krav som du gör".. Blää!

Har sökt två nya jobb idag. Båda på dagis.. Hoppas att jag kan få något där. Som tur är har Charlotte sagt om jag inte får något jobb så kan hon fixa några timmar åt mig på sjukhuset. Känns bra!

Nu ska jag hoppa in i duchen, jag är ganska äcklig.

Att laga mat på 30 min.

Mr Was står och gör mat och jag är hungrig! Undrar om han når tiden? -Vi tar tid på hur lång tid det tar för honom. Han sa att han kunde klara det på 30 min.. jag undrar jag...?


En halv vecka kvar

Nu är jag hemma från ännu en dag på jobbet, har faktiskt varit hemma i ca 30 min redan. Har letat jobb idag igen inne på jobnet, men inget nytt. Det är fortfarande en halv vecka kvar av jobbandet och det känns inte så roligt. Längtar dock till nästa vecka då jag fyller år! :)

Längtar efter kusin vitamin också. Skulle vara skoj om hon kom ner till mig på sitt lov.
Apropå skoj, Jennifer kommer ner i början av februari! :)




Är slut i kroppen

Idag har jag jobbat 12 timmar. Det känns verkligen i kroppen när man har varit på jobbet så länge. Jag ska jobba i helgen också, även då 12 timmar både lördag och söndag. Jobbigt värre.

Jag har inte fått något brev från sjukhuset ännu om tid hos en läkare ang. min hand och det irriterar mig till tusen! Jag måste få komma dit snart, för det här går bara inte!

Nu ska jag sova, ska upp och jobba igen kl 7.00 imorgon.
Natti natti

Typiskt danskt piss väder!

Jaa, det har det varit idag. Regn, grått, kallt och  BLÅSIGT!

Ge mig solsken!



Kommer förmodligen att få en böter..

Idag är en söndag. Jag tycker inte om söndagar. Det är dagen före måndagen och måndagar betyder jobb och kliva upp kl 06.00.. Söndagar brukar också innebära tomma kylskåp, vilket betyder att man måste gå ut och handla, vilket oftast betyder att man måste GÖRA NÅGOT, har ni hört på maken?

Idag blåser det otroligt mycket. Jag höll på att blåsa bort när jag cyklade iväg för att posta mitt brev. Nu vet jag dock inte om det var tillräckligt många frimärken på brevet. Jag köpte ett frimärke och eftersom jag cyklade till statoil så visste de självklart inte hur många frimärken det skulle vara. Så nu sitter jag här och är orolig för att det kanske inte var tillräckligt. Inte tänkte jag längre än näsan räcker heller, för isåfall hade jag ju tänkt på att köpa ett frimärke till. Tänk om jag får en böter på 500 spänn för att jag inte betalade 5.50 kr mer!?!? Herreguuud vad det skulle kännas urk!

Nä, bästa för mig är att tänka på något annat nu.


Tandvärk och Plutos sovänglar

Oj, stackars pappa som kanske ska jobba i natt. Jag håller tummarna för att du slipper och får sova hela natten! Jag äar så trött så trött för tiden, vet inte alls varför jag är så trött. Visserligen så är klockan ganska mycket just nu och jag är fortfarande vaken, men jag kan sova till 11 imorgon bitti och är ändock trött..? Hur då? Varför då? Jag fattar verkligen inte?

Jag tror jag håller på att få en visdomstand. Inte för att det gör ont som alla säger att det gör, men för att jag har en vass kant i tandköttet som jag skulle kunna tänka mig är en tand som försöker borra sig igenom. OM det är en visdomstand så hoppas jag att den växer ut rätt, så jag slipper dra ut dem.




Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Min rygg gör ont nere i länden, skulle vara skönt med en massage. Älsklingen gav mig massage igår och det var underbart! Då hade jag faktiskt ont i alla leder också. Jag anar en ondartad förkylning. INTE BRA!

Nu har Plutos elaka änglar varit här och slagit mig med en hammare i huvudet eller strött något sovsalt i ögonen på mig, för jag är trötter.
Sov gott..

Julen har plockats ner.

Idag har jag tagit ner julpynten och gjort lite vår här inne. Det känns, även om det bara är januari, som om att vi är på väg mot ljusare tider och varmare tider för den delen.

Just nu sitter jag och svarar på ett schema för min skada i handen. Dock väldigt jobbigt då de ska veta hur många minuter per gång som jag belastade handen.. hmm.. ingen aning? Idiotiska frågor enligt mig. Hoppas dock att de hjälper mig i framtiden.


Jag och älsklingen hade tänkt att äta Svinemørbrad (som jag inte kommer på vad det heter på svenska) idag, men då vi kom till Føtex så var de slut och det var endast frysna kvar. Vi köpte då 2 frysna som vi ska äta nästa helg på vår 2 års dag. :) Ikväll blir det potatis, morötter och lök i ugnen tillsammans med köttfärsbiff med feta, oliver och soltorkade tomater, låter det inte gott!?


Myspys

Ikväll ska jag ta vara på mig själv. Jag och älskligen har ätit mat, det blev fryspizza för mig och resterna från igår till Mr Was. Jag kanske ska spela lite 500 med honom iallafall då eftersom han har tjatat så länge. ;P

Ha en bra kväll allihopa!


Träning ikväll igen

Jag har tittat på några avsnitt av gossip girl, men nu ska jag göra mig klar till träning.. Jag tror att jag måste cykla in till stan och det är ju inte direkt så bra, men jag läre nog eftersom min pojkvän inte är hemma ännu.

Sköt om er där ute!


Inget jobb...

Inget jobb för mig i Silkeborg Hallene... Det var någon som redan hade fått den platsen. :(


   ??
BRA FRÅGA!

Blirskickad till sjukhuset.

Jag är hemma just nu. Var till läkaren i morse, hon skickade ett brev till sjukhuset, så nu ska jag komma dit till en specialist som ska besluta om en operation är nödvändig. Min doktor ville inte ge någon binjure-spruta utan överlåter allt till dem på sjukhuset, så att de får bestämma vad som händer. Doktorn sa dock att cykling var en av de värsta sakerna jag kunde utsätta min hand för.. det låter ju knappast bra..?

Min tvätt är nog klar där nere nu också och sen ska jag ta modet till mig och ringa till en person som söker köksmedhjälpare. :P Det är visserligen ett deltids arbete 7-12, men kunde vara skönt att bara ha nånting, något som ger lite pengar i kassan.

Ikväll är det träning... undrar hur det kommer gå..?

Vilken obeskrivlig dag!

Jamen vilken dag det har varit! Jag var på otroligt bra humör idag på jobbet, det var dock en hård dag med mycket jobb och slit. Dagen har varit perfekt med sol och endast -2 grader! HUR BRA SOM HELST! Jag kände mig otroligt glad och spred även lite glädje till pojken min. :)

Blev dock en liten nerförsbacke senare på dagen, jag har mist en vän och det är inte något man jublar över...

Eftersom jag blev ganska nere av detta så bestämde vi oss för att åka hem till älsklingens föräldrar och hunden Smilla. Gudars så underbar hon är! :) Den hunden kan göra var och varannan människa glad bara av att vara där.

Nu håller vi på och tvättar kläder, det behövdes eftersom jag inte hade några underkläder kvar. :P

Jag hoppas att mamma och pappa har haft en bra semester, hör av er när ni är hemma.


En av mina närmsta kompisar och jag. ;P

Lite nere..

Jobbigt när man känner sig ensam och födelsedagen närmar sig...

Träning ikväll.

Ikväll ska jag iväg på träning, ska bli skönt att jobba igenom och sen komma hem och ta det lugnt. På jobbet gick det bra, jag hann t.o.m. att ha lite pauser. Jag ringde till läkaren i morse och jag har fått en tid på torsdag. Jag hoppas att den tiden är tillräckligt så att jag inte ska  ha ännu en ny tid för att ta sprutan (om det nu blir så att jag ska ta den, men nu får vi se vad de säger). 

På torsdag är jag ledig och då ska jag passa på att göra saker som jag inte hinner göra då jag jobbar. Nu ska jag slänga i mig lite mat innan jag ska iväg. 


Australia

Filmen var jättebra! Tårarna rann och man kände verkligen hur känslorna kom fram. Sorglig, men ändå så bra!
Man trodde dock att filmen var slut 2-3 gånger innan den verkligen var slut, men värd att se.

Ut med flickorna.

Ikväll ska jag ut med Mia och Anita. Jag ska i biografen med dem om en timme och ska dra dit om ca 40 min. Vi ska se Australia och jag måste säga att jag inte har en aning om vad den handlar om, så jag får skriva om den när jag kommer hem istället. Efter biografen ska vi på café och jag har ingen aning om vi ska äta eller bara fika. Jag har inte ätit någon mat så man kanske skulle koka lite mackisar innan man drar så att man har fått nånting i magen.
I övrigt har det varit en jobbid dag idag, för att jag och Solvei var ensam på jobbet och det var en del att göra. Nu är det helg, som tur är men jag ska jobba på söndag och sen blir det måndag-onsdag ledig torsdag och jobba fredag.. Jag har alltså en del att göra i veckan.

Nu måste jag gå om jag ska hinna med allt. Vi hörs!


nyårsdagen..

Jag hade en mycket trevlig dag igår med Mr Was. Vi åt god mat. Förrätt bestod av avokado, med räkblandning (typ skagenröra), varmrätten vad Filé Mignon, potatisgratäng och rödvinssås och efterrätt var glass från Ben & Jerry´s. MUMMA säger jag bara! När klockan slog tolv så stod vi i vardagsrummet och tittade på Rådhusklockan och skålade in det nya året med min chapagneflaska från studenten. ;P
Därav gick vi upp på Viborgvej, då kunde vi se ut över hela staden och se alla fyrverkerier.. Herreguuud säger jag bara! Silkeborgarna måste ha löpt amok eftersom det var så mycket fyrverkerier, speciellt nu efter regattaen som var i somras.

När vi kom tillbaka efter fyrverkerierna så satte vi oss ner och spelade Scrabble.. (ett ordspel). Självklart så blev jag utklassad och jag kunde inte alls hitta några speciellt bra ord som gav många poäng. Det irriterade mig självklart och efter att Mr Was hade rensat sin ordplatta 2 (!!!) ggr (det ger 50 poäng, plus alla poäng du får av ordet du just har skrivit) så hade jag fått nog. Då gick jag och la mig, eftersom jag ska börja jobba om ca 45 min så behövde jag min skönhetssömn på 6 timmar. Mr Was sover fortfarande.

Nu måste jag gå härifrån om jag ska hinna dricka mitt kaffe och göraa mig iordning innan jag ska cykla iväg.
Fortsatt gott nytt år till er allihopa!



RSS 2.0